-
Εσείς οι ρολογάδες τα 'ιστορικά' ρολόγια Venus τα ξέρετε ή είστε όλοι του μοντέρνου;
Ρωτάω γιατί κάποτε η οικογένεια της μητέρας μου ήταν ο αντιπρόσωπός τους στην Ελλάδα και έκαναν θραύση.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εσείς οι ρολογάδες τα 'ιστορικά' ρολόγια Venus τα ξέρετε ή είστε όλοι του μοντέρνου;'Ρολογάς' δεν είμαι αλλά τα συγκεκριμένα ρολόγια τα ξέρω.
Κάπου πρέπει να υπάρχει ένα στο πατρικό μου (κατά 99% δε λειτουργεί), αν το βρω θα το φωτογραφίσω. -
Το ρολογάς ήταν συνώνυμο του γνώστης εν προκειμένω
Απλά επειδή απ' ότι μου έχει πει η γιαγιά μου τα συγκεκριμένα ρολόγια τα έφερναν κατά χιλιάδες στην κάθε παραλαβή, οπότε σχεδόν το κάθε σπίτι είχε και από ένα.
Σύμφωνα δε με τα λεγόμενά της ακόμα και σήμερα οι μηχανές τους είναι πολύ ανώτερες από αυτές των σύγχρονων ρολογιών αντίστοιχου χαρακτήρα.Άλλες εποχές...
-
Tη γνώμη έχετε??
-
καλημερα σας
εγω εχω ενα χρονογραφο ROMANSON ενα MICHEL HERBELIN NEWPORT
ενα ADIDAS και ενα ESPRIT. -
Καλώς ήρθες!
Βάλε και καμιά φωτό να γουστάρουμε...
-
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΟΤΟ -
ΑΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΩ
-
Ο χρήστης KOZ7685 έγραψε:
ΑΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΩ -
-
-
ΓΙΑ ΤΟ ESPRIT ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ
-
παιδιά θέλω αισίως να πάω για το 5ο ρολόι μου κ θα ήθελα να πάρω ένα u-boat... επειδή όμως αυτό που μου αρέσει είναι πολύ ακριβό, σκέφτηκα να πάρω ένα παρόμοιο... γνωρίζετε καθόλου αυτήν την εταιρία? στην Ελλάδα κ μάλιστα στη Θεσσαλονίκη υπάρχει κανείς που να πουλά τέτοια?
http://tauchmeisterwatches.com/product_ ... cts_id=388
ποια ειναι η Tauchmeister?
ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
παιδιά θέλω αισίως να πάω για το 5ο ρολόι μουΩχ ωχ ωχ... Προβλέπω κάποιος με χόμπυ την ιστιοπλοϊα να ξοδεύεται πάλι (για αντίποινα)...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
παιδιά θέλω αισίως να πάω για το 5ο ρολόι μου κ θα ήθελα να πάρω ένα u-boat... επειδή όμως αυτό που μου αρέσει είναι πολύ ακριβό, σκέφτηκα να πάρω ένα παρόμοιο... γνωρίζετε καθόλου αυτήν την εταιρία? στην Ελλάδα κ μάλιστα στη Θεσσαλονίκη υπάρχει κανείς που να πουλά τέτοια?http://tauchmeisterwatches.com/product_ ... cts_id=388
ευχαριστώ!
Είχα την τύχη και την ατυχία ταυτόχρονα να δοκιμάσω μερικά U-Boat στη Ζυρίχη πρόσφατα. Τύχη γιατί είναι πανέμορφα και απίστευτα κομμάτια, ατυχία γιατί είναι ΠΕΛΩΡΙΑ. Έχεις δει ποτέ τέτοιο από κοντά; Σε μέγεθος φαντάσου το σαν το... ξυπνητήρι της γιαγιάς με λουράκι. Αν δεν έχεις τεράστιο χέρι δεν προτείνεται. Αυτό στο λινκ που δίνεις είναι Φ45 (>50 μαζί με τις κορώνες) και είναι από τα μικρότερα
-
εχω δει κ έχω φορέσει... σκέψου πως είναι καταδυτικά, κ πως στο νερό μεγεθύνονται τα αντικείμενα! οπότε μες στη θάλασσα θα είναι σαν ρολόι τοίχου παρόλα αυτά είναι πανέμορφα... το ξέρω πως θα είναι... το θέμα είναι το κόστος τους... για καθημερινό ρολόι που το θέλω, κ για τη θάλασσα δε δίνω 2.500 euro με τίποτα... 300 όμως τα δίνω... για αυτό κατέληξα στα tauchmeister... γνωρίζεις αν είναι θυγατρική? τα γνωρίζεις από άποψη μηχανισμού κ ποιότητας?
ευχαριστώ για την απάντησή σου.
-
Δεν είναι θυγατρική, ψιλορέπλικες τα κόβω να είναι. Κάποια είναι μηχανικά, τα περισσότερα είναι μπαταρίας αν δεν κάνω λάθος. Τα μηχανικά της Tauchmeister συνήθως φοράνε Citizen (Miyota) μηχανισμούς. Εγώ θα προτιμούσα το original σε αυτά τα λεφτά: Citizen ή ακόμα καλύτερα Seiko.
-
Οχι Seiko, μην πάρεις Seiko.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
παιδιά θέλω αισίως να πάω για το 5ο ρολόι μου κ θα ήθελα να πάρω ένα u-boat... επειδή όμως αυτό που μου αρέσει είναι πολύ ακριβό, σκέφτηκα να πάρω ένα παρόμοιο... γνωρίζετε καθόλου αυτήν την εταιρία? στην Ελλάδα κ μάλιστα στη Θεσσαλονίκη υπάρχει κανείς που να πουλά τέτοια?
http://tauchmeisterwatches.com/product_ ... cts_id=388
ευχαριστώ!
Είχα την τύχη και την ατυχία ταυτόχρονα να δοκιμάσω μερικά U-Boat στη Ζυρίχη πρόσφατα. Τύχη γιατί είναι πανέμορφα και απίστευτα κομμάτια, ατυχία γιατί είναι ΠΕΛΩΡΙΑ. Έχεις δει ποτέ τέτοιο από κοντά; Σε μέγεθος φαντάσου το σαν το... ξυπνητήρι της γιαγιάς με λουράκι. Αν δεν έχεις τεράστιο χέρι δεν προτείνεται. Αυτό στο λινκ που δίνεις είναι Φ45 (>50 μαζί με τις κορώνες) και είναι από τα μικρότερα
Τα είδα και γω από κοντά και τρόμαξα. Μόνο στο χέρι του Σβατζενέγκερ θα φαίνονται απλώς μεγάλα. Σε οποιοδήποτε άλλο χέρι, ΤΕΡΑΣΤΙΑ!
-
IWC Portuguese Chrono Auto, me tous ble deixtes.
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.