-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
@ Mr Λάππας: Αμα σου πω οτι εχω δει απειρα με μπρασελε και 1 μονο με το λουρακι θα με πιστεψεις?
Προσωπικά όσα Rolex έχω δει με μπρασελέ ήταν πραγματικά ακριβά κομμάτια..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
@ Mr Λάππας: Αμα σου πω οτι εχω δει απειρα με μπρασελε και 1 μονο με το λουρακι θα με πιστεψεις?
Προσωπικά όσα Rolex έχω δει με μπρασελέ ήταν πραγματικά ακριβά κομμάτια..
No doubt at all my dear kid!
Απλα λεγαμε περι της 'σπανιοτητος' του πραγματος. -
Έχεις δίκιο σε αυτό. Και με πάτησες εκεί που πονάει, γιατί το Daytona με λουράκι είναι το μοναδικό της σειράς που φαίνεται ωραίο στον καρπό μου.
Από την άλλη, 15,000 ...
-
Στο θεμα δερματινο λουρακι συμφωνω απολυτα!
Τα Daytona με τα μπρασελε με κανανε να νιωθω σαν εκκολαπτόμενος λαικος τραγουδιστης!
Το Ζ3 μου ελειπε και ο Ψινακης!!!!Υ.Γ. Το νουμερο που εβαλες ηταν και ο λογος που κοντεψα να παθω εγκεφαλικο οταν η πεθερούλα μου το αγορασε...
-
Υ.Γ. Το νουμερο που εβαλες ηταν και ο λογος που κοντεψα να παθω εγκεφαλικο οταν η πεθερούλα μου το αγορασε...Μάλλον η νύφη έπρηζε την πεθερούλα και σου πήρε το ρολόι για να μην μπορείς να χωρίσεις με την κόρη της..
(πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθούμε)
-
Omega seamaster
james Bond
ειμαι ψώνιο? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Omega seamaster
james Bond
ειμαι ψώνιο?οσο ειμαι και εγω που εχω το ιδιο!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Omega seamaster
james Bond
Πόσο έχει αυτό ρε παιδιά ;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Omega seamaster
james Bond
Ελλαδα 1400-1800ε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Omega seamaster
james Bond
Ελλαδα 1400-1800ε
Γκλουπ
-
Έχω ένα SECTOR 900 με αυτόματο μηχανισμό και χρονογράφους.
Φοράω ρολόι από 5 χρονών ένα TIMEX θυμάμαι και μου αρέσουν τα μηχανικά ρολόγια γιατί έχω την αίσθηση ότι ζουν.Όταν δεν φοράω ρολόι νομίζω ότι κάτι μου λείπει.Επειδή μου αρέσουν οι κλασικές φόρμες θα ήθελα ένα ατσάλινο ROLEX DAYTONA φυσικά με μπρασελέ,αλλά επειδή είναι τσουχτερό βολεύομαι και με ένα ROLEX SUBMARINER ή με ένα ROLEX EXPLORER II.
Δεν μου αρέσουν τα χρυσά ρολόγια ακόμα και αν είνα ένα από τα παραπάνω και δεν μπορώ να βλέπω άντρες να φοράνε αλυσιδίτσες στο χέρι
-
Η διαφορά τιμής μεταξύ ενός ατσάλινου Submariner με ένα Sea Dweller είναι ελάχιστη. Γενικότερα, το Sea Dweller θεωρείται από τα φτηνά Rolex επειδή βγαίνει μόνο σε ατσάλι και όχι σε χρυσό, ή πλατίνα.
-
Ξέρει κανένας κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα από Ευρώπη με καλές τιμές?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ξέρει κανένας κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα από Ευρώπη με καλές τιμές?http://www.timefactors.com/index.html check it out!
-
Εχω ενα μικρο προβληματακι.....
Ο χρονογραφος που εχω και τον φωραω συχνα. Τα χει δει Ο Λ Α
Επιδει ειναι απο χρυσο, ειναι γεματος κοπανιματα κ εκδωρες 'εδω κ εκει'
Και το λουρακι του εχει αρχησει να 'σκαει' στα σημεια που λυγηζει.
Θελω να μου πειτε αν υπαρχει περιπτωση να τον επισκευασουν/γυαλησουν.
Και ποσο περιπου θα κοστησει η διαδικασεια και ενα καινουριο λουρακι.
(Εχει αλλα 2 λουρακια στη συσκευασια ενα καφε και ενα μαυρο, αλλα αυτο που εχω βαλει μου αρεσει πιο πολυ γιατι το κανει λιγοτερο 'κυρηλε' και περισσοτερο 'σπορ' )
Στην αντιπρωσοπια καταφερα και πηγα μια φορα, αλλα ηταν κλειστη για ανακαινηση....
Που μπορω να το παω;;;;
Ειναι ενα Cartier Roadster αυτοματος χρονογραφος. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η διαφορά τιμής μεταξύ ενός ατσάλινου Submariner με ένα Sea Dweller είναι ελάχιστη. Γενικότερα, το Sea Dweller θεωρείται από τα φτηνά Rolex επειδή βγαίνει μόνο σε ατσάλι και όχι σε χρυσό, ή πλατίνα.Κάποτε πριν αρκετά χρόνια το Sea Dweller ήταν κατά πολύ πιο ακριβό από το Sub λόγω αφού στην ουσία είναι πιο βαριά κατασκευή, αδιάβροχο στα 1220m και έχει και την βαλβίδα για την αποσυμπίεση.
Όμως δεν είχε ποτέ την ζήτηση που είχε το Sub προφανώς γιατί του έλειπε ο μεγενθυντικός φακός πάνω από την ημερομηνία που δίνει όντως μια άλλη ομορφιά στο Submariner Date.Συν ότι ήταν πολύ πιο ακρβό από το Sub.Αυτή είναι η γνώμη μου φυσικά.
Νομίζω ότι είναι ένα αδικημένο ρολόι. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
(Εχει αλλα 2 λουρακια στη συσκευασια ενα καφε και ενα μαυρο, αλλα αυτο που εχω βαλει μου αρεσει πιο πολυ γιατι το κανει λιγοτερο 'κυρηλε' και περισσοτερο 'σπορ' )
Στην αντιπρωσοπια καταφερα και πηγα μια φορα, αλλα ηταν κλειστη για ανακαινηση....
Που μπορω να το παω;;;;
Ειναι ενα Cartier Roadster αυτοματος χρονογραφος.Στο δικό μου, η αντιπροσωπεία αναλαμβάνει να εξαφανίσει τις γρατσουνιές γυαλίζοντας την κάσα και το μπρασελέ (το κρύσταλλο δεν χαράζεται) όταν το πας για service, αλλά μου εξήγησαν ότι κάθε φορά που επαναλαμβάνεται αυτή η διαδικασία το ρολόι 'χάνει' ένα μικρό μέρος από το μέταλλο του.
BTW, η στεφάνη που είναι από πλατίνα δεν γυαλίζει, μόνο αντικαθίσταται με κόστος γύρω στα 1000 Ευρώ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Που μπορω να το παω;;;;
Ειναι ενα Cartier Roadster αυτοματος χρονογραφος.Στο δικό μου, η αντιπροσωπεία αναλαμβάνει να εξαφανίσει τις γρατσουνιές γυαλίζοντας την κάσα και το μπρασελέ (το κρύσταλλο δεν χαράζεται) όταν το πας για service, αλλά μου εξήγησαν ότι κάθε φορά που επαναλαμβάνεται αυτή η διαδικασία το ρολόι 'χάνει' ένα μικρό μέρος από το μέταλλο του.
BTW, η στεφάνη που είναι από πλατίνα δεν γυαλίζει, μόνο αντικαθίσταται με κόστος γύρω στα 1000 Ευρώ.
Σερβις;;;
Καθε ποτε;;;; -
Στο Rolex, η αντιπροσωπεία προτείνει κάθε πέντε χρόνια. Στο Tag, κάθε χρόνο (εκτός από έλεγχο στεγανότητας πρέπει να αλλάξει και η μπαταρία).
-
Aν και μικρουλης φοραω ενα μεγαλιστικο ρολόι (ετσι μου λενε) seiko kinetic '98.
ΘΑ ηθελα ενα rolex daytona
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.