-
Ο χρήστης kosmr1 έγραψε:
gia to Van Cleef and Arpels kamia gnomi???Αν ξέρει κάποιος, θα απαντήσει. Εν τω μεταξύ, σε παρακαλώ γράφε ελληνικά, τα greeklish δεν επιτρέπονται. Ευχαριστούμε και καλωσόρισες στο 4ΤF.
[mod]
-
krusen... αν μπορείς να ρίξεις καμιά ιδέα:
ο καρπός μου είναι ~6εκ φαρδύς και ~18εκ περιφέρεια στο λεπτότερό του σημείο. οκ.
θέλω ένα ρολόι, 100-200 ευρά. δε με νοιάζει μάρκα λουράκι μπρασελε πουλ-μουρ, παρα μόνο:
[list:kolzheum]μαύρο, μονότονο. δηλαδή να μην έχει μαύρο σαν κύριο χρώμα και κίτρινο μπλε κόκκινο αλλού γι'αλλου. Θα μου άρεσε να είναι ολόμαυρο (καντράν πλαίσιο) με λευκά στοιχεία και κόκκινους π.χ. δείκτες.
λεπτό. γύρω στα 5 χιλιοστά παχύ.
χρονογράφος να γίνεται τζερτζελές, μπόλικους δείκτες να γυρνάνε (το τουρμπιγιόν του τσίπι:whistlink: αλλά ΟΧΙ φάσεις σελήνης) και ταχύμετρο.
[/list:u:kolzheum]
αν υπάρχει τέτοιο μηχανικό/αυτόματο φαντάζομαι θα είναι πανάκριβο...δείξε μου μερικά αντιπροσωπευτικά...
οι γονείς μου είχαν 2 ίδια tissot απλά, λεπτά, με χρυσό χρω΄μα καντράν, γραμμές για νούμερα, ΠΟΛΥ λεπτα με πολύ λεπτο πλαίσιο. μπαταρία με ένα μόνο κουμπί που το πάταγες με κάτι μυτερό και ρύθμιζες την ώρα. αν το κράταγες για 2-3 δευτερόλεπτα, πήγαινε μια ώρα μπροστα... σου λέει τίποτα;
-
-
Tα δικά μου σε σειρά αξίας...
Αγορασμένο το '91 δώρο του πατέρα μου στα 30 μου.
Το φοράω σε γάμους και κηδείες. Χάνει λίγο και δεν το χαίρομαι μιας και είναι mid-sized και Rolex. Ωστόσο μου αρέσει πολύ μιας και δεν είναι το κλασσικό Submariner που έχει πολυφορεθεί και δεν δείχνει τι είναι.
Αγαπημένο σημείο τα Ρωμαικά νούμερα καθότι Ιταλόφιλος.
Αργό και πάνκριβο service. Moυ είχε ραγίσει το κρύσταλλο σε πρόσκρουσή με άλλο ρολόι και περίμενα 1μίση μήνα τον Τραμπακόπουλο....Το φοράω κάθε μέρα. Σε μαυρό μιας και το μπλε και αυτό έχει φορεθεί πολύ. Χάνει λιγότερο από το Rolex ωστόσο αν τα βάλεις δίπλα-δίπλα ακούγοντε μαζί!!!
Το θεωρώ πιο κλασσικό από τα Planet Ocean και γιυατο το προτίμησα.
Τουχα και μεγάλη αγάπη....
Tι να πω γιαυτο το σκυλί!
Τοχω από 18 χρονών και το μόνο που έχω αλλάξει ειναι μπαταρίες και 2 λουράκια όλα αυτά τα χρόνια.
Για σχεδόν 10 χρόνια δεν είχε βγει από το χέρι μου.
Αν και το βυθόμετρο χάνει 1.2 μέτρα ανά 6 μέτρα βάθους το ότι έγραφε την ημέρα και την ημερομηνία πάνω μου λείπει με τα άλλα καθότι πάντα ξεχνάω τι μέρα έιναι.
Αγάπη παντοτινήΔυστυχώς την συλλογη με 7 Swatch 1986-1994 την πέταξε η μάνα μου καθότι....
τι τα θες όλα αυτά τα πλαστικά ρολογάκια που δεν δουλευούν....Aλλά φοβερά κομμάτια της συλλογής....
Eχώ κάνει τρελλές πλάκες με δαυτό.Mεγάλη βλακεία, ήταν κάποτε της μόδας.
Αγορασμένο από Duty Free
-
Εχμ...
μ'άρεσε και το πήρα...
edit: 135 από ένα μαγαζί στη γούναρη έχει καμιά σημασία; είναι φτηνό κ ασήμαντο σε σχέση με άλλα που εμφανίζονται εδώ..
άσε που για λίγο νόμιζα ότι είναι ψεύτικο... αλλά οκ. έχει εγγυήσεις χαρτιά κτλ κτλ
-
απο που?
ποσο? -
Μόλις μου έγινε δώρο αυτό από πολύ αγαπημένο πρόσωπο
καθότι έχω γενέθλια σε λίγες ημέρες. -
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Εχμ...μ'άρεσε και το πήρα...
edit: 135 από ένα μαγαζί στη γούναρη έχει καμιά σημασία; είναι φτηνό κ ασήμαντο σε σχέση με άλλα που εμφανίζονται εδώ..
άσε που για λίγο νόμιζα ότι είναι ψεύτικο... αλλά οκ. έχει εγγυήσεις χαρτιά κτλ κτλ
Πολύ ωραίο και πολύ καλή τιμή νομίζω. Ζηλεύω...
-
Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ψεύτικο, δεν θα πάθει ποτέ τίποτα αν του αλλάζεις ΣΩΣΤΑ τις μπαταρίες κάθε 3 χρόνια, με καλή στεγανοποίηση δλδ.
-
είχα από τα 1993 μέχρι το 2001 που πήρα το tag ένα ανάλογο της casio αλλά με μπλε καντράν και λευκούς τους χρονογράφους το οποίο μέχρι την αντικατάσταση του δεν είχε χρειαστεί καν μπαταρία...στο tag έχω αλλάξει ήδη 2 φορές...
(αν ψάξω στο συρτάρι που βρίσκεται τώρα ίσως να δουλεύει ακόμα...καμία φορά σκέφτομαι ότι σε πρακτικό επίπεδο τα ακριβότερα ρολόγια είναι μακράν χειρότερα από τα ταπεινά casio των 100
-
thanks guys μου φτιάξατε τη μέρα
κ'ευχαριστώ το παιδί που μου πρότεινε το (παραπλήσιο, τώρα που το κοιτάω) swatch
-
Δώρο το 1976, γ@μάει και δέρνει - SEIKO
-
Γιώργο, ίδια σειρά με το δικό μου (δες λίγες σελίδες πίσω). Πολύ ωραίο, με γειες.
Μόλις μου έγινε δώρο αυτό από πολύ αγαπημένο πρόσωπο
καθότι έχω γενέθλια σε λίγες ημέρες.Πολύ μου αρέσει! Εύγε!
-
[quote='spyros.s']
(αν ψάξω στο συρτάρι που βρίσκεται τώρα ίσως να δουλεύει ακόμα...καμία φορά σκέφτομαι ότι σε πρακτικό επίπεδο τα ακριβότερα ρολόγια είναι μακράν χειρότερα από τα ταπεινά casio των 100 -
@leonp:30 ετών ηλεκτρονικό ρολόι και δουλεύει ακόμα...είχα δει κλασικό με δείκτες τόσο παλιό όμως καθημερινό ρολόι και μάλιστα ηλεκτρονικό 30 ετών όχι...μπράβο σου που το διατηρείς ακόμα...
-
Εχμ.
αν του αλλάξεις μπαταρία χωρίς σωστή στεγανοποίηση... αλλά στην επόμενη αλλαγή μπαταρίας φροντίσεις να του κάνεις την σωστή στεγανοποίηση... ούτε γάτα ούτε ζημιά, έτσι;
γιατί φοβούμαι ότι αν του αλλάξανε μπαταρία εκεί απ'όπου το αγόρασα...
-
Εχμ.αν του αλλάξεις μπαταρία χωρίς σωστή στεγανοποίηση... αλλά στην επόμενη αλλαγή μπαταρίας φροντίσεις να του κάνεις την σωστή στεγανοποίηση... ούτε γάτα ούτε ζημιά, έτσι;
γιατί φοβούμαι ότι αν του αλλάξανε μπαταρία εκεί απ'όπου το αγόρασα...
Γιατί να του αλλάξανε μπαταρία; Οι μπαταρίες αντέχουν ~3 χρόνια, και πριν 3 χρόνια δεν υπήρχε καν η σειρά Edifice της Casio.
-
λογικόν.
οκ...
-
ψώνισα ένα ρολόι FESTINA αξίας 200 ευρώ πριν 3 χρόνια και διαβρώθηκε απο την ρύπανση η περίμετρος του δακτυλίου. Είναι γενικά καλά τα FESTINA ή μούφα σαν μάρκα?
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
ψώνισα ένα ρολόι FESTINA αξίας 200 ευρώ πριν 3 χρόνια και **διαβρώθηκε απο την ρύπανση **η περίμετρος του δακτυλίου. Είναι γενικά καλά τα FESTINA ή μούφα σαν μάρκα?Που δουλεύεις? Σε τοξικά ή ραδιενεργά υλικά.....
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.