-
Ο χρήστης Turist έγραψε:
Με 800€ το Tissot PRS 516 Automatic με τον 7750 είναι πολύ καλη επιλογή.tnx.... Αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάστικα .....
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Η Tissot είναι Swatch Group...Oι μηχανισμοί (στα αυτόματα) είναι ETA, Valjoux κλπ κλπ
Ορθόν. ΕΤΑ φοράνε τα απλά αυτόματα, Valjoux 7750 φοράνε οι χρονογράφοι. Για την ποιότητα κατασκευής της κάσας των Hamilton δεν ακούγονται τα καλύτερα πάντως
Εμένα μου αρέσουν
O 7750 einai καλός ?
Ορισμενα μοντέλα δινουν 10Ατμ . Αυτό με την κάσα με κόλισε λίγο...Τι άλλη πρόταση υπάρχει στα 600-900 euro ??????????????
. μηχανικό ή αυτόματο δεν με πειράζει .600-900 ειναι Sector, Citizen και Seiko
-
http://www.tagheuer.com/the-collection/ ... 11B.BA0850
Σχετικά πρόσφατο απόκτημα
-
Kalispera, gia ta rologia VAN CLEEF & ARPELS, pia einai i gnomi sas?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Η μεγάλη επιτυχία της Rolex να καθιερωθεί ως μια από τις πιο σημαντικές 'premium' εταιρίες στον χώρο οφείλεται αφενός στην πολύ καλή διαφήμιση και αφετέρου ότι είναι συχνά η πιο φθηνή λύση για να μπει κανείς στον κόσμο του καλού ρολογιού. Θεωρώ αρκετά παράλογο να κατηγορούμε κάποιον επειδή διάλεξε ρολόι από την συγκεκριμένη εταιρία, το ίδιο παράλογο με το να βάζουμε όλους τους ιδιοκτήτες Cayene στο ίδιο τσουβάλι.
Δε νομίζω να κατηγόρησε κανείς τους κατόχους - αγοραστές των Rolex. Τις ψωνάρες που πληρώνουν μια μαϊμού για να πουλάνε μούρη ίσως.
- τις ψωνάρες που πληρώνουν το ορίτζιναλ για να πουλάνε μούρη.
To rolex παντως που μου έστειλε δώρο ο παππούς αποτο ΚΑιρο, δε δειχνει να ειναι ακριβο.. ενα πολυ λιτό και ομορφο ρολοι δείχνει.. Μιλάω για το GMT Master II. Για να κανει καποιος επιδειξη του τι ρολοι φοραει πρεπει να το διαλαλεί (οπότε ειναι εκ βάσεως βλαμμένος). Και δε νομίζω ότι όλοι οι κάτοχοι είναι ετσι.
Ηλία μαιμού σου έστειλε...
-
citizen και sector τα έχω αποκλίσει .
Για seiko παίζει αλλά έχω ακούσει απο πωλητές για διάφορα προβλήματα στα kinetic με το μηχανισμό και με έχουν φοβίσει. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Για seiko παίζει αλλά έχω ακούσει απο πωλητές για διάφορα προβλήματα στα kinetic με το μηχανισμό και με έχουν φοβίσει.Γιατι εκτος τα citizen αν επιτρεπεται;;;;
Εχω Eco-Drive και δεν εχω κανενα προβλημα -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Για seiko παίζει αλλά έχω ακούσει απο πωλητές για διάφορα προβλήματα στα kinetic με το μηχανισμό και με έχουν φοβίσει.Μετά από κάποια χρόνια ίσως χρειαστεί αντικατάσταση ο πυκνωτής,ο οποίος κοστίζει. Εμένα πάντως χρειάστηκε αλλαγή μετά από 9 χρόνια. Και πάλι seiko θα πάρω, μου αρέσουν πολύ.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Για seiko παίζει αλλά έχω ακούσει απο πωλητές για διάφορα προβλήματα στα kinetic με το μηχανισμό και με έχουν φοβίσει.Γιατι εκτος τα citizen αν επιτρεπεται;;;;
Εχω Eco-Drive και δεν εχω κανενα προβλημαΚαθαρά εικαστικά ..... τίποτα κακό έτσι απλά
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η μεγάλη επιτυχία της Rolex να καθιερωθεί ως μια από τις πιο σημαντικές 'premium' εταιρίες στον χώρο οφείλεται αφενός στην πολύ καλή διαφήμιση και αφετέρου ότι είναι συχνά η πιο φθηνή λύση για να μπει κανείς στον κόσμο του καλού ρολογιού. Θεωρώ αρκετά παράλογο να κατηγορούμε κάποιον επειδή διάλεξε ρολόι από την συγκεκριμένη εταιρία, το ίδιο παράλογο με το να βάζουμε όλους τους ιδιοκτήτες Cayene στο ίδιο τσουβάλι.
Δε νομίζω να κατηγόρησε κανείς τους κατόχους - αγοραστές των Rolex. Τις ψωνάρες που πληρώνουν μια μαϊμού για να πουλάνε μούρη ίσως.
- τις ψωνάρες που πληρώνουν το ορίτζιναλ για να πουλάνε μούρη.
To rolex παντως που μου έστειλε δώρο ο παππούς αποτο ΚΑιρο, δε δειχνει να ειναι ακριβο.. ενα πολυ λιτό και ομορφο ρολοι δείχνει.. Μιλάω για το GMT Master II. Για να κανει καποιος επιδειξη του τι ρολοι φοραει πρεπει να το διαλαλεί (οπότε ειναι εκ βάσεως βλαμμένος). Και δε νομίζω ότι όλοι οι κάτοχοι είναι ετσι.
Ηλία μαιμού σου έστειλε...
Mπάάά΄, αφενός έχει κάποια χαρτιά και αφετέρου το πήγα στη Ρόλεξ στη Βουκουρεστίου, γιατι δούλευα σχεδόν απέναντι και μου είπαν ότι είναι από τα καλά. Με κακοκοίταξαν γιατί πρόσφατα το Κολωνάκι είχε γεμίσει από τα κλεμμένα ρόλεξ του Κέσαρη.
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
μια ενδειξη.Οπως αποτελουν και τα ρουχα,το αυτοκινητο,ο τροπος οδηγησης,η διασκεδαση,η διακοσμηση του σπιτιου και χιλια αλλα...
Τα παντα σε εναν ανθρωπο,αποκαλυπτουν και κατι για τον χαρακτηρα του.αν νομίζεις ότι μπορείς να βγάλεις το παραμικρό συμπέρασμα για οποιονδήποτε άνθρωπο, στηριζόμενος σε αυτά που παραθέτεις...
... θα πέσεις πολύ έξω.
αν νομίζεις ότι κάποιος είναι 'έτσι' επειδή οδηγάει ένα lada με σπασμένα φανάρια, δε φοράει ρολόι και ζει σε τρώγλη, ή είναι 'αλλιώς' επειδή κάνει 1:25 στα μέγαρα και φοράει διδιάστατο τουρμπιγιόν... τότε δεν σε έχω ικανό να ξεχωρίσεις 'άνθρωπο' από 'γουρούνι'. Αυτό, για να ξηγούμαστε...
-
An για Hamilton έλεγα longines langomare τι θα λέγατε ?
Είναι συγκρίσημα ? -
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
μια ενδειξη.Οπως αποτελουν και τα ρουχα,το αυτοκινητο,ο τροπος οδηγησης,η διασκεδαση,η διακοσμηση του σπιτιου και χιλια αλλα...
Τα παντα σε εναν ανθρωπο,αποκαλυπτουν και κατι για τον χαρακτηρα του.αν νομίζεις ότι μπορείς να βγάλεις το παραμικρό συμπέρασμα για οποιονδήποτε άνθρωπο, στηριζόμενος σε αυτά που παραθέτεις...
... θα πέσεις πολύ έξω.
αν νομίζεις ότι κάποιος είναι 'έτσι' επειδή οδηγάει ένα lada με σπασμένα φανάρια, δε φοράει ρολόι και ζει σε τρώγλη, ή είναι 'αλλιώς' επειδή κάνει 1:25 στα μέγαρα και φοράει διδιάστατο τουρμπιγιόν... τότε δεν σε έχω ικανό να ξεχωρίσεις 'άνθρωπο' από 'γουρούνι'. Αυτό, για να ξηγούμαστε...
Μάλλον το αντίθετο εννοεί. Όπως κατάλαβα εγώ τουλάχιστον.
Ότι Lada δεν σημαίνει απαραίτητα τρώγλη αλλά μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για αυτόν που το οδηγεί. Από την κατάσταση του αυτοκινήτου.Αν και νομίζω, ότι όντως, αν δεις κάποιον με διδιάστατο τουρμπιγιόν μπουφάν -που λες κι εσυ- όλο και κάποιο συμπέρασμα θα βγάλεις.
Γενικά οι επιλογές μας, και σε αυτά αλλά και σε όλα τα θέματα, δείχνουν και τον χαρακτήρα μας. Διαφωνείς?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Διαφωνείς?ω ναι!
-
Διαφωνείς?
ω ναι!
Αν και δεν Βοηθάτε στο προβλημά μου θα σας πω το εξής για να λύσω το δικό σας
Η ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΣΕΒΑΣΤΙΚΟΣ , ΤΙΜΙΟΣ ....κλπ. και να ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΥΕΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ .!!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ?
Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΜΟΥ ??????????
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ......ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ
Θα με βοηθήσει κανεις εμένα τώρα ? θα το σπάσω αν δεν αποφασίσω
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
' 'αυτά να τα πεις στον tsoukas77. δεν έχω και βάλιουμ για τα νεύρα σου (δε μιλάγαμε και τόσο για την οικονομική κατάσταση κάποιου σε σχέση με το χαρακτήρα του, μα το αν μαθαίνεις κάποιον από το πως ντύνεται οδηγάει κτλ. Ισχυρίζομαι ότι τίποτα δεν μαθαίνεις από αυτά. Από κάτι άλλο μαθαίνεις τον χαρακτήρα του... )
πάντως, αν είναι να πάρεις απόφαση για κάτι, μην την πάρεις τώρα, κοντεύεις να χτυπήσεις κόφτη! βάλε την overdrive και αφού ριλαξάρεις, ξανακοίτα το...
-
' '
αυτά να τα πεις στον tsoukas77. δεν έχω και βάλιουμ για τα νεύρα σου (δε μιλάγαμε και τόσο για την οικονομική κατάσταση κάποιου σε σχέση με το χαρακτήρα του, μα το αν μαθαίνεις κάποιον από το πως ντύνεται οδηγάει κτλ. Ισχυρίζομαι ότι τίποτα δεν μαθαίνεις από αυτά. Από κάτι άλλο μαθαίνεις τον χαρακτήρα του... )
πάντως, αν είναι να πάρεις απόφαση για κάτι, μην την πάρεις τώρα, κοντεύεις να χτυπήσεις κόφτη! βάλε την overdrive και αφού ριλαξάρεις, ξανακοίτα το...
Το σχόλιο ήταν χιουμοριστικό.......... με παραλήπτες όσους ενεπλάκησαν
I am CoolSta sobara
Οπως έχει χιλιογραφτει πολλάκις στο forum αυτή η διάκριση είναι πραγματική. Δεν την κατασκεύασα εγώ. Συνήθως την δημιουργουν όσοι νιώθουν μειονεκτικά απέναντι σε άλλους ώς μία μορφής άμυνα ώστε να δικαιολογήθουν χωρίς να λειτουργήσουν αυτοκριτικά.
Ενα απο τα σφάλματα που πράτουμε είναι ο καταμερισμός των ευθυνών ανευ της αποδοχής του μεριδίου που μας αντιστοιχεί. Ετσι καταλήγουμε στην άφεση και στην αναποτελεσματική εκμάθηση απο τα πεπραγμένα.
Είμαστε οι επιλογές μας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε διακαίωμα στην ευχαρίστηση της κτίσης. Ορισμένες δε απο αυτές ίσως και να μπορούν να καταδείξουν ένα κομάτι του εγώ αλλά σχεδόν ποτέ να αποδείξουν το όλο.
Η διάθεση της απόλυτης δικαίωσης και η άρνηση της κατανόησης ή είσπραξης του λάθους δημιουργούν τείχη που στην πορεία έκαστου ένος απο εμάς χαράζουν τα όρια της συμπεριφοράς.Συμπέρασμα :
Δεν έχει σχέση τι φοράς αλλά γιατί το φοράς και πως το απέκτησες -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Εχω Eco-Drive και δεν εχω κανενα προβλημαΚαθαρά εικαστικά ..... τίποτα κακό έτσι απλά
Η ομωρφια ειναι υποκειμενικη.
Απλα ετσι οπως το πες, τρομαξα μην εχουν κανα προβλημα. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
... θα πέσεις πολύ έξω.
Μάλλον το αντίθετο εννοεί. Όπως κατάλαβα εγώ τουλάχιστον.
Ότι Lada δεν σημαίνει απαραίτητα τρώγλη αλλά μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για αυτόν που το οδηγεί. Από την κατάσταση του αυτοκινήτου.Αν και νομίζω, ότι όντως, αν δεις κάποιον με διδιάστατο τουρμπιγιόν μπουφάν -που λες κι εσυ- όλο και κάποιο συμπέρασμα θα βγάλεις.
Γενικά οι επιλογές μας, και σε αυτά αλλά και σε όλα τα θέματα, δείχνουν και τον χαρακτήρα μας. Διαφωνείς?
Πάντως από το 1:25 στα Μέγαρα, βγάζουμε συμπέρασμα ότι θέλει δουλειά στην πίστα.
-
gia to Van Cleef and Arpels kamia gnomi???
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.