-
Μετά την πολύ κακή εμπειρία που είχα σήμερα οφείλω να προφυλάξω τουλάχιστoν κάποιους καταναλωτές που διαβάζουν αυτό το φορουμ.
Εδώ και καίρό έψαχνα να αγοράσω μεταχειρισμένο μηχανάκι και μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στην έκθεση του Τσιμπίδη Ιωάννη στην οδό Κλεισθένους 263 στον Γέρακα. Αφού είδα το μηχανάκι εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου, συμφωνήσαμε στην τιμή, και ο τύπος μου είπε να του πάω την επόμενη μέρα μια υπεύθυνη δήλωση για να κανει τη μεταβίβαση.
Όπως και πήγα πρωί πρωί πριν ακόμα ανοίξει το μαγαζί του. Το μεσημέρι όμως που τον πήρα τηλέφωνο (όπως μου είχε πει) για να μου πει αν όλα ειναι οκ για να πάω να το πάρω, μου είπε το εξης απίστευτο: Πήγε λέει ένας και του δίνει 100 ευρώ παραπάνω οπότε αν θέλω να το πάρω θα έπρεπε να δώσω περισότερα.
Εν τω μεταξύ ο εν λόγω έμπορος που μάλλον υπεύθυνος δημοπρασιών έπρεπε να λέγεται, δεν ήρθε καν στο τηλεφώνο να μου τα πει αυτά αλλά έβαζε ένα κακομοίρη υπάλληλο του να μου τα πει. Πείτε με αφελή αλλά πραγματικά τέτοια ατιμία και μπαμπεσιά δεν την περίμενα από επαγγελματία.
-
Μετά την πολύ κακή εμπειρία που είχα σήμερα οφείλω να προφυλάξω τουλάχιστoν κάποιους καταναλωτές που διαβάζουν αυτό το φορουμ.
Εδώ και καίρό έψαχνα να αγοράσω μεταχειρισμένο μηχανάκι και μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα στην έκθεση του Τσιμπίδη Ιωάννη στην οδό Κλεισθένους 263 στον Γέρακα. Αφού είδα το μηχανάκι εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου, συμφωνήσαμε στην τιμή, και ο τύπος μου είπε να του πάω την επόμενη μέρα μια υπεύθυνη δήλωση για να κανει τη μεταβίβαση.
Όπως και πήγα πρωί πρωί πριν ακόμα ανοίξει το μαγαζί του. Το μεσημέρι όμως που τον πήρα τηλέφωνο (όπως μου είχε πει) για να μου πει αν όλα ειναι οκ για να πάω να το πάρω, μου είπε το εξης απίστευτο: Πήγε λέει ένας και του δίνει 100 ευρώ παραπάνω οπότε αν θέλω να το πάρω θα έπρεπε να δώσω περισότερα.
Εν τω μεταξύ ο εν λόγω έμπορος που μάλλον υπεύθυνος δημοπρασιών έπρεπε να λέγεται, δεν ήρθε καν στο τηλεφώνο να μου τα πει αυτά αλλά έβαζε ένα κακομοίρη υπάλληλο του να μου τα πει. Πείτε με αφελή αλλά πραγματικά τέτοια ατιμία και μπαμπεσιά δεν την περίμενα από επαγγελματία.
-
-
Θα είναι απ'αυτούς που βάζουν κλεφτρόνια να κλέβουν τα ίδια τα μηχανάκια που πουλάνε
ΠΟΛΛΗ προσοχή στα μεταχειρισμένα μηχανάκια, καλύτερα να πας συστημένος κάπου
-
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.............
-
καταγγελία στο ΙΝ.ΚΑ να κάνεις...
-
Oπως επισης απατεωνας αποδεικνυεται(μακαρι να βγω ψευτης) αλλος ενας στην οδο Πεντελης 70 στο Μαρουσι το μαγαζι λεγεται MOTO MOZZI.Εχω ακουσει απο πολλους παραπονα για το συγκεκριμενο μαγαζι.
-
Ο χρήστης rs1800gr4 έγραψε:
Oπως επισης απατεωνας αποδεικνυεται(μακαρι να βγω ψευτης) αλλος ενας στην οδο Πεντελης 70 στο Μαρουσι το μαγαζι λεγεται MOTO MOZZI.Εχω ακουσει απο πολλους παραπονα για το συγκεκριμενο μαγαζι.Παιδιά, το να αποκαλεί κάποιος 'απατεώνα' κάποιον άλλο σε ένα ΔΗΜΟΣΙΟ forum είναι παρακινδυνευμένο και για τον ίδιο και για το forum. Ιδίως μάλιστα αν δεν συνοδεύεται από αποδείξεις (όπως παραπάνω: 'απατεώνας αποδεικνύεται ---> έχω ακούσει από πολλους παράπονα' ). Θα έλεγα να αναφέρουμε τα γεγονότα ('πήγα χτες και μου ζήτησε 100 ευρώ και πήγα σήμερα για το ίδιο πράγμα μου ζήτησε 200') και να αφήνουμε τους αναγνώστες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους χωρίς χαρακτηρισμούς παρά το αντίθετο, δηλ. χαρακτηρισμούς χωρίς γεγονότα.
My E0.01
-
Εχεις απολυτο δικιο απλα επειδη οπως ειπα εχω ακουσει πολλα παραπονα απο πολλους για αυτο και το ανεφερα για να αποφυγει καποιος την συναλλαγη μαζι τους.Συγκεκριμενα ενος φιλου του εκανε περιπου 2 μηνες για να κανει την μεταβιβαση και την εκανε αφου ειχαν τσακωθει μεχρι σε σημειο που παραλιγο να πεσουν φαπες.
Απατεώνας έμπορος μοτοσυκλετών!