-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
To πάνω μέρος του ταμπλώ και τον κεντρικό αεραγωγό για τι τα έκαναν τόσο σκατά; Δεν θυμάμαι από πότε έχω να δω τόσο άσκημο αεραγωγό... Σαν αμερικανιά του 90-95 είναι. Κρίμα γιατί τα εσωτερικά των Volvo εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια είναι εξαιρετικά.+1
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
To πάνω μέρος του ταμπλώ και τον κεντρικό αεραγωγό για τι τα έκαναν τόσο σκατά; Δεν θυμάμαι από πότε έχω να δω τόσο άσκημο αεραγωγό... Σαν αμερικανιά του 90-95 είναι. Κρίμα γιατί τα εσωτερικά των Volvo εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια είναι εξαιρετικά.
+1
+2 Επισης το πανω μερος του ταμπλω ειναι υπερβολικα καταθλιπτικο-Γερμανο-μαυρο
-
Για να είμαι ειλικρινής δε μου αρέσει...το περίμενα πολύ αυτό το αυτοκίνητο αλλά...ειδικά το εσωτερικό του δε μου αρέσει καθόλου...αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν είναι καλό αυτοκίνητο...
-
Εξωτερικά είναι πανέμορφο. Μέσα ... δεν ενθουσιάζει. Φανταζομαι να κάνει την διαφορά η ποιότητα!
Γενικά πάντως είναι ένα όμορφο αυτοκίνητο, καλός διάδοχος ενός επίσης καλού αυτοκινήτου και με μια καλή σχέση τιμής/εξοπλισμού στα 'premium' πλαίσια (δεν δικαιολογώ για να τραβήξουν πελατεία να είναι φτηνό=ψευτοpremium) θα είναι καλή πρόταση!
Και να το δούμε και σε ένα χρώμα ... της αντίστοιχης κατηγορίας ... το target group του δεν είναι 20-30ριδες! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... το target group του δεν είναι 20-30ριδες!Θα δουμε και απο επισημα χειλη, αλλα τους 30ριδες φανταζομαι τους περιλαμβανει...
-
Κι εμένα μου φαίνεται πολύ λογικό να περιλαμβάνει 30άρηδες. Εφόσον πλασάρεται σαν sport sedan οι 30άρηδες μου φαίνεται απ' τις πρώτες κατηγορίες που θ' απευθύνεται (πχ. νέοι οικογενειάρχες κτλ.).
-
Πολυ διαφημιση....
Naughty Volvos are coming 1
Naughty Volvos are coming 2 -
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Κι εμένα μου φαίνεται πολύ λογικό να περιλαμβάνει 30άρηδες. Εφόσον πλασάρεται σαν sport sedan οι 30άρηδες μου φαίνεται απ' τις πρώτες κατηγορίες που θ' απευθύνεται (πχ. νέοι οικογενειάρχες κτλ.).Πλασάρεται λόγω μεγεθών σε δύσκολη για 30άρηδες κατηγορία! Αν ήταν το S40 ναι!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κι εμένα μου φαίνεται πολύ λογικό να περιλαμβάνει 30άρηδες. Εφόσον πλασάρεται σαν sport sedan οι 30άρηδες μου φαίνεται απ' τις πρώτες κατηγορίες που θ' απευθύνεται (πχ. νέοι οικογενειάρχες κτλ.).
Πλασάρεται λόγω μεγεθών σε δύσκολη για 30άρηδες κατηγορία! Αν ήταν το S40 ναι!
Γιατί ρε συ; Εδώ ο Μάρκος (Markvag) στα 30 του έχει πολυμορφικό.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι ... και εγώ στα 21 αγόρασα 4θυρο μπλε σκούρο Sunny και τωρα στα 39 τυρκουάζ Splash!!! Είμαι ο κανόνας ή η εξαίρεση?
Απλώς εννοώ ότι σ' αυτά τα λεφτά (φανταζομαι πάνω απο 40-45.000€) που θα κοστίζει ένα S60 για τους 30άρηδες (οικονομικά ανεξάρτητους ή ευπορους) παίζουν και τα premium coupes/roadsters της αγοράς!
Αν είναι φτηνότερο, φυσικά, ... έχει κάτι καλύτερο απο το Passat CC! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ναι ... και εγώ στα 21 αγόρασα 4θυρο μπλε σκούρο Sunny και τωρα στα 39 τυρκουάζ Splash!!! Είμαι ο κανόνας ή η εξαίρεση?
Απλώς εννοώ ότι σ' αυτά τα λεφτά (φανταζομαι πάνω απο 40-45.000€) που θα κοστίζει ένα S60 για τους 30άρηδες (οικονομικά ανεξάρτητους ή ευπορους) παίζουν και τα premium coupes/roadsters της αγοράς!
Αν είναι φτηνότερο, φυσικά, ... έχει κάτι καλύτερο απο το Passat CC!Με το δυομισάρι τούρμπο S80 να ξεκινάει κάτω απο 44 χιλιάρικα, περιμένω το S60 1600 τούρμπο κάτω από 30. Μια χαρά για εύπορο, φρεσκοπαντρεμένο 30άρη που σχεδιάζει να τεκνοποιήσει. Και σίγουρα καλύτερη επιλογή από 316...
-
από την τιμολόγηση, νομίζω θα εξαρτηθούν πολλά .... Αν και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος του χρόνου, για 1.6Τ με 150&180Ηp, μιας και θα λανσαριστεί με 204Hp 2.0T
Μέχρι τώρα, πάντως η volvo, μας έχει συνηθίσει να πουλά λίγο φθηνότερα από τους ανταγωνιστές της στην βασική της έκδοση, αλλά πολύ φθηνότερα με υπερπλήρη εξοπλισμό στην έκδοση Summum. Πιστεύω επίσης ότι η τιμολόγηση θα εξαρτηθεί και από το πόσο και αν θα μείνει στην παραγωγή το S40/V50
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Πολυ διαφημιση....
Naughty Volvos are coming 2Τι ετοιμάζουν?
http://carscoop.blogspot.com/2010/02/vo ... -show.html
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πολυ διαφημιση....
Naughty Volvos are coming 2Τι ετοιμάζουν?
ΜΙΑ ΑΜΑΞΑΡΑ
-
Τι χώρο αποσκευών έχει φίλε ποπολάρε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι χώρο αποσκευών έχει φίλε ποπολάρε;αμα δεν δω press kit δεν δεχομαι τπτ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Τι χώρο αποσκευών έχει φίλε ποπολάρε;
αμα δεν δω press kit δεν δεχομαι τπτ
Επειδη εγινε θεμα και πιο πισω σχετικα με αυτο, 3 ειναι τα ενδεχομενα...
1- Ακυρη πηγη του ρεπορτερ
2- Τυπογραφικο λαθος
3- Το νουμερο αυτο να αναφερετε στο awd με το ψηλο πατωμα (ie με ρεζερβα)..Πραγμα που διορθωνετε κανοντας την παραγγελεια με tyre puncture repair kit...και στα S40/V50 ισχυει το ιδιο! Αδυνατω να πιστεψω οτι ενα fwd S60 θα εχει χωρο αποσκευων μικροτερο απο το απερχομενο μοντελο (και κατα τοσο πολυ), αλλα ακομα περισσοτερο απο το μικροτερο σενταν της εταιρειας.Δειτε και μια φωτο στο κλασσικο μαυρο.
-
Τελικα δειχνει ομορφοτερο με οποιοδηποτε αλλο χρωμα απο αυτο το χρυσαφι που εγινε το λανσαρισμα.
To marketing department της Volvo επρεπε να ψαξει περισσοτερο, ακομα και το κοκκινο δειχνει καλυτερο απο το χρυσαφι.
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Τελικα δειχνει ομορφοτερο με οποιοδηποτε αλλο χρωμα απο αυτο το χρυσαφι που εγινε το λανσαρισμα.To marketing department της Volvo επρεπε να ψαξει περισσοτερο, ακομα και το κοκκινο δειχνει καλυτερο απο το χρυσαφι.
καλα σε κοκκινο ειναι φανταστικο !
-
Οι ζάντες της φωτογραφίας, τι διάσταση είναι ? όμορφες
Nέο VOLVO S60