-
Μη μιλήσω εγώ για επιταχύνσεις
Με το καινούριο του maxmara (αν δεν απατώμαι) σας έχουμε όλους για πρωινό
-
Ο χρήστης vitoribo έγραψε:
Μη μιλήσω εγώ για επιταχύνσειςΜε το καινούριο του maxmara (αν δεν απατώμαι) σας έχουμε όλους για πρωινό
το πρωινο ειναι το πιο σημαντικο γευμα λενε... οπωτε κριμα ειναι να σου κατσει στο στομαχι
-
Μη μιλήσω εγώ για επιταχύνσειςΜε το καινούριο του maxmara (αν δεν απατώμαι) σας έχουμε όλους για πρωινό
Αυτο μου θυμιζει την Αλβανο-Κινεζικη συμμαχια επι Χοτζα, που οι ΑΛβανοι ελεγαν: Μην μας κουνιεστε, γιατι εμεις μαζι με τους Κινεζους ειμαστε ενα δισεκατομμυριο!
-
Με το καινούριο του maxmara (αν δεν απατώμαι) σας έχουμε όλους για πρωινόΆντε από δω με τη μπανιέρα το 350Ζ που θυμίζει αρκουδάκι από τη σειρά μπιμπελό 'Forever Friends'
-
Μη μιλήσω εγώ για επιταχύνσειςΜε το καινούριο του** maxmara** (αν δεν απατώμαι) σας έχουμε όλους για πρωινό
Pio to Sport coupe ton 1600 kilon???
Asto kalytera...kai na exw tin alouminenia mpaniera mou gemati me nero...
Prolabeno na pao sta 200 na adeiaso ta nera stin M3 tou Ari kai na ftasei o Aris protos sta 250....
Prin to Datsun me kinitira Renault -
Σε δύο μέρες 36 σελίδεςΆντε να τις διαβάσεις....
Πάντως αυτούς τους μήνες που μπαίνω στο φόρουμ έχω να παρατηρήσω τα εξής (γενικεύω μεν, το νιώθω απόλυτα δε):
- Απαγορεύεται να έχεις λεφτά.
- Αν έχεις, μην παίρνεις κάτι με πάνω από 30-35 χιλιάρικα.
- Αυτοκίνητο που δεν πετάει κώλο κτλ κτλ δεν είναι αυτοκίνητο.
- Λογίζεται ως αυτοκίνητο μόνο αν είναι για γυναίκα-μαμά.
- Όταν κάποιος ζητά να του προτείνουν ένα από τρία συγκεκριμένα αυτοκίνητα, θα του προταθούν οι 147, mazda 3, honda jazz κτλ κτλ.
Nα συμπληρώσω ακομα ενα
- Ολα τα θεματα φτανοντας περίπου στο 10ο μύνημα (η λιγο μετά) έχουν
α) αλλιωθει εντελώς
β) μεταβληθει σε αντιπαράθεση Γερμανιας - Ιταλιας (και λοιπών δημοκρατικών δυναμεων)
γ) αναφορες (εμμεσες ή αμεσες) σε φαγητό
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Με το καινούριο του** maxmara** (αν δεν απατώμαι) σας έχουμε όλους για πρωινό
Asto kalytera...kai na exw tin mapniera gemati me nero...
Prolabeno na pao sta 200 na adeiaso ta nera stin M3 tou Ari kai na ftasei o Aris protos sta 250....
Prin to Datsun me kinitira Renaultγιατι να καψεις βενζινη ρε... φτανει μια 535d οπως προκυπτει και απο το τελευταιο topgear
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τι να πω για τον κουβά μου? ακούστηκε αμάξι χωρίς μούρη? τι να λέμε τώρα
Τι αυτοκίνητο έιπαμε έχεις εσύ? Αστέρι? Εδώ είμαστε.....
αστέρι??? Κάτσε να μπει ο ειδικός (chrmes) να δεις τι έχει να γίνει!
Αμάξι χωρίς μούρη είπατε κύριε? Μα... έχει μούρη! Συντελεστής πουλ-μουρ 150.000 % !!! Μερτσέντες και τα μυαλά στα κάγκελα ναούμ!
μπορεί να πάσχει οπουδήποτε αλλού, αλλά όλα κι όλα, μούρη, έχει!
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Nα συμπληρώσω ακομα ενα
α) αλλιωθει εντελώς
β) μεταβληθει σε αντιπαράθεση Γερμανιας - Ιταλιας (και λοιπών δημοκρατικών δυναμεων)
ban κι αυτον... βρε τι εχετε παθει και γραφετε σοβαρα πραγματα? δεν ζεσταινεστε εσεις??
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Και τι προβλημα εχεις μ' αυτο ρε;;;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μπορεί να πάσχει οπουδήποτε αλλού, αλλά όλα κι όλα, μούρη, έχει!
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Με το καινούριο του** maxmara** (αν δεν απατώμαι) σας έχουμε όλους για πρωινό
Asto kalytera...kai na exw tin mapniera gemati me nero...
Prin to Datsun me kinitira Renaultγιατι να καψεις βενζινη ρε... φτανει μια 535d οπως προκυπτει και απο το τελευταιο topgear
Auto mono na skefteis.
Se pista to 350Z kanei idio xrono me to asximo automatic diesel tis BMWOtan tha prosperanei ton Maxmara tha ton flomonei ston kapno to diesel
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Eίχε κανείς πρόβλημα με την σπαλομπριζόλα? . Άψογη ήταν, την πληρώσαμε αρκετά βέβαια.....
-
Ρε παιδιά, κανένας με EVO, STI δεν θα κοπιάσει;
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
κάτι που έμαθα πριν λίγο... η GT 1.8 στα 80-110 με 3η πίνει τσάι από την ταπεινή μου 147 1.6 με τα ακόμα πιο ταπεινά 120 αλογάκια... α ναι, παραλίγο να το ξεχάσω... και 0-100 το ίδιο έχουμε... 10,6'. δεν τα πετάτε λέω γω
Kι εσύ θα γεράσεις πιο αργά. Αλήθεια χωράς στο κουβαδάκι?
αν χωράω λέει... και περισσεύω . αν θες πάμε και μια κοντρίτσα. μόνο πες μου τι γεύση το προτιμάς (το τσαϊ ντε). ροδάκινο; κάτι σε λεμόνι ίσως; .
Πάντως δε χρειάζεται να στενοχωριέσαι. Τουλάχιστον είσαι πιο γρήγορος από κάτι Golf και σειρά 1 -
Ο χρήστης paisios έγραψε:
κάτι που έμαθα πριν λίγο... η GT 1.8 στα 80-110 με 3η πίνει τσάι από την ταπεινή μου 147 1.6 με τα ακόμα πιο ταπεινά 120 αλογάκια... α ναι, παραλίγο να το ξεχάσω... και 0-100 το ίδιο έχουμε... 10,6'. δεν τα πετάτε λέω γω
αν χωράω λέει... και περισσεύω . αν θες πάμε και μια κοντρίτσα. μόνο πες μου τι γεύση το προτιμάς (το τσαϊ ντε). ροδάκινο; κάτι σε λεμόνι ίσως; .
Πάντως δε χρειάζεται να στενοχωριέσαι. Τουλάχιστον είσαι πιο γρήγορος από κάτι Golf και σειρά 1Any time Any where. Mετά τα 100 ψοφάς?
-
Ο χρήστης paisios έγραψε:
Πάντως δε χρειάζεται να στενοχωριέσαι. Τουλάχιστον είσαι πιο γρήγορος από κάτι Golf και σειρά 1Ωχ! Ενδοϊταλική διαμάχη; Ε, όχι και εμφύλιος βρε παιδιά!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ρε παιδιά, κανένας με EVO, STI δεν θα κοπιάσει;αστους αυτους... ειναι απασχολημενοι να ρυ8μιζουν τα ενεργα διαφορικα τους...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Eίχε κανείς πρόβλημα με την σπαλομπριζόλα? . Άψογη ήταν, την πληρώσαμε αρκετά βέβαια.....
μια χαρά ήταν... ακόμα χωνέυω...
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Ρε παιδιά, κανένας με EVO, STI δεν θα κοπιάσει;
αστους αυτους... ειναι απασχολημενοι να ρυ8μιζουν τα ενεργα διαφορικα τους...
Και να προσπαθούν να διορθώσουν το ότι αλλιώς στρίβει το αυτοκίνητο στις αριστερές και αλλιώς στις δεξιές...
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)