-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μα καλά σοβαρολογείς? Colt?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι το παραδέχομαι είχα Φίατ. Είμαι απαράδεκτος το ξέρω. Αλλά δε θα το ξανακάνω.
Μπράβο...Εδώ κάνουμε στάση...να το ξανακάνεις και συνέχεια αν μπορείς...Σουμπαρού και Φιατ...!!Αυτά είναι...
Για πέταμα το ξέρω.
Δε μου λές ο κάδος που οδηγείς βγαίνει και σε άλλο χρώμα;
Γιατί θέλω κι ένα για το μπάνιο.Κοίτα το δικό μου είναι μαύρο κατράμι...Σαν τη μύγα ένα πράμα..Για το μπάνιο δεν ξέρω αν σου κάνει...Προτείνω να μην ξοδευτείς και να κρατήσεις αυτό που έχεις...Α! Και αν σου βρίσκεται κανένα κουρέλι σαν το δικό σου (ξέρεις σε σκούρο χρώμα για να το πατάω άφοβα... ) να μου το δώσεις...Ειδικά αν βρείς και κάτι σε μωβ ( ) θα με φτιάξεις πολύ άσχημα...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
εγω ξερω οτι τα μισα τρανς βαρδαρη ειχαν-εχουν σιτροεν.
εγω ξερω οτι ολοι οι αποτυχημενοι ταβερνιαρηδες εχουν εβο.
εγω ξερω οτι χιουνται εχουν ολοι οι αγαμητοι.
εγω ξερω οτι τα σουμπαρου ειναι σταθερη αξια.
τωρα αυτα που ξερετε εσεις ας τα ξερετε..
σημασια εχει τι ξερω εγω!αντε τσιρς!!
Σταθερή αξία όντως!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειδικά αν βρείς και κάτι σε μωβ ( ) θα με φτιάξεις πολύ άσχημα...Ντροπή σου.
Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου (στο πληκτρολόγιό σου μάλλον) την premium αυτή φίρμα. -
χεχ,εισαι τρελλος
απο ενοικιαστηριο τις βρηκες ωρε?Γιατί τα αγοράζουν κι άλλοι;
Α!!!! τους καημένους.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ειδικά αν βρείς και κάτι σε μωβ ( ) θα με φτιάξεις πολύ άσχημα...
Ντροπή σου.
Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου (στο πληκτρολόγιό σου μάλλον) την premium αυτή φίρμα.Δεν είναι μώβ είπαμε ρεεεεεεεεε Montreal Blau είναι
-
Διψάει κανείς για τσαγάκι;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Διψάει κανείς για τσαγάκι;Κααααλά.
Κάντε στην άκρη παιδιά ήρθαν οι ξεσκέπαστοι.Σίγουρα ξέρεις από τσάι με τέτοιο τσαγιερό που έχεις.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Διψάει κανείς για τσαγάκι;Άστο δάσκαλε,αυτά στα μαθητούδια σου....
Να βάλουμε άμα θες αλλά χωρίς μετά να μου πείς 'Ωχου,πάλι έκαψε φλάντζα... '
Αμα θες βάζουμε και με κανένα ρχ αλλά εκεί θα χουμε σοβαρότερες ζημιές άμα φύγει κανας ρότορας.... Άσε που στα πρώτα μέτρα θα χει ρουφήξει από μπενζίνα όλο τον Ασπρόπυργο... -
Σεβασμός στην Hyundai, γιατί δεν το βλέπω καλά το φόρουμ...
Θα σας γράψουν οι εφημερίδες... -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ειδικά αν βρείς και κάτι σε μωβ ( ) θα με φτιάξεις πολύ άσχημα...
Ντροπή σου.
Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου (στο πληκτρολόγιό σου μάλλον) την premium αυτή φίρμα.Δεν είναι μώβ είπαμε ρεεεεεεεεε Montreal Blau είναι
ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ!!!!...ΒΑΝ ΟΛΟΙ ΡΕ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ!!!!...ΒΑΝ ΟΛΟΙ ΡΕ!!!
θα κάνεις και τον εαυτό σου; ο πρώτος mod που αυτομπαν-ι-αρίστηκε;
-
Ο Νάσος σαν ξεφτέρι που είναι είπε μια σωστή κουβέντα για Huyndai και αδερφές...:
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο Νάσος σαν ξεφτέρι που είναι είπε μια σωστή κουβέντα για Huyndai και αδερφές...:Μην το δει ο Random μόνο.
-
Ελα μωρέ είπαμε...να μην παρεξηγηθεί...ανυπομονώ να το δει πάντως...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο Νάσος σαν ξεφτέρι που είναι είπε μια σωστή κουβέντα για Huyndai και αδερφές...:ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑΣΟ,ΠΑΣΧΟ ΚΛΠ.. ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΝΔΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...
ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΡΟΥΔΕΣ....ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΑΜΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΙ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ..ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΙ Ο ΑΕΡΑΚΗΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡ. ΕΛΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ Κ ΦΩΤ. ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 4ΤΦ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΚΑΛΟΥΠΩΣΕΙ..ΜΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΟΥΜΠΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΜΑΞΙ Κ ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ..ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΟΥΜΠΑΡΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΑ ΑΞΕΝΤ.. ΣΥΝ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΜΠΡΕΖΑ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΟΥΜΠΑΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΠΟΡ ΑΜΑΞΙ
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΔΡΙΚΑ.. ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΝΔΡΙΚΑ..ΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΩ ΧΡΥΣΟ ΜΟΥ...
ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΝΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΕΞΩ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ..ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο ΤΣΙΤΣΟΣ
DONT FUCK WITH ME........... [/b]
-
Ποιός το μαμεί το μπουρνάζι βρε ραντομ;;Άμα περίμενα να δω πόσα ιμπρέζα κυκλοφορούν από εκεί άστα βράστα..Σημασία έχει να εκτιμάς το τι σου προσφέρει ένα εργαλείο.
Τώρα,χρυσό μου,όσον αφορά το λαμόγιο και περί του λόγου το αληθές είμαστε άνδρες και δεν παρεξηγιόμαστε με το παραμικρό. Τώρα αν θες να συνεχίσεις να μου τα ρίχνεις,στείλε ένα πμ για το πού και πότε θέλεις να 'βρεθούμε' και θα κανονιστούμε,ντοντ γουόρυ..!!!Υγ1:Για την πρώτη πρόταση μόνο
Υγ2:Για την τελευταία πρόταση συμφωνώ και εγώ (και προφανώς και ο Νάσος.. ) :Δεν θα μπορούσαμε να μ@μήσουμε μαζί σου....μάλλον είσαι άτσαλος στο κρεββάτι....
-
-
:lol:καλημερα χρυσο μου!
αμπωσες καμια μοντελα του αερακη ψες βραδυ η ετερουσες μουντιαλ?
-καινουργια συμμορια γκει εκανε την εμφανιση της στη νεα ιωνια με ροζ χιουνται-
Φάβα είναι όλα αυτά περί Αεράκη και λοιπών Νάσο... Χτες τήραζε μια μοντέλα στ ακρωτήρι ώσπου του κάνει αυτή..:'Τί τηράς ωρε χιουνταίε;;;' Και ξάφνου πετάγεται η πρώην του Καλαποθαράκου... και τον έβαλε στη θέση του (στο Χιουνντάι του..!!
Α! Η συμμορία λέει τα έκανε γυαλιά καρφιά στη Νέα Ιωνία και αφού τις έφαγε στ αυτιά από το Kiaclub έφυγε προς Κηφισιά για να βρεί τα παληκαράκια με τη χαίτη πίσω στο λαιμό... -
Ράντομ τι λέει ο μαυράκος στο βίντεο...
Youdie...? (Hyundai)
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)