-
απίστευτο ο τύπος που έφτιξε το 'laguar' axaxaxaxa!! πωπω καρναβάλια που τρυγυρνάνε στους δρόμους!
Αλήθεια ακόμα θυμάμε ένα VW beetle όταν είμουν μικρός (καμιά 20αριά χρόνια πίσω) που είχα δει 3-4 φορές σατον Πειραιά, όπου είχαν μακρύνει την μούρη του, την είχαν φτιάξει όμοια με rolls royce (xmmm έτσι δεν γράφεται? ) κ πίσω στο τελείωμα των φτερών ήταν κομένο ώστε να χωρέσει ο κινητήρας από 911 ........ -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
απίστευτο ο τύπος που έφτιξε το 'laguar' axaxaxaxa!! πωπω καρναβάλια που τρυγυρνάνε στους δρόμους!
Αλήθεια ακόμα θυμάμε ένα VW beetle όταν είμουν μικρός (καμιά 20αριά χρόνια πίσω) που είχα δει 3-4 φορές σατον Πειραιά, όπου είχαν μακρύνει την μούρη του, την είχαν φτιάξει όμοια με rolls royce (xmmm έτσι δεν γράφεται? ) κ πίσω στο τελείωμα των φτερών ήταν κομένο ώστε να χωρέσει ο κινητήρας από 911 ........εχω δει ενα που του μοιαζει στην Πατρα. στην Αθηνα (Καλλιθεα) δεν το εχω δει ποτε μου. το ειχα δει περυσι στις μερες του καρναβαλιου..το ειχε παρκαρει εκει που συναντουντε η Αγιου Νικολαου και το λιμανι. ηταν ασημι και απο μπροστα ποιο πολυ μου εμοιασε με τις λιμουζινες που εχει ο Σκρουντζ Μακ Ντακ στα κομιξ
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
Αλήθεια ακόμα θυμάμε ένα VW beetle όταν είμουν μικρός (καμιά 20αριά χρόνια πίσω) που είχα δει 3-4 φορές σατον Πειραιά, όπου είχαν μακρύνει την μούρη του, την είχαν φτιάξει όμοια με rolls royce (xmmm έτσι δεν γράφεται? ) κ πίσω στο τελείωμα των φτερών ήταν κομένο ώστε να χωρέσει ο κινητήρας από 911 ........εχω δει ενα που του μοιαζει στην Πατρα. στην Αθηνα (Καλλιθεα) δεν το εχω δει ποτε μου. το ειχα δει περυσι στις μερες του καρναβαλιου..το ειχε παρκαρει εκει που συναντουντε η Αγιου Νικολαου και το λιμανι. ηταν ασημι και απο μπροστα ποιο πολυ μου εμοιασε με τις λιμουζινες που εχει ο Σκρουντζ Μακ Ντακ στα κομιξ
έχω πολλα χρόνια να το δω, αλλά είχει ψυγείο μπροστά με χαραγμένο το RR κ από πάνω το έμβλημα της Rolls....
Aυτό στην Πάτρα πέρσυ δεν το είδα
-
Παρακαλώ κύριοι, παρακαλώ!!!
Αλφαβητίξ και Αυτοματίξ στο φόρουμ, είναι ΣΙΓΟΥΡΑ οι syele και kouk αντιστοίχως!
Να, ΔΕΙΤΕ:
και, μετά την... κόντρα:
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παρακαλώ κύριοι, παρακαλώ!!!Αλφαβητίξ και Αυτοματίξ στο φόρουμ, είναι ΣΙΓΟΥΡΑ οι syele και kouk αντιστοίχως!
Να, ΔΕΙΤΕ:
-
Μετά την κόντρα...ΜΟΝΟ ο syele αγκομαχάει!!!!
Εμείς είμεθα εξακύλινδροι!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:evil:Μετά την κόντρα...ΜΟΝΟ ο syele αγκομαχάει!!!!
Εμείς είμεθα εξακύλινδροι!!!σωστά, οι νεκροί δεν αναπνέουν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
:evil:
Μετά την κόντρα...ΜΟΝΟ ο syele αγκομαχάει!!!!
Εμείς είμεθα εξακύλινδροι!!!σωστά, οι νεκροί δεν αναπνέουν
Θα στο κάνω το γαλατάδικο.....καλοκαιρινό!!!!
-
Κάποιο από τα δύο αυτοκίνητα μήπως μυρίζει ψαρίλα?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κάποιο από τα δύο αυτοκίνητα μήπως μυρίζει ψαρίλα?Ναι ρε!Που το καταλαβες?ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κάποιο από τα δύο αυτοκίνητα μήπως μυρίζει ψαρίλα?αυτό με την προπέλα μάλλον, αν και οι γιαπωνέζοι ειδικεύονται στο σούσι
-
Η λογική λέει ότι όποιος μύριζε τη ψαρίλα ...... ήταν πίσω και ακολουθούσε
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Η λογική λέει ότι όποιος μύριζε τη ψαρίλα ...... ήταν πίσω και ακολουθούσεΑΑΑΑΑΚΡΙΒΩΣ!!!
για τον ίδιο λόγο, βλέπει και τα λαμπάκια στο ταμπλό του μπροστινού να αναβοσβήνουν! -
μολις τωρα ειδα (για μια ακομη φορα) το βιντεακι που ακουει στο ονομα lada rider.
το K.I.T.T. KNIGHT INDUSTRIES' TWO THOUSAND, απο την σειρα Knight Rider, ηταν καποιο αυτοκινητο παραγωγης? υπηρχε στα αληθεια ή απλα ειχε δημιουργηθει για την αναγκη των γυρισμάτων της σειρας? ειχα δει καποιο μοντελο της Pontiac που του εμοιαζε αλλα..............εαν το δεις καλα καλα δεν ειναι αυτο.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Η λογική λέει ότι όποιος μύριζε τη ψαρίλα ...... ήταν πίσω και ακολουθούσεμας έχεις καταστρέψει ρε Βασίλη!
Η ψαρίλα μυρίζει όταν μπεις μέσα!!Απ' εξω δεν μυρίζει!!!Ααααααχχχχ!!!
-
QUIZ (για να μην θάβουμε μόνο τους εξακύλινδρους)
Τι επάγγελμα μπορούν να κάνουν οι κάτοχοι RX-8;
-Πωλητές ποτηριών! Με κάθε 25 λίτρα ΒΡ ένα ποτήρι δώρο. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα 'χουν κάνει την προίκα τους
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
QUIZ (για να μην θάβουμε μόνο τους εξακύλινδρους)Τι επάγγελμα μπορούν να κάνουν οι κάτοχοι RX-8;
-Πωλητές ποτηριών! Με κάθε 25 λίτρα ΒΡ ένα ποτήρι δώρο. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα 'χουν κάνει την προίκα τους
Κανεις λαθος!!!!
Με καθε 25 λιτρα BP ενα ποτηρι δωρο +1 κανατα που προσφερεται μαζι με τα 4 λιτρα λαδι για το συμπληρωμα..... -
για να μη θαβει μονο ο lkar....
αν και ημουνα σε νησι το τετραημερον, εμαθα πως σαββατο βραδυ επεσε βιασμος κατα συρροη σε γνωστη λεοφωρο των βορειων προαστειων...
δραστες ενα κιτρινο ραλί και ενα ΤΤ...
το θυμα φορουσε .......λευκααληθευει?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
για να μη θαβει μονο ο lkar....αν και ημουνα σε νησι το τετραημερον, εμαθα πως σαββατο βραδυ επεσε βιασμος κατα συρροη σε γνωστη λεοφωρο των βορειων προαστειων...
δραστες ενα κιτρινο ραλί και ενα ΤΤ...
το θυμα φορουσε .......λευκααληθευει?
αλήθεια είναι το παραδέχομαι, είμαι ένας αλήτης κοντράκιας!
τους τιμώρησα! -
μπα, οχι εσυ
αληθινα ητανε τα rallye και tt, οχι matchbox κ. τιμωρε
Θάψτε το αυτοκίνητο του άλλου ...ατιμωρητί! :)