-
Γι αυτο ρωταω γιατι και εγω αυτο ηξερα...........ισως να υπαρχει και αλλος τροπος μολις τον δω θα ενημερωσω.
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Γι αυτο ρωταω γιατι και εγω αυτο ηξερα...........ισως να υπαρχει και αλλος τροπος μολις τον δω θα ενημερωσω.Εδω σπόνσορας της prins
Απο ότι λέει ο prins σήμα στροφών εκτός πολαπλασιαστή μπορείς να έχεις και απο εκεντροφορο ή την πλεξούδα άργησα αλλα έβλεπα μπάλα με το μηχανικό εγκαταστατη , κτλ
Αν στιγμιαία χάσει στροφές το κάνει το σκορτσαρισμα μπορει όμως άνετα να δουλέψει και με τις στροφές εκτός !!
-
Ο χρήστης doukias έγραψε:
τα prins τωρα τελευταια εχουν παρουσιαση προβληματα.
κανε λιγη υπομονη ομως,σε λιγο θα σου απαντηση ο σπονσορας τις prins.σε λιγο.
Σίγουρα το ξέρεις απ πρώτο χέρι έχουν προβληματα !! Αυτα που δεν έχουν τα BRC !! Μια επειδή εγω δεν ξεχνώ ξέρω ότι έχεις φτιαξει πολυ καλές εγκαταστάσεις με ένα κατ εμε μετριο σύστημα όπως το BRC !! Που δε σου δίνει και πολλές δυνατότητες αλλα ακριβώς επειδή το ξέρεις καλα έχεις καλές εγκαταστάσεις !! Άσχετα αν το πουλάνε και στα περίπτερα !!
Αλλα όλοι οι άλλο με BRC ι θαύμα δουλειές κάνουν !! Σαν τη δική μου με auto calibration !! Γερμανός εισαγωγέας ΑΕΒ & BRC λέει ότι 2-3 μάστορας στην Ελλάδα ξέρουν να ρυθμίζουν σωστά τα BRC και τις δυνατότητες αυτου !!
Όλα τα αλλα που κυκλοφορούν στο δρόμο !
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Εδω σπόνσορας της prins
Ώστε για αυτό σε όλα τα πόστ αναφέρεις τα prins. Είπα και εγώ
Sent from my U20i using Tapatalk 2 -
Σίγουρα το ξέρεις απ πρώτο χέρι έχουν προβληματα !! Αυτα που δεν έχουν τα BRC !! Μια επειδή εγω δεν ξεχνώ ξέρω ότι έχεις φτιαξει πολυ καλές εγκαταστάσεις με ένα κατ εμε μετριο σύστημα όπως το BRC !! Που δε σου δίνει και πολλές δυνατότητες αλλα ακριβώς επειδή το ξέρεις καλα έχεις καλές εγκαταστάσεις !! Άσχετα αν το πουλάνε και στα περίπτερα !!
Αλλα όλοι οι άλλο με BRC ι θαύμα δουλειές κάνουν !! Σαν τη δική μου με auto calibration !! Γερμανός εισαγωγέας ΑΕΒ & BRC λέει ότι 2-3 μάστορας στην Ελλάδα ξέρουν να ρυθμίζουν σωστά τα BRC και τις δυνατότητες αυτου !!
Και τεκμηριωμένα ο γερμανός εισαγωγέας λέει μαλακίες……
Είναι τόσο σωστά δικτυωμένα τα εργοστάσια κατασκευής κιτ αερίου, που πρέπει να είσαι εντελώς ‘στόκος’, η να μην θέλεις να ρύθμισης για να φύγει αρρύθμιστο αυτοκίνητο!!!!.....
Και σίγουρα οι ‘στόκοι’ είναι μειονότητα.
Α. -
γεια σε ολους. εχω συστημα zavoli και δεξαμενη τουρκικη εδω και ενα χρονο. κανενα προβλημα μεχρι τωρα . Ομως μια ερωτηση για τη χωρητικοτητα της δεξαμενης θελω νακανω. Ειναι 45αρα και γεμιζω με 46, 47, ακομα και με 48 λιτρα. ρωτησα τον εγκαταστατη και μου ειπε πως ουσιαστκα ειναι 50 με 52 λιτρα η κανονικη χωρητικοτητα στις 45αρες ειναι και στραβωμενο λιγο το φλοτερ και ετσι παιρνει μεχρι και 48. απαιτησα να φτιαξει το φλοτερ κανονικα μιας και δεν ειχα ζητησει στην αρχη να το πειραξει, και αφου το εκανα , φουλαρισα σε 3 διαφορετικα πρατηρια ,και εξακολουθει να παιρνει 47 με 48 λιτρα. τι να συμβαινει ρε παιδια? μΑς ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗ τα πρατηρια? η κατι αλλο? οποιος εχει αποψη ας απαντησει.
-
Ο χρήστης vasicristo έγραψε:
γεια σε ολους. εχω συστημα zavoli και δεξαμενη τουρκικη εδω και ενα χρονο. κανενα προβλημα μεχρι τωρα . Ομως μια ερωτηση για τη χωρητικοτητα της δεξαμενης θελω νακανω. Ειναι 45αρα και γεμιζω με 46, 47, ακομα και με 48 λιτρα. ρωτησα τον εγκαταστατη και μου ειπε πως ουσιαστκα ειναι 50 με 52 λιτρα η κανονικη χωρητικοτητα στις 45αρες ειναι και στραβωμενο λιγο το φλοτερ και ετσι παιρνει μεχρι και 48. απαιτησα να φτιαξει το φλοτερ κανονικα μιας και δεν ειχα ζητησει στην αρχη να το πειραξει, και αφου το εκανα , φουλαρισα σε 3 διαφορετικα πρατηρια ,και εξακολουθει να παιρνει 47 με 48 λιτρα. τι να συμβαινει ρε παιδια? μΑς ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗ τα πρατηρια? η κατι αλλο? οποιος εχει αποψη ας απαντησει.απλά δε στο έφτιαξε.
πριν το πας σου είπε να αδειάσεις κάνοντας χλμ όλο το υγραεριο από τη μπουκάλα?
δες η μπουκάλα σου πόσα λίτρα γράφει πανω. το 50 με 52 δεν παίζει. ένα από τα δυο θα είναι
επίσης, αν είναι 50αρα, με πλήρωση στο 80% θα έπρεπε να γεμίζει με 40 λίτρα. το 45αρα που λες πως βγαίνει? -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Και τεκμηριωμένα ο γερμανός εισαγωγέας λέει μαλακίες……
Είναι τόσο σωστά δικτυωμένα τα εργοστάσια κατασκευής κιτ αερίου, που πρέπει να είσαι εντελώς ‘στόκος’, η να μην θέλεις να ρύθμισης για να φύγει αρρύθμιστο αυτοκίνητο!!!!.....
Και σίγουρα οι ‘στόκοι’ είναι μειονότητα.
Α.+100.ειναι οπως τα λες φιλε αντωνη.
-
φιλε μου πλακα κανω.
πιστευω πως ολα τα συστηματα δουλευου αν η εγκατασταση γινει οπως πρεπει .
χρειαζετε γνωση,μερακι,και οχι εκπτωση σε υλικα και βεβαια ο σωστος μαστορας να ανταμειβετε και τα λαμογια να διωκονται.
περα απο αυτα φιλε να παραδεχτω οτι παρολη την επιμονη με την prins διαπιστωνω οτι το ψαχνεις και καλα κανεις αν σε γεμιζει το θεμα.επισεις διαπιστωνω και την βαθια αισθηση του χιουμορ που εχειςπαρε μια γευση απο το τελευταιο R 350 που εβγαλα.
εκανα ανακληση δυο προηγουμενα να τα κανω μ αυτον τον τροπο.
-
μ' αρέσει που σ' ένα τόσο ακριβό αμάξι, τίθεται θέμα κόστους κίνησης!
whatever όμως όπως την βλέπει ο καθένας.. -
Γιατι εχει την βελονα στον πισω προφυλακτηρα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι εχει την βελονα στον πισω προφυλακτηρα;Για να το βγάλουν από το συνεργείο.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
whatever όμως όπως την βλέπει ο καθένας..τα πραγματα ειναι δυσκολα.
ακομη και στην πληρωμη του συστηματος τιθεται θεμα. -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
whatever όμως όπως την βλέπει ο καθένας..
Κατά συνέπεια, δεν το αγόρασε για τα προσόντα του, μα για να μεγαλώσει η libidos της συνοδηγού του…..
Α. -
Λοιπον εγω εχω ενα opel insignia 1800 cc με zavoli εδω και ενα χρονο και 19.000 χλμ και προσφατα ενα opel corsa c 1400 cc με prins silverline. Οι διαφορες ειναι μηδαμινες αναμεσα στα 2 και σε ποιοτητα υλικων και σε αποδοση (το μονο που μου εκανε εντυπωση στο prins ειναι το εφετζιδικο μπουτον αλλαγης του υγραεριου..... ) κατα τα αλλα 2 καλα ποιοτικα συστηματα υγραεριου περασμενα απο ανθρωπους του χωρου εμπειρους (Θεοδωρου Θεσνικη το zavoli και Φαρμακη Γιαννενα το prins). Επίσης μου κανει φοβερή εντύπωση το πλασάρισμα λαδιέρας που γίνεται μαζί με τα prins πακέτο ενα πραγμα και μονο αν ζητήσεις να μην σου βάλουν δεν σου βάζουν.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Γιατι εχει την βελονα στον πισω προφυλακτηρα;
Για να το βγάλουν από το συνεργείο.
και εγω αναρωτηθηκα αλλα ετσι μου το εφερε.
-
Ο χρήστης doukias έγραψε:
whatever όμως όπως την βλέπει ο καθένας..τα πραγματα ειναι δυσκολα.
ακομη και στην πληρωμη του συστηματος τιθεται θεμα.Δυστυχως με την τωρινη κατασταση ολοι εχουμε γνωστους που εχουν αυτοκινητα ακριβα και δεν εχουν λεφτα ουτε για καυσιμα. Δεν μπορουν ουτε να τα πουλησουν ουτε ομως δεχονται να τα 'σκοτωσουν' πραγμα απολυτως λογικο γιατι πολλοι εφτυσαν αιμα για να τα αγορασουν. Αντι να τα παροπλισουν τα μετατρεπουν σε υγραεριοκινητα (πολλοι μαλιστα δεν εχουν φραγκα ουτε για το συστημα με αποτελεσμα να βαζουν τα φθηνοτερα (made in taiwan.......) και με γνωμωνα τις δοσεις η την προσφορα και οχι τα καταλληλα για το αυτοκινητο τους και μετα αρχιζουν τα δραματα. Εγω εχω πολλους φιλους σε αυτην την κατασταση και προσπαθω να τους αποτρεψω απο καμμια μακακια και πεσουν θυματα αρπακτικων
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Λοιπον εγω εχω ενα opel insignia 1800 cc με zavoli εδω και ενα χρονο και 19.000 χλμ και προσφατα ενα opel corsa c 1400 cc με prins silverline. Οι διαφορες ειναι μηδαμινες αναμεσα στα 2 και σε ποιοτητα υλικων και σε αποδοση (το μονο που μου εκανε εντυπωση στο prins ειναι το εφετζιδικο μπουτον αλλαγης του υγραεριου..... ) κατα τα αλλα 2 καλα ποιοτικα συστηματα υγραεριου περασμενα απο ανθρωπους του χωρου εμπειρους (Θεοδωρου Θεσνικη το zavoli και Φαρμακη Γιαννενα το prins). Επίσης μου κανει φοβερή εντύπωση το πλασάρισμα λαδιέρας που γίνεται μαζί με τα prins πακέτο ενα πραγμα και μονο αν ζητήσεις να μην σου βάλουν δεν σου βάζουν.Τα μπεκ δεν έχουν διάφορα ; Έχει το zavoli μπεκ εμβόλου ( injection ) ή τύπου ηλεκτροβανας ; Δεν το ξέρω για αυτο ρωτάω !! Το silver line απο οτι ξέρω είναι φοβερό κιτ παρόλο ότι είναι το μικρό και το οικονομικό ( μέχρι 175 άλογα 135 KW ) υποτίθεται ότι λόγω μπεκ τα prins by keihin θα πρέπει να έχει καλύτερη διαχείριση καυσίμου !! η λαδιερα είναι οδηγία της prins και μόνο με το JML (ολλανδικο προϊόν και αυτο παραγεται στον απέναντι δρόμο ) !! Το JML είναι πολυ καλο προϊόν κατ´εμε σαν εξάρτημα με την ανεπιστροφη και σαν λάδι !! Άλλωστε το χρησιμοποιούν και άλλες εταιρίες και έχω υποψία ότι η εταιρία αυτη ανήκει στην prins.. ΤΕΣΠΑ στο κορσακι κακό δεν θα έκανε με 4 σταγόνες το λεπτό άντε 6 μάξιμουμ !! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ να μας πεις καταναλωσεις !!
Το κουμπί όλα τα λ7 !!
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
whatever όμως όπως την βλέπει ο καθένας..Ήταν ακριβό τώρα είναι πιο φθηνο απο ένα grand vitara !! Eπωλήθει στο car.gr ml 350 ίδιο μοτέρ σαν αυτο 10 χιλιαρικα !! Με υγραεριο PRINS αξίας 2000 !!! Ασήμι 2006 !! Έχει 27 χιλιαρικα τεκμήριο διαβίωσης όταν κοστίζει στον ιδιοκτήτη του με 20.000 χιλιόμετρα συνολικά το χρόνο γύρω στα 5000 -6000 €
Αναλυτικά 3000 καύσιμα 2500 υγραεριο και 500 βενζίνη
Ασφάλεια με κλοπη 700-800 ευρω
Σέρβις 2 μικρό 200 ευρω
Σέρβις μεγάλο 700ευρωΣήμα 1200 ευρω
Τα 27000 τεκμήριο που τα ΒΡΗΚΑΝ !! -
whatever όμως όπως την βλέπει ο καθένας..Ήταν ακριβό τώρα είναι πιο φθηνο απο ένα grand vitara !! Eπωλήθει στο car.gr ml 350 ίδιο μοτέρ σαν αυτο 10 χιλιαρικα !! Με υγραεριο PRINS αξίας 2000 !!! Ασήμι 2006 !! Έχει 27 χιλιαρικα τεκμήριο διαβίωσης όταν κοστίζει στον ιδιοκτήτη του με 20.000 χιλιόμετρα συνολικά το χρόνο γύρω στα 5000 -6000 €
Αναλυτικά 3000 καύσιμα 2500 υγραεριο και 500 βενζίνη
Ασφάλεια με κλοπη 700-800 ευρω
Σέρβις 2 μικρό 200 ευρω
Σέρβις μεγάλο 700ευρωΣήμα 1200 ευρω
Τα 27000 τεκμήριο που τα ΒΡΗΚΑΝ !!το τεκμηριο δεν προσδιοριζεται μονο ως προς την χρηση ενος αυτοκινητου ασχετα αν ειναι ενδεικτικο μεσο αποδειξης οτι δεν εισαι.. ελεφαντας!!
βεβαια στα συγκεκριμενα 3.500 κ.εκ. (λογω αστρου βεβαιως) μπορεις να βρεις καποια... λογικη
Υγραεριοκίνηση!