-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
Ποσο περιπλοκο μπορει να ειναι η μετατροπη του ΔΕΙΚΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ (καντράν) να δειχνει (μετα την εναλλαγη σε lpg) την ποσοτητα του ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ? Ενα παραδειγμα απο εργοστασιακο συστημα lpg σε αστρα h εδω http://www.youtube.com/watch?v=e_YYJ6oJ ... re=related ( μην το δειτε ολο, προχωρηστε στα 3,04 λεπτα και μετα ).
Δεν είναι δύσκολο φιλέ, μα προϋποθέτει ότι και τα δυο αισθητήρια, (αεριού – βενζίνας), είναι της ίδιας δομής. Μετά ένα τριοδικός ηλεκτρονικός μεταλλάκτης κατεύθυνσης, και όλα ΟΚ.
Κατά την δική μου γνώμη, τα δυο όργανα εξασφαλίζουν την πλέρια αίσθηση του οδηγού, κατά την στιγμή ανάγνωσης, της χιλιομετρικής αυτάρκειας.
Καλή σαρακοστή.
Α. -
εκανα μετατροπη στην αδεια και δεν πληρωσα.Μου ειπαν οτι η λαδιερα δεν χρειαζεται.Γνωστος με s40 volvo 1800 εκαψε βαλβιδες στα 26οοο.εχω jeep patriot 2.4 θα μου καψει και εμενα βαλβιδες? εξαρταται απο το κραμα των βαλβιδων?
-
Ο χρήστης lamprosdl έγραψε:
http://iceal.wikidot.com/valvidesΣε περίπτωση που συμβεί το κακό...
Όλα αυτά τα ωραία πραγματικά και ενημερωτικά για έναν ΙΧ, αφορούν φίλε αυτοκίνητα που καίνε βενζίνα. Έχω παραθέσει φωτώ, πως γίνονται όταν καίγετε αέριο. Δεν υπάρχει άνθρακας ούτε για δήγμα. Έτσι αποδεικνύετε η άνευ άνθρακος καύσης.
Α. -
Ο χρήστης max22 έγραψε:
εκανα μετατροπη στην αδεια και δεν πληρωσα.Μου ειπαν οτι η λαδιερα δεν χρειαζεται.Γνωστος με s40 volvo 1800 εκαψε βαλβιδες στα 26οοο.εχω jeep patriot 2.4 θα μου καψει και εμενα βαλβιδες? εξαρταται απο το κραμα των βαλβιδων?********************************8
S40 και 26000κμ είναι λίγο παράξενο.
Σίγουρα η VOLVO έχει καλύτερα μέταλλα από την Jeep. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ζήσει λιγότερα με τίποτα. Εξαρτάτε από τον σερβίστα σου, και το πόσο τυπικός είσαι και εσύ. Παντός στο πίσω του μυαλού σου, μια βελτίωση του καπακιού, πρέπει να υπάρχει εάν χρειαστεί.
Για την συμβουλή για άρνηση της έξτρα λίπανσης διαφωνώ κάθετα.
Πάντως σου εύχομαι πολλά χιλιόμετρα, μάλιστα ήρεμα, διότι δεν έβαλες το κιτ για επιδόσεις!.
Φιλικά
Α. -
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Για να γνωρίζουμε τι συμβαίνει με το υγραέριο... -
Ο χρήστης thomas lpg έγραψε:
Για να γνωρίζουμε τι συμβαίνει με το υγραέριο...
ΠΟΛΎ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΌ ΠΟΣΤ.ΓΙΑ ΌΣΚΑΡ
-
Ο χρήστης thlanaras έγραψε:
Απάντηση.
Ναί καί όταν χρειάστηκε ανέλαβα τίς ευθήνες μου.
Καλές θάλασσες.Ok, σε παραδέχομαι για την ανάληψη των ευθυνών.
Πάλι όμως θα ρωτήσω (όχι αποκλειστικά εσένα), εσύ ρυθμίζεις, ο εγκέφαλος της βενζίνης όμως βλέπει το όποιο λάθος ή σωστό μέσω του λάμδα και σε ξαναφέρνει εκεί που είναι προγραμματισμένος, άρα τι ρυθμίζεις, πέρα από το να μην οδηγείς τα fuel trims στα όρια;
#############################################
Για να καταλαβω ,ο εγκεφαλος με την βοηθεια του Λ τριμαρει ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω .
Οταν φτασει τα μεγιστα ορια (τα οποια ποσο ειναι?) μετα αναβει λαμπακι που λεει οτι δεν εχω αλλη δυνατοτητα να τριμαρω
γιαυτο αναβει λαμπακι.
Αν πχ παω με 4500σαλ και 5η για 4-5 λεπτα στην εθνικη και προσπαθει να το κανει τερμα πλουσιο , φτανει το μαχ που μπορει, ποση ωρα θελει για να αναψει το λαμπακι για να μας πει οτι
το ρυθμισες φτωχο??
Το αναβει ακαριαια ?
Γιατι στις χαμηλες μπορει να καταφερνει να το τριμαρει και να μην αναβει λαμπακι αλλα στις ψηλες με φορτιο και για μικρα διαστηματα να βλεπει οτι ειναι φτωχο αλλα να ειναι λιγος ο χρονος και να μην προλαβαινει να αναψει λαμπακι.
Ποση ωρα δουλευοντας μαχ φτωχο η' πλουσιο θελει για να αναψει λαμπακι??
Μπορει ο εγκαφαλος να προβλεψει τετοια περιπτωση?Τα fuel trims φτάνουν μέχρι +- 20 με 25 % πριν ανάψει λαμπάκι. Δεν ξέρω αν το κάνει άμεσα για να το δεις και δεν το νομίζω, αλλά ο εγκέφαλος της βενζίνης σίγουρα το βλέπει άμεσα. Μπορείς να το δεις και εσύ με ένα OBD μηχανάκι.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
http://iceal.wikidot.com/valvides
Σε περίπτωση που συμβεί το κακό...
Όλα αυτά τα ωραία πραγματικά και ενημερωτικά για έναν ΙΧ, αφορούν φίλε αυτοκίνητα που καίνε βενζίνα. Έχω παραθέσει φωτώ, πως γίνονται όταν καίγετε αέριο. Δεν υπάρχει άνθρακας ούτε για δήγμα. Έτσι αποδεικνύετε η άνευ άνθρακος καύσης.
Α. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Α.[/quote:8tuhhife]
Μη μου πείς ότι δεν κατάλαβες......
-
Μπύρα τις άγκυρες
-
-
Εάν δείτε την φωτώ που έχω αναρτήσει, και της φωτώ με της βαλβίδες και ενόσω γνωρίζετε, θα πάρετε την απάντηση.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Εάν δείτε την φωτώ που έχω αναρτήσει, και της φωτώ με της βαλβίδες και ενόσω γνωρίζετε, θα πάρετε την απάντηση.
Α.Πως δεν υπάρχει άνθρακας. Έγινε
-
A.λλοιώνει την γεύση ρε φίλε
-
Ο χρήστης nikoathsun έγραψε:
:hahaiv: A.λλοιώνει την γεύση ρε φίλεΘα σου βάλω και ΣΩΣ να ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ , κρεμυδσκι βραστο άμα υπαρχει πρόσωπο ... χλωρο άμα δεν υπαρχει !!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Α.Πως δεν υπάρχει άνθρακας. Έγινε
Το κάρβουνο που συσσωρεύετε, λόγο πλημμελούς καύσης. Μα και που προστατεύει από της υπερθερμάνσεις, καταδεικνύοντας με την απουσία της την υπάρξει των υψηλών θερμοκρασιών. Σχήματα οξύμωρα, μα και πραγματικά.
Α. -
Και λέγοντας άνθρακα, εννοώ το συσσωρευμένο ‘κάρβουνο’, που είναι μειωμένης θερμογόνου δύναμης καύσιμο, προϊόν ατελούς καύσης.
Α. -
Η σοβαρότητα σας με καταπλήσσει!.
Σίγουρα συμβάλετε στην ενότητα…..
Αν αναφέρατε και της αποδειγμένες γνώσεις σας, δεν θα σας ενέτασσα στον καρνάβαλο της σημερινής μέρας!!!.
Α.
Υγ. μην με μπανάρετε φίλοι mod. Πέστε μου να διαγράφω μόνος μου….. μα στα 66 + 2 μέρες χρόνια μου, τα ‘παράσιτα’ με ενοχλούν. -
Ο χρήστης max22 έγραψε:
εκανα μετατροπη στην αδεια και δεν πληρωσα.Μου ειπαν οτι η λαδιερα δεν χρειαζεται.Γνωστος με s40 volvo 1800 εκαψε βαλβιδες στα 26οοο.εχω jeep patriot 2.4 θα μου καψει και εμενα βαλβιδες? εξαρταται απο το κραμα των βαλβιδων?Τό VOLVO Φορά παρόμοιο κινητήρα μέ τό FORD μέ μή αυτορυθμησώμενα ωστήρια δηλαδή.
Διάβασε παραπάνω καί θά καταλάβεις.
Τό jeep σου έχει υδραυλικές αλλά βεβαιώσου γιά τά μίγματα. -
ολα καλα με την αδεια.
πηγα σημερα και μου είπε οτι εχει αλλαξει η διαταγη απο 20-1-2012 και δεν το γνωριζε..
παλι καλα. 75 γιουργια ηταν αυτα
φιλος μου που εχει κανει μετατροπη προ 10 μηνων ειχε πληρωσει..
Υγραεριοκίνηση!