Ο χρήστης dathens έγραψε:
Kia Sportage 2000cc 1996-
General information
System kind Universal system
LPG system type VSI-LPG
Emission code G3
Engine specification
Valves 16
Engine code
Transmission MT / AT
Turbo no
οταν δινεται απο το καταλογο της prins το αμαξι δεν υπαρχει θεμα εχει δοκιμαστει χιλιάδες χιλιομερτα μονο λαδιερα φυσικα παντα δες στο http://www.prins.eu και αν εισαι αθηνα ρωτα στο http://www.qgas.gr
Λοιποοοοοοον....
Οπως ειχα πει και παλιωτερα δεν ειχα αεριο πρωτον γιατι δεν ειχα τα χρηματα της εγκαταστασης και δευτερον επειδη ειναι ενα μοτερ με 230.300 χλμ ( τα επισημα... μετα απο χρονια ανακαλυψα οτι οταν το αγορασα ηταν πειραγμενο το κοντερ απλά δεν εμαθα ποτε το πόσο ηταν πειραγμενο..) το οποιο τσιμπαει λαδια απο τους οδηγους βαλβιδων ( οχι τραγικη ποσοτητα ) αν και παραμενει σε μια σταθερη κατασταση.
Ε λοιπον ο πρωτος λογος..... απαληφθηκε καθοτι θα μπει δωρεαν, 4ης γενιας ( που εχω δει σε αλλο ιδιο και λειτουργει σωστα ) με οτι δεξαμενη ( ογκο ) θελω..
και τα 'φιδια που με ζωνουν'...
Θα αντεξει το μοτερ ικανο χρονο ή θα 'ανοιξει' σα τριανταφυλλο πολυ γρηγορα???
βεβαια:
- ο τροπος που οδηγω ειναι ακομα και στην Εθνική με 100 το πολυ
- Ανεβαζω γρηγορα ταχυτητες σπανιως περναω τις 3.000
- το θελω για οικονομια και ξερω οτι με γκαζι καλό ειναι να ζοριζω λιγοτερο το μοτερ.. πανω απο καποιες στροφές ή ζορια καλυτερα με βενζινα.
- Θα μπει και λαδιερα, εστω κι αν.... 'αυτολιπαινεται' αν μη τι αλλο για ψυχολογικους λογους.
- Καθοτι δωρεαν, η αποσβεση μου ξεκιναει με 'το καλημερα' οποτε και να προκυψει το μοιραιο τα εχω βγαλει και με περισσεμα..
Ενα θεμα ακομα.
το πορτμπαγκαζ ειναι για μενα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ καθοτι.... 5μελης οικογενεια.. ( ειναι το κοντό 5πορτο οχι το μακρυ) πειτε καμια ιδεα - προταση για δεξαμενη. σκεφτομουν απο κατω που εχω χωρο αλλα πχ. θα πρεπει να ειναι πιο μακρυα και με πιο στενη διαμετρο απο την συνηθη αναλλογία των 'θερμοσιφωνων'
Αν πουμε οτι καταφερνω να 'στριμοξω' μια 45αρα ειτε κυλινδρική ειτε ντονατ, αξιζει ή ειναι εξαιρετικά μικρή η ποσοτητα??? κρατηστε στο νου σας οτι η καταναλωση με βενζινα εντός αθηνας και με κρυο καιρο ειναι χοντρικά στα 12 - 13 λιτρα... αρα οριακα και σε ταξιδι φτανουμε στα 300 χλμ αυτονομια...
Εντός αθηνας δεν εχω θεμα γιατι εχω 3-4 πρατηρια σε ακτινα 2-3χλμ. γυρω απο το σπιτι μου