-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Υπάρχουν αυτοκίνητα που αυστηρά καίνε μέχρι 96 οκτάνια.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Εχουμε καποιο παραδειγμα;
Lada 2121 SS tuned by Antonis - team f**k yeah!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα μην ξεχνάς ότι τότε τοποθετούσαμε μπουκάλες βουτανίου, και οι πελάτες μαζί με την λαδιέρα, δεν είχαν ποτέ πρόβλημα…..
Α.Εδώωωωωωωωωωωωω οι ασφαλείς εγκαταστάσεις. Εδώ ο έμπυρος (από τη μπύρα)
Πάρτε κόσμεεεεεεεεεεεεε.........
Φέτααααααααααα -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ή πολύ απλά στην πρώτη στραβή θα ψιθυρίσουν μια από τις κλασικές δικαιολογίες για κακή βενζίνη/κακό αέριο/άλλαξες το radiocd και έχασες την εγγύηση και θα έχουν καθαρίσει.+1
-
Tα οκτανια ειναι αντικροτικος παραγοντας . Γιατι να υπαρχει οριο στους συγχρονους κινητηρες? Πιστευω οτι αν δεν ηταν πιο ακριβη η βενζινη με τα περισσοτερα οκτανια ολοι τετοια θα βαζαμε, αν και πεφτει αρκετη νοθεια εκει.
Καλέ μου φίλε, της εντολές των εργοστασίων δεν είναι δυνατόν να της περνάω από ψιλό κόσκινο όλες. Δεν γνωρίζω.
Στο TSI που παίρνει και 100αρα, δούλεψε με απλή. Όταν έβαλε για ‘καλύτερα’ 100αρα, όλοι οι δείκτες θερμοκρασίας και στο νερό και στα λάδια, ανέβηκαν. Αν λέει κάτι αυτό.
Στο Astra έβαζα απλή. Εξοχικό στην παλαιά Επίδαυρο. Κάθε παρασκευή απόγευμα ‘έπαιζα’ στα στροφιλίκια με διαφόρους…. Έβαλα 100αρα, γύρισα ξεφυσώντας οι εξαγωγές…… 117000κμ.
Δεν το ξανάκανα, και ρωτώ τους αρχιμηχανικούς του συνεργείου όταν αγοράζω καινούργιο…...
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.Αντωνη μου,
εχουν περασει 2 tsi απο τα χερια μου και μαλιστα και τα 2 τα πειραξα με ολων των ειδων προγραμματα απο μικρες και μεγαλες εταιρειες (ειχα την τρελλα μεχρι και πριν 1 χρονο). Λοιπον, οποτε χρειαστηκε να βαλω 100αρα τις πιο πολλες φορες μου βγηκε σκαρτη και ειχα αλλαξει και αρκετα βενζιναδικα, σε σημειο που να μου εχει σβησει, να μην ανεβαζει στροφες η να χτυπαει ατελειωτα πιρακια.
Λοιπον με απλη ποτε δεν ειχα προβλημα, εκτος του οτι αν ειχα προγραμμα επεφτε η αποδοση. Στο τελευταιο που ειχα revo το αλλαξα να καιει μονο απλη.
Λοιπον αυτο που κατεληξα, και που δυστυχως για οσους διαβαζουν ειμαι εκτος θεματος, ειναι οτι δεν εβρισκα ευκολα 100αρα που να ειναι πραγματικα 100αρα οποτε τα οποια προβληματα με τη χρηση της τα ειχα λογω πιθανης νοθειας της που κατεληγε να συμπεριφερεται ακομα χειροτερα και απο 90αρα (και μαλλον συμβαινει ακομα αν και εχουν μειωθει λογω κρισης οι χρηστες της). -
Σε πρόσφατο μανουάλι οδηγού για το Tsi 1.200 των 105 ίππων, και 1.400 των 122, προδιαγράφει 91-95 οκτάνια. Πρώτη επιλογή τα 95, με μικρή μείωση της ιπποδύναμης αν πάμε στα 91.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Υπάρχουν αυτοκίνητα που αυστηρά καίνε μέχρι 96 οκτάνια.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Εχουμε καποιο παραδειγμα;
Lada 2121 SS tuned by Antonis - team f**k yeah!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα μην ξεχνάς ότι τότε τοποθετούσαμε μπουκάλες βουτανίου, και οι πελάτες μαζί με την λαδιέρα, δεν είχαν ποτέ πρόβλημα…..
Α.Εδώωωωωωωωωωωωω οι ασφαλείς εγκαταστάσεις. Εδώ ο έμπυρος (από τη μπύρα)
Πάρτε κόσμεεεεεεεεεεεεε.........
Φέτααααααααααα
Τι να κάνουμε πρέπει να απαντάμε, γιατί αλλιώς πως μπορεί να εκθλιφθεί σαν αδυναμία!!!...
1)δεν είχα κανένα ατύχημα. Ναι κανένα. Τότε δεν υπήρχαν οι γκαζαδες όπως σήμερα. Ένας εδώ και ο άλλος……
2) και βεβαίας πάρτε κόσμε, ήταν ουρά τα κίτρινα.
3) μπύρα δεν πίνω, μα εάν έλεγες τσίπουρο η κρασί…. Εεεεεεε ναι!. Μα μετά της 8μμ…. Κλειστό το μαγαζί. Όσο για έμπειρος?, έριξα μια ματιά…. Παραστατικά 1200+, και σίγα μην έπαιρναν οι ιδιώτες….. όσο για την γνώση του αντικειμένου?. Οι 5 – 10 – 15, έστω ήταν οι κασσίδηδες, μα όταν είναι ταξιτζήδες?!!!!!..... δεν τους ξέρεις, σε έκραξαν πανελλαδικά. Και τα ταξίδια στην Ιταλία?. Μην μου ζητήσεις διαβατήριο……
4) το φετααααααα… δεν κολάει σε μένα. Δεν είχα κρεβάτια, για να ξαπλώνουν οι παραπονούμενοι όπως διαβάζω εδώ μέσα….
Δουλειά σωστή, ρύθμιση σωστή, δόκιμη από εμένα, σφράγισμα στα ρυθμιστικά σημεία, τα λεφτά στην τσέπη και όλα καλά.
Εδώ και περίπου τρία χρόνια, ασχολούμαι με διορθώσεις, καθώς και προγραμματισμούς, μέσα στο πλαίσιο των service του συνεργείου.
Το τι βλέπω δεν περιγράφετε.
Μα φταίτε και εσείς τα θύματα. Μεμψίμοιροι, ψυχοβγάλτες, κακόπιστοι, άπιστοι Θωμάδες, και το χειρότερο ξερόλες ημιμαθείς του κερ@τ@. Διαβάσατε πέντε αράδες εδώ μέσα, και εντρυφήσατε στο επάγγελμα. Νέα γενιά φωστήρων….«Δεεεεν σ’ αντέχω άλλο κόσμε
πίιιιικρα πίκρα σε μαζεύω,
δεεεεεν σ’ αντέχω άλλο κόσμε
κάνε στάαααααση να κατέβω……»…με έκαναν να σε θυμηθώ μετά 43 χρόνια….
Antonis-team
Ηλεκτρολόγος μηχανικός βελτιωτής.
1958 2011 και συνεχίζω….. στα 66 μου χρόνια -
Ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως, Μιλάμε για διαφορετικά κάυσιμα αλλης κατηγορίας (υγρό-αεριο) σύνθεσης και πυκνότητας και πάτε να συγκρίνετε τα οκτάνια στη βενζίνη που δίνει ο κατασκευαστής που μιλάει για βενζίνη; Μετά από 480 σελίδες με αβανς παραπάνω κατανάλωση του LPG κλπ αυτό καταλάβαμε; Τα υψηλότερα οκτάνια στο LPG εξισσοροπούν την μεγαλύτερη θερμιδική ικανότητα της βενζίνης για αυτό κιόλας αντί να το κάνουμε πύραυλο με τόσα οκτάνια έχουμε μεγαλύτερη κατανάλωση.
ΥΓ. Όσοι γράφουν μόνο για να γράφουν εδω μέσα και να μας μπερδεύουν και να τρομάζουν τον κόσμο να τους ενημερώσω ότι υπάρχουν και τα καφενεια και η πρεφα..........
-
Μα φταίτε και εσείς τα θύματα. Μεμψίμοιροι, ψυχοβγάλτες, κακόπιστοι, άπιστοι Θωμάδες, και το χειρότερο ξερόλες ημιμαθείς του κερ@τ@. Διαβάσατε πέντε αράδες εδώ μέσα, και εντρυφήσατε στο επάγγελμα. Νέα γενιά φωστήρων….
κατ' αρχήν τις ύβρεις να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου. και αν δεν σου αρέσει η συζήτηση μην την παρακολουθείς και μην συμμετέχεις. Εσύ που είσαι ο φωτεινός παντογνώστης άραγε γιατί δεν έχεις απαντήσει αν έχεις άδεια εγκαταστάτη αερίων καυσίμων; ε; και για πες μας εκτός από την εμπειρία τι σπουδές έχεις στο αντικείμενο του αυτοκινήτου γενικά; είσαι μηχανολόγος; μηχανικός; σε τι επίπεδο;
Για ακόμη μια φορά αναιρείς τον εαυτό σου και θέλεις να βγεις και από πάνω. Εσύ πριν μερικές σελίδες μας έλεγες ότι όλοι είναι άχρηστοι δεν κάνουν το ένα, δεν βάζουν αεροστεγή καπάκια, ανιχνευτές διαροών κλπ κλπ και μόνο εσύ είχες κάνει τις πιο σουπερ εγκαταστάσεις και προτάσεις το ΦΕΚ να μας δείξεις ότι όλοι είμαστε παράνομοι. Άραγε το δημόσιο ΚΤΕΟ που πιστοποιεί τις εγκαταστάσεις παρανομεί; Για πες μας που αναφέρει το ΦΕΚ ότι νομιμοποιείσαι να βάζεις μπουκάλες βουτανίου; Μήπως αυτές είναι οι 'βόμβες' που κατηγορείς τους άλλους ότι φτιάχνουν; ή μήπως η εμπειρία σου στον χώρο σε νομιμοποιεί να κάνεις κάτι τέτοιο; Το ότι δεν είχες ατύχημα απλά με αφήνει αδιάφορο και δεν παίζει καμία σημασία στο κάτω κάτω.
Και να σου πω κάτι τελευταίο και θα κλείσω, διαβάζοντας αυτές τις σελίδες μπορεί να μην εντρύφησα στο επάγγελμα όπως λες, αλλά σίγουρα είμαι πιο συνειδητοποιημένος και μπορώ να διακρίνω τα 'αρπακτικά' που σε καιρό κρίσης καιροφυλακτούν για να με κοροϊδέψουν.
-
Φέτα λέμε, φέτα... και πολλή εμπυρία (από τη μπύρα).
Και ασφάλεια...αρκεί να μπουν τα λεφτά στην τσέπη
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως, Μιλάμε για διαφορετικά κάυσιμα αλλης κατηγορίας (υγρό-αεριο) σύνθεσης και πυκνότητας και πάτε να συγκρίνετε τα οκτάνια στη βενζίνη που δίνει ο κατασκευαστής που μιλάει για βενζίνη; Μετά από 480 σελίδες με αβανς παραπάνω κατανάλωση του LPG κλπ αυτό καταλάβαμε; Τα υψηλότερα οκτάνια στο LPG εξισσοροπούν την μεγαλύτερη θερμιδική ικανότητα της βενζίνης για αυτό κιόλας αντί να το κάνουμε πύραυλο με τόσα οκτάνια έχουμε μεγαλύτερη κατανάλωση.ΥΓ. Όσοι γράφουν μόνο για να γράφουν εδω μέσα και να μας μπερδεύουν και να τρομάζουν τον κόσμο να τους ενημερώσω ότι υπάρχουν και τα καφενεια και η πρεφα..........
Σε ογκο (λιτρα) εχουμε μεγαλυτερη καταναλωση και οχι σε μαζα (βαρος), για να το πω απλα, λογω αρκετα διαφορετικου ειδικου βαρους των δυο στοιχειων. Τα 10 λιτρα βενζινης εχουν βαρος περιπου 8 κιλα και τα 10 λιτρα υγραεριου εχουν (σε ενα μειγμα 20/80) περιπου 5.7 κιλα. Καταλαβαινουμε δηλαδη οτι αν ψεκαζουμε πχ 1 λιτρο βενζινης για να εχουμε την ιδια αποδοση θα πρεπει να ψεκασουμε περιπου 1.4 λιτρα υγραεριου. Γι'αυτο εχουμε και την διαφορα στην καταναλωση, παντα ομως με μετρο σταθμων τα λιτρα. Σε βαρος, πχ σε κιλα, η ποσοτητα για ιδια αποδοση θα πρεπει φυσιολογικα να ειναι περιπου ιδια η εστω οριακα πανω απο τη βενζινη. Τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω εγω. Αν ειμαι λαθος ας με διορθωσει καποιος.
Σε βαρος/μαζα η ποσοτητα προς καυση του υγραεριου (με βαση τον ογκο/λιτρα) ειναι αρκετα μικροτερη της βενζινης γι'αυτο αναλογικα χρειαζεται μεγαλυτερη ποσοτητα σε λιτρα για την παροχη αναλογης αποδοσης. -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Μα φταίτε και εσείς τα θύματα. Μεμψίμοιροι, ψυχοβγάλτες, κακόπιστοι, άπιστοι Θωμάδες, και το χειρότερο ξερόλες ημιμαθείς του κερ@τ@. Διαβάσατε πέντε αράδες εδώ μέσα, και εντρυφήσατε στο επάγγελμα. Νέα γενιά φωστήρων….
κατ' αρχήν τις ύβρεις να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου. και αν δεν σου αρέσει η συζήτηση μην την παρακολουθείς και μην συμμετέχεις. Εσύ που είσαι ο φωτεινός παντογνώστης άραγε γιατί δεν έχεις απαντήσει αν έχεις άδεια εγκαταστάτη αερίων καυσίμων; ε; και για πες μας εκτός από την εμπειρία τι σπουδές έχεις στο αντικείμενο του αυτοκινήτου γενικά; είσαι μηχανολόγος; μηχανικός; σε τι επίπεδο;
Για ακόμη μια φορά αναιρείς τον εαυτό σου και θέλεις να βγεις και από πάνω. Εσύ πριν μερικές σελίδες μας έλεγες ότι όλοι είναι άχρηστοι δεν κάνουν το ένα, δεν βάζουν αεροστεγή καπάκια, ανιχνευτές διαροών κλπ κλπ και μόνο εσύ είχες κάνει τις πιο σουπερ εγκαταστάσεις και προτάσεις το ΦΕΚ να μας δείξεις ότι όλοι είμαστε παράνομοι. Άραγε το δημόσιο ΚΤΕΟ που πιστοποιεί τις εγκαταστάσεις παρανομεί; Για πες μας που αναφέρει το ΦΕΚ ότι νομιμοποιείσαι να βάζεις μπουκάλες βουτανίου; Μήπως αυτές είναι οι 'βόμβες' που κατηγορείς τους άλλους ότι φτιάχνουν; ή μήπως η εμπειρία σου στον χώρο σε νομιμοποιεί να κάνεις κάτι τέτοιο; Το ότι δεν είχες ατύχημα απλά με αφήνει αδιάφορο και δεν παίζει καμία σημασία στο κάτω κάτω.
Και να σου πω κάτι τελευταίο και θα κλείσω, διαβάζοντας αυτές τις σελίδες μπορεί να μην εντρύφησα στο επάγγελμα όπως λες, αλλά σίγουρα είμαι πιο συνειδητοποιημένος και μπορώ να διακρίνω τα 'αρπακτικά' που σε καιρό κρίσης καιροφυλακτούν για να με κοροϊδέψουν.
Ρε παιδια ας μη το χοντρενουμε...Αποψεις και γνωσεις αντλουμε εδω μεσα κι ο καθενας πιστευω οτι μπορει να κρινει.
-
Κύριοι σάς καλώ νά ρίξετε μία ματιά στήν σελίδα μου καί ειδικότερα σέ αυτή πού αναφέρεται στό σύστημα VIALLE LPDI Ίσως απαντηθούν κάποια ερωτήματά σας. Ίσως σάς γεννηθούν κάποια άλλα....Είδωμεν...
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως, Μιλάμε για διαφορετικά κάυσιμα αλλης κατηγορίας (υγρό-αεριο) σύνθεσης και πυκνότητας και πάτε να συγκρίνετε τα οκτάνια στη βενζίνη που δίνει ο κατασκευαστής που μιλάει για βενζίνη; Μετά από 480 σελίδες με αβανς παραπάνω κατανάλωση του LPG κλπ αυτό καταλάβαμε; Τα υψηλότερα οκτάνια στο LPG εξισσοροπούν την μεγαλύτερη θερμιδική ικανότητα της βενζίνης για αυτό κιόλας αντί να το κάνουμε πύραυλο με τόσα οκτάνια έχουμε μεγαλύτερη κατανάλωση.
ΥΓ. Όσοι γράφουν μόνο για να γράφουν εδω μέσα και να μας μπερδεύουν και να τρομάζουν τον κόσμο να τους ενημερώσω ότι υπάρχουν και τα καφενεια και η πρεφα..........
Σε ογκο (λιτρα) εχουμε μεγαλυτερη καταναλωση και οχι σε μαζα (βαρος), για να το πω απλα, λογω αρκετα διαφορετικου ειδικου βαρους των δυο στοιχειων. Τα 10 λιτρα βενζινης εχουν βαρος περιπου 8 κιλα και τα 10 λιτρα υγραεριου εχουν (σε ενα μειγμα 20/80) περιπου 5.7 κιλα. Καταλαβαινουμε δηλαδη οτι αν ψεκαζουμε πχ 1 λιτρο βενζινης για να εχουμε την ιδια αποδοση θα πρεπει να ψεκασουμε περιπου 1.4 λιτρα υγραεριου. Γι'αυτο εχουμε και την διαφορα στην καταναλωση, παντα ομως με μετρο σταθμων τα λιτρα. Σε βαρος, πχ σε κιλα, η ποσοτητα για ιδια αποδοση θα πρεπει φυσιολογικα να ειναι περιπου ιδια η εστω οριακα πανω απο τη βενζινη. Τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω εγω. Αν ειμαι λαθος ας με διορθωσει καποιος.
Σε βαρος/μαζα η ποσοτητα προς καυση του υγραεριου (με βαση τον ογκο/λιτρα) ειναι αρκετα μικροτερη της βενζινης γι'αυτο αναλογικα χρειαζεται μεγαλυτερη ποσοτητα σε λιτρα για την παροχη αναλογης αποδοσης.Συμφωνω απολυτα. Το σχολιο μου ηταν για αυτον που ''πεταξε'' την φωτοβολιδα περι οκτανιων.
-
ΑΚΥΡΟ
-
Προσεξτε γιατι κινείστε σε περιεργα μονοπατια ,η διαφημιση απαγορευεται στο φορουμ[mod]
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Σε βαρος/μαζα η ποσοτητα προς καυση του υγραεριου (με βαση τον ογκο/λιτρα) ειναι αρκετα μικροτερη της βενζινης γι'αυτο αναλογικα χρειαζεται μεγαλυτερη ποσοτητα σε λιτρα για την παροχη αναλογης αποδοσης.Συμφωνω απολυτα. Το σχολιο μου ηταν για αυτον που ''πεταξε'' την φωτοβολιδα περι οκτανιων.
Πολύ σωστά. Αρχίζει νά βελτιώνεται λιγάκι ή σελίδα....Άς ελπίζουμε καί σέ περεταίρω βελτίωση.....
-
«άραγε γιατί δεν έχεις απαντήσει αν έχεις άδεια εγκαταστάτη αερίων καυσίμων; ε; και για πες μας εκτός από την εμπειρία τι σπουδές έχεις στο αντικείμενο του αυτοκινήτου γενικά; είσαι μηχανολόγος; μηχανικός; σε τι επίπεδο;»
Δεν απαντώ σε αυτόκλητους ελεγκτές νομιμότατος της εργασίας μου. Απήντησα μια φορά και ήταν λάθος μου. Μα το ότι είναι αναρτισμένα στο μαγαζί μου τα γνήσια έγραφα, φτάνει για εμένα, τους πελάτες μου και το υπουργείο. Σίγουρα και της αστυνομίες που τους φτιάχνω τα αυτοκίνητα. Άλλωστε και λόγο του ότι είμαι σε περιοχή «αμιγούς κατοικίας», και όχι σε κάποιο χωράφι, αναγκάζομαι ανά δυο χρόνια να προσκομίζω περιβαντολογική μελέτη. Αυτό σημαίνει επανέλεγχο επί τόπου!!!. Εάν ενόσω ‘φτάνει’ για το κράτος, δεν φτάνει για εσένα, έλα να σε κεράσουμε καφέ!!. Νομίζω ότι κάλυψα.
«δεν βάζουν αεροστεγή καπάκια, ανιχνευτές διαροών κλπ κλπ και μόνο εσύ είχες κάνει τις πιο σουπερ εγκαταστάσεις και προτάσεις το ΦΕΚ να μας δείξεις ότι όλοι είμαστε παράνομοι»
Την όποια υπερβολή μου θα την διαβάσεις σύντομα…
Κανένας νόμος δεν απαγορεύει της βελτιώσεις, όταν αυτές αφορούν θέματα έξτρα ασφάλειας.
Είναι κατόπιν συμφωνίας. Δεν είμαι ο μόνος που το έκανε.«α πες μας που αναφέρει το ΦΕΚ ότι νομιμοποιείσαι να βάζεις μπουκάλες βουτανίου; Μήπως αυτές είναι οι 'βόμβες' που κατηγορείς τους άλλους ότι φτιάχνουν; ή μήπως η εμπειρία σου στον χώρο σε νομιμοποιεί να κάνεις κάτι τέτοιο; Το ότι δεν είχες ατύχημα απλά με αφήνει αδιάφορο και δεν παίζει καμία σημασία στο κάτω κάτω.»
Σήμερα πουθενά, μα παλιότερα ήταν επιβεβλημένη ανάγκη, λόγο μη υπάρξεις πρατηρίων. Δεν ήθελαν να εκτίθενται οι ΙΧ, και δεν ήθελαν να τρέχουν τα ταξί.
Σήμερα στα εργοστάσια, οπού χρησιμοποιούν κατά κόρο ανυψωτικά, και δεν θέλουν να έχουν δεξαμενές βενζίνας που άλλωστε απαγορεύετε, έχουν φιάλης. Απ’ ότι γνωρίζω, οπού έχουν δεξαμενή αεριού, απαγορεύετε η χρίση της για μηχανές εσωτερικής καύσης. Το να αγοράσουν μια εξωτερική αντλία, είναι εύκολο, μα απαγορεύετε λόγο διαφυγόντος κέρδους του κράτους. Η διαφορά φόρου μεταξύ του από το κίνησης είναι τεράστια.
Κάπου το μάτι μου έχει πάρει μια αντλία πρατηρίου…. Δεν την είδα!, εγώ πήγα για τα ανυψωτικά…. Τους συνέστησα τι μίγμα να χρησιμοποιούν.Όταν μια επιχείρηση παράγει τρόφιμα, και δεν συνελήφθηκε ποτέ για σαλμονέλες, δηλητηριάσεις και πονόκοιλους, δεν είναι στα + της?. Το ίδιο σημαίνει και για όλες της ειδικότητες και επαγγέλματα. Μην ψάχνεις για τα λευκά μου φτερά!!!!!!...... δουλεύω στην μουντζούρα…. Άσε που δεν ‘ξεκολλάνε’ να τα βάλω με ROL στα πλυντήρια του μαγαζιού με της φόρμες…..
Βόμβες δεν πωλούντο, είναι διαβαθμισμένες!. Βόμβες φτιάχνουν οι αναρχικοί, οι αντιεξουσιαστές, και οι ‘κακοί’ συνάδελφοι….«αλλά σίγουρα είμαι πιο συνειδητοποιημένος και μπορώ να διακρίνω τα 'αρπακτικά' που σε καιρό κρίσης καιροφυλακτούν για να με κοροϊδέψουν.»
Εάν πράγματι έχεις αποκτήσει αυτό το χάρισμα, εύχομαι να το αποκτήσουν όλοι οι καταναλωτές στην Ελλάδα. Θα δούμε μια Ελλάδα καλύτερη.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
όπως πάντα σαφέστατος και περιεκτικός! Μας έπεισες...................
-
-
Κυριοι τι νομιζετε οτι κανετε εδω;Θα συνεχιστει για πολυ αυτο το σοου;Για κανονιστε την πορεια σας γιατι εχετε ξεφυγει κατα πολυ!Αν δεν σας αρεσουν τα γραφομενα καποιου απαντηστε με επιχειρηματα και με κοσμιοτητα και οχι με φτηνες ειρωνιες.Ελπιζω να εγινα κατανοητος.[mod]
-
Τι μπορεί να απαντήσει κανείς σε κάποιον ο οποίος μας συμβουλεύει να μη διαλέγουμε τον πιο φτηνό για λόγους ασφαλείας, ενώ ευλογεί τις παρανομίες που έκανε παλιότερα?
Απαιτείτε να μην πούμε τίποτα?
Να μην πούμε τίποτα και για το 'πάρε με τηλέφωνο' να σου πω τις τεχνικές μου γνώσεις?
Υγραεριοκίνηση!