-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Ο αρχιτεχνίτης της επισημης αντιπροσωπείας OPEL στην περιοχη μου που τον ξέρω 20 χρόνια (γιατί εχω χρόνια ίδια μάρκα) έβαλε υγραέριο στο άστρα του ενώ αν ρώταγες μέσα στο συνεργείο δεν εξέφραζε άποψη και μάλλον σε αποθάρρυνε. όταν τον ρώτησα (εκτός συνεργείου) λοιπόν τον ρώτησα τα αυτονόητα και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για αυτό και έβαλε.Το γιατί δεν είναι στην black list της BRC οι ECOTEC (πλην των twinport) αλλά είναι ορισμένοι στις prins (ο δικός μου όχι ακόμα) αλλά μάλλον και αυτοί απατεώνες θαναι.....
Βρε ECOTECH και τα μυαλα στα καγκελα λεμε...
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Λοιπόν ότι γράφουμε εδω μέσα ο Αντώνης θεωρεί υποχρέωση του να εκφράσει άποψη. Και σώνει και καλά πρέπει να συμφωνήσουμε μαζί του αλλίως θα σχολιάζει και απαντά σαν αυτόκλητος υπερασπιστής των απανταχου υποστηρικτών της δικής του λογικής και θέσης. Εμείς (το μεγαλύτερο ποσοστό) προσπαθούμε να μάθουμε κάποια πράγματα χρήσιμα. Λες να το ακούω για τον ECOTEC κινητήρα από εσένα σήμερα για πρώτη φορα; Για VVTI VTEC; Καλή και σοβαρή η Μοτορ..αρ (Αντιπροσωπεία) αλλά σε επόμενη απάντηση (υπονοείς) ότι δεν θα πρεπει να βάζει υγραέριο σε ecotec άρα κοροιδεύουν τον κόσμο. Δεν ξέρω αν κατάλαβες αλλά το θέμα δεν είναι η λαδιέρα. Είναι η βροχή απο παντογνώστες - σωτήρες και παλαιούς........Το ότι έχω διαβάσει όλες τις σελίδες η όχι δεν χρειάζεται να το αποδείξω σε κανέναν, αλλά εσύ δεν έλεγες σε κάποια σελίδα ότι ο ίδιος πρότεινες να ψεκάζει βενζίνη σε κάποιες στροφές κάπου; όπως εσύ έχεις το δικαίωμα να διαφωνείς με εμένα άλλο τόσο έχω και εγώ το δικαίωμα να μην καταπίνω αμάσητα τα πάντα εκατέρωθεν. Να σου πω και μια ιστορία; Ο που σου αρέσουν και εσένα; Δεν θα πω σε ποια περιοχη μένω για ευνοητους λόγους. Ο αρχιτεχνίτης της επισημης αντιπροσωπείας OPEL στην περιοχη μου που τον ξέρω 20 χρόνια (γιατί εχω χρόνια ίδια μάρκα) έβαλε υγραέριο στο άστρα του ενώ αν ρώταγες μέσα στο συνεργείο δεν εξέφραζε άποψη και μάλλον σε αποθάρρυνε. όταν τον ρώτησα (εκτός συνεργείου) λοιπόν τον ρώτησα τα αυτονόητα και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για αυτό και έβαλε. Αν με δούλευε σε δουλέυω (Ξαναλέω αυτός έβαλε στο δικό του). Αν θες με πιστεύεις αλλά αλήθεια είναι. Όσο γιατί καμμιά σοβαρή εταιρία λιπαντικών (SHELL-ARAL-BP-AVIN κλπ) δεν βγάζει λάδι για Flashlube πλην αυτών που βγάζουν οι εταιρίες (prins και σία) και κάποιες άγνωστες τουλάχιστον σε εμένα μάλλον να μην περιμένω απάντηση. Το γιατί δεν είναι στην black list της BRC (κιτ που βάζει ο γνωστός σου) οι ECOTEC (πλην των twinport) αλλά είναι ορισμένοι στις prins (ο δικός μου όχι ακόμα) αλλά μάλλον και αυτοί απατεώνες θαναι. Βέβαια η εύλογη αμφιβολία μου σε αυτόν τον βομβαρδισμό πληροφοριών δεν με εμποδισε να βάλω έστω και εάν φοβάμαι για ζημιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν και όταν πιστώ θα παραδεχτώ ότι έκανα λάθος και για την εγκατάσταση και για τη λαδιέρα. Μέχρι στιγμής όχι δεν θα πάρω. Και ο λόγος είναι ότι η ζωή με έμαθε ότι το ξαναγράφω να πιστεύω επιχειρήματα και όχι αφορισμούς και γνωμικά και πονηρά λόγια. Τέλος πάντων το θέμα τράβηξε μια γνώμη για να βγάλω άκρη είπα και μπήκα στο μάτι του κυκλώνα. Αλλά δεν ζούμε στην Γυάλα του ιντερνετ βλέπουμε ρωτάμε ενημερωνώμαστε.Και μετά αποφασίζουμε μετά από πολύ πολύ σκέψη και όχι αβασάνιστα και εύκολα (και με αμφιβολία). Δεν θα ξαναγράψω γιατί δεν ωφελεί (εμένα τουλάχιστον θα διαβάζω όμως μπας και ξεστραβωθώ) Αλλά να ξέρεις ότι δεν αποφασίσαμε να βάλουμε υγραέριο και φυσικά δεν θα αποφασίσουμε να βάλουμε λαδιέρα γιατί το διαβάσαμε στο ιντερνετ..........Φίλε μου θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Αυτό κανω κι εγώ διαβάζω αλλά πλέον δεν γράφω μιας και ο antonis-team γράφει πάντα ακαταλαβίστικες (για μένα τουλάχιστον) απαντήσεις επί παντός επιστητού που τις περισσότερες φορές δεν έχουν και πολύ σχέση με τον τίτλο του θέματος 'υγραεριοκίνηση' για να μην αναφέρω ότι είναι και ενίοτε προσβλητικές και ενοείτε ότι έχει δίκιο ΠΑΝΤΑ , απαράβατος κανόνας. Επίσης συμφωνώ με αυτά που έγραψες παραπάνω ότι απαντάει μόνο σε αυτά που τον συμφέρουν ή θέλει. Η πιο σημαντική ίσως για μένα είναι μια ερώτηση που τέθηκε (νομίζω 2 φορές) αν έχει άδεια τεχνίτη αερίων καυσίμων ή όπως αλλιώς λέγεται η άδεια για να μετασκευάζει κάποιος υγραεριοκίνητα αυτοκίνητα αλλά απάντηση καμία ακόμα. Άσε που τώρα τελευταία τον πειράζει (χαλάει το image ίσως; ) να του θυμίζουν προηγούμενες δημοσιεύσεις που άλλα έλεγε.... είχα σκεφτεί να το κάνω κι εγώ (αν διαβάσει κάποιος το θέμα από την αρχή θα βρει και άλλα πολλά παραδείγματα) μιας και καιρό τώρα με ενοχλούν η στάση του και οι απαντήσεις του αλλά δεν το έκανα γιατί μάλλον πάλι άκρη δεν θα έβρισκα. Απλά ο φίλος m@evius έδωσε την αφορμή ...... Για να κλείσω να θέσω μια ερώτηση μάλλον ρητορική και ο καθένας ας δώσει την απάντηση του: Είναι τυχαίο που μέλη που παραδοσιακά βοηθούσαν πραγματικά με τις γνώσεις τους εμάς τους μη ειδικούς έχουν εξαφανιστεί τον τελευταίο καιρό; Μπορώ να θυμηθώ τον asteris και είναι σίγουρα όμως και άλλοι. Αυτά και δεν θα μπω στην διαδικασία της κόντρας με κανέναν.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Από φίλο που έχω σε συνεργείο αντ/πίας της Ρενό έμαθα πως έρχεται από Σεπτέμβριο το κλιό υγραεριοκίνητο και μου είπε πως όλα τα μέρη(βαλβίδες,κεφαλάρι κτλ) είναι από άλλα μέταλα από των κανονικών βενζινοκίνητων..
Δεν προλαβαίνουν τον Σεπτέμβριο. Και τι το κλιο έχεις ένα ψαγμένο καπάκι. Η ρενο, πάντα βγάζει extreme μοτέρ, και με επιτυχία. Μα οι δοκιμές στον δρόμο, δεν έμαθα ότι άρχισαν…..
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.Ποιές δοκιμές να αρχίσουν ρε Αντώνη. Το αμάξι πουλιέται χρόνια τώρα κανονικότατα εκτός Ελλάδας, πχ στην Γαλλία....
27 Ιουλίου ερώτηση μου σε δυο εισαγωγείς ρενό. Παρότρυνση πελάτου μου, και εμπορικό ενδιαφέρον μου. Δεν προλαβαίνουν, για Σεπτέμβριο ο ένας. Από νέο χρόνο ο αλλος.
19,12 σήμερα λαμαρ 2107484884. Πολτhς. «Μετά της 20 του επόμενου μήνα θα έχουμε πληροφόρηση μάλλον». Μα κυκλοφορούν στην Γαλλία (πληροφόρηση σου mod.) « ναι μα μοντέλα που δεν πωλούντο εδώ». Κατά συνέπεια μιλάμε για παραγγελίες και παράδοση μετά τον Νοέμβριο?. « πιθανόν». Ζήτησε τα πλήρη στοιχεία μου, διότι σίγουρα κατάλαβες ότι ενδιαφέρομαι εμπορικά….. μα δεν το διατυμπανίζω!.
Για όσο λάθος έχω, συγγνώμη.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Εγώ θα συμβούλευα τον κ.Αντώνη να γράφει με καλύτερο συντακτικό, πιό πυκνά να μη πλατιάζει, με παραγράφους, με αρχή και τέλος για όποιο θέμα αποφασίζει να γράψει, και όχι άρτσι μπούρτσι και λουλάς, όχι σεντόνια, γιατί όσο πάει και ο γραπτός λόγος του μοιάζει τον προφορικό λόγο του κολλητού του, του Γεωργίου Αντρέα Παπαντρέου, καλό είναι άν έχει τίποτα κασέτες VHF με ομιλίες του έτερου κολλητού, του Κώστα Σιμήτη, να τις παίξει στο video του για εκμάθηση. Α και κάποια μαθήματα ορθογραφίας από το Μπαμπινιώτη θα βοηθούσαν ακόμη περισσότερο.
Να σαι καλά κ.Αντώνη. -
Επειδή τα ασυνάρτητα post έχουν κουράσει και το θέμα όσο πάει καταστρέφεται όλο και περισσότερο απο εδώ και στο εξής θα πέφτει σβήσιμο και προειδοποίηση για οτιδήποτε , κακογραμμένο ή ανακριβές εφόσον αυτό μπορεί να ελεγχθεί. [Mod]
-
Σβήστηκε quote με post [Mod]
-
Το θεμα ειναι η υγρεριοκινηση και οχι η πολιτικη αναλυση ή η ιστορια της ζωης μας. Μεινετε on topic μερικοι και μην προσπαθείτε να γίνετε συντονιστες στην θεση των συντονιστων.Υπαρχει το κουμπι της αναφορας αν νομιζετε οτι κατι παραβαινει τους κανονες του φορουμ.Χρησιμοποιηστε το ομως με συνεση,σε αντιθετη περιπτωση θα εχει warn.[mod]
-
Ευχαριστώ καλέ φιλέ 106S16. Θα προσπαθήσω να το λάβω υπόψη μου.
Ευχαριστώ moderator, για την διαγραφή της εγγραφής μου. Ήταν λάθος μου, και οπωσδήποτε of topic.
Ζητώ συγγνώμη, που σας απασχόλησα
Φιλικά
antonis-team. -
Μετά το κύμα πανικού της αρχής, όπου έμπαινες σε λίστα αναμονής για να βάλεις υγράεριο, τώρα, φθάσαμε στα κουπόνια προσφοράς... 790€ + ΚΤΕΟ (δεν συμπεριλαμβάνεται).
https://www.prolaveto.com/790e-topothet ... sto-ix-sasΔεν γνωρίζω λεπτομέρειες, απλά έπεσα πάνω στο κουπόνι προσφοράς.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μετά το κύμα πανικού της αρχής, όπου έμπαινες σε λίστα αναμονής για να βάλεις υγράεριο, τώρα, φθάσαμε στα κουπόνια προσφοράς... 790€ + ΚΤΕΟ (δεν συμπεριλαμβάνεται).
https://www.prolaveto.com/790e-topothet ... sto-ix-sasΔεν γνωρίζω λεπτομέρειες, απλά έπεσα πάνω στο κουπόνι προσφοράς.
Πριν ενα χρονο το ειχα βαλει με 1400+κτεο Και νομιζα οτι το εβαλα φθηνα
-
Ο χρήστης bettytsovi έγραψε:
Από τότε μέχρι σήμερα την απόσβεσες τη διαφορά...
-
Λέει 'Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΚΤΕΟ.'
Μήπως εννοεί πως θα σου ζητήσουν εξτρά κατοστάρικο, όπως άλλοι μη-εγκεκριμένοι παλιότερα, για να σου δώσουν βεβαίωση εγκαταστάτη για να πας στο ΚΤΕΟ;
-
Ο χρήστης bettytsovi έγραψε:
Και εγώ που το έβαλα πρίν από δύο χρονια 1600 + 80 ευρώ ΚΤΕΟ!
Τι να πώ???? -
50Ε κοστιζει να το περασεις ΚΤΕΟ μονος σου
εγω μονος μου τα περασα και τα 2 αμαξια, σε ΚΤΕΟ κοντα στο σπιτι μου, ενω οι εγκαταστατες μου ζητουσαν 100 και 150Ε και μια μερα παραπανω...1 και 2 χρονια πριν, ουτε που το σκεφτεσαι. το εχεις αποσβεσει.
τι να πουμε και εμεις που το βαλαμε προσφατα με τοσα πολλα λεφτα
τουλαχιστον παρηγοριεμαι οτι το εβαλα στην αντιπροσωπια (λεμε τωρα) και με ατοκες δοσεις. -
Καλή οργάνωση. Καλή προώθηση. Μικρός συντελεστής κέρδους. Στοχεύει στην παραγωγή. Θετικό. Νέα γενιά εγκαταστατών.
Τρέμετε «καταξιωμένοι», η ώρα 0 έφτασε……
Α. -
Λίστες αναμονής ποτέ δέν υπήρξαν.
Ένα άρθρο που μίλαγε για τις αναμονές εξαμήνου ήταν 100% φτιαγμένο κατα παραγγελία μεγάλου εγκαταστάτη ο οποίος έχει την έδρα του κοντά στα γραφεία συγκεκριμένης εφημερίδας. Μετά blogs και άλλες εφημερίδες αντέγραψαν αυτό το άρθρο και εδραιώθηκε ο μύθος περι λιστών αναμονής
-
σιγουρα ο κλαδος θα εχει πολλα λαμογια που πανε να κανουν αρπαχτες,εγω αναμενω μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο και να αποκτηθει εμπειρια απο ολους μας και αυτο θα γινει αφου τα αμαξια με υγραεριο γραψουν αρκετες χιλιαδες χλμ.επισης να δουμε και τι βλαβες παρουσιαζουν.παντος εγω πανω απο 500 εβρω δεν δινω για να βαλω τουρκικα ανταλλακτικα μαζι με την εγκατασταση,θα περιμενω.....
-
Το θεμα ομως ειναι οτι αν καποιος εχει αποφασισει να βαλει και το καθυστερει μεχρι να πεσουν και αλλο οι τιμες συγχρονως χανει την εξοικονομηση που θα ειχε, ειδικα αν κανει πολλα χιλιομετρα και φυσικα τωρα που ακομα η τιμη του υγραεριου ειναι σχετικα λογικη γιατι αν αβνεβει οπως λενε ισωσ τοτε να μην συμφερει πια η μετατροπη αν κανεις και λιγα χιλιομετρα.
Εγω παντως που εβαλα αρχες Φεφρουαριου, εχω κανει ηδη 13000 χλμ και σε 2000 χλμ, δηλαδη τελος της αλλης εβδομαδας, γιατι φευγω και για ταξειδι αυριο, θα εχω κανει αποσβεση.
Για να μην φανει παραξενο, εχω Santa Fe 2.7 και η υπολογισμενη εξοικονομηση ειναι 10 λεπτα το χιλιομετρο σε συγκριση με βενζινη, οποτε τα 1500 ευρω που εδωσα αποσβενουν σε 15000 χλμ τυπικα και χωρις κανενα προβλημα μεχρι τωρα. -
«Λίστες αναμονής ποτέ δέν υπήρξαν».
Και έχεις δίκιο….
Και δεν μιλώ μόνον από δικά μου στοιχεία, μα και από άλλους συναδέλφους, που διατηρώ σχέσεις.
ους παπαγάλους….
Το κόψαμε λίγο το σεντόνι σου αλλά το ποστ διατηρεί την ουσία του [Mod] -
εγω θεωρω πως δεν κανω πολλα χλμ.το αμαξι μου ειναι σχεδον 5,5 ετων και εχει κανει 70,500 χλμ περιπου.τα περισσοτερα χλμ εχουν γινει σε ταξιδια επαρχιακες οδοι και εθνικες φυσικα.μεση καταναλωση 7 με 8 λ/100χλμ.απλα θελω να βαλω υγραεριο για να κανω ακομα πιο πολυ οικονομια και να μην πληρωνω αυτους τους υπερογκους φορους που μας επιβαλλουν ρατσιστικα,δηθεν για να εχει εσοδα το κρατος.οσο να ναι το φοβαμαι το υγραεριο επειδη εχω βρεθει σε εκρηξη μπουκαλας σε σπιτι και παραλιγο να τραυματιστουμε,οποτε διαβαζω και παρατηρω ποιες εταιρειες και εγκαταστατες κανουν καλη δουλεια και εχω υπομονη γαιδαρου με λιγα λογια για να πετυχω καλη τιμη με αριστη εγκατασταση!!!τωρα αν ακριβινουν το υγραεριο πιστευω δεν θα φτασει ποτε την βενζινη σε τιμες οποτε και παλι θα συμφερει.
Υγραεριοκίνηση!