-
πως μου φαίνετε ότι εδω μέσα γραφουν όλοι οι εγκαταστάτες χωρις όμως να το παραδεχονται και λενε καλα λόγια μόνο για τα δικά τους προϊοντα?
-
θα ηθελα την γνωμη σας
-
Και γιατι το εγραψες σε τρια διαφορετικα μυνηματα;Για να δωσεις εμφαση;Υπαρχει και η τροποποιηση οταν θελεις να προσθεσεις κατι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και γιατι το εγραψες σε τρια διαφορετικα μυνηματα;Για να δωσεις εμφαση;Υπαρχει και η τροποποιηση οταν θελεις να προσθεσεις κατι
! ! ! A.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
! ! ! A.
Αυτό πάλι τι είναι; Γράψιμο φράσης σε posix?
-
Ο χρήστης crhis69 έγραψε:
πως μου φαίνετε ότι εδω μέσα γραφουν όλοι οι εγκαταστάτες χωρις όμως να το παραδεχονται και λενε καλα λόγια μόνο για τα δικά τους προϊοντα?Μάαααααααααααααααααααγος είσαι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
! ! ! A.
bash script είναι
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Θέλω όμως να παρατηρήσω ότι τα διανυθέντα χιλιόμετρα με υγραέριο για την Ελλάδα δεν είναι πολλά ακόμα, εν αντιθέσει με τα δικά μου που είναι αρκετά. Συνήθως ακούμε νέα από ανθρώπους που τώρα το βάλανε, ή που κοντεύουν στην απόσβεση, οπότε και τα τυχόν συμπεράσματα είναι περιορισμένα.Να προσθέσω επίσης ότι δεν έχει νόημα να πάει κάποιος σε υγραεριοκίνηση αν δεν υπάρχει όφελος μετά την απόσβεση. Για ποιο λόγο να γεμίσει τρύπες το αμαξάκι του.
Ο μόνος σταθερός λόγος σε ένα αυτοκίνητο με ευαίσθητες βαλβίδες θα ήταν οι πιθανόν καλύτεροι ρύποι σε μια καλορυθμισμένη εγκατάσταση. Αν εδώ λάβουμε υπόψιν τα λαμπάκια που κυκλοφορούν...πάει περίπατο η όλη ιστορία.
Καταρχήν, επειδή έγινε ένα σχόλιο για εγκαταστάτες που κρύβονται και γράφουν καλά λόγια για την υγραεριοκίνηση, σε περίπτωση που αυτό αφορά εμένα, σας διαβεβαιώνω ότι δεν έχω καμία σχέση με το χώρο. Την ιδιότητά μου άλλωστε την έχω αναφέρει λίγες σελίδες πιο πριν 'παρεμβαίνοντας' στις γλωσσικές επιλογές κάποιου.
Σχετικά με τα χιλιόμετρα έχεις δίκιο. Γι' αυτό άλλωστε έγραψα ότι χρειάζεται χρόνος για να το αξιολογήσουμε επαρκώς. Αλλά από την άλλη νομίζω ότι οι περισσότεροι που έβαλαν κιτ υγραεριοκίνησης μάλλον κάνουν όσα χιλιόμετρα κάνω εγώ κάθε χρόνο (25.000), παρά όσα κάνεις εσύ (80.000 και πάνω;). Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε πάνω από 3 χρόνια για να φτάσουμε στα χιλιόμετρά σου με υγραέριο. Από την άλλη αν με σωστή χρήση δεν υπάρξει πρόβλημα για τα επόμενα 5 χρόνια (μαζί με τα φετινά χιλιόμετρα, σύνολο 150.000) και με τα τωρινά δεδομένα κάποιος θα μπορεί να έχει κέρδος 7000-8000 ευρώ : όσο κοστίζει ένα μέσο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πενταετίας ή συγκεκριμένα το δικό μου το οποίο θα είναι σαν να το αγόρασα τσάμπα...Δε νομίζω ότι μια τέτοια προοπτική είναι άσχημη...
-
Έχω βάλει υγραέριο στο αμάξι της δουλειάς μου Mercedes Vito 119 (εξακύλινδρο 190 ps) εδώ και 3 χρόνια περίπου.
Δεν έχω **κανένα **πρόβλημα και το αμάξι το έχω καταευχαριστηθεί.
Να σημειώσω ότι με βενζίνη καίει περίπου 17 - 20 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα και έχω 'βαρί πόδι'
Από τώτε που το έβαλα έχω κάνει γύρω στα 70.000 χιλιόμετρα.
Δεν έχω μπει στο κόπο να υπολογίσω τα λεφτά που έχω κερδίσει από τη χρήση του.Θέλω να ρωτήσει άν έχει βάλει κανείς υγραέριο σε πουσαρισμένοTurbo αυτοκίνητο ;
-
Ο χρήστης GODOS έγραψε:
Ρε παιδιά εδώ στην Ξάνθη έσκασε ένα golf v με κιτ υγραερίου 5ης γενιάς. Στο φανάρι στην πλατεία ανέβασε θερμοκρασία και έσκασε ο κινητήρας. Ταυτόχρονα ανατινάχτηκε και το πορτ μπαγκάζ με τη δεξαμενή και έμεινε μονο η καμπίνα ευτυχως αθικτη!!!! ευτυχώς που δεν είχε δίπλα αυτοκίνητα εκείνη την στιγμή. Και επίσης πείρε φωτιά και ενα golf 3 με υγραέριο αλλά δεν έχω μάθει άλλες λεπτομέριες. Το δικό μου πάντως δουλέυει πολυ καλά το κιτ, ένα versus 4ης σε mazda3 1.6.Αυτο μου θυμιζει κατι σαν παιδικη ασθενια...σαν μαγουλαδες ρε παιδι μου που βγαζουν μονο τα golf, και ιδιαιτερα αυτα που περασαν 5ης γενιας...
Οσοι εχετε golfaκια και κανατε την μακακια και βαλατε 5ης, μακρια απο μας μπας και την γλυτωσουμε και δεν κολλήσουμε...
Σοβαρευτείτε....
-
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
Ρε παιδιά εδώ στην Ξάνθη έσκασε ένα golf v με κιτ υγραερίου 5ης γενιάς. Στο φανάρι στην πλατεία ανέβασε θερμοκρασία και έσκασε ο κινητήρας. Ταυτόχρονα ανατινάχτηκε και το πορτ μπαγκάζ με τη δεξαμενή και έμεινε μονο η καμπίνα ευτυχως αθικτη!!!! ευτυχώς που δεν είχε δίπλα αυτοκίνητα εκείνη την στιγμή. Και επίσης πείρε φωτιά και ενα golf 3 με υγραέριο αλλά δεν έχω μάθει άλλες λεπτομέριες. Το δικό μου πάντως δουλέυει πολυ καλά το κιτ, ένα versus 4ης σε mazda3 1.6.
Αυτο μου θυμιζει κατι σαν παιδικη ασθενια...σαν μαγουλαδες ρε παιδι μου που βγαζουν μονο τα golf, και ιδιαιτερα αυτα που περασαν 5ης γενιας...
Οσοι εχετε golfaκια και κανατε την μακακια και βαλατε 5ης, μακρια απο μας μπας και την γλυτωσουμε και δεν κολλήσουμε...
Σοβαρευτείτε....
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα.... Λες να είναι ράδιο αρβύλα απόν αντιπρόσωπο άλλης μάρκας αυτοκινήτων ή απο εγκαταστάτη που δεν περνάει 5ης γενιάς ή απο βενζινά που πήγε να πάρει άδεια να πουλάει και υγραέριο και έφαγε άκυρο;
-
Κανένας άλλος με μακρόχρονη εμπειρία από χρήση υγραερίου;
-
Καλος μου φιλος εβαλε prins 4ης γενιας σε Avensis και εχει αρκετα προβληματα.
Η πλακα ειναι οτι εβαλε το συγκεκριμενο κιτ σε συγκεκριμενο εγκαταστατη, επειδη εβαλε ενας συναδελφος του σε ιδιο αυτοκινητο και ηταν (ειναι ακομα) πολυ ευχαριστημένος.το αυτοκινητο κανει καποια κομπιασματα, σε κατηφορες που δεν θελει γκαζι σβηνει και κατι ακομα που δεν θυμαμαι.
Το πηγαινει για ρυθμιση, δουλευει καλα για λιγο καιρο και μετα παλι τα ιδια
Τελευταια φορα που συναντηθηκαμε, ηθελε να το παει πισω και να το ξηλώσειΤο αυτοκινητο ειναι Αβενσις 1.8 στέισον
-
Το prins θεωρείται από τα καλά συστήματα, δε δοκιμάζει να κάνει μια βόλτα κατά τον Φαρμάκη στα Γιάννενα πριν το ξηλώσει!
Καλή φήμη έχει ο Φαρμάκης από όσο ξέρω. -
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
πως μου φαίνετε ότι εδω μέσα γραφουν όλοι οι εγκαταστάτες χωρις όμως να το παραδεχονται και λενε καλα λόγια μόνο για τα δικά τους προϊοντα?
Μάαααααααααααααααααααγος είσαι
Mην σου φαινετε,,,ετσι ειναι!!!
-
Ο χρήστης bettytsovi έγραψε:
Μάαααααααααααααααααααγος είσαι
Mην σου φαινετε,,,ετσι ειναι!!!
Με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια….!!!!!!!
Φίλοι μου σίγουρα δεν κτυπάει το καμπανάκι για έμενα, διότι όλοι γνωρίζετε το επάγγελμα μου, και που το εξασκώ, και τηλέφωνα και φαχ και mail προσωπικό, και χάρτη περιοχής!!!!......
Μα οποίος πει ότι συνέστησα έστω και μια μάρκα σχετική με το αντικείμενο, στης πάμπολλες παραθέσεις που έχω κάνει, θα του φάω το δάχτυλο που γραφεί στο πληκτρολόγιο!!!!!!!!!!!!!!...............
Σε ορισμένους μάλιστα που σαν παπαγάλοι, η που έστησαν μαγαζάκι, έβαλα δάχτυλο χοντρό, όσο μου επιτρέπετε από την ενότητα. Σίγουρα τους έκανα και τηλέφωνο, διότι είναι αστείο να νομίζετε ότι δεν γνωρίζω τους συναδέλφους μου.
Πάμε όμως και σε μια παράμετρο που είναι πλέον αληθινή, ποιο πραγματική και ποιο χρήσιμη.
Εδώ μέσα ερωτάνε για υγραεριοκίνηση, μέλλοντες χρήστες, και παραπονούμενοι χρήστες. Ναι και σίγουρα θα απαντήσουν άμεσα οι χρηστές και που έχουν γεγονότα να παραθέσουν. Για τα επί πλέον τεχνικά θέματα, έχουν λόγο και εγκυρότητα οι συμπαθείς μοδίστρες?. Οι συμπαθείς κομμώτριες?. Οι ανεπάγγελτοι ξερόλες?. Η οι μι έχοντες εργασία, που ‘χαβαλετσιδικα’ περνάνε την ώρα του εδώ μέσα?.
Σίγουρα οι συνάδελφοι έχουν λόγο στο αντικείμενο.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης NIKOLAOS68 έγραψε:
Έχω βάλει υγραέριο στο αμάξι της δουλειάς μου Mercedes Vito 119 (εξακύλινδρο 190 ps) εδώ και 3 χρόνια περίπου.
Να σημειώσω ότι με βενζίνη καίει περίπου 17 - 20 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα και έχω 'βαρί πόδι'
Δεν έχω μπει στο κόπο να υπολογίσω τα λεφτά που έχω κερδίσει από τη χρήση του.Θέλω να ρωτήσει άν έχει βάλει κανείς υγραέριο σε πουσαρισμένοTurbo αυτοκίνητο ;
Έβαλες και δεύτερη δεξαμενή για μεγαλύτερη αυτονομία?.
Σκέπασες την δεξαμενή με στεγανό κάλυμμα, για να μην τρώει σφαλιάρες από τα εμπορεύματα με αεραγωγούς από κάτω για να ‘φιλάς τα έρημα’?. Καλά χιλιόμετρα βαρυπόδι μας!.
Με το “πουσαρισμένο turbo” μου την ‘έσπασες’ φίλε μου!!!!!..... να ήταν τουλάχιστον απλό……
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
! ! ! A.
Δεν ξέρω τι σημαίνει posix καλέ μου mod. Σίγουρα είναι ο θαυμασμός μου προς το γράφοντα, με την υπομονή του. Σίγουρα με προτιμάτε μακροσκελέστατο!!, συγγνώμη.
Πάντως μην μεγεθύνετε τα θαυμαστικά, δεν εμπεριέχονται άλλα γράμματα…… η σχέδια…. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Έβαλες και δεύτερη δεξαμενή για μεγαλύτερη αυτονομία?.
Σκέπασες την δεξαμενή με στεγανό κάλυμμα, για να μην τρώει σφαλιάρες από τα εμπορεύματα με αεραγωγούς από κάτω για να ‘φιλάς τα έρημα’?. Καλά χιλιόμετρα βαρυπόδι μας!.
Με το “πουσαρισμένο turbo” μου την ‘έσπασες’ φίλε μου!!!!!..... να ήταν τουλάχιστον απλό……
ΑΝΤΩΝΗΣ.Έχω βάλει μία δεξαμενή 120 λίτρα, πιάνει το χώρο απέναντι από την πλαϊνή πόρτα και οι σωληνώσεις είναι σε προφυλαγμένο σημείο.
Γιατί σου την έσπασα με το πουσαρισμένο τούρμπο;
-
Ο χρήστης NIKOLAOS68 έγραψε:
Αυτό θέλω κι εγώ ρε γ@!#%$!&^
Να το καταευχαριστηθώ. Να μπαίνω μέσα και αν μου κ@$#^%^ να φτάνω στην άλλη άκρη της Ελλάδας και να μη με νοιάζουν τα καύσιμα.Έχω πρόβλημα γιατρέ μου;
Το 17-20 βέβαια κάπως μου έκατσε
Δεν υπάρχει κάτι σε 3, άντε 4 λίτρα...υγραερίου;
Υγραεριοκίνηση!