-
.
[b]Εύχομαι καλές δουλειές με το νέο έτος σε όσους κερδοσκοπούν σήμερα !!!!![/b] [/quote] χαχαχαχα καλοοοοοο
-
Εγω θα τους ευχηθω δουλειες με ''φουντες'' και οχι μονο στους πρατηριουχους, αλλα και σε καποιους υπερανω εγκαταστες που τους σκας το 1,5 χιλιαρικακι και οταν τους ρωτας κατι ειναι σαν να τους εβρισες. Ειδη η τιμη ειναι στο χιλιαρικο με χαρτια φπα και φουλ εξτρα... Μονο με ''φουντες'' θα αποκομιζουν τετοια κερδη πλεον
Προσωπικα το εγκατεστησα με 1300 ευρω, με αποδειξη, στο κτεο μου ειπαν οτι ειναι τελεια η εγκατασταση και σημερα πηρα την αδεια (απλα στις παρατηρησεις εγραψαν οτι ''φερει συσκευη υγραεριοκινησης'' και το καυσιμο παρεμεινε αμολυβδη ΜΟΝΟ).
Ειναι κοροϊδια πλεον να δινεις πανω απο 1000-1200 ευρω για εγκτασταση, χωρις να σου εγγυαται κανενας τιποτα για τον κινητηρα, ειτε με λαδιερα (''συστημα λιπανσης'' τρομαρα της) ειτε με προσθετα ειτε με ρυθμισεις ειτε με εικονισμα...
Επισης αν ειχα παρει καινουργιο το αυτοκινητο δεν θα το εκανα σε καμια περιπτωση...
Και ενα βιντεακι αφιερωμενο στους ''αεριτζηδες''
Youtube Video -
Ο χρήστης dalamaidis έγραψε:
...σημερα πηρα την αδεια (απλα στις παρατηρησεις εγραψαν οτι ''φερει συσκευη υγραεριοκινησης'' και το καυσιμο παρεμεινε αμολυβδη ΜΟΝΟ).Δηλαδή στην υπάρχουσα άδεια συμπλήρωσαν το ''φερει συσκευη υγραεριοκινησης'' ;
-
Εξεδωσαν καινουργια αδεια με αυτη την παρατηρηση. Η αλλαγη εγινε δωρεαν (λογο του οτι πηγα στην υπηρεσια συγκοινωνιων της περιοχης που εχω δηλωσει ως διευθηνση κατοικιας κατα την μεταβιβαση).
Αν πηγαινα σε υπηρεσια διαφορετικης Νομαρχιας ηθελαν 75 ευρω για μεταφορα φακελου (καποιος εχει αναφερει εδω οτι τα πληρωσε και δεν ηξερε τον λογο). -
στο περιστέρι εχει 0,769 ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ 7.
-
Υπαρχουν 2 πραγματα, που με ενοχλούν και με εκνευρίζουν το ιδιο θα ελεγα.Οταν περασουμε τελικα κτεο και μας λενε΄΄πο-πο τι gαματη εγκατασταση σου κανανε΄΄ ειναι για γελια και για κλαματα γιατι οι τυποι που το ελεγχουν δεν εχουν ιδεα το τι στο καλο εχει κανει ο χριστιανός που το εγκατεστησε.... Και πείτε μου τωρα οτι εχουν κανει σεμιναρια Και 2ον Περαν του οτι, εκ των πραγματων δεν μπορουν να βρουν λαθη εγκατάστασης που καταληγουν σε ρεταρισματα,σβησηματα κτλ... τα εχουν και κανει σκ@τ@ με τις αδειες, και το τι γραφουν και το τι λεφτα περνουν απο ατομο σε ατομο....μπουρdελοοοοοοο
Αρα δεν ειναι θεμα ασφαλειας αλλα ....να πεσουν τα μπικικινια.... ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ !!!!!!! -
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
Υπαρχουν 2 πραγματα, που με ενοχλούν και με εκνευρίζουν το ιδιο θα ελεγα.Οταν περασουμε τελικα κτεο και μας λενε΄΄πο-πο τι gαματη εγκατασταση σου κανανε΄΄ ειναι για γελια και για κλαματα γιατι οι τυποι που το ελεγχουν δεν εχουν ιδεα το τι στο καλο εχει κανει ο χριστιανός που το εγκατεστησε.... Και πείτε μου τωρα οτι εχουν κανει σεμιναρια Και 2ον Περαν του οτι, εκ των πραγματων δεν μπορουν να βρουν λαθη εγκατάστασης που καταληγουν σε ρεταρισματα,σβησηματα κτλ... τα εχουν και κανει σκ@τ@ με τις αδειες, και το τι γραφουν και το τι λεφτα περνουν απο ατομο σε ατομο....μπουρdελοοοοοοο
Αρα δεν ειναι θεμα ασφαλειας αλλα ....να πεσουν τα μπικικινια.... ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ !!!!!!!Δηλαδη πιστευεις οτι ενας μηχανικος δεν ειναι σε θεση να καταλαβει κατα ποσο ειναι ασφαλης μια εγκατασταση?
Οσο για το ''γαματη εγκατασταση'' ειναι οπτικο το θεμα πιστευω (αν ειναι συμαζεμενα κλπ.)
Αν ηταν ετσι να πεταγομασταν ολοι βουλγαρια - σκοπια και να καθαριζαμε με 500 euros.
Οσο για το θεμα των χρηματων εδωσα 50 ευρω και αυτο ηταν (μετα απο μια μικρη τηλεφωνικη ερευνα σε Ιδιωτικα κτεο).Αν και ζοριστηκα λιγο με το θεμα Υπηρεσιας Συγκοινωνιων γιατι το αυτοκινητο εχει πινακιδες απο αλλο νομο, η μεταβιβαση εγινε σε υπηρεσια αλλου νομου, η διευθυνση κατοικιας που ειχα δηλωσει ηταν σε αλλο νομο και εγω κατοικουσα σε εναν 4ο νομο
Τελος παντων μετα απο αρκετα τηλεφωνα βγηκε η ακρη και γλιτωσα τα 75 ευρω για αλλαγη Συγκοινωνιακης περιοχης.Για ρεταρισματα - σβησηματα νομιζω οτι φταιει η ρυθμιση συνηθως και οχι η εγκατασταση. Το κτεο υπογραφει για το θεμα της ασφαλους εγκαταστασης και μονο.
-
) ναι δεν θα εχεις πορτμπαγκαζ μετα την μπουκαλα που θα μπει.
2) Σχετικα με το τι χρηματα θα γλιτωσεις... χμμμ, και το υγραεριο δεν ειναι σε καλυτερη μοιρα απο τιμες. Για να βγαλεις την διαφορα, θα πρεπει να κινησε αρκετα... να γραφεις χιλιομετρα αλλιως δεν θα ελεγα πως σε συμφερει.
3) Θα μυριζεις υγραεριο.... οχι εσυ... το αμαξι σου! Θα ειναι ευδιακριτη μυρωδια πραγμα που δεν θες να σου συμβει σε κανα μπλοκο της τροχαιας γιατι ετσι και σε παρουν πρεφα εμπλεξες (αν δεν κανω λαθος παραμενει παρανομο για χρηση απο ιδιωτικα ΙΧ)
4) Οποτε θα περνας ΚΤΕΟ θα πρεπει να ξυλωνεις μπουκαλα...
5) Θα εχεις ενα 10-20% απωλεια ισχυος στον κινητηρα
6) Οντως θα εχεις αυξημενη εμβελεια... εειχαμε κανει Αθηνα - Θεσσαλονικη με επιστροφη... συμπληρωνοντας μονο κατι ψιλα για να μην τυχον και μας αφησει. Εννοειται και με τα 2 τεποζιτα (βενζινη και υγραεριο)
7) σε περιπτωση καλου ατυχηματος, δεν θα βασανιστεις καθολου... ουτε εσυ ουτε τα διπλανα σου οχηματα Δεν θα καταλαβετε τιποτα... trust me on this one...Επισης, το αμαξι σου θα αποκτησει παρατσουκλια απο φιλους και συγγενεις στο στυλ 'η γκαζιερα' 'το γκαζοζεν' κλπ κλπ κλπ
Καλα φιλε μου, ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εγραψες για το υγραεριο, απλα δεν ισχυει!!!
Ουτε μυριζει, ουτε χωρο πιανει, ουτε ξυνιζει, ουτε εχεις τοσο μεγαλες απωλειες κτλ....Απο την αλλη να πω οτι το υγραεριο στο αμαξι μου λειτουργει υποδειγματικα!
Τωρα για τους υπολοιπους που εχετε προβληματα, ε παντε στο εγκαταστατη σας να σας τα φτιαξει!!!
Απλα πραγματα! Σε πολλους σαν και εμενα το υγραεριο λειτουργει υποδειγματικα.Βεβαια εδω μεσα, εχω διαβασει για εγκαταστασεις και συστηματα τερατα!
Οπως πχ οτι μετα τις 4000 στροφες γυρναει σε βενζινη και αυτο και καλα ειναι φυσικο...
στο ρελαντι γυρναει σε βενζινη και αυτο και καλα ειναι φυσικο....
δεν δουλευει καλα ποτε και αυτο και καλα ειναι φυσικο...ΠΑΝΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ -
ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ=ΜΙΑ ΧΑΡΑ
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ -
Προς sitelem2 και laskos32 ειδατε ποτε ειναι γραμμενο το ποστ που απαντατε; 01/08/05 ,μολις το δευτερο ποστ στο θεμα.5 χρονια και 4 μηνες εχουν περασει απο τοτε.Ηταν τα πραγματα τοτε οπως ειναι τωρα;Πολυ αμφιβαλλω
-
εγω περασα ΚΤΕΟ (50€) και αλλαξα την αδεια μου ΔΩΡΕΑΝ. Η καινουρια μου αδεια αναφερει Αμολυβδη/Υγραεριο
-
Ουφ! Δικιο εχεις!
Ειδα να απανταει ο sitelem2 και νομισα οτι ειναι καινουργιο!
Οκ
Διαχρονικο παντως το θεμα των οτι ναναι εγκαταστασεων! -
Ο χρήστης dalamaidis έγραψε:
Δηλαδη πιστευεις οτι ενας μηχανικος δεν ειναι σε θεση να καταλαβει κατα ποσο ειναι ασφαλης μια εγκατασταση?
Δεν τα εχω με σενα αλλα με το χυμαδιό.Με μια ματια που ριχνουν,οχι. Π.Χ πως γινεται να ξερουν αν οι βαλβιδες εκτόνωσης(αν τις βρουν-σε μενα ετυχε να του τα δειχνω εγω...) εχουν τοποθετηθεί σωστα και θα λειτουργήσουν ?Σιγα μην λύσουν και τ΄αμαξι για να σιγουρευτουν.Και δεν εχουν κανει σεμιναρια, μαντευουν.
Αυτο με την συγκοινωνιακη περιοχη μου ετυχε και σε μενα.
Για ρεταρισματα - σβησηματα νομιζω οτι φταιει η ρυθμιση συνηθως και οχι η εγκατασταση. Το κτεο υπογραφει για το θεμα της ασφαλους εγκαταστασης και μονο.
Δηλαδη η ρυθμηση δεν ειναι ΄΄πακετο΄΄με την εγκατασταση ? Αν μου σβησει εν κινήσει(συμβαινει σε καποιους)δεν ειναι θεμα ασφαλειας ? Τοτε τι κοιτανε ? μηπως κρεμεται τιποτα απο κατω...??? Γιαυτο λεω μπουρdελοοοοοοοοοο......
-
Ο χρήστης DIMITRIOSA έγραψε:
Λοιπον φιλε beles9 , εδω μεσα διαβαζουμε και γραφουμε για να βγει κατι καλο για ολους μας , ο καθενας μας κρινει και αξιολογει διαφορετικα , Εγω για παραδειγμα εχω βαλει λαδιερα ενω εσυ εισαι δυσπιστος , δεκτον , αλλα για το συστημα που εχεις το zavolli σιγουρα σου εχουν πει οτι δεν χρειαζεται λαδιερα διοτι ψεκαζει βενζινη σε τακτα χρονικα διαστηματα, εχω φιλους που εχουν το ιδιο συστημα και μου παραπονιουνται για αυξημενη καταναλωση βενζινης (ρυθμιζεται να ψεκαζει πολυ η λιγο) . Οποτε ας παρουν το λογο οι εγκαταστατες και οι τεχνικοι να μας πουν τη γνωμη τους, οσον αφορα για το κοστος εχω δινω λιγοτερα για το ψυκτικο λαδι απο οτι εσυ για την παραπανω βενζινη. Το κυριοτερο εγω πιστευω οτι ειναι αποτελεσματικο και βοηθαει.
Φίλε Γίωργο,
δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου ούτε να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν. Απλά θα σου πω τη δική μου γνώμη για τις λαδιέρες και ας μην είμαι ειδικός:- Όσον αφορά το σύστημα zavoli που έχω και εγώ, δεν έχω παρατηρήσει καμία ιδιαίτερη κατανάλωση βενζίνης πέρα από αυτή που έρχεται με την πορεία με βενζίνη από το ξεκίνημα μέχρι να περάσει αυτόματα σε υγραέριο. Επίσης μου είναι αδύνατο να υπολογίσω τη βενζίνη που καταναλώνεται ΜΟΝΟ για τον ψεκασμό όσο κινείται με υγραέριο, οπότε το 'δίνω λιγότερα ή περισσότερα για λιπάντικο ή βενζίνη' για μένα δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά
- Προσωπικά θα πειστώ για λαδιέρα μόνον όταν δω στατιστικά (και όταν λέμε στατιστικά μιλώ για 1000+ περιπτώσεις) χρήσης αυτοκινήτων με μετατροπή lpg (και μάλιστα θα ήθελα να τα δω από τον ίδιο εγκαταστάτη, ο νοών νοείτο) και προβλημάτων στις βαλβίδες μετά από πχ 50-100.000 χιλιόμετρα. Έχω διαβάσει και γω όλες τις σελίδες και πέρα από μία περίπτωση που θυμάμαι και ίσως και κανα 2 που δεν θυμάμαι, δεν έχω δει κάποιον από εμάς να λέει πως έμεινε με τις βαλβίδες στο χέρι. Ο γνωστός του γνωστού είναι συνήθως. Αλλά και πάλι, το τι λέμε εδώ μέσα δεν φιλτράρεται ούτε μπορεί να διασταυρωθεί. Εφόσον λοιπόν στατιστικές δεν υπάρχουν, μπορεί ο καθένας να έχει τη γνώμη του. Εγώ επέλεξα να μην βάλω λαδιέρα, εσύ να βάλεις, όλα καλά. Μία φορά την άλλαξα την κυλινδροκεφαλή και δεν ήταν το υγραέριο αλλά η γάτα του γείτονα, οπότε τα λεφτά της λαδιέρας τα έφαγα σε αεροβόλο (αστειεύομαι στο τελευταίο).
- Σε 1-2 χρόνια που θεωρητικά θα χρειαστούν για να πάθουμε ζημιά στις βαλβίδες μας εμείς οι αλάδωτοι θα έχουμε όλοι πεθάνει από το άγχος για την τιμή του υγραερίου. Θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω σε οποιαδήποτε κίνηση σχετικά με αυτό το θέμα. Δημιουργία συλλόγου καταναλωτών υγραερίου θα είναι αυτή? Τηλεφωνικές απλές ενοχλήσεις σε υπουργεία / ενώσεις καταναλωτών? Μία συγκέντρωση μελών του φόρουμ και συζήτηση? Δεν ξέρω, αλλά στην Ελλάδα που ζούμε ή οργανωνόμαστε ή οργωνόμαστε σαν το στάρι...
Φιλικά και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης
Υ.Γ. Περί της αύξησης της τιμής στα πρατήρια,παραθέτω...:
http://www.gasprice.gr/main/gforum_topi ... 291&catid=[/url]ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΠΑΡΟΤΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ CLUB ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΙΧ ΜΟΥ ΕΧΩ 20ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ...
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ..
.- ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΠΡΟΠΑΝΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ..ΕΙΝΑΙ AUTOGAS
(ΜΙΓΜΑ ΒΟΥΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΙΟΥ) ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΣΕ 'ΕΙΔΙΚΕΣ' ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ....
2)** ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΤΑΡΧΗΝ http://www.platts.com/AboutPlattsHome (.ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ) ΚΑΙ ΤΟ REGION ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WEST MEDITERRANEAN...KAI ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ / ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ,ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΥΡΩ... **
-
ΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ (ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ....) ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟ LPG (LIQUID PETROLEUM GAS) ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΞΕΦΥΓΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ...
ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ (ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ) ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ (ΑΡΓΟΥ ΔΗΛ CRUDE OIL) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΛΙΤΡΟ 0,60 ΜΕ 0,65 ΕΥΡΩ MAXIMUM ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ....ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ,** ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΟΛΙΓΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΒP ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΠΕ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΥΙΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ) ΚΑΙ ΤΗΣ SHELL ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΟΤΟΡΟΙΛ (ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ) ΟΠΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΥΙΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ 100% ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ (ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ..) ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ PLATTS???ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ???ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?? ΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΦΠΑ.....**
ΩΣ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΜΑΖΙΚΑ ΩΣ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ)...
AΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ....
Εδω φίλε συμβαινει το εξωφρενικό: η Ευρώπη να έχει τρελό κρύο και παγωνια -20 C με τιμή lpg ανα λίτρο 65-72 λεπτα, και στη Ελλάδα με θερμοκρασία 16 C 80 ή και 90 λεπτά ανά λίτρο. Άρα για ποια μεγαλύτερη ζήτηση και κολοκύθια τύμπανα μας παραμυθιάζουν......
Το κακό με την Ελάδα είναι ότι κάθε μέρα έχουμε 1000 λόγους για να πάθουμε εγκεφαλικο!!!!! Υπάρχει Κράτος;;;;....... -
Ο χρήστης berg έγραψε:
.......Φιλε μου εχω βαρεθει να σβηνω συνεχεια τα πολλαπλα σου ποστ.Υπαρχει η προεπισκοπηση για να δεις το μηνυμα σου πριν το υποβαλεις καθως και η διορθωση οταν το εχεις ηδη υποβαλει.Nα εισαι πιο προσεκτικός σε παρακαλω γιατι την επομενη φορα που θα το κανεις θα εχεις προειδοποιηση.[mod]
-
aegean σημερα αεροδρομιο Θεσνικης 0.77 απο 0.81.για να δουμε
Ενα μπραβο σε ολα τα πρατηρια που εστω και αργα κανανε μια σωστη κινηση...
Ειναι τοσο χαζο που αν σκεφτουν οτι αν την εχεις σταθερη την τιμη σου (~0.70 και κατω) θα εχεις και περισσοτερες νεες εγκαταστασεις να κανεις αλλα και περισσοτερη κινηση των αυτοκινητων αυτων αφου λογω χαμηλης τιμης ο πελατης τους θα καμνει πιο ελευθερα και περισσοτερα χιλιομετρα χωρις να σκεφτει να μειωσει τις μετακινησεις τους.
Καμια φορα νομιζω οτι ειναι σαν τους μικρους μπομπιρες στο σχολειο που ο ενας χαιροταν προσπαθοντας να αρπαξει οτι μπορει απο τον αλλον.
Μετανοειτε!
Στο τελος δεν θα εχετε ουτε εμας να βαζουν αεριο γιατι θα περνουμε τα λεωφοριααααααααα βρεεεεεεεεε!!!!
-
Ο χρήστης sdaoulas2 έγραψε:
εγω περασα ΚΤΕΟ (50€) και αλλαξα την αδεια μου ΔΩΡΕΑΝ. Η καινουρια μου αδεια αναφερει Αμολυβδη/ΥγραεριοΟταν ειδα την καινουργια αδεια τους ειπα οτι συνηθως ξερω οτι αλλαζουν το καυσιμο σε ''Αμολυβδη/Υγραεριο'' αλλα μου ειπε οτι δεν αλλαζει αυτο.
Τελος παντων ψιλα γραμματα. Το θεμα ειναι οτι φενεται δηλωμενο σε περιπτωση ΚΤΕΟ ή τυχον μεικτου μπλοκου τροχαιας. -
Ο χρήστης Altus έγραψε:
aegean σημερα αεροδρομιο Θεσνικης 0.77 απο 0.81.για να δουμε
Ενα μπραβο σε ολα τα πρατηρια που εστω και αργα κανανε μια σωστη κινηση...
Ειναι τοσο χαζο που αν σκεφτουν οτι αν την εχεις σταθερη την τιμη σου (~0.70 και κατω) θα εχεις και περισσοτερες νεες εγκαταστασεις να κανεις αλλα και περισσοτερη κινηση των αυτοκινητων αυτων αφου λογω χαμηλης τιμης ο πελατης τους θα καμνει πιο ελευθερα και περισσοτερα χιλιομετρα χωρις να σκεφτει να μειωσει τις μετακινησεις τους.
Καμια φορα νομιζω οτι ειναι σαν τους μικρους μπομπιρες στο σχολειο που ο ενας χαιροταν προσπαθοντας να αρπαξει οτι μπορει απο τον αλλον.
Μετανοειτε!
Στο τελος δεν θα εχετε ουτε εμας να βαζουν αεριο γιατι θα περνουμε τα λεωφοριααααααααα βρεεεεεεεεε!!!!
Για να σας φτιαξω λιγο θα σας πω οτι σημερα 22/12 επεσε παλι το υγραεριο...ΤΟ ΜΙΓΜΑ 726 ΕΥΡΩ/ΜΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΑΝΙΟ ΣΤΑ 856 ΕΥΡΩ/ΜΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΕ [color=#FF0000]ΣΤΙΣ 10/12 ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΕΙΧΕ 749 ΕΥΡΩ/ΜΤ ΤΙΜΗ ΔΕΠ (ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΙΜΗ) ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ( 0,55) ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ
1 ΜΤ =1000ΚΛ ΔΙΑ 0,55= 1818 ΛΤ ΤΟΤΕ 749 ΕΥΡΩ/ΜΤ ΔΙΑ 1818 ΛΤ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΜΗ ΛΙΤΡΟΥ 0,4119 ΕΥΡΩ /ΛΤ (ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΜΕ 0,55 ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ 0,58 ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΙΤΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 1724 ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 749 ΔΙΑ 1724 = 0,4345 ΕΥΡΩ/ΛΤ)[/color
ΕΧΟΥΜΕ...726 ΕΥΡΩ/ΜΤ ΤΙΜΗ ΔΕΠ (ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΙΜΗ) ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ( 0,55) ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ
1 ΜΤ =1000ΚΛ ΔΙΑ 0,55= 1818 ΛΤ ΤΟΤΕ 726 ΕΥΡΩ/ΜΤ ΔΙΑ 1818 ΛΤ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ **ΤΙΜΗ ΛΙΤΡΟΥ 0,39933 ΕΥΡΩ /ΛΤ **(ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΜΕ 0,55 ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ 0,58 ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΙΤΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 1724 ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 726 ΔΙΑ 1724 = 0,42111 ΕΥΡΩ/ΛΤ)****ΑΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.... -
Δηλαδή για να καταλάβω:
O πρατηριούχος αγοράζει με 0,42 + μεταφορικά και πουλάει 0,78 ?
Το πουλάει με 85% κέρδος? -
η τιμη 0,421111 ευρω προφανως δεν ειναι μεσα ΦΠΑ,κερδος εταιριας εμποριας, βυτιοφορο,κερδος πρατηριου.
ισως να ειναι και αλλοι μεσαζοντες....
αλλα και παλι μεχρι τα 0,80ευρω αυτοι οι 4 δεν βγαζουν πολλα?
Υγραεριοκίνηση!