-
Ρωταω τα μελη που γραφουν εδω καθως διαβαζω για ρεταρισματα κλπ.Δεν ζηταω αποδειξεις και ονοματα,τι να τα κανω αλλωστε.Οσο για να γραψει επωνυμα καποιος δεν χρειαζεται ειδικα αν ειναι εγκαταστατης γιατι τοτε θα εχουμε διαφημιση που δεν επιτρεπεται.Υπαρχει περιπτωση καποιος να πει οτι αυτα που εγκαθιστα βγαζουν προβληματα;
-
Για να μην μπερδευόμαστε. Όσον αφορά τον εαυτό μου, εγώ δεν μίλησα για οποιοδήποτε σύστημα υγαεριοκίνησης ή για συγκεκριμένο εγκαταστάτη. Αν δεν είμουν υπέρμαχος της υγαεριοκίνησης δεν θα έβαζα στο αυτοκίνητό μου. Εγώ μιλάω για το σύστημα icom. Και παρακαλώ οποιονδήποτε έχει βάλει, έχει κάνει πάνω από 5000 χλμ και δεν έχει πρόβλημα να μας το αναφέρει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τελικα υπαρχει καποιος που να το τοποθετησε και να μην εχει κανενα απολυτως προβλημα;Οχι φυσικα να εχει κανει μονο 200χλμ.Εχω βαλει σύστημα 4ης γενιας zavoli ιταλικο σε εγκαταστάτη που συνεργάζεται με γνωστό εγκαταστάτη της θεσσαλονίκης , έχω κάνει 3500χλμ και δεν έχω κανένα πρόβλημα αν εξαιρέσουμε το αρχικό πρόβλημα με την κακή ρύθμιση των καυσαερίων που έγινε απο βλάβη του εξοπλισμού τους.
-
Ο χρήστης bmarko έγραψε:
Συγνώμη που θα σας απογοητεύσω αλλά δυστυχώς ούτε εκεί δεν είναι το πρόβλημα. Άλλαξα πρόσφατα φίλτρα και έχω τα ίδια προβλήματα. Το πιο πιθανό είναι να είναι πρόβλημα αντλίας. Αν έχετε παρατηρήσει τα ρεταρίσματα αρχίζουν αφού ζεσταθεί αρκετά ο κινητήρας. Αν ανάψεις και το κλιματιστικό πρέπει να το γυρίσεις στη βενζίνη. Άλλωστε όλοι όσοι έχουν βάλει το icom έχουν πρόβλημα φίλτρων; Το πρόβλημα είναι σίγουρα στο σύστημα του υγραερίου. (αντλία - μπεκ κ.λ.π.). Έχω κάνει πάνω από 30.000 χλμ με το συγκεκριμένο σύστημα υγραερίου και έχω καταλήξει ότι ότι φταίει οφείλετε στο υγραέριο.
Φιλε bmarko καλησπερα.Οντος και σε μενα οταν το κανει(δεν το κανει παντα) ο κινητηρας εχει ζεσταθει αρκετα(χιλιομετρα,σταματα-ξεκινα,air contition)αρα ειναι και αυτο πολυ πιθανο... Μηπως εχεις υπ΄οψην σου εσυ ή αλλος στο forum που να εχει icom jtg αν η icom βγαζει και αλλες αντλιες προς επιληση τετοιων προβληματων? Νομιζω οτι εχει γραφτει παλιότερα οτι η icom αλλαξε τις αντλιες γιατι αντιμετωπιζε προβληματα,αν ειναι ετσι τοτε εμεις τι εχουμε? τις παλιες(σαβουρα!!!!)? Τωρα θυμήθηκα να πω οτι οταν ειναι κρυο(στα πρωτα 50χλμ περιπου)παει σφαιρα...
Τελος να προσθεσω οτι εχω κανει 9000χλμ χωρις ιδιαίτερα προβληματα,με μονο το λαμπακι ´´check engine´´(αναψε αφου εκανα 2000χλμ)να μενει προς επιληση(δεν εχω ξαναπαει στον εγκαταστατη απο τοτε που εβαλα το συστημα)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρωταω τα μελη που γραφουν εδω καθως διαβαζω για ρεταρισματα κλπ.Δεν ζηταω αποδειξεις και ονοματα,τι να τα κανω αλλωστε.Οσο για να γραψει επωνυμα καποιος δεν χρειαζεται ειδικα αν ειναι εγκαταστατης γιατι τοτε θα εχουμε διαφημιση που δεν επιτρεπεται.Υπαρχει περιπτωση καποιος να πει οτι αυτα που εγκαθιστα βγαζουν προβληματα;
Και βεβαίως μέσα στο φιλικό πλαίσιο απαντώντας, διαφωνώ κάθετα με αυτήν την παράθεση σου!!!...
- οι «αποδείξεις και ονόματα» που λέει και το τραγούδι, οριοθετούν την ακρίβεια των γραφομένων.
- Εγώ γνωστότατος, δεν έχω βοηθήσει με της παραθέσεις μου την ενότητα?. Το έκανα μαγαζάκι μου?. έτσι και κρίνομε…..
- Άρα ανοίγουμε δρόμο στους παπαγάλους!!!...
- Εάν πονέσει η σκοληκωϊδητηδα μου, και ρωτήσω στο blocs, και μου απαντήσει γνωστός γιατρός, θα περιμένω την απάντηση του παπαγάλου, η της ευγενικής κομμώτριας?.
- Και σε ρωτώ, λίγες φορές έχω παραδεχτεί λάθος μου?. άρα εγώ είμαι εξαίρεση στον κανόνα σου?. Όχι εάν πιστεύεις αυτό, απαξιώνεις σωστούς επαγγελματίες, που κρίνονται άλλωστε, εκτιθέμενοι.
- Άλλωστε επειδή στα καινούργια αυτοκίνητα ΔΙΕΓΝΩΣΑ προβλήματα, τα οποία έλυσα με έξτρα κόστος, ανέστειλα αυτήν την εργασία, διότι αρκετά γρήγορα, θα ανακινηθεί το πώς ΠΡΕΠΕΙ να γίνονται οι εγκαταστάσεις, και τότε θα ξαναμιλήσουμε για κοστολόγια…..
Σίγουρα εσύ έχεις και την πίτα και το μαχαίρι.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Kυριε Αντωνη οταν αρρωστησεις (μακρυα απο εμας) δεν θα ζητησεις βοηθεια απο τα μπλογκς αλλα θα πας σε γιατρο.
Οσο για την ακριβεια αυτων που γραφονται μην ξεχνας οτι καθενας πρεπει να αξιολογει αυτα που διαβαζει και να μην τα χαβει αμασητα.Αυτο ομως επαφίεται στο ποσο του 'κοβει' καθενος .
Φυσικα και εχεις βοηθησει αλλα πρεπει να το κανεις σαν Αντωνης οχι σαν καταστημα. -
….τα φίλτρα δεν φταίνε. Τώρα εάν ο εγκαταστάτης σας είδε κάτι και για να μην εκτεθεί, το έριξε στο κακό ελαττωματικό φίλτρο…….
Πρέπει να γνωρίζετε ότι πολλά αυτοκίνητα έχουν ένα ελεγχτήρα βενζίνης, για 95 η 100 οκτάνια. Αυτός δεν έχει σκοπό να σας ενημερώνει εάν ο βενζινάς είναι κλέπτης, και νοθεύει την βενζίνη!!!.......διορθώνει της ρυθμίσεις του εγκεφάλου, προσαρμόζοντας της στα καινούργια δεδομένα. Χρόνος 3΄΄.
Σήμερα μεγάλα εργοστάσια εγκεφάλων, έχουν κάνει τους προγραμματισμούς τους, για εναλλακτικές καύσεις ΚΑΙ αεριού. Το κόστος της διαφοροποιήσεις δεν είναι μεγάλο. Μα υπάρχει καινούργια πλακέτα, που θα πρέπει να τοποθετηθεί σε τροποποιημένες πιστές παραγωγής, και αυτό έχει κόστος, καθώς και χρόνο = χρήματα προσαρμογής.
Από την άλλη πλευρά οι βιομηχανίες κινητήρων, θα πρέπει ξανά να υιοθετήσουν σφαιρικότερους χώρους καύσης. Είναι και ο λόγος που τα ανυψωτικά που έχω μετατρέψει, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Στο δια ταύτα!!!. Μετατροπές εγκεφάλων = κόστος.
Μετατροπές κινητήρων = κόστος, κόστη που μετακαλούνται στον καταναλωτή.
Προς τι?. Αβέβαιο μέλλον από πλευράς κοστολογίου, του αεριού, στο πρόσφατο μέλλον.
Ελλιπής έως ανύπαρκτη θεσμοθέτηση του αντικειμένου.Και σας ρωτώ. Όταν οι κυβερνήτες προσπαθώντας να καλύψουν της αλλήλων ρεμούλες τους, υπάρχει μέλλον βέβαιο?. Που ζείτε?. Δεν αισθάνεστε την αδικία και την αβεβαιότητα στο πετσί σας. Δεν αντιληφθήκατε ακόμη ότι η χώρα έχει μπει στον επάρατο προγραμματισμό του ΚΙΣΙΓΓΕΡ, για την χώρα μας?. Είμαστε ποτέ τόσο φτωχοί από χρήματα και πολιτικούς. Τι θα κάνετε όταν μισθός των 1300ε που έγινε 700ε και όπως προβλέπω (σκατά στο στόμα μου), θα γίνει 500?. Δεν βλέπετε της βιομηχανίες στο εξωτερικό που απολύουν σωρηδόν?.
Στην αναμπουμπουλα τρώγει ο λύκος, και εσείς ‘βουρ’ στο πατσά!!!....
Εγώ ανέστειλα αυτήν την ενασχόληση μου στα ΙΧ.
Σέβομαι τους πελάτες μου. Για ρωτήστε τους δικούς σας, την πρωτοχρονιά παίρνουν επάνω από 4 κουτες του ΝΟΥΝΟΥ, ευχετήριες κάρτες?.Εγώ θα τα γράφω,
Και εσείς ας βαράτε,
Μεγάλος ο πόνος μου,
Μα δεν με πονάτε.
Α. -
Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:
Συγνώμη που θα σας απογοητεύσω αλλά δυστυχώς ούτε εκεί δεν είναι το πρόβλημα. Άλλαξα πρόσφατα φίλτρα και έχω τα ίδια προβλήματα. Το πιο πιθανό είναι να είναι πρόβλημα αντλίας. Αν έχετε παρατηρήσει τα ρεταρίσματα αρχίζουν αφού ζεσταθεί αρκετά ο κινητήρας. Αν ανάψεις και το κλιματιστικό πρέπει να το γυρίσεις στη βενζίνη. Άλλωστε όλοι όσοι έχουν βάλει το icom έχουν πρόβλημα φίλτρων; Το πρόβλημα είναι σίγουρα στο σύστημα του υγραερίου. (αντλία - μπεκ κ.λ.π.). Έχω κάνει πάνω από 30.000 χλμ με το συγκεκριμένο σύστημα υγραερίου και έχω καταλήξει ότι ότι φταίει οφείλετε στο υγραέριο.
Φιλε bmarko καλησπερα.Οντος και σε μενα οταν το κανει(δεν το κανει παντα) ο κινητηρας εχει ζεσταθει αρκετα(χιλιομετρα,σταματα-ξεκινα,air contition)αρα ειναι και αυτο πολυ πιθανο... Μηπως εχεις υπ΄οψην σου εσυ ή αλλος στο forum που να εχει icom jtg αν η icom βγαζει και αλλες αντλιες προς επιληση τετοιων προβληματων? Νομιζω οτι εχει γραφτει παλιότερα οτι η icom αλλαξε τις αντλιες γιατι αντιμετωπιζε προβληματα,αν ειναι ετσι τοτε εμεις τι εχουμε? τις παλιες(σαβουρα!!!!)? Τωρα θυμήθηκα να πω οτι οταν ειναι κρυο(στα πρωτα 50χλμ περιπου)παει σφαιρα...
Τελος να προσθεσω οτι εχω κανει 9000χλμ χωρις ιδιαίτερα προβληματα,με μονο το λαμπακι ´´check engine´´(αναψε αφου εκανα 2000χλμ)να μενει προς επιληση(δεν εχω ξαναπαει στον εγκαταστατη απο τοτε που εβαλα το συστημα)
Από αυτά που γνωρίζω δεν έχει βγει άλλη αντλία για το πρόβλημά μας και το σίγουρο είναι ότι δεν μας έχουν καλέσει για να μας τις αλλάξουν. Διάφοροι παθόντες ψάχνονται να βρουν αντλίες άλλης μάρκας (δεν ξέρω αν είναι η ενδεδειγμένη λύση).
Παρεμπιπτόντως αν κάποιος έχει αλλάξει αντλία και το πρόβλημα έχει λυθεί καλό είναι να μας ενημερώσει.
Έχεις δίκιο γι αυτό που γράφεις για τον κρύο κινητήρα.
Τα προβλήματα που θυμάμαι είναι τα παρακάτω:- Δεν παίρνει μπροστά με την πρώτη όταν ο κινητήρας είναι κρύος.
- Ρεταρίσματα όταν ζεσταίνεται ο κινητήρας με αποτέλεσμα όταν ζεσταθεί πάρα πολύ με τη χρήση air condition να μπερδεύει σε κάθε πάτημα του γκαζιού.
-
Ο χρήστης bmarko έγραψε:
Από αυτά που γνωρίζω δεν έχει βγει άλλη αντλία για το πρόβλημά μας και το σίγουρο είναι ότι δεν μας έχουν καλέσει για να μας τις αλλάξουν. Διάφοροι παθόντες ψάχνονται να βρουν αντλίες άλλης μάρκας (δεν ξέρω αν είναι η ενδεδειγμένη λύση).
Παρεμπιπτόντως αν κάποιος έχει αλλάξει αντλία και το πρόβλημα έχει λυθεί καλό είναι να μας ενημερώσει.
Τα προβλήματα που θυμάμαι είναι τα παρακάτω:- Δεν παίρνει μπροστά με την πρώτη όταν ο κινητήρας είναι κρύος.
- Ρεταρίσματα όταν ζεσταίνεται ο κινητήρας με αποτέλεσμα όταν ζεσταθεί πάρα πολύ με τη χρήση air condition να μπερδεύει σε κάθε πάτημα του γκαζιού.
μπορείς να τσεκάρεις αν την ώρα που είναι ζεστός ο κινητήρας και σου κάνει ρεταρίσματα αν ο ρυθμιστής πίεσης είναι ζεστός, καίει??? αν ναί, να πάς στο εγκαταστάτη να σου αλλάξει θέση του ρυθμιστή!!!!
εμένα λύθηκαν πολλά προβλήματα με την αλλαγή θέσης ρυθμιστή πίεσης!!! -
Ο χρήστης bmarko έγραψε:
Για το πρωτο που αναφερεις,τον τελευταιο καιρο εχω καταληξει οτι υπαρχει σιγουρα και η κακη ποιοτητα υγραεριου,τουλαχιστον σε μενα μπορω να το πω σιγουρα γιατι δεν συμβαινει παντα και οταν συμβαινει κρατα μεχρι να αδειασει η μπουκαλα(δεν περνει με την πρωτη) και οταν ξαναγεμισω(΄΄καλο΄΄υγραεριο)περνει με την πρωτη(9 στις 10 φορες)!!! Θα μου πεις μαζοχα εισαι αν πας και βαζεις σε καποιον που δεν εχει διακυμανσεις στην ποιοτητα υγραεριου.Τι να κανω που δεν εχει αλλον στην πρεβεζα....
Για το δευτερο καπως ετσι θα ειναι μονο που θα πω οχι οτι τοσο οτι ΄΄μπερδευει΄΄ αλλα ΄΄κοβει΄΄ο κινητηρας(οπως και με την βενζινη αν ζοριστει με το air contition π.χ. αμαξι με λιγα κυβικα)αρκετα παραπανω και αποτομα που μπορει να καταληξει και σε ρεταρισμα. Μπορει να συμβαινει και αυτο που λεει ο tgi αλλα σε μενα οχι(ο ρυθμηστης ειναι χλιαρος παντα)Στον σεβαστο κυριο Δημητρη θα πω οτι συμφωνω 100% με οτι λεει.Το θεμα ειναι οτι και εμεις μεσα σ΄αυτο το μπαχαλο προσπαθουμε να επιβιωσουμε,δεν κανουμε καγκουριές για να βγαζουμε γουστα.Αυτο εχει ως αποτελεσμα να κανουμε κινησεις καποιες φορες που ενέχουν μια δοση ρίσκου (ισως πολυ μεγαλου μαλιστα...) και να μην καθομαστε και κλαίμε την μοιρα μας. Στο κατω κατω οτι ειναι να γινει ας γινει,δεν θα βγαλω τον καρκινο περιμενοντας οτι τωρα θα ερθει ,και τωρα θα ερθει, και τωρα θα ερθει...αμα πια
ΥΓ Δεν ειμαι απο τους βολεμενους -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kυριε Αντωνη οταν αρρωστησεις (μακρυα απο εμας) δεν θα ζητησεις βοηθεια απο τα μπλογκς αλλα θα πας σε γιατρο.
Οσο για την ακριβεια αυτων που γραφονται μην ξεχνας οτι καθενας πρεπει να αξιολογει αυτα που διαβαζει και να μην τα χαβει αμασητα.Αυτο ομως επαφίεται στο ποσο του 'κοβει' καθενος .
Φυσικα και εχεις βοηθησει αλλα πρεπει να το κανεις σαν Αντωνης οχι σαν καταστημα.
Καλέ μου moderator από τη απίθανη πόλη που αγαπώ. Όταν ‘τίναξα’ δυο εμφράγματα, πριν 9 χρόνια, μέσα στην εντατική του καταπληκτικού νοσοκομείου αγία Όλγα νέας Ιωνίας αττικής, ζήτησα το λαπι – τόπι μου!.
Μπήκα σε μπλογκς, και έθεσα το πρόβλημα μου!!!.... δεν ήξερα μα ρώτησα!!!. Μου ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, την Κρητική βεντέτα!!. Τετραπλό παϊ - πας. Όπως παραδέχτηκαν οι καρδιολόγοι μου, έκανε καταπληκτική δουλειά.
Μετά 9 χρόνια, οινόπνευμα, (μόνον το βράδι, δεν γράφω τότε!!!!!!) τσιγάρο, υποβρύχιο ψάρεμα, καβγατζίδικη διάθεση, τρεχαλίκια στο δρόμο, (πάντα με αυτοκίνητα, η μότο, σιγά μην πάω με τα πόδια!!!) άγχος παντού, δημιούργησα ξανά πρόβλημα.
Ξανά στα μπλογκς, ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΜΠΑΛΟΝΑΚΙΑ, φιλότιμο, ταμαχιάρη στην δουλειά του, καλαματιανό!. Δεν ήξερα μα ρώτησα. 4 ώρες επάνω μου!!!!.
.
Και τώρα πάλη ικανός να σας τα πρίζω, μα να βοηθώ συνάμα.
Το ιντερνετ, το έστειλε ο θεός, για να λουφάρει!.
Είναι σχολείο, είναι ενημέρωση, είναι ατέλειωτη βοήθεια.
Είσαι κοντά μου και ας μας χωρίζουν 194 κμ.!!....« τα χάβει αμάσητα», «ποσό του ‘κόβει’ καθενός»
Μα εγώ δεν γράφω εδώ για τους εξπερ, γράφω για να βοηθήσω τους ‘χάνους’. Γράφω για να βοηθήσω αυτούς που δεν τους ‘κόβει’.
Φιλικά.
ΑΝΤΩΝΗΣ. Σκέτος χωρίς κατάστημα…….πρέπει να προετοιμαστώ αύριο, για την πλάκα που θα μου κάνουν οι φίλοι μου, με προσωπικά mail!!!.... -
Ο χρήστης bmarko έγραψε:
Τελικα υπαρχει καποιος που να το τοποθετησε και να μην εχει κανενα απολυτως προβλημα;Οχι φυσικα να εχει κανει μονο 200χλμ.
Μάλλον όχι. Και εμείς ψάχνουμε για κάποιον για να λύσουμε και εμείς τα προβλήματά μας. Κάνουμε δηλαδή (debugging) στην ορολογία της πληροφορικής. Προσπαθούν; να λύσουν τα προβλήματα τους με εμάς πειραματόζωα.
Παρόλα αυτά αν το συγκεκριμένο σύστημα δεν φθείρει τον κινητήρα του αυτοκινήτου, σίγουρα υπάρχει οικονομία στην τσέπη μας.εχουμε βάλει σε:
2 ιμπιζα 1400 100άλογα (στο ενα λοβατο, στο άλλο σταγκ), μοντέλα του 2003 κ 2004. με 2500 χλμ κ 4500 (συνολικά χιλιόμετρα των αυτοκινητων 100000 κ 160000).στο λοβάτο ακουγονται τα μπεκ του υγραεριου οταν δουλευουν, πράγμα που είναι σπαστικό καπως
πριμέρα 1800, μοντέλο του 2001 με 6000χλμ (συνολικα χλμ αυτοκινητου 230000)
προβληματα κανενα, πλην ενα λαμπακι μαχανης, που αναψε για δυο μερες στο ενα ιμπιζα για δυο μερες -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Τελικα υπαρχει καποιος που να το τοποθετησε και να μην εχει κανενα απολυτως προβλημα;Οχι φυσικα να εχει κανει μονο 200χλμ.
Μάλλον όχι. Και εμείς ψάχνουμε για κάποιον για να λύσουμε και εμείς τα προβλήματά μας. Κάνουμε δηλαδή (debugging) στην ορολογία της πληροφορικής. Προσπαθούν; να λύσουν τα προβλήματα τους με εμάς πειραματόζωα.
Παρόλα αυτά αν το συγκεκριμένο σύστημα δεν φθείρει τον κινητήρα του αυτοκινήτου, σίγουρα υπάρχει οικονομία στην τσέπη μας.εχουμε βάλει σε:
2 ιμπιζα 1400 100άλογα (στο ενα λοβατο, στο άλλο σταγκ), μοντέλα του 2003 κ 2004. με 2500 χλμ κ 4500 (συνολικά χιλιόμετρα των αυτοκινητων 100000 κ 160000).στο λοβάτο ακουγονται τα μπεκ του υγραεριου οταν δουλευουν, πράγμα που είναι σπαστικό καπως
προβληματα κανενα, πλην ενα λαμπακι μαχανης, που αναψε για δυο μερες στο ενα ιμπιζα για δυο μερεςΚαλησπερα.Πολυ ευστοχη παρεμβαση chemic.To μονο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν τα ανωτερω οχηματα εχουν ΄΄λαδιερες΄΄γιατι πολλη συζητηση γινετε για τις φθορες στις βαλβιδες και κτλ
-
Το λαμπάκι ´´check engine´´ τί κωδικό λάθους σου βγάζει;
Γενικά δεν είναι να το αφήνεις έτσι για τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα... -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
προβληματα κανενα, πλην ενα λαμπακι μαχανης, που αναψε για δυο μερες στο ενα ιμπιζα για δυο μερεςφίλε chemic μιλάμε για προβλήματα στο icom. Έχεις εγκαταστήσει icom χωρίς να έχεις προβλήματα;
-
Ο χρήστης dti έγραψε:
Το λαμπάκι ´´check engine´´ τί κωδικό λάθους σου βγάζει;
Γενικά δεν είναι να το αφήνεις έτσι για τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα...Εχεις δικιο.Και να φανταστεις οτι καποτε ημουνα ψιρας.......αλλα εχω αρκετα προβληματα και το τελευταιο που με απασχολει ειναι το αμαξι.Οπως και να εχει δεν παει και ασχημα το καρο αλλα θα το τσεκαρω συντομα,ειμαι στην διαδικασια.Το λαμπακι δειχνει ΄΄μη επιτρεπτα ορια αερα-καυσίμου΄΄που μεταφραζεται ως φτωχο καυσημο αλλα θα δειξει η ΄΄νεκροψια΄΄στα σιγουρα
-
Κατάλαβα... P2187 'system too lean at idle'
Κλασσικό πρόβλημα απ' ότι φαίνεται στις εγκαταστάσεις υγραερίου... ανεξαρτήτως γενιάς! -
Ο χρήστης dti έγραψε:
Κατάλαβα... P2187 'system too lean at idle'
Κλασσικό πρόβλημα απ' ότι φαίνεται στις εγκαταστάσεις υγραερίου... ανεξαρτήτως γενιάς!Κατα πασα πιθανοτητα καμια ψιλορυθμηση στα μπεκ θα θελει
-
Θα μου πεις μαζοχα εισαι αν πας και βαζεις σε καποιον που δεν εχει διακυμανσεις στην ποιοτητα υγραεριου.Τι να κανω που δεν εχει αλλον στην πρεβεζα....Λες για το πρατήριο που είναι στο δρόμο προς την Άρτα;
Γνωρίζεις αν είναι ανοικτά και τις Κυριακές; Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να περάσω σύντομα από κει... για να δοκιμάσω κι αυτή την ποιότητα... Από τιμές τί λέει; -
Ο χρήστης dti έγραψε:
Θα μου πεις μαζοχα εισαι αν πας και βαζεις σε καποιον που δεν εχει διακυμανσεις στην ποιοτητα υγραεριου.Τι να κανω που δεν εχει αλλον στην πρεβεζα....
Λες για το πρατήριο που είναι στο δρόμο προς την Άρτα;
Γνωρίζεις αν είναι ανοικτά και τις Κυριακές; Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να περάσω σύντομα από κει... για να δοκιμάσω κι αυτή την ποιότητα... Από τιμές τί λέει;Ναι,στον αρχαγγελο κοντα στον Λουρο,δεν εχει αλλο κοντα παρα μονο στα γιαννενα.Νομιζω οτι ειναι ανοικτα καθε μερα αλλα παρε ενα τηλ για να σιγουρευτείς(2682 0 52259).Τιμη ειχε 0.65 και τωρα πηγε 0.68
Θελω να μου πεις εντυπώσεις απο το καυσιμο(αναλογα τι θα σου τυχει...)
Υγραεριοκίνηση!