-
Ο χρήστης alexioualexios έγραψε:
την φωτιά στην Mercedes με υγραεριοκίνηση στην Τουρκία την είδατε;
Καλέ μου φίλε ΑΛΕΞΗ, γράψε περισσότερα.
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης sdaoulas2 έγραψε:
Σχετικα με το ΚΤΕΟ- Περναμε ΚΤΕΟ και σε Δημοσιο αλλα πλεον και σε Ιδιωτικο
- Θεσσαλονικη που μενω: Δημοσιο (80€), Express Service (55€) και διαφορα αλλα Ιδιωτικα (50€)
εκλεισα ραντεβου σε ενα ιδιωτικο για την Τεταρτη 27 Οκτ. 2010 (δεν αναφερω ποιο για λογους αυτονοητους) με κοστος 50€.
Θελουν απο μενα:- ολοκληρο τον φακελο του μηχανικου μου (τηλ στον μηχανικο μου και μου ειπε ειναι ετοιμος δεν θα εχεις κανενα προβλημα)
- την αδεια του αυτοκινητου
- την ταυτοτητα μου
- και αν εχω καρτα καυσαεριων (οχι υποχρεωτικα)
Το ιδιωτικο ΚΤΕΟ μολις τους αναφερα τον ονομα του μηχανικου (που μου εκανε την μετατροπη), τον ηξεραν, και μου ειπαν οτι εχουν περασει παρα πολλα αυτοκινητα ΚΤΕΟ τις τελευταιες μερες του ιδιου μηχανικου.
Αυτα, νεοτερα την Τεαρτη.
Υπολογησε και το κοστος αλλαγης της αδειας και σε αεριο.Αν θυμαμαι καλα ειναι 70ευρω
Συγνωμη για το υφος μου Αλεξη αλλα ο πανικος ειναι κακος συμβουλος
-
λαθος
Α -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Όταν έχεις να διαβάσεις για ένα θέμα 120 + σελίδες, τότε χρησιμοποιείς τον εξής τρόπο.- δεν διαβάζεις τους δογματικούς. «αυτό έβαλα είναι τέλειο, δεν υπάρχει τίποτα άλλο….».
- διαγραφείς τους βλάσφημους, τους είρωνες, τους αντιδραστικούς. Αυτοί κατά κανόνα είναι κομπλεξικοί, και σε καμιά περίπτωση δεν είναι πηγή γνώσης.
- Λόγω του ότι δεν παραθέτουν ορισμένοι γνώστες, για λογούς αδιανόητους για εμένα, όταν μάλιστα ευρίσκονται σε θέσεις επαγγελματικής καταξίωσης, όπια και εάν είναι αυτή, διαβάζουμε τα παπαγαλάκια τους. Αυτά δεν είναι ντε και καλά λάθος. Μα χρειάζεται τα λόγια τους να τα περνάμε από ‘κρησάρα’, για να απομονώνουμε κερδοσκοπικές ‘φούσκες’.
- Και τέλος, να διαβάζουμε παραθέσεις που αναλύουν τα θέματα, και έτσι μας δίδετε η δυνατότητα να κρίνουμε, συγκρίνουμε, και έτσι αποφασίζουμε. Αυτές δεν είναι περισσότερο από το 15% των παραθέσεων!!.
- Σίγουρα όταν λέει κάποιος ότι, (το έβαλα σε 5 αυτοκίνητα μου ,πχ, και έκανα συνολικά 100000κμ με όλα!, και όλα καλά!», τον μετράμε μόνον στο ότι ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα!. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ θα αποδείξει των λόγων του, το αληθές!!.
- Όταν όμως λέει, «το έχω 100000κμ, δεν έχει πρόβλημα, δεν καίει λάδια» τότε είναι μια θετική ένδειξη.
- Εάν δε, μας γράψει άλλος ότι «έχω κάνει 200000κμ χωρίς πρόβλημα», τότε διακριτικά και με ΠΜ, ζητάς στοιχεία του, και εάν στα δώσει τότε και μόνον τότε, είναι σοβαρός παραθέτεις, και αποφασίζεις.
Τώρα που σου είπα αυτόν τον τρόπο ανίχνευσης, ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ!!!!..... - ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ότι οι γνώστες και παραθέτες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ να γραφούν τα ίδια πράγματα συνεχώς, μα να λινούν προβλήματα που δεν έχουν ξανά παρουσιαστεί.
- Εάν εσύ ο καινούργιος, δεν ακολουθήσεις αυτήν την διαδικασία, τότε λείπαμε που το γράφω, αλλά δεν καίγεσαι να μάθεις!!!....γράφεις λογοτεχνώντας, περνάς την ώρα σου ιδιόριθμα ευχάριστα, μα στερείς των χρόνο από αυτούς που πράγματι έχουν ανάγκη μιας συμβουλής, που θα βοηθήσει πιθανών τα οικονομικά τους.
Φιλικά
Antonis-team.
Γεια χαρα στα παιδια Καταλαβες φιλε GuyFawkes ? Αυτο ειναι το Φορουμ των 4Τροχων ! Δινει λυσεις , Ο Μαστρantonis σου τα ειπε ολα , Ξαναδιαβασε τα για να τα εμπεδωσεις , και τα παλικαρια με τα lovato επισης , γιατι εσυ μιλησες για την συγκεκριμενη μαρκα , εσυ εκανες παιχνιδι . Η προσφορα στο μεγαλειο της , Το ξαναειπα , ρωτας κατι και πεφτουνε ποσες γνωμες με τη μια ! Και εσυ παλι θα παρεις την αποφαση .
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
την φωτιά στην Mercedes με υγραεριοκίνηση στην Τουρκία την είδατε;
Καλέ μου φίλε ΑΛΕΞΗ, γράψε περισσότερα.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Συγγνώμη αλλά δε βρίσκω τίποτα. Το είχα ακούσει στο κεντρικό δελτίο όταν ήμουν στην υπηρεσία...
-
Mην ανησυχεις.Μπορει να ηταν το οτιδήποτε.Απο αστοχια καποιου υλικου,απο κανενα γκαρντασι αρχιμαστορι... ή ακομα και απο απλο ατυχημα
-
Thanx guys.
-
Σε τηλεφωνικη συνομιλια μου με το μηχανολογικο της ανατολικης θεσσαλονικης με διαβεβαιωσαν (γυναικα ηταν) οτι δεν υπαρχει καμια επιβαρυνση για την αλλαγη της αδειας κυκλοφοριας.
Ειδωμεν λοιπον....
-
Σε τηλεφωνικη συνομιλια μου με το μηχανολογικο της ανατολικης θεσσαλονικης με διαβεβαιωσαν (γυναικα ηταν) οτι δεν υπαρχει καμια επιβαρυνση για την αλλαγη της αδειας κυκλοφοριας.
Ειδωμεν λοιπον....
-
Ο χρήστης Altus έγραψε:
Σε τηλεφωνικη συνομιλια μου με το μηχανολογικο της ανατολικης θεσσαλονικης με διαβεβαιωσαν (γυναικα ηταν) οτι δεν υπαρχει καμια επιβαρυνση για την αλλαγη της αδειας κυκλοφοριας.Ειδωμεν λοιπον....
Aπο τα λιγα που ξερω,η αδεια(το εγγραφο εννοω)ειναι διατιμημένο εντυπο που σημαινει οτι για να το αποκτησεις πρεπει να πληρωσεις ,εκτος αν την διόρθωση οτι καιει και υγραεριο την κανουν πανω στην ηδη υπαρχουσα(που το εχω ρωτησει και απαντησαν αρνητικα ελα ομως που παλια ειχα δει μια με περασμενη την διόρθωση με στηλο και σφραγίδα στην ηδη υπαρχουσα αδεια.......αααα ρε μπουρδ...ο κρατος!!!!!)
Μακαρι να ειναι πάντως οπως τα λες και να μην πληρωσεις
-
Για την αδεια δεν πληρωνεις απολυτως τιποτα. Σου βγαζουν απλα καινουργια. Απλα πληρωνεις οτι ειναι να πληρωσεις στο κτεο. Εγω πχ σε δημοσιο κτεο πληρωσα πριν απο 4 μηνες 90 ευρω παραβολο. Αυτα.
-
Ο χρήστης laskos32 έγραψε:
Για την αδεια δεν πληρωνεις απολυτως τιποτα. Σου βγαζουν απλα καινουργια. Απλα πληρωνεις οτι ειναι να πληρωσεις στο κτεο. Εγω πχ σε δημοσιο κτεο πληρωσα πριν απο 4 μηνες 90 ευρω παραβολο. Αυτα.Παω πασο αφου ειναι ετσι.Το μονο που εχω να πω ειναι να προσεξετε ,οσοι δεν την εβγαλαν ακομα, να μην την πατησετε σαν και μενα που με βαλανε απο το δημοσιο κτεο οι μ@λακες και πληρωσα +70 για νεα αδεια πριν 2 μηνες.......
-
Και εγω σιγουρα (νομιζω καπου σε αυτο το φορουμ) ειχα δει σε φωτογραφια αδειας γραμμενο με στυλο διπλα στην βενζινη το υγραεριο και σφραγισμενο με στρογγυλη σφραγιδα.... Οποτε αν δεν αλλαξεις αδεια δεν πληρωνεις εξτρα παραβολο... Εκτος αυτου στο μηχανολιγικο Δυτ. Θεσσαλονικης τηλεφωνικα μου ειπαν οτι γινετε αμεσα η αλλαγη αδειας.... Αυτο συνηγορει στο οτι γινετε χειρογραφη, στην υπαρχουσα αδεια....
-
Εμένα δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Έχω κάνει 20 ολόκληρα χιλιόμετρα
Για να σοβαρευτούμε τώρα, το πήρα εχθές και έκανα μία μικρή βόλτα. Όλα φαίνονται καλά. Δεν καταλαβαίνω διαφορά ούτε κατά το βάδισμα, ούτε κατά την αλλαγή καυσίμου, έστω και αν είμαι σε κίνηση. Τρίτη θα έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα, οπότε θα σας πω αναλυτικά. -
Καλημερα σε ολους τους φιλους και συνοδηπορους του φορουμ. Εδω στην θεσσαλονικη εχει εναν υπεροχο καιρο και λιαζομαι σαν την σαυρα στην βεραντα μου!
Εχθες πηγα για μια ακομα ρυθμιση του κιτ λογω των σβησιματων του μερικες φορες στο ρελαντι ΜΟΝΟ ομως κατα την προσεγγιση σε φαναρι πχ και οχι οταν ειναι σταματημενο. Το προβλημα ειχε ηδη βελτιωθει αλλα πηγα για μια ακομα ρυθμιση. Εκει δεν καναμε καμια αλλη ρυθμιση αφου φαινοταν κατι αλλο. Ο λογος λ επαιζε κατι που ισως σημαινε καποια σκουπιδακιακαι ακαθαρσιες στην πεταλουδα του αερα εισαγωγης. Ετσι μου προτεινανε να κανω ενα καθαρισμο του μηπψς και εχουν κλεισει οι τρυπουλες που περνει αερα η μηχανη στις στροφες του ρελαντι. Αν εστω και λιγο ειναι καλυμμενες τοτε ο αερας δεν εινα επαρκης στο ρελαντι και μπορει να μπουκωνει μονο με καυσικο η μηχανη και ετσι καποιες φορες να σβηνει.
Μου φανηκε λογικο και ετσι εναν καθαρισμο θα τον κανω μιας και δεν του εχω κανει ποτε!
Στο ερωτημα γιατι δεν μου το κανει με βενζινη μου εξηγησε οτι η βενζινη ειναι πιο λιπαρη (!). Δεν καταλαβα ομως που κολλαει αυτο. Ειδωμεν λοιπον.
ΥΓ: Αααα και κατι αλλο για να παινεψω τα γενια μου (κυριολεκτικα) : ~5000 χιλιομετρα με υγραεριο και ολα ησυχα και καλα!!!
Τιμη υγραεριου ανατολικα στα 0.689 το λιτρο (Aegean - αεροδρομιο).
Χτυπηστε την ακριβεια μπας και καταλαβουν!!!
-
Εγω αυριο παω στην αστυνομια να καταθεσω το διπλωμα μου για εξι μηνες. Το εχασα λεει πριν απο δυο χρονια, οταν συμπληρωσα 29 ποντους... Ο δικηγορος λεει οτι δεν γινεται τιποτα....
Οποτε εχω κανει μεχρι στιγμης 19000 χλμ με υγραεριο και τους επομενους εξι μηνες τα χλμ μου θα ειναι πολυ περιορισμενα. Αυτα... -
ακριβως τα ιδια μου εκανε και εμενα[σβησηματα στο ρελαντι].μετα απο πολες επισκεψεις η λυση ηταν αλλαγη μπεκ.τωρα ολα ειναι οκ.icom gtj 5 γενειας.
-
Θα το εχω στα υποψιν μου γιωργο. Ευχαριστω!
-
Καλημέρα. Σήμερα είναι η μέρα της δοκιμής με πολλά χιλιόμετρα.
Μου έχει δημιουργηθεί όμως ένα άλλο ερώτημα, πολύ βασικό πιστεύω.
Πήγα σε έναν φίλο μηχανικό και μου είπε πως τα μαστόρια που μου έβαλαν τον μηχανισμό, έκαναν 7 τρύπες επάνω στην πολλάπλή. Τα γρέζια όμως που πήγαν;;;
Τα μαστόρια μου εξήγησαν ότι φυσώντας μέσα στην πολλαπλή από την πεταλούδα, εμποδίζουν οτιδήποτε να εισέλθει στην πολλαπλή όταν τρυπάνε.
Μπορεί κάποιος γνώστης του θέματος να μου πει την γνώμη του και αν όντως υπάρχει κίνδυνος με τον τρόπο που ανοίχθηκαν οι τρύπες; Μπορεί φυσώντας από την πεταλούδα να εμποδίσεις τα γρέζια να εισέλθουν;
Αν τελικά μπουν γρέζια στην πολλαπλή, τι μπορώ να κάνω; Τι μπορεί να πάθω και πότε;
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης cheetos109 έγραψε:
Καλημέρα. Σήμερα είναι η μέρα της δοκιμής με πολλά χιλιόμετρα.
Μου έχει δημιουργηθεί όμως ένα άλλο ερώτημα, πολύ βασικό πιστεύω.
Πήγα σε έναν φίλο μηχανικό και μου είπε πως τα μαστόρια που μου έβαλαν τον μηχανισμό, έκαναν 7 τρύπες επάνω στην πολλάπλή. Τα γρέζια όμως που πήγαν;;;
Τα μαστόρια μου εξήγησαν ότι φυσώντας μέσα στην πολλαπλή από την πεταλούδα, εμποδίζουν οτιδήποτε να εισέλθει στην πολλαπλή όταν τρυπάνε.
Μπορεί κάποιος γνώστης του θέματος να μου πει την γνώμη του και αν όντως υπάρχει κίνδυνος με τον τρόπο που ανοίχθηκαν οι τρύπες; Μπορεί φυσώντας από την πεταλούδα να εμποδίσεις τα γρέζια να εισέλθουν;
Αν τελικά μπουν γρέζια στην πολλαπλή, τι μπορώ να κάνω; Τι μπορεί να πάθω και πότε;
ΕυχαριστώAπο τι υλικο ειναι η πολλαπλη ?
Συνηθως καταληγουν στον καταλυτη γιατι ειναι αρκετα χοντρα.
Υγραεριοκίνηση!