-
Έτσι όπως τα γράφω κι εγώ, παρανοήσεις γίνονται. Σχωράτε με!
Το πρόβλημα λύθηκε αλλάζοντας όλη τη μπεκιέρα.
Παραπάνω ήθελα να πω ότι αποσύνδεσα το μισοκαμένο μπεκ και σύνδεσα στη θέση του το καλό αλλά τίποτα.
Δεν κατάλαβα τελικά γιατί αυτή η μπεκιέρα δεν δούλευε σωστά.Υπενθυμίζω ότι το αμάξι είναι τρικύλινδρο και είχα μπεκιέρα με 4 μπεκ.
Ελπίζω να είναι πιο σαφές τώρα.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Έτσι όπως τα γράφω κι εγώ, παρανοήσεις γίνονται. Σχωράτε με!Το πρόβλημα λύθηκε αλλάζοντας όλη τη μπεκιέρα.
Παραπάνω ήθελα να πω ότι αποσύνδεσα το μισοκαμένο μπεκ και σύνδεσα στη θέση του το καλό αλλά τίποτα.
Δεν κατάλαβα τελικά γιατί αυτή η μπεκιέρα δεν δούλευε σωστά.Υπενθυμίζω ότι το αμάξι είναι τρικύλινδρο και είχα μπεκιέρα με 4 μπεκ.
για να σου αλλαξε ολη την μπεκιερα το πιο πιθανο να ειχαν βγαλει προβλημα οι μπεκιερες.
-
Έτσι όπως τα γράφω κι εγώ, παρανοήσεις γίνονται. Σχωράτε με!Το πρόβλημα λύθηκε αλλάζοντας όλη τη μπεκιέρα.
Δεν είχε τρικυλινδρη μπεκιερα δεν έχουν 6 κυλινδρα αυτοι της εγκας ;
-
Το πείραμα πέτυχε ο ασθενής ( trip comp δείκτης καυσίμου ) πεθανε .. Ξεκίνησε οπως με την βενζίνη καμια διαφορα απο κρύο με τσοκ στο δρόμο φυσάει με υγραεριο απο τα μπεκ της βενζίνης ακόμα και με τον μαμα εγκέφαλο δεν έκανε κιχ !! Mono fuel η γριά 8 ετών πλέον αν βρούμε λύση με το δείκτη και το φλοτερ !!! Διαρροη Ηλία καμια !! Το παράξενο δεν χρειάστηκε ο άγραφος πως εξήγητε ;
-
οι διορθωσεις απο τα fuel trim καλυψαν την διαφορα φαινεται.
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Έτσι όπως τα γράφω κι εγώ, παρανοήσεις γίνονται. Σχωράτε με!
Το πρόβλημα λύθηκε αλλάζοντας όλη τη μπεκιέρα.
Δεν είχε τρικυλινδρη μπεκιερα δεν έχουν 6 κυλινδρα αυτοι της εγκας ;
Δεν έχουν. Έχουν μονές, οπότε βάζεις όσες θέλεις, ή τετραπλές, οπότε βουλώνεις μπεκ.
Οι μονές δε μου άρεσαν καθόλου. -
Το πείραμα πέτυχε ο ασθενής ( trip comp δείκτης καυσίμου ) πεθανε .. Ξεκίνησε οπως με την βενζίνη καμια διαφορα απο κρύο με τσοκ στο δρόμο φυσάει με υγραεριο απο τα μπεκ της βενζίνης ακόμα και με τον μαμα εγκέφαλο δεν έκανε κιχ !! Mono fuel η γριά 8 ετών πλέον αν βρούμε λύση με το δείκτη και το φλοτερ !!! Διαρροη Ηλία καμια !! Το παράξενο δεν χρειάστηκε ο άγραφος πως εξήγητε ;Εντυπωσιακό!!!!
Στα πόσα μπαρ στέλνεις το καύσιμο στα μπεκ; Με πόσα δουλεύει στη βενζίνη;
-
Το πείραμα πέτυχε ο ασθενής ( trip comp δείκτης καυσίμου ) πεθανε .. Ξεκίνησε οπως με την βενζίνη καμια διαφορα απο κρύο με τσοκ στο δρόμο φυσάει με υγραεριο απο τα μπεκ της βενζίνης ακόμα και με τον μαμα εγκέφαλο δεν έκανε κιχ !! Mono fuel η γριά 8 ετών πλέον αν βρούμε λύση με το δείκτη και το φλοτερ !!! Διαρροη Ηλία καμια !! Το παράξενο δεν χρειάστηκε ο άγραφος πως εξήγητε ;
Εντυπωσιακό!!!!
Στα 5 μπαρ ακριβώς όσο και στη βενζίνη σήμερα πήρε παλι μπροστά σπίρτα χωρις κιχ .. Θα πάμε μια βόλτα να δούμε πως παει στα ψηλα !! Αν βρω και λύση με το φλοτερ και το δείκτη θα το κάνω μόνιμο γιατι θα πέσει παντόφλα με το μυνημα φατσα καρτα τανκ empty
-
Εντυπωσιακό!!!!
Στα 5 μπαρ ακριβώς όσο και στη βενζίνη σήμερα πήρε παλι μπροστά σπίρτα χωρις κιχ .. Θα πάμε μια βόλτα να δούμε πως παει στα ψηλα !! Αν βρω και λύση με το φλοτερ και το δείκτη θα το κάνω μόνιμο γιατι θα πέσει παντόφλα με το μυνημα φατσα καρτα τανκ empty
το ρεζερβουαρ της βενζινης το εχεις κατεργησει εντελως?
-
Οχι διότι ειναι παράνομο στην ΕΕ μονο στην Ασία επιτρέπετε το μονου καυσίμου το ταπωσα για λίγο δεν θα το κάνω μόνιμο μέχρι να βρω άκρη με το φλοτερ και να είμαι 1000 % σίγουρος για τη σωστη λειτουργια , παιδιά γαρ μεταφέρει .. Και ή δεξαμενη αεριου είνσι μικρή 50 λίτρα μονο .. Είπαμε πείραμα κάνουμε σε άλλο αυτοκίνητο αγωνιστικό θα το κάνουμε μόνιμο το κόλπο με άγραφο !!
-
... σε άλλο αυτοκίνητο αγωνιστικό θα το κάνουμε μόνιμο το κόλπο με άγραφο !!Αφού θα είναι αγωνιστικό σκεφτείτε και τη συμπίεση στο 14!!! Θα έχει τρομερή απόδοση αλλά και οικονομία πράγματα που σπάνια συμβαδίζουν. Πιστεύω ότι με τα οκτάνια του αερίου δε θα έχει προαναφλέξεις.
Οι μαστόροι ξέρουν καλύτερα. -
ρε παιδιά τον 1800αρη της φορντ σε ford cmax του 2004 τον ξεχνάμε για υγραεριο?
ψάχνει φίλος κ επειδή θα βάλει Lpg σε ότι πάρει, έχει προβληματιστεί. Προτιμάει τον 1800 από τον 1600 αλλά... -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ρε παιδιά τον 1800αρη της φορντ σε ford cmax του 2004 τον ξεχνάμε για υγραεριο?
ψάχνει φίλος κ επειδή θα βάλει Lpg σε ότι πάρει, έχει προβληματιστεί. Προτιμάει τον 1800 από τον 1600 αλλά...Γιατί δεν φτιάχνει την κεφαλή από την αρχή να ξενοιάσει μια και καλή; Υπάρχουν μαστόρια πλέον που κάνουν τέτοιες δουλειές.
Έχουν πέσει και οι τιμές των συστημάτων. -
Έχουν πέσει και οι τιμές των συστημάτων.
1100 είχα δώσει τον 5/2012 για brc στον Στάθη, 1100 έδωκε τον 8/2013 στον γεραντίδη φίλος για ίδιο σύστημα...
-
Ok, άκυρο.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
1100 είχα δώσει τον 5/2012 για brc στον Στάθη, 1100 έδωκε τον 8/2013 στον γεραντίδη φίλος για ίδιο σύστημα...
το 2011 ειχε 1500+ ευρω η εγκατασταση.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
πολλά. πάρα πολλά
-
@cson, τελικά τι έκανες με τις βαλβίδες; Βρήκες μάστορα;
-
ford stathis χρυσαυγή λαγκαδάς θεσ-νίκη
στο mondeo μου 1.6 mk4 2008 έκανα τα εξής με 82000 χλμ με υγραέριο και 132000 σύνολο
ρύθμιση βαλβίδων κόστος 100 ευρώ
οι εισαγωγής ηταν καλές στα 25 χιλ. οι εξαγωγής όμως είχαν 1ος κύλινδρος 25 και 25, 2ος κύλινδρος 25 και 20, 3ος κύλινδρος 15 και 20 , 4ος κύλινδρος 25 και 25
οι εξαγωγής ρυθμίστηκαν στα 35 χιλ. οι εισαγωγής στα 25 δε θέλανε ρύθμισμα
άλλαξα δίσκο πλατώ με 450 ευρώ, καθάρισμα μπεκ υγραερίου με 60 ευρώ
σύνολο 610 ευρώ μού τάφησε 550 ευρώ
το αμάξι πάει πιο αθόρυβα και έχω την εντύπωση ότι καίει λιγότερο σύμφωνα με trip compiouter θα το επιβεβαιώσω με γέμισμα και μέτρημα
με icom υγρού ψεκασμού -
Κι εμένα 100ρικο μου είχε πει ο Στάθης για ρύθμιση. Εκτός ορίων πάντως οι εξαγωγής σύμφωνα με τη φορντ. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση σε όλα τα φόρουμ!
Υγραεριοκίνηση!