-
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Πάντως, το αυτοκίνητο είναι όντως μικρό (Mazda 2) και πολύ ελαφρύ (κάτω από τόνο). -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Καλησπέρα.
Σήμερα τέσταρα τα αμορτισέρ και γενικότερα έχουν 'κάτσει' αρκετά, σε σημείο που τουλάχιστον τα δύο να χρήζουν αντικατάστασης σε λίγο καιρό.
Μιλάμε για αυτοκίνητο 5ετίας, με 72.000 χλμ και συνολικά πολύ προσεγμένη χρήση.Ηλια μετα απο 72.000 δεν ειναι φυσιολογικό να εχουν κατσει εχεις δεν εχεις υγραεριο????
και σίγουρα αυτό που γραφείς!. Αν και ένα μόνιμο βάρος στης σούστες- ελατήρια, δημιουργούν μια στάνταρ μόνιμη παραμόρφωση, έστω και ελαφρά. Τώρα εάν Βάλης και τρία άτομα, και δυο μεγάλες βαλίτσες, δεν θα φταίει η μπουκάλα!!!!!........η τουλάχιστον (για τον κάλο μου συνάδελφο!) θα φταίει ελάχιστα!.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Καλησπέρα.
Σήμερα τέσταρα τα αμορτισέρ και γενικότερα έχουν 'κάτσει' αρκετά, σε σημείο που τουλάχιστον τα δύο να χρήζουν αντικατάστασης σε λίγο καιρό.
Μιλάμε για αυτοκίνητο 5ετίας, με 72.000 χλμ και συνολικά πολύ προσεγμένη χρήση.Ηλια μετα απο 72.000 δεν ειναι φυσιολογικό να εχουν κατσει εχεις δεν εχεις υγραεριο????
και σίγουρα αυτό που γραφείς!. Αν και ένα μόνιμο βάρος στης σούστες- ελατήρια, δημιουργούν μια στάνταρ μόνιμη παραμόρφωση, έστω και ελαφρά. Τώρα εάν Βάλης και τρία άτομα, και δυο μεγάλες βαλίτσες, δεν θα φταίει η μπουκάλα!!!!!........η τουλάχιστον (για τον κάλο μου συνάδελφο!) θα φταίει ελάχιστα!.
Α.νασε καλα ματραντωνη.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Καλησπέρα.
Α.νασε καλα ματραντωνη αλλα δυο ατομα ειπα, με τρια ξεφυγαμε πολυ.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Καλησπέρα.
Α.
Συνοδηγό +2 τα πεθερικά σου!!!!!!....... την κάτσαμε!!!!!!.....
Α.νασε καλα ματραντωνη αλλα δυο ατομα ειπα, με τρια ξεφυγαμε πολυ.
-
Ο χρήστης kristos έγραψε:
Έχει βάλει κανείς σας αέριο σε suzuki samurai 1.3 injection (μονού ψεκασμού);;;;Κανείς;;; Έστω κάποιος σε μονού ψεκασμού γενικά;;; Όσους εγκαταστάτες έχω ρωτήσει το 90% προτείνει lovato.
-
Έχει βάλει κανείς σας αέριο σε suzuki samurai 1.3 injection (μονού ψεκασμού);;;;
Κανείς;;; Έστω κάποιος σε μονού ψεκασμού γενικά;;; Όσους εγκαταστάτες έχω ρωτήσει το 90% προτείνει lovato.
σε μονου ψεκασμου θα βαλουν συστημα με μεικτη οπως αυτα για τα καρμπυρλατερ?
-
Δεν γνωρίζω για αυτό που ρωτάς. Άλλα κατάλαβα ότι δεν έχουν εγκέφαλο αυτά τα συστήματα. Μήπως λέμε το ίδιο με άλλα λόγια;
-
Δεν γνωρίζω για αυτό που ρωτάς. Άλλα κατάλαβα ότι δεν έχουν εγκέφαλο αυτά τα συστήματα. Μήπως λέμε το ίδιο με άλλα λόγια;για το ιδιο πραγμα λεμε, πες μου ποσα χιλιομετρα κανεις τον χρονο για να σου πω αν αξιζει αυτη η μετατρωπη που εχει αρκετα μελανα σημεια.
-
10000 με 15000 το χρόνο. Έχω βρει να βάλω το lovato με 450ευρω. Απόσβεση υπολογίζω να κάνω στις 8000χλμ με αέριο. Πες μου μερικά μελανά σήμεια αν είναι για να το ξανασκεφτώ καλύτερα!
-
Διάβασες Ηλία μου. 450ε!.
Α. -
για 450 ευρω βαλτο φιλε, αν οχι στα 8000km στα 10-12000km θα εχεις ξεπληρωσει το συστημα απο την διαφορα τιμης, σε εχουν ενημερωσει οτι με αυτο το συστημα πεφτει η γενικη αποδοση του αυτοκνητου? (μπαινει ενας μεικτης μικροτερης διαμετρου απο την εισαγωγη που εχει το αυτοκινητο στην πεταλουδα γκαζιου) εχεις πολυ μεγαλη οικονομια σε ταξιδι αλλα αρκετα μικροτερη μεσα στην πολη και την κινηση, θα μαθεις και εσυ να ρυθμιζεις το υγραεριο μονος σου γιατι ειναι ενα αρκετα ασταθες συστημα αυτου του τυπου το υγραεριο.
-
Μα τι διάολο τιμές είναι αυτές;
Καλά ρε εγώ μ@λ@κας ήμουνα που έδωσα 1200 ευρά προ 9 χρόνια; -
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
450.
Καλά ρε εγώ μ@λ@κας ήμουνα που έδωσα 1200 ευρά προ 9 χρόνια;ειναι το παλαιο συστημα που εμπαινε στα καρμπυρλατερ, δεν εχει εγκεφαλο, μπεκ και ο πνευμονας του ειναι με το συστημα τραμπαλας.
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
450.
Καλά ρε εγώ μ@λ@κας ήμουνα που έδωσα 1200 ευρά προ 9 χρόνια;
Όχι Κωστάκη φίλε μου!!!!!......είδες τι μας γραφείς, κανένα πρόβλημα!. Τυχαίο είναι?!.
Τώρα αν μαζεύουν της μεταχειρισμένες που πετάνε πελάτες, που για πέταμα είναι, και της βάζουν σε μελλοντικά θύματα βγάζοντας μεροκάματο οδοκαθαριστή, με της υγιές τους.
Α.Γιασου ΜΑΞ........
-
αν και παρακολουθω συχνα το τοπικ τωρα θα θεσω το δικο μου θεμα .
α) σκεφτομαι να βαλω lpg στο τσι καθος θα ειναι το μονο αυτοκινητο στην οικογενεια απο τα μεσα νοεμβριου καθος δεν μας βγενουν να εχουμε το πασσατ να καθεται και να το βλεπουμε, οποτε παραδιδουμε πινακιδες.
πολλοι θα πουμε αφου κανεις 950χλμ με ενα ντεποζιτο δεν καταναλωνει,ομος τα 85ευρο που θελει με την αμολιβδη να καλπαζει
και χωρις να το παταω και να κοιταω συνεχεια την στιγμιαια καταναλωση δεν αντεχω για πολυ αφου φετος εκανε μονο 16000χλμ...δλδ του χρονου αφου θα ειναι το ενα και μοναδικο σιγουρα θα κανει περισσοτερα χλμ ...αμαξι πηρα πριν 5χρονια να το χαρω, να η ευκαιρια για οικονομικη μετακινηση ας παει και 1,1 το lpg δεν με πειραζει οφελος το εχω.
β) ποιο συστημα να βαλω!? ο ξαδερφος με landirenzo se ibiza 1,4 cc 2004 ' ευχαριστημενος..
δεν θελω να δωσω τα μαλιοκεφαλα μου για το vialle ή prins 2000ε + εδω (μπορω ομος να παω βουλγαρια και να το βαλω εκει κανοντας και διακοπες στο μπανσκο!εχω τα κονε ) και αν ειναι για 2000ευρω με συμφέρει να το δώσω 10000χιλ το αμαξι και να παρω ενα ντιζελακι είτε καινουργιο σουπερμινι είτε γκολφακι μεταχ. γιατι και με τον σκυλο θελω χωρους όπως και να το κανεις!.υπαρχει καποιο κιτ που να δουλειει σωστα με μαξ τα 900ευρο!?
υ.γ τα γκολφ 6 tdi στην βουλγαρια εχουν 17χιλ-20χιλ λεβα=10χιλ ευρω απλα δεν εμπιστευομαι τους γειτονες εμπορους αν κρινω απ τους δικους μας! -
[quote='iROC']αν και παρακολουθω συχνα το τοπικ τωρα θα θεσω το δικο μου θεμα .
α) σκεφτομαι να βαλω lpg στο τσι καθος θα ειναι το μονο αυτοκινητο στην οικογενεια απο τα μεσα νοεμβριου καθος δεν μας βγενουν να εχουμε το πασσατ να καθεται και να το βλεπουμε, οποτε παραδιδουμε πινακιδες.
πολλοι θα πουμε αφου κανεις 950χλμ με ενα ντεποζιτο δεν καταναλωνει,ομος τα 85ευρο που θελει με την αμολιβδη να καλπαζει
και χωρις να το παταω και να κοιταω συνεχεια την στιγμιαια καταναλωση δεν αντεχω για πολυ αφου φετος εκανε μονο 16000χλμ...δλδ του χρονου αφου θα ειναι το ενα και μοναδικο σιγουρα θα κανει περισσοτερα χλμ ...αμαξι πηρα πριν 5χρονια να το χαρω, να η ευκαιρια για οικονομικη μετακινηση ας παει και 1,1 το lpg δεν με πειραζει οφελος το εχω.
β) ποιο συστημα να βαλω!? ο ξαδερφος με landirenzo se ibiza 1,4 cc 2004 ' ευχαριστημενος..
δεν θελω να δωσω τα μαλιοκεφαλα μου για το vialle ή prins 2000ε + εδω (μπορω ομος να παω βουλγαρια και να το βαλω εκει κανοντας και διακοπες στο μπανσκο!εχω τα κονε ) και αν ειναι για 2000ευρω με συμφέρει να το δώσω 10000χιλ το αμαξι και να παρω ενα ντιζελακι είτε καινουργιο σουπερμινι είτε γκολφακι μεταχ. γιατι και με τον σκυλο θελω χωρους όπως και να το κανεις!.υπαρχει καποιο κιτ που να δουλειει σωστα με μαξ τα 900ευρο!?
σε αμεσου ψεκασμου δεν υπαρχει φτηνο κιτ ξεκινανε απο τα 1500 ευρω τα αεριου ψεκασμου που εχουν και συνεχη ψεκασμο βενζινης 5-20% αναλογα την εταιρια. η καλυτερη λυση θα ηταν ενα υγρου ψεκασμου που χρησιμοποιει τα μπεκ βενζινης για τον ψεκασμο του υγραεριου με κοστος 2000+ ευρω.
την λυση της βουλγαριας ξανασκεψου την γιατι ετσι και χρειαστεις την παραμικρη ρυθμιση ή καποια αλλαγη εξαρτηματος εντος εγγυησης τι θα κανεις? -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
η καλυτερη λυση θα ηταν ενα υγρου ψεκασμου που χρησιμοποιει τα μπεκ βενζινης για τον ψεκασμο του υγραεριου με κοστος 2000+ ευρω.
?μαστορα εξηγησε μας γιατι τα υγρου ψεκασμου τα κοστολογουν τοσο αφου πνευμονα δεν βαζουν, μπεκ δεν βαζουν,εχουν λιγοτερες εργατοωρες, ενας εγκεφαλος χρησιμοποιειται και μια αντλια καυσιμου μεσα στο ρεζερβουαρ υγραεριου τι ειναι αυτο που το κανει τοσο ακριβο;
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
η καλυτερη λυση θα ηταν ενα υγρου ψεκασμου που χρησιμοποιει τα μπεκ βενζινης για τον ψεκασμο του υγραεριου με κοστος 2000+ ευρω.
?μαστορα εξηγησε μας γιατι τα υγρου ψεκασμου τα κοστολογουν τοσο αφου πνευμονα δεν βαζουν, μπεκ δεν βαζουν,εχουν λιγοτερες εργατοωρες, ενας εγκεφαλος χρησιμοποιειται και μια αντλια καυσιμου μεσα στο ρεζερβουαρ υγραεριου τι ειναι αυτο που το κανει τοσο ακριβο;
το αεριου ψεκασμου απευθυνεται το ιδιο κιτ σε ολα τα αυτοκινητα, η μεγαλη καταναλωση ριχνει το κοστος. τα υγρου ψεκασμου ειναι κιτ με την συγκεκριμενη δεξαμενη, τις σωληνωσεις και τον εγκεφαλο για το καθε αυτοκινητο και τον καθε κινητηρα, αυτο μεγαλωνει το κοστος παραγωγης, δεν ειναι το ιδιο μια γραμμη παραγωγης να πουλησει 10000 κομματια με μια αλλη γραμμη παραγωγης που θα πουλησει 100, η αποσβεση της εξελιξης και της παραγωγης μοιραζεται διαφορετικα.
ειναι ακριβως ο ιδιος λογος που οι μοτασυκλετες και οι εξωλεμβιες μηχανες ειναι πολυ πιο ακριβες απο ενα αυτοκινητο το οποιο εχει εικοσακπλασια εξαρτηματα και περισσοτερη τεχνολογια απο αυτες. -
Στο PASSAT 1.8 t βάλε Prins με 1100-1200 € δουλεύει σούπερ μέχρι 180 άλογατα ... με 50 ευρω θα κανεις 600 χιλ ....
Στο γκολφ βάλε ένα αερίου απο ζαβολι λανττι ΑΕΒ στα 1300-1400 ευρω ετσι και αλλιώς οι Βούλγαροι δεν το ξέρουν το Τσι ούτε το είχαν ακούσει μέχρι πρόσφατα !! Αν θες ποιότητα Prins στα 1600 -1700 € παράπανω δεν παει..
Υγραεριοκίνηση!