-
Ετσι είναι φίλε μου και τα παιδια που ασχολούνται με αυτή τι δουλεια πρέπει να ζήσουν και αυτή!!
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
...Πολλα δεν ειναι για atiker ? έχουμε δει τιμες 750-800 ευρω κομπλέ !! Και χωρις μπεκ injection ? με ηλεκτροβαλβιδας ;...
Εδώ στο Ελλάda πολλές φορές έχει να κάνει με τι όχημα κυκλοφορείς δυστυχώς. Μάλλον επειδή είδε το Μερσεντές έβαλε 2-3 κατοστάρικα ταρίφα. Συμβαίνουν αυτά.
Αυτό παίζει πολύ φίλε μου.
-
Ο χρήστης ampis έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΧΩ ΕΝΑ SEAT IBIZA 101HP 2009 KAI ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΥΓΡΑΕΡΙΟ...ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΑΝ....Ο ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ BRC SEQUENT 24 KAI BΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ 950 ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ LOVATO STA 700 EYRO....ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ??ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ LOVATO NA EXV MEΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ???ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΚΙΤ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ???ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ???
-
Ο χρήστης ampis έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΧΩ ΕΝΑ SEAT IBIZA 101HP 2009 KAI ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΥΓΡΑΕΡΙΟ...ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΑΝ....Ο ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ BRC SEQUENT 24 KAI BΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ 950 ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ LOVATO STA 700 EYRO....ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ??ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ LOVATO NA EXV MEΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ???ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΚΙΤ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ???ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ???
το χρόνο επισης τον ρυθμίζει ο μαστορας, σύμφωνα με την θερμοκρασία που ορίζει. παντως σε εμας το σταγκ που εχουμε γυρίζει αμεσως αν είναι ζεστή η μηχανή ακομα κ στο ρελαντι. τα λοβατο κ τα δυο που εχουν περασει απο τα χερια μου, πρέπει να κάνεις 100 μετρα ενώ αν είσαι με ρελαντί δεν γυρίζει ή γυρίζει μετά από πολύ ώρα (ακομα κ αν ειναι ζεστο το αμαξι)
οι υδρυλικές βαλβίδες κ το λάδι που καίει το κινητήρας των ίμπιζα είναι βοηθούν τη χρήση lpg -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
το χρόνο επισης τον ρυθμίζει ο μαστορας, σύμφωνα με την θερμοκρασία που ορίζει. παντως σε εμας το σταγκ που εχουμε γυρίζει αμεσως αν είναι ζεστή η μηχανή ακομα κ στο ρελαντι. τα λοβατο κ τα δυο που εχουν περασει απο τα χερια μου, πρέπει να κάνεις 100 μετρα ενώ αν είσαι με ρελαντί δεν γυρίζει ή γυρίζει μετά από πολύ ώρα (ακομα κ αν ειναι ζεστο το αμαξι)
οι υδρυλικές βαλβίδες κ το λάδι που καίει το κινητήρας των ίμπιζα είναι βοηθούν τη χρήση lpgΦΙΛΕ chemic ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
-
οι υδρυλικές βαλβίδες κ το λάδι που καίει το κινητήρας των ίμπιζα είναι βοηθούν τη χρήση lpg [/quote]δεν σου εχει βαλει τον αισθητηρα θερμοκρασιας νερου γιαυτο ειχες αυτο το προβλημα.
-
Ο χρήστης theo pantermarakhs έγραψε:
Σκέφτηκα να το ανεβάσο αθήνα παιδια αλλα θέλει 200 ευρώ εισιτήρια οπότε είναι το ίδιο..Το ίδιο έκανα και εγώ προ 8 χρόνια, τότε στα Χανιά δέν υπήρχε κανείς με άδεια εγκαταστάτη. Δεν το μετάνοιωσα πάντος διότι δεν μου δημιουργεί προβλήματα.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
δεν σου εχει βαλει τον αισθητηρα θερμοκρασιας νερου γιαυτο ειχες αυτο το προβλημα.
δεν νομίζω γιατί είναι το δεύτερο λοβάτο που χρησιμοποιώ, σε διαφορετικό αμάξι κ τοποθετημένο από διαφορετικό μάστορα. Νομίζω πως είναι κάποια default ρύθμιση των λοβάτο.
Επίσης, στο σταγκ είχα παει να μου μαζέψουν την εγκατάσταση, γιατί αρχικά είχαν μπει χύμα όλα. Κατά τη διάρκεια του 'μαζέματος' είχαν ξεχάσει να μου συνδέσουν τον αισθητήρα θερμοκρασίας. Το αμαξι έκανε αρκετές δυσλειτουργίες όταν δούλευε με το lpg (βεβαια δεν ξέρω αν ήταν αυτός ο αισθητήρας θερμοκρασίας που δεν είχε συνδεθεί, γιατί νομίζω πως έχει δύο? ). Αντίθετα, με το λοβάτο εχουμε ομαλότατες 'αλλαγές' lpg-βενζίνες ενώ ούτε το ρελαντί παίζει (όπως το σταγκ όπου είχαν ξεχάσει ξεκουμπωτο τον αισθητήρα). -
Ο χρήστης ampis έγραψε:
ΦΙΛΕ chemic ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Απλά να τονίσεις στον μάστορα αυτό που σου είπα. Σωστά μπεκ κ σωστά τοποθετημένα για να μην ακουγονται στο ρελαντί σα ντίζελ (κανουν ενα σπαστικό τακ τακ).
Εμείς αλλαξαμε μπεκ στο ένα σύστημα για αυτό το λόγο -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
δεν σου εχει βαλει τον αισθητηρα θερμοκρασιας νερου γιαυτο ειχες αυτο το προβλημα.
δεν νομίζω γιατί είναι το δεύτερο λοβάτο που χρησιμοποιώ, σε διαφορετικό αμάξι κ τοποθετημένο από διαφορετικό μάστορα. Νομίζω πως είναι κάποια default ρύθμιση των λοβάτο.
Επίσης, στο σταγκ είχα παει να μου μαζέψουν την εγκατάσταση, γιατί αρχικά είχαν μπει χύμα όλα. Κατά τη διάρκεια του 'μαζέματος' είχαν ξεχάσει να μου συνδέσουν τον αισθητήρα θερμοκρασίας. Το αμαξι έκανε αρκετές δυσλειτουργίες όταν δούλευε με το lpg (βεβαια δεν ξέρω αν ήταν αυτός ο αισθητήρας θερμοκρασίας που δεν είχε συνδεθεί, γιατί νομίζω πως έχει δύο? ). Αντίθετα, με το λοβάτο εχουμε ομαλότατες 'αλλαγές' lpg-βενζίνες ενώ ούτε το ρελαντί παίζει (όπως το σταγκ όπου είχαν ξεχάσει ξεκουμπωτο τον αισθητήρα).εγω εχω βαλει περιπου 120 κιτ lovato, για να γλυτωσουν 12 ευρω δεν βαζουν τον αισθητηρα θερμοκρασιας νερου και η αλλαγη απο βενζινα σε υγραεριο γινετε σε 2.5 λεπτα της ωρας ασχετα με την θερμοκρασια της μηχανης.
-
φίλε ευχαριστώ για την πληροφορία! θα το ψάξω!!
-
Για Opel Astra G 1400 του 1999 έχω κάνει έρευνα αγοράς και έχω καταλήξει σε BRC και Lovato. Η τιμή είναι σχεδόν ίδια ποιο να διαλέξω ή τι να προσέξω ?
-
Ο χρήστης Galanoulis έγραψε:
Για Opel Astra G 1400 του 1999 έχω κάνει έρευνα αγοράς και έχω καταλήξει σε BRC και Lovato. Η τιμή είναι σχεδόν ίδια ποιο να διαλέξω ή τι να προσέξω ?αν και δεν μας γραφεις πιο μοντελο απο το καθενα, ειναι πολυ καλα και τα δυο, εγκαταστατη να προσεξεις.
-
Σε Astra G1400 του 2000 έβαλε φιλος μου BRC χωρίς λαδιέρα.Εχει 40000 χωρις λαμπακι αναμενο.Καμία αρρυθμία ή άλλο πρόβλημα. Και καταναλωση ελάχιστα αυξημένη (σε σχέση με βενζίνη).
Το πάν είναι η ρύθμιση φυσικά.Μην πας σε εγκαταστάτη του στυλ ''ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω''.Να είχε ήδη αξιόπιστο συνεργείο αυτοκινήτων πριν αρχίσει τις εγκαταστάσεις κιτ. Αυτά. -
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Σκέφτηκα να το ανεβάσο αθήνα παιδια αλλα θέλει 200 ευρώ εισιτήρια οπότε είναι το ίδιο..
Το ίδιο έκανα και εγώ προ 8 χρόνια, τότε στα Χανιά δέν υπήρχε κανείς με άδεια εγκαταστάτη. Δεν το μετάνοιωσα πάντος διότι δεν μου δημιουργεί προβλήματα.
Φίλε μου ποιο σύστημα έχεις βάλει και σε τι αυτοκίνητο??
-
καλησπερα,
διαθετω ενα VW 1.4 tsi με τα 140hp+.Ειναι μοντελο του 2008 με το μοτερ BMY.(κομπρεσορας και turbo)
απο οτι ειδα η PRINS διαθετει στο site κιτ για μοτερ BMY.Δεν ξνωριζω για ΑΕΒ.Επειδη τα 1500€+ που ζητα το PRINS ειναι αρκετα για εμενα αυτο το διαστημα,τι προτεινεται απο αλλο κιτ και εγκαταστατη?
ευχαριστω.
-
Κύριοι καλησπέρα,
έχω ένα BMW X5 3.000 cc του 2004. Λόγο κατανάλωσης έχω δυο επιλογές:Α) να το κάνω ΚΟΤΕΤΣΙ
Β) να του βάλω υγραέριο μπας και σωθεί λιγάκι η παρτίδα...Πήγα σε κάποιον εγκαταστάτη στη γειτωνιά μου ο οποίος με έχει πείσει αρκετά με τη δουλειά του όμως το σύστημα που βάζει λέγεται NIGS . Το site της εταιρείας αυτής δε με έπεισε. Μου ζητάει 1.000€ μαζί με το κτεο και το ΦΠΑ. Έχει κανείς εμπειρία από Χ5 να μου πει τι να προσέξω. Ο τεχνικός μου υπόσχεται ότι δε θα έχω το παραμικρό πρόβλημα. Να το βάλω το συγκεκριμένο ΚΙΤ?
Ευχαριστώ
-
Δες παρακάτω
http://www.qgas.gr/lpgconversions/124-p ... e-bmw.html
http://www.qgas.gr/lpgconversions/232-b ... inisi.html γύρω στα 1300 € νομίζω !! Με τη δική μου δεξαμενη 79 λίτρων 680 χ 220 ακριβώς στη ρεζέρβα.
Σε καταλαβαίνω διότι κα εγω για κοτετσι το πήγαινα με φραγκοκότες ...
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
καλησπερα,διαθετω ενα VW 1.4 tsi με τα 140hp+.Ειναι μοντελο του 2008 με το μοτερ BMY.(κομπρεσορας και turbo)
απο οτι ειδα η PRINS διαθετει στο site κιτ για μοτερ BMY.Δεν ξνωριζω για ΑΕΒ.Επειδη τα 1500€+ που ζητα το PRINS ειναι αρκετα για εμενα αυτο το διαστημα,τι προτεινεται απο αλλο κιτ και εγκαταστατη?
ευχαριστω.
Και η ΑΕΒ το εχει, 1300 κάτι ευρα, το Prins εχει 1950 διότι είνσι συν ΦΠΑ το ( 1500 € ) και λίγα ειναι εάν στο δίνουν 1850 € είνσι πολυ και τιμη προσοχή στον εγκαταστάτη .... Επίσημη τιμη fgas 2100 €
http://www.qgas.gr/lpgconversions/216-v ... i-blf.html
-
το site το εχω δει.
Το συσυτημα της AEB ειναι το ιδιο με PRINS απλα αλλαζουν τα υλικα?
σαν να λεμε VW με SEAT?
κατι που πρεπει να προσεξω σε εγκατασταση ή ρυθμιση λογω του οτι ειμαι αμεσος ψεκασμος?
Υγραεριοκίνηση!