-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Για Opel Astra G 1400 του 1999 έχω κάνει έρευνα αγοράς και έχω καταλήξει σε BRC και Lovato. Η τιμή είναι σχεδόν ίδια ποιο να διαλέξω ή τι να προσέξω ?
αν και δεν μας γραφεις πιο μοντελο απο το καθενα, ειναι πολυ καλα και τα δυο, εγκαταστατη να προσεξεις.
Το BRC είναι το BRC Kit Plug & Drive και το Lovato Lovato 3 - 4cyl Easy-Smart Kit .
Το 1o μου το προτείνει και για το Passat 1.8T του 1999 που ψήνομαι να βάλω. -
Ο χρήστης Galanoulis έγραψε:
Για Opel Astra G 1400 του 1999 έχω κάνει έρευνα αγοράς και έχω καταλήξει σε BRC και Lovato. Η τιμή είναι σχεδόν ίδια ποιο να διαλέξω ή τι να προσέξω ?
αν και δεν μας γραφεις πιο μοντελο απο το καθενα, ειναι πολυ καλα και τα δυο, εγκαταστατη να προσεξεις.
Το BRC είναι το BRC Kit Plug & Drive και το Lovato Lovato 3 - 4cyl Easy-Smart Kit .
Το 1o μου το προτείνει και για το Passat 1.8T του 1999 που ψήνομαι να βάλω.το BRC ειδικα αν εχει τα μπεκ τυπου βενζινας.
-
Και γιατι αφού εχει η BRC οπως λες μπεκ τυπου βενζίνας τα λέει electrovalves ? και όχι injection ? οπως τα keihin Hana κτλ ;
-
Το 1o μου το προτείνει και για το Passat 1.8T του 1999 που ψήνομαι να βάλω.Στο PASSAT βάλε κάτι καλύτερο Prins ή κάτι τέτοιο με μπεκ βενζίνης ακόμα και τα λοβάτο - ζαβολι - ΑΕΒ
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
το site το εχω δει.Το συσυτημα της AEB ειναι το ιδιο με PRINS απλα αλλαζουν τα υλικα?
σαν να λεμε VW με SEAT?
κατι που πρεπει να προσεξω σε εγκατασταση ή ρυθμιση λογω του οτι ειμαι αμεσος ψεκασμος?Δεν ξερω θα πρέπει να τους ρωτήσεις , το Prins είνσι πολυ έξυπνο διότι ελέγχει και τα μπεκ της βενζίνης πλήρως ( αν έχεις κανά προγράμμα δεν καταλαβαίνει κιχ ) αν και δεν υστερεί το ΑΕΒ με τα Hana , δεν εχουν ρυθμίσεις λόγω έτοιμων λειτουργικών.
Φυσικα τον έγκαταστστη πρέπει να προσεξεις διότι αν κάνει την Π....ριά μετα κοστίζει πολυ η επισκευή ..
-
Ο χρήστης theo pantermarakhs έγραψε:
Σκέφτηκα να το ανεβάσο αθήνα παιδια αλλα θέλει 200 ευρώ εισιτήρια οπότε είναι το ίδιο..
Το ίδιο έκανα και εγώ προ 8 χρόνια, τότε στα Χανιά δέν υπήρχε κανείς με άδεια εγκαταστάτη. Δεν το μετάνοιωσα πάντος διότι δεν μου δημιουργεί προβλήματα.
Φίλε μου ποιο σύστημα έχεις βάλει και σε τι αυτοκίνητο??
‘Eχω βάλει το Dream xxin της Omvl.
Το αυτοκίνητο είναι Honda Jazz CVT 2005 και το έβαλα μόλις το αγόρασα. -
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Σκέφτηκα να το ανεβάσο αθήνα παιδια αλλα θέλει 200 ευρώ εισιτήρια οπότε είναι το ίδιο..
Το ίδιο έκανα και εγώ προ 8 χρόνια, τότε στα Χανιά δέν υπήρχε κανείς με άδεια εγκαταστάτη. Δεν το μετάνοιωσα πάντος διότι δεν μου δημιουργεί προβλήματα.
Το αυτοκίνητο είναι Honda Jazz CVT 2005 και το έβαλα μόλις το αγόρασα.Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει με το υγραέριο; Προβλήματα με τις βαλβίδες; Πόσο συχνά ρυθμίζεις βαλβίδες; Λαδιέρα έχεις;
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Το 1o μου το προτείνει και για το Passat 1.8T του 1999 που ψήνομαι να βάλω.Στο PASSAT βάλε κάτι καλύτερο Prins ή κάτι τέτοιο με μπεκ βενζίνης ακόμα και τα λοβάτο - ζαβολι - ΑΕΒ
Για το Passat έχω καταλήξει στα εξής και θα ήθελα την γνώμη σας.
BRC Sequent Direct Injection GPL
OMEGAS EVO
AEB2001NC OBD με μόνινη σύνδεση OBD για αμφίδρομη επικοινωνία με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και διόρθωση μειγμάτων εν κινήσει
Prins SilverlineΤο τελευταίο όπως και αναμενόμενο είναι το πιο ακριβό.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Το αυτοκίνητο είναι Honda Jazz CVT 2005 και το έβαλα μόλις το αγόρασα.Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει με το υγραέριο; Προβλήματα με τις βαλβίδες; Πόσο συχνά ρυθμίζεις βαλβίδες; Λαδιέρα έχεις;
Ευχαριστώ.Έχει κάνει περίπου 75.000 χλμ, προβλήματα με τις βαλβίδες προς το παρόν τίποτα τις οποίες τις ρυθμίζω σύμφωνα με τον κατασκευαστή δηλ. κάθε 40.000χλμ και δεν έχω βάλει λαδιέρα.
Παρακαλώ αδερφέ, εδώ είμαστε για να αλληλοβοηθιόμαστε. -
Καλησπέρα παιδια σημερα πείρα το αυτοκίνητο και το πρώτο πράγμα που παρατήρησα είναι ότι τα μπεκ κάνουν ενα θόρυβο όπως τα πετρέλαια και οταν ρώτησα τον μάστορα το λόγω που κάνουν αυτο τον θόρυβο μου είπε ότι είναι μεγάλα τα μπεκ ιδικα για τουρμπο και κομπρεσορ και για αυτο κάνουν ετσι... Υπάρχει περίπτωση να είναι ετσι η με δουλεύει κανονικα??
-
Καλησπέρα παιδια σημερα πείρα το αυτοκίνητο και το πρώτο πράγμα που παρατήρησα είναι ότι τα μπεκ κάνουν ενα θόρυβο όπως τα πετρέλαια και οταν ρώτησα τον μάστορα το λόγω που κάνουν αυτο τον θόρυβο μου είπε ότι είναι μεγάλα τα μπεκ ιδικα για τουρμπο και κομπρεσορ και για αυτο κάνουν ετσι... Υπάρχει περίπτωση να είναι ετσι η με δουλεύει κανονικα??Μια σελίδα πριν είναι η απάντηση. Διαβάστε και λίγο πριν ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια.
Απλά να τονίσεις στον μάστορα αυτό που σου είπα. Σωστά μπεκ κ σωστά τοποθετημένα για να μην ακουγονται στο ρελαντί σα ντίζελ (κανουν ενα σπαστικό τακ τακ).
Εμείς αλλαξαμε μπεκ στο ένα σύστημα για αυτό το λόγοΕκεί που στα στερέωσε μεταφέρουν τον θόρυβο.
-
Τα έχει βάλει πάνω στο καπάκι του κομπρεσορα λες να είναι απο εκει ο θόρυβος??
-
Τα έχει βάλει πάνω στο καπάκι του κομπρεσορα λες να είναι απο εκει ο θόρυβος??ναι τα μπεκ κάνουν έναν θόρυβο όπως ανοιγοκλείνουν και το πλαστικό πιθανόν να σου μεγενθύνει τον θόρυβο
-
Ο θόρυβος να ειναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί. Τα μπεκ τυπου βενζίνης ( injection ) κάνουν σαφώς μικρότερο θόρυβο, σχεδόν καθόλου.
-
Για το Passat έχω καταλήξει στα εξής και θα ήθελα την γνώμη σας.
BRC Sequent Direct Injection GPL
OMEGAS EVO
AEB2001NC OBD με μόνινη σύνδεση OBD για αμφίδρομη επικοινωνία με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και διόρθωση μειγμάτων εν κινήσει
Prins SilverlineΤο τελευταίο όπως και αναμενόμενο είναι το πιο ακριβό.
Το ΑΕΒ 2001 nc αν εχει OBD το αμάξι , το Prins για αμάξι του 99 ειναι κομματάκι ακριβο και γκλαμουρ με led κουμπακι στο χρώμα του ταμπλό κτλ , δεν υστερούν τα αλλα δυο πλην των μπεκ τους !! Τα πρώτα δυο έχουν real injectors που λέμε και στα ελληνικα !!
-
Τα πρώτα δυο έχουν real injectors που λέμε και στα ελληνικα !!Τι εννοούμε 'real injectors' και ποια είναι τα 'fake injectors';
-
Real injectors τα ονομάζουν στο αγγλικό φόρουμ αντι για injectors που εννοούν τα υπόλοιπα έχουν βγει και νεα στην αγορα barracuda & τα dymko ....
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Απλά να τονίσεις στον μάστορα αυτό που σου είπα. Σωστά μπεκ κ σωστά τοποθετημένα για να μην ακουγονται στο ρελαντί σα ντίζελ (κανουν ενα σπαστικό τακ τακ).
Εμείς αλλαξαμε μπεκ στο ένα σύστημα για αυτό το λόγοΕκεί που στα στερέωσε μεταφέρουν τον θόρυβο.
Tωρα που το λες μπορεί να εχεις δίκαιο. Δεν θυμάμαι αν μας είχε αλλάξει μπεκ ή τα στερεωσε αλλού Πάντως στο ρελαντί ο θόρυβος ηταν πολύ σπαστικος εντός πολης. Θυμάμαι όταν έπαψε αυτός ο θόρυβος αρχίσαμε να απολαμβάνουμε το αμαξι. (αν κ μετά από 4 μήνες το πουλήσαμε για να παρουμε άλλο )
-
Real injectors τα ονομάζουν στο αγγλικό φόρουμ αντι για injectors που εννοούν τα υπόλοιπα έχουν βγει και νεα στην αγορα barracuda & τα dymko ....Αν πω ότι κατάλαβα θα είναι ψέμα. Ούτε βρήκα τίποτα περί real injectors στο αγγλικό φόρουμ. Κάτι είδα για τα barracuda και τα dymko, αλλά δε βλέπω κάτι το ιδιαίτερο.
-
Ο θόρυβος να ειναι το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί. Τα μπεκ τυπου βενζίνης ( injection ) κάνουν σαφώς μικρότερο θόρυβο, σχεδόν καθόλου.και τα απλά μπεκ αν τοποθετηθούν σωστά δεν ακούγονται καθόλου.
Υγραεριοκίνηση!