-
Παιδια μόλις έφυγα απο το μάστορα που θα μου το βάλει και είναι ατικερ η μάρκα και δεν μου βάζει λαδιερα λόγω του κομπρεσορα.οσο για την εγγύηση εχει λέει δυο χρόνια γραπτή!
-
Τι γνώμη έχετε για αυτο σύστημα παιδια??? το εχει βάλει κάποιος απο εδω??
-
Ο χρήστης theo pantermarakhs έγραψε:
Τι γνώμη έχετε για αυτο σύστημα παιδια??? το εχει βάλει κάποιος απο εδω??εχω εγω.
Το εβαλα σε μικρο 4κυλινδρο αυτοκινητο 1300κ.εκ.σε 1 μηνα κλεινω 2 χρονια και εκανα σχεδον 30000 χιλιομετρα
καποιο προβλημα δεν ειχα ακομα.
Οταν ειχα παει να το βαλω, ο ιδιος εγκαταστατης εβαζε και BRC (με 100€ παραπανω), αλλα μου προτεινε να βαλω το ΑΤΤΙΚΕΡ γιατι 'του εδινε περισσοτερες δυνατοτητες ρυθμισης'.
Τωρα αν δεν ηξερε να περναει τα BRC και του εβγαζαν προβληματα... τι να πω;
-
Τι γνώμη έχετε για αυτο σύστημα παιδια??? το εχει βάλει κάποιος απο εδω??Πολλα δεν ειναι για atiker ? έχουμε δει τιμες 750-800 ευρω κομπλέ !! Και χωρις μπεκ injection ? με ηλεκτροβαλβιδας ;
Δες εδω πόσο περιπου εχει ...
http://www.cargate.gr/προσφορες-αυτοκινητων/offer1.html#.Uaxwinb85lU.facebook
Για μένα αυτο εδω ειναι καλύτερο ποιοτικά σε υλικο στα 950 € AEB - OBD - Hana- tomasseto, χωρις να υστερεί το αττικερ δεν νομίζω οτι κάνει για κομπρεσορες !!
http://www.qgas.gr/lpgconversions/270-m ... qgas-.html
-
Α και μου το χρέωσε 1100 ευρώ.. Οταν τον ρώτησα τι μάρκα θα μου βάλει μου είπε να ότι όλα φτιαχνοντε στην Τουρκία τώρα το πόσο δίκιο εχει δεν το ξέρω!Στη Τουρκία φτιάχνονται πολλα κιτ όχι όλα όμως τα Prins και τα vialle στην Ολλανδία τα AEB και τα παιδια αυτής ( lovato landi renzo zavoli landi tartarini ), icom κτλ στην Ιταλία , τα europegas stag KME κτλ στην Πολωνία και τα atiker , wentgas, platinka, stargas aldesa και αλλα στην Τουρκία ...
Το θέμα είνσι εμείς γιατι δεν βγάζουμε ένα έστω κιτ με ηλεκτρονικά δικά μας έχουμε τόσες καλές εταιρίες ηλεκτρονικών και πολυ χαλυβα για εξαγωγή , γνωστό ειναι οτι απο ελληνική πρώτη ύλη φτιάχνονται πολλές δεξαμενές στην Πολωνία, χαλυβουργικη και σιδενορ εξάγουν πολυ πράγμα , βαπόρια για κόψιμο τα πουλάμε στη Τουρκία για σίδερα ..
-
Λύσαμε όλες της εξαγωγικές επενδύσεις και κάναμε ανακάμψει της οικονομίας!. Από το να κάνεις εγγραφές σε ένα forum, μέχρι το να σχεδιάζεις παραγάγεις και εξάγεις, πόρων απέχει!!!!!!!.........
Α. -
Καλημέρα παιδια! Ποιο πάνω κάποιος έγραψε πως δεν κάνει το ατικερ σε αυτοκίνητο με κομπρεσορα μπορείτε να μου πείτε το λόγω που δεν κάνει?
-
συμφωνα με τα λεγομενα της η atiker εχει 3 κιτ το ενα ειναι πολυ καλο και με μπεκ σαν τυπου βενζινας, βρε φιλε δεν βαζεις κανενα πιο επωνυμο κιτ lovato, brc, tartarini, prins, oscar n για να εχεις το κεφαλι σου πιο ησυχο?
-
Ηλία το βάζω ήδη το ατικερ και απο ότι μου λένε όλη το σύστημα αυτο είναι το ποιο απλο στης ριθμησης του ασε που αυτοκίνητο μου είναι 162 άλογα και το σύστημα αυτο είναι μέχρι 220 απο ότι μου λέει ο μάστορας και εδω που τα λέμε και τα 1100 ευρώ είναι καλεί τιμή για την Κρήτη
-
Ηλία το βάζω ήδη το ατικερ και απο ότι μου λένε όλη το σύστημα αυτο είναι το ποιο απλο στης ριθμησης του ασε που αυτοκίνητο μου είναι 162 άλογα και το σύστημα αυτο είναι μέχρι 220 απο ότι μου λέει ο μάστορας και εδω που τα λέμε και τα 1100 ευρώ είναι καλεί τιμή για την Κρήτηκαλα και οικονομικα χιλιομετρα να εχεις.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΧΩ ΕΝΑ SEAT IBIZA 101HP 2009 KAI ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΥΓΡΑΕΡΙΟ...ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΑΝ....Ο ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ BRC SEQUENT 24 KAI BΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ 950 ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ LOVATO STA 700 EYRO....ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ??ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ LOVATO NA EXV MEΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ??? -
βαλε το λοβατο που είναι πιο φθηνό. το είχα κ εγώ σε ίμπιζα 101. Η κατανάλωση είναι θέμα ρυθμίσεων που κάνει ο εγκαταστάτης. Πριν την εγκατάσταση πες του να σου βάλει σωστά μπεκ σε σωστή θέση για να μην κάνει σα ντίζελ στο ρελαντί
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Λύσαμε όλες της εξαγωγικές επενδύσεις και κάναμε ανακάμψει της οικονομίας!. Από το να κάνεις εγγραφές σε ένα forum, μέχρι το να σχεδιάζεις παραγάγεις και εξάγεις, πόρων απέχει!!!!!!!.........
Α.Φυσικα απέχει μάστορα αλλα δεν ειναι δα και τόσο δύσκολο ας πάρεις ΟΕΜ πράγματα οπως πολλοί απο αυτούς που πωλούν κιτ .. Ελληνικό κιτ υγραεριου που να εξάγουμε μπορούμε ..
Πχ οι Τούρκοι δεν βάζουν τα δικά τους στα αυτοκίνητα τους εισαγόμενα κιτ οπως Prins zavoli land BRC κτλ !! Αν και παράγουν οι ίδιοι χιλιάδες κιτ που τα πωλούν στους. Έλληνες και τους Ταιλανδους !!
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Α.Φυσικα απέχει μάστορα αλλα δεν ειναι δα και τόσο δύσκολο ας πάρεις ΟΕΜ πράγματα οπως πολλοί απο αυτούς που πωλούν κιτ .. Ελληνικό κιτ υγραεριου που να εξάγουμε μπορούμε ..
Πχ οι Τούρκοι δεν βάζουν τα δικά τους στα αυτοκίνητα τους εισαγόμενα κιτ οπως Prins zavoli land BRC κτλ !! Αν και παράγουν οι ίδιοι χιλιάδες κιτ που τα πωλούν στους. Έλληνες και τους Ταιλανδους !!
Φίλε μήπως ξέρουν τι φτιάχνουν!!!!....... γιατί εμείς ξέρουμε….
Α. -
...Το θέμα είναι εμείς γιατι δεν βγάζουμε ένα έστω κιτ με ηλεκτρονικά δικά μας έχουμε τόσες καλές εταιρίες ηλεκτρονικών και πολυ χαλυβα για εξαγωγή...
Διότι είμαστε Άχρηστοι.
-
...Πολλα δεν ειναι για atiker ? έχουμε δει τιμες 750-800 ευρω κομπλέ !! Και χωρις μπεκ injection ? με ηλεκτροβαλβιδας ;...
Εδώ στο Ελλάda πολλές φορές έχει να κάνει με τι όχημα κυκλοφορείς δυστυχώς. Μάλλον επειδή είδε το Μερσεντές έβαλε 2-3 κατοστάρικα ταρίφα. Συμβαίνουν αυτά.
-
Μακάρι να είναι όλα όπως πρέπει και μην εχω προβλήματα και χαλάλι τα 200 ευρώ παραπάνω φίλε μου!
-
στην κρητη ειναι ο ανθρωπος, εκει εχουν αλλες τιμες.
-
Σκέφτηκα να το ανεβάσο αθήνα παιδια αλλα θέλει 200 ευρώ εισιτήρια οπότε είναι το ίδιο..
-
Σκέφτηκα να το ανεβάσο αθήνα παιδια αλλα θέλει 200 ευρώ εισιτήρια οπότε είναι το ίδιο..
Δεν φτύνεις τον τόπο σου. Πρέπει να είσαι παρτάκιας για να το κάνεις. Όταν είμαστε τόσοι εδώ, όλα θα πάνε καλά. Η βοήθεια γίνετε και από το τηλέφωνο, για ποιον συνάδελφο δεν θα το έκανα?. Άλλωστε οι δεσμοί μου με την μεγαλόνησο μεγαλώνουν!!!!!....
Α.
max!
Υγραεριοκίνηση!