-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έμμεσο ψεκασμό έχει.Sent from my Note 2 using smoke signals.
Σε όλα μπαίνει έμμεσος ψεκασμός.
Προϋποθέτει κατάλληλο καπάκι.
Προϋποθέτει ο τεχνίτης να μην είναι υδραυλικός!.
Προϋποθέτει ο τεχνίτης να γνωρίζει την σύγχρονη τεχνολογία των μηχανών εσωτερικής καύσης.
Προϋποθέτει ότι ξέρει να κάνει παρεμβάσεις που σίγουρα έχουν ένα κόστος.
Προϋποθέτει ότι δεν δουλεύει σκοτώνοντας τιμές που μετά δεν τον συμφέρει να δουλέψει.
Και σίγουρα δεν ήξερε και δεν απάντησε άμεσα!.
Μετά ρώτησε και έμαθε, και ανέκρουσε πρίμας…
Α. -
Ο χρήστης rockass14 έγραψε:
Καλημέρα.
Χτες άφησα το αυτοκίνητο στο συνεργείο για εγκατάσταση ενός Lovato.Σε Citroen C4 1.6
Το παρέλαβα σήμερα, αλλά τελικά δε γίνεται εγκατάσταση (τουλάχιστον με 4ης γενιάς) γιατί είναι άμεσου ψεκασμού... Κρίμα...Είσαι τυχερός και σώθηκες από κάποιον που φαίνεται ότι είναι 'αεριτζής'. Ρώτα και σε κανένα σοβαρό μαγαζί και ζήτα να δεις αν έχουν ξαναφτιάξει τέτοιο κινητήρα (ή Citroen ή BMW ). Επίσης να ξέρεις ότι πιθανόν να έχεις θέμα και με τον δείκτη βενζίνης που θα κατεβαίνει
-
Ωραίος μάστορας το άφησες κιόλας μέσα ; Μια μέρα για να δει οτι ειναι άμεσου ; Λογικά σε 5 λεπτα θα έπρεπε να το δει.
Έχεις 2 επιλογές την εξής μια
Α δες για κιτ αερίου άμεσου ψεκασμού. Υπαρχει κόστος απο 1350-1950 € AEB - Prins
Β δες για κιτ υγρου ψεκασμού. Και αυτο υπαρχει απο 2500-3000 € Prins -
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Ωραίος μάστορας το άφησες κιόλας μέσα ; Μια μέρα για να δει οτι ειναι άμεσου ; Λογικά σε 5 λεπτα θα έπρεπε να το δει.Έχεις 2 επιλογές την εξής μια
Α δες για κιτ αερίου άμεσου ψεκασμού. Υπαρχει κόστος απο 1350-1950 € AEB - Prins
Β δες για κιτ υγρου ψεκασμού. Και αυτο υπαρχει απο 2500-3000 € Prins
Καλέ μου φίλε, μήπως θα πρέπει να τον ρωτήσουμε για την χρήση του αυτοκινήτου?.
Είναι οι τιμές σου με ακρίβεια και λογική δοσμένες. το αυτοκίνητο έχει μαύρες έδρες!.
Αύριο θα ρωτήσω κάτι. Να περιμένουμε?.
Α. -
Ωραίος μάστορας το άφησες κιόλας μέσα ; Μια μέρα για να δει οτι ειναι άμεσου ; Λογικά σε 5 λεπτα θα έπρεπε να το δει.Έχεις 2 επιλογές την εξής μια
Β δες για κιτ υγρου ψεκασμού. Και αυτο υπαρχει απο 2500-3000 € Prins@rocass14
πες μας σε παρακαλω αν προκειται να δωσεις τοσα λεφτα για να βαλεις υγραεριο στο αμαξι σου... -
https://en.wikipedia.org/wiki/Citroën_C4
Στο πινακακι με τους κινητηρες λεει οτι ειναι MPI δηλαδη ΕΜΜΕΣΟΥ ψεκασμου. Η turbo εκδοση βγαινει με αμμεσο ψεκασμο.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
https://en.wikipedia.org/wiki/Citroën_C4Στο πινακακι με τους κινητηρες λεει οτι ειναι MPI δηλαδη ΕΜΜΕΣΟΥ ψεκασμου. Η turbo εκδοση βγαινει με αμμεσο ψεκασμο.
C4 1598cc VTi 115 (157) 5FV αμεσου ψεκασμού στο τελος του 2010 δες εδω
http://www.qgas.gr/prices.html ΑΕΒ άμεσου ψεκασμού για FSI & TSI από 1090 € -
ντεν υπάρκει ep6 με άμεσο, αυτός που έβαλες πασά μου είναι ο ντούρμπο
Πάμε άλλη μια:
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έμμεσο ψεκασμό έχει.Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ντεν υπάρκει ep6 με άμεσο, αυτός που έβαλες πασά μου είναι ο ντούρμποΠάμε άλλη μια:
Έμμεσο ψεκασμό έχει.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
εχεις κωδικο μοτερ ? το ep6 που το βρηκες για c4 1.6 μιλαει το παληκαρι αν εχω διαβασει καλα ... εκει που το πηγε δεν ανοιξαν το καπω να δουν τι εχει ? φυσικα αν ειναι εμεσου βαζει τα παντα, αν αμεσου επισης βαζει, αυτο του εγραψα
-
EP6 είναι ο ατμοσφαιρικός κι έχει έμμεσο, EP6DT (5FV) είναι ο τούρμπο κι έχει άμεσο, απλά είναι τα πράγματα, δεν χρειάζεται να τα περιπλέκουμε.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ωραίος μάστορας το άφησες κιόλας μέσα ; Μια μέρα για να δει οτι ειναι άμεσου ; Λογικά σε 5 λεπτα θα έπρεπε να το δει.
Έχεις 2 επιλογές την εξής μια
Β δες για κιτ υγρου ψεκασμού. Και αυτο υπαρχει απο 2500-3000 € Prins
Καλέ μου φίλε, μήπως θα πρέπει να τον ρωτήσουμε για την χρήση του αυτοκινήτου?.
Είναι οι τιμές σου με ακρίβεια και λογική δοσμένες. το αυτοκίνητο έχει μαύρες έδρες!.
Αύριο θα ρωτήσω κάτι. Να περιμένουμε?.
Α.Ρώτησα τρις σιτροενάκηδες φίλους.
Το C4 1600 2010, έχει μαύρες έδρες, που αυτές είναι αυτές που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή!.
Η χρεώσει τους είναι 1200 – 1300ε με όλα τα χαρτιά, και δυο χρόνια εγγύηση για κάθε βλάβη προκληθεί από το αέριο επί 2 χρόνια, ελεύθερα χιλιομέτρων. Για την λίπανση, αυτό που έψαχνα πριν πολλά χρόνια, το βρήκαν πριν περίπου 2 χρόνια. Αμπούλες που τοποθετούνται στην μάνικα, και προωθούνταν μέσο αυτής και του αεριού στην δεξαμενή.
Ροτόντας εάν είχαν C4, και ήθελαν απόλυτα αξιόπιστη μετατροπή, οι δυο μου είπαν ότι με το λάδωμα, δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα. Ο τρίτος μου ανακοίνωσε, ότι θα έστελνε το καπάκι στον Δημήτρη!. Έχουμε κοινό ρεκτιφιαντζή!.... συνεργάζομαι μαζί του 35 χρόνια!. Μα και με τον φίλο σιτροενάκια 25 χρόνια.
Πάμε λυπών στο δια ταύτα!.
1300 η εγκατάσταση και τα χαρτιά μαζί με ΚΤΕΟ, + 1000 το καπάκι για σιγουριά =2300 το πολύ.
Ρώτησα τι βάζουν, και μου είπαν 100% ιταλικά.
Α. -
Τον Τζιολα λες στον Πειραια;
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Τον Τζιολα λες στον Πειραια;
Όχι έναν φίλο στην Χαλκηδόνα.
Α. -
Έχω μια απορία. Τι έγινε με αυτούς με τα υγρού ψεκασμού; Έβγαλαν προβλήματα στις βαλβίδες ή όχι;
-
Ο τζιολας έφτιαξε το ford μου με έδρες και βαλβίδες για υγραεριο 25.000 χιλ μετα όλα καλα ford connect 1.8 2004.
Τωρα στο c4 ας μας πει ο φίλος τον κωδικο της μηχανής του !! Στη αδεια το P5 , Να δούμε αν ειναι άμεσου η έμεσου !!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Έχω μια απορία. Τι έγινε με αυτούς με τα υγρού ψεκασμού; Έβγαλαν προβλήματα στις βαλβίδες ή όχι;Κάποια ναι κάποια όχι πια η διαφορά με τον αέριο ; Υπαρχει υγρου με λαδιερα !!
-
Έχω μια απορία. Τι έγινε με αυτούς με τα υγρού ψεκασμού; Έβγαλαν προβλήματα στις βαλβίδες ή όχι;
Κάποια ναι κάποια όχι πια η διαφορά με τον αέριο ; Υπαρχει υγρου με λαδιερα !!
Μπορώ να λιώσω στο γέλιο;;;;
-
Εγώ πάντως, στη θέση του φίλου με το ψιτροέν, δε θα έδινα πάνω από 800 ευρώ για εγκατάσταση. Και φυσικά, δεν θα έφτιαχνα καπάκι εκ των προτέρων. Ας βγάλει πρώτα ζημιά, αν βγάλει και μετά το φτιάχνει.
-
Κάποια ναι κάποια όχι πια η διαφορά με τον αέριο ; Υπαρχει υγρου με λαδιερα !!
Μωρέεεεεεεεεεεε μην γελάς, υπάρχουν αμπούλες!.
Θα μάθω και την πηγή αυτονών και τα κοστολόγια.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Αμπούλες που τοποθετούνται στην μάνικα, και προωθούνταν μέσο αυτής και του αεριού στην δεξαμενή.Σε σύστημα που ψεκάζει αέριο;
Έχω την εντύπωση ότι το περιεχόμενο της αμπούλας θα φτάσει μέχρι τον πνεύμονα και θα συσσωρεύεται εκεί.
Λίγο δύσκολο να το παρασύρει το αέριο μέχρι τους κυλίνδρους.
Υγραεριοκίνηση!