-
Δεν το σωνεις.... οποιος εχει κουραγιο ακομα θα σου απαντησει......(εγω εχω απαντηση αλλα δεν την χαραμιζω) εχω εμπιστοσυνη στον bebe......
-
τοτε ριχνουμε σε αλλους το μπαλακι να μας ξελασπωσουνε...
**δεν μπα να με βριζεις και να με προσβαλεις ....εισαι απλα ενα **http://www.google.gr/imgres?um=1&hl=el&sa=N&biw=1366&bih=576&tbm=isch&tbnid=Ri7CthEcJJ-wGM:&imgrefurl=http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)&docid=P-waPAbDTYVvlM&imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/7/78/Trollface.svg/200px-Trollface.svg.png&w=200&h=159&ei=RsV-UJfOHoGH0AW9xoEw&zoom=1&iact=hc&vpx=122&vpy=50&dur=165&hovh=127&hovw=160&tx=111&ty=83&sig=110581294704870509629&page=1&tbnh=127&tbnw=160&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:0,s:0,i:133
εστω και ενας ανθρωπος να σωθει απο τους επιτηδειους θα ειναι μεγαλο κερδος για μενα
-
Οταν αυτος που μιλας δεν καταλαβαινει δεν απαντας με επιχειρηματα (ευτυχως η συζητηση υπαρχει ολοκληρη απο την αρχη και ο καθενας καταλαβαινει τι εννοω πχ οτι επιχειρημα και αν εγραψα πιο πριν δεν απαντηθηκε απο εσενα.......και τωρα ζητας επιχειρηματα ποσταροντας συνεχως μια μελετη με παλιες καταναλωσεις εργοστασιακα καινουργια αυτοκινητα αλλα ολοι οι υγρεριοκινητοι ξερουν οτι η αποσβεση σε μια μετατροπη οχι καινουργιου βενζινοκινητου σε υγραεριοκινητου (κοστος 1000 περιπου) σαφως ερχεται πολυ πιο γρηγορα στα 20.000 χλμ περιπου) και απο κει και περα υπερκαλυπτει και τυχον ζημιες λογω ελληνων μαστορων.....απλως απαντας στον αλλο με αυτο που πρεπει.................
Εσυ μιλας με χαρτια και εμεις με βιωματα............και με καθημερινη οικονομια και αμεση επαφη με το αντικειμενο. -
οι ασυναρτησιες και αποφυγη συνομιλιας σε μια κοινη βαση με παραλληλη προσπαθεια μεταφορας της κουβεντας ala ping pong style με ακατασχετη φλυαρολογια - παραφιλολογια και προσβολες περιμενοντας απο αλλους να μας βγαλουν απο την δυσκολη θεση της ελλειψης επιχειρηματων on a solid base
εχει μια υπογραφη...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
το ονομα αυτου που απο τις 12 μας καληνυχτησε αλλα ακομα ειναι εδω...μαλλον γραφει στον υπνο του...και επειδη το αστειο τραβηξε πολυ και πλεον δεν ειναι ουτε αστειο
μπορεις να συνεχισεις να παπαρολογεις αλλα θα μου επιτρεψεις να σε αφησω να το κανεις μονος σου.... καπου ειχα δει και ενα κουμπακι αποκλεισμου. θα ψαξωνα δω αν οντως υπαρχειοντως υπαρχει...μετα απο 7 χρονια στο forum αυτο τελικα μου χρειαστηκε
'Διαχείριση εχθρών
Οι εχθροί είναι μέλη τα οποία αγνοούνται εξ ορισμού. Δημοσιεύσεις από αυτά τα μέλη δεν θα είναι εξ ολοκλήρου ορατές. Τα προσωπικά μηνύματα από εχθρούς δεν επιτρέπονται. Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να αγνοήσετε συντονιστές ή διαχειριστές.' -
Επειδη δεν καταλαβαινεις μια απαντηση ειναι ασυναρτησια;;;;
Γιατι να δεχτω ενα αποτελεσμα μιας μελετης που μιλαει για εργοστασιακο αυτοκινητο με αλλη ακριβοτερη τιμη αγορας πλασματικες καταναλωσεις και να το συγκρινω με το δικο μου που το εβαλα μετα και εχω αλλο κερδος βασει του κοστους εγκαταστασης μονο σαν επιβαρυνση. Τωρα ποιος δεν αποφευγει και δεν απανταει;;;;;;;;;Ισχυει αυτο που γραφω η οχι;
Οντως δεν ειναι αστειο..........οχι πια ....μην με αποκλεισεις σε παρακαλω μαλλον ειμαι ο μονος που δεν σε εχει απαξιωσει και μπαινει στον κοπο να σου απανταει..........καλα θα στεναχωρηθω παρα πολυ.......... -
Μήπως να αρχίσει να γίνεται η σελίδα κόκκινη ;;;;;
ΟΚ τέλος το εμπεδόσαμε -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
ΟΚ τέλος το εμπεδόσαμε+1000
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
ΟΚ τέλος το εμπεδόσαμεΠές τα Χρυσόστομε!!!!!!
-
Ας ελπισουμε να εχει βαση το αρθρο που μιλαει για τελος στο σηριαλ της αυξησης
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 108479.asp
-
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Προταση στον mod. Φτιαξε ενα θεμα diesel η υγραεριο να γραφουν τα παιδια και να ξεκ@υλωνουν μια φορα το μηνα που μας θυμουνται.
Την ποιο σωστή παράθεση που έγραψες φίλε μου. είναι και δική μου άποψη. Μέσα σε αυτήν την ενότητα όλα. Έτσι και μόνον θα δοθεί η ευχέρεια της διαλογής!.
Σίγουρα το να κολλάς σε άλλους φίλους, αν και είναι συνήθεια σου, καλό είναι να το περιορίσεις, αντιπαραθέτοντας επιχειρήματα.
Άλλωστε το δικό μου ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ, εμπεριέχει όλα τα καύσιμα!!!!!.... σαφώς και απεριφράστως!.
Α. -
οταν απαντας με επιχειρηματα και ο αλλος αντι να τα αντικρουσει με λογικη τα απαξωνει και τα μηδενιζει θεωροντας τα μη επιστημονικα η τα απορριπτει χωρις λογο ειρωνευοντσς σε και βαζοντας την κασετα αυτων που θελει να πει επαναλαμβανωντας τα συνεχως και ενω του καταρριπτεις το επιχειρημα αδιαφορει για το αν στεκει η ειναι αληθεια αυτα που λεει...και επιμενει .........αν προσθεσω και τις προσβολες και βρισιες χαρακτηρισμους......τοτε τα θελει ο κ...λος του....
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
προς το παρον γελαω με τα 'υποτιθεμενα' 50 λεπτα διαφορα και την απαξιωση των εστω 25 ευρω οικονομια στο γεμισμα την στιγμη που στα βενζιναδικα το 90 % δεν βαζει πανω απο 20 ευρω. Σας αφηνω να συνεχισετε τις θεωριες αφου παλι για το diesel θα μας πειτε κλπ κλπ
οταν η διαφορα στη καταναλωση ειναι 20-30% η διαφορα αυτη ειναι πολυ μικρη
Και είναι ‘μαχητή’ μου!. μα σκέψου το 3700cc με κατανάλωση 24/100 βενζίνα και 5000κμ το χρόνο!. Σε σκάρτα 2 χρόνια θα έχει αποσβήσει!. Μα εάν κάνει 60000/χρονο, τότε δεν είναι η λύση του το αέριο.
Α. -
δοκιμή του ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ fiat panda lpg κ μέτρηση κατανάλωσης +0,9lt/100km παραπάνω καιει με το lpg. περίπου +13% είναι αυτό επιστήμονα με υπόβαθρο
http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=631&article=13394
παρόμοια αποτελέσματα ή κ με ακόμα μικρότερη επιβάρυνση έχουν όλα τα τεστ που έχω διαβάσει + το δικα μας αμαξια μετά από 120.000 χλμ με lpg
@mods
χωρίς να θέλω να κάνω moderating, ρε παιδιά μην αφήνετε τον κάθε χρήστη να είναι τόσο προσβλητικός με άλλους χρήστες. σβήστε κ τίποταγενικότερα, για τις εργοστασιaκές καταναλώσεις κ αν ισχύουν πάντα, ρωτήστε κ αυτούς που πήραν astra turbo που φαίνονται τα πιο οικονομικά, ενώ στην καθημερινότητα καίνε περισσότερο από όλο τον ανταγωνισμό (όπως δείχνουν κ τα αντίστοιχα τεστ στον ειδικό τύπο)
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
σε αυτά τα 13 χρόνια δεν έχει βρεθεί χειρότερη οικονομικά συγκυρία για το κράτος... όσο δεν προστατευεται απο την ΕΕ οι τιμές δεν γνωρίζουν ταβάνι
Με ΔΝΤ να πιέζει από παντού, οι άλλοι ψάχνουν και το καλαθάκι της τουαλέτας, καλέ μου φίλε….. και οι κερδοσκόποι θα κερδοσκοπούν. Σίγουρα θα διαβάζουμε και μ@λ@κισμενες ανακοινώσεις.
Α. -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
μαλλον παρελειψες να μας γραψεις το εξης:
Τιμή αγοράς (αρχικές εκδόσεις)
Panda 1,2 Active 69PS: 10.100 ευρώ
Panda 1,2 MultiJet 75PS: 13.000 ευρώ
Panda 1,2 LPG Dynamic: 12.800 ευρώ2700ε παραπανω σε τιμη η μια εκδοση απο την αλλη
επομενως σε βαθος 5ετιας το ωφελος απο τα καυσιμα ειναι 2.300ε αλλα για να το πετυχουμε αυτο πληρωσαμε επιπλεον 2700ε
επομενως σε βαθος 5ετιας δεν συμφερει...
δηλαδη ακομα και μετα απο 75.000 χιλιομετρα μπαινουμε μεσα...και θα χρειαστει χονδρικα να αγγιξουμε τα 100.000χμ για να κανουμε break evenοταν συγκρινουμε κατι και αντιγραφουμε δεδομενα ας τα αντιγραφουμε ολα και οχι μονο οτι μας συμφερει
δεν κρυβω δεδομενα, απλα παραθετω αυτα που (πιστευω) οτι αφορουν τη συζητηση.
Αλλωστε παραθετω και το λινκ ολοκληρο για να το διαβασει οποιος θελει.Ειμαι περιεργος να μαθω αν πουληθηκε έστω και ΕΝΑ εργοστασιακο LPG, ειδικα μετα την απελευθερωση του πετρελαιου.
οταν η τιμη του Panda LPG ειναι σχεδον οσο και του πετρελαίου, δε νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να μην προτιμησει το πετρελαιο.Οταν ομως το εχεις το Παντα και μεταχειρισμενο το δινεις δεν το δινεις 4000€ τι θα κανεις;
θα δωσεις αλλα 9000€ για να παρεις ενα απο τα οικονομικα καινουρια της κουβεντας μας, ή θα δωσεις 1000€ να βολευτεις μερικα χρονια ακομα οικονομικα;αυτη ειναι η ουσια της κουβεντας που γινεται εδω.
το τι ειναι καλυτερο το ξερουμε, χρημα δεν υπαρχει κι αν ξεμεινες με κανεναν Βενζινοφωνια ουτε ανταλλαγή ως επιλογη
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
ΟΚ τέλος το εμπεδόσαμε
Εάν δεν γράφεις φίλε μου, έχει πλάκα. Μαθαίνεις τι δεν πρέπει να κάνεις.
Σκέψου εάν έγραφα το ένα τρίτο από αυτά, δεν θα με είχε κάνει ο Βασίλης παπαρούνα φθινοπωρινή???!!!!!.. .
Πάντως δεν διέκρινα κανέναν παπαγάλο…. Διότι εάν είχα έναν τέτοιο, θα του έβγαζα την γλώσσα από της αμυγδαλές!. Πιστεύω το ίδιο θα έκανε και ο κάθε συνάδελφος…..
…..και επειδή το πάρτι εξελίχθη επιεικώς αισχρό, δώστε μου την κιλότα μου να φύγω…….
Α. -
Θέλω να δώσω κι εγώ μια απάντηση στο στυλ του κυρ Αντώνη και να πω 'ναι μεν αλλά' για ΟΛΑ τα καύσιμα. Όπως όλοι βλέπουμε, δεν ξέρουμε ποιο είναι το μέλλον των τιμών του κάθε καυσίμου. Θα περίμενε ποτέ κανένας ότι εν μέσω κρίσης κάποιο καύσιμο θα γινόταν φτηνότερο, όπως έγινε το πετρέλαιο; Νομίζω όχι. Ούτε κανένας ξέρει αν το πετρέλαιο αύριο μεθαύριο θα είναι ακριβότερο και από τη βενζίνη (έχει συμβεί και εδώ και συμβαίνει σε άλλες χώρες).
Με αυτά τα δεδομένα θα συμφωνήσω με το bebe ότι
Οταν ομως το εχεις το Παντα και μεταχειρισμενο το δινεις δεν το δινεις 4000€ τι θα κανεις;
θα δωσεις αλλα 9000€ για να παρεις ενα απο τα οικονομικα καινουρια της κουβεντας μας, ή θα δωσεις 1000€ να βολευτεις μερικα χρονια ακομα οικονομικα;αυτη ειναι η ουσια της κουβεντας που γινεται εδω.
-
Λοιπόν, μιά και έχουμε Panda στην οικογένεια και έγινε πριν 2 μήνες υγραέριο, θα παραθέσω τα γεγονότα.
Το αμάξι είναι του 2007, 1.2 με τα 60 άλογα. Το οδηγάει η γυναίκα και κάνει τις διαδρομές για την δουλειά της. Διαδρομές εκτός πόλης, ταχύτητες σχεδόν πάντα 90-110χαω. Κατανάλωση με βενζίνη 5.4-5.5 lt/100km (to trip έδειχνε 5.1-5.2). Ήθελε σχεδόν σταθερά 48-50€ για να βγάλει 500 χιλιόμετρα. Μπήκε υγραέριο γιατί δεν υπήρχαν τα χρήματα να πάρουμε Punto diesel που είχαμε βάλει στο μάτι και γιατί τα μηνιαία χιλιόμετρα διπλασιάστηκαν. Σύστημα Lovato smart, ρυθμισμένο από μένα (δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, έτσι κι αλλιώς ότι και να κάνεις ο λάμδα θα τα φέρει εκει που θέλει στο closed loop), κατανάλωση περίπου 6.7-6.8lt /100χλμ. Αύξηση κατανάλωσης 26-28% σε σχέση με την βενζίνα. Γεμίζουμε με 27-28€, βάλε και 2-3€ η βενζίνη, πάμε στο 30άρι την εβδομάδα. Αυτό είναι το κέρδος, 20€ το γέμισμα στο Panda.
Πέρυσι γεμίζαμε 2 φορές το μηνα, δεν ξεκίνησα να την κάνω την αλλαγή (ήταν και πιό ακριβά τα kit). Φέτος θέλουμε 4 γεμίσματα τον μήνα και το κιτ μπήκε με 800€ όλα μαζί (και ΚΤΕΟ). Κερδίζουμε 80€ τον μήνα, οπότε σε 10 μήνες έβγαλε το κόστος του και θα αρχίσει να δίνει και πίσω. Σε άλλους 2 μήνες θα βγάλει και την πιθανή καμμένη αντλία βενζίνης και σε άλλους 4 την αλλαγή τεσσάρων βαλβίδων εξαγωγής. Αν τα βγάλει τόσο σύντομα, γιατί γενικώς τα οχταβάλβιδα FIRE φημίζονται για την αντοχή τους (το βλέπω και από το τουρμπάκι μου, δεν χαμπαριάζει και από αβάνς, θέλει πάνω από 7-8 λάθος μοίρες για να παραπονεθεί).
Οπότε αυτό είναι το κέρδος μας και φυσικά και δεν υπήρχε άλλη επιλογή να γίνει αλλιώς. Κάποια στιγμή θα περισσέψουν για το Punto diesel, και θα γίνει η αλλαγή χωρίς δεύτερη σκέψη...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
έτσι κι αλλιώς ότι και να κάνεις ο λάμδα θα τα φέρει εκει που θέλει στο closed loop)Επιτέλους και ένας που το παραδέχεται!!!
-
που ειναι οι επιστημονες τωρα;....Οεο;
Υγραεριοκίνηση!