-
Και εγω πιστευω οτι παει πολυ καλα!Βλεπω αρκετα στους δρομους,ειδικα αν σκεφτω τις πωλησεις του προηγουμενου μοντελου στην Ελλαδα,μιλαμε ηδη για επιτυχια!Ισως εδω επαιξε το ρολο του και ο 1,4TSI.
-
ρε παιδιά δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω μαζί σας .
Σας παραθέτω αντίγραφο από άλλο ποστ που δείχνει τις πωλήσεις το α΄εξάμηνο του 2009..
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2009
ΤΑ 20 ΠΡΩΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ- Ford Fiesta 4.930
- Volkswagen Golf 4.531
- Toyota Auris 4.435
- Nissan Qashqai 4.214
- Opel Corsa 3.775
- Toyota Yaris 3.738
- Skoda Octavia 2.906
- Opel Astra 2.872
- Opel Insignia 2.808
- Ford Focus 2.462
- Volkswagen Tiguan 2.360
- Fiat Panda 2.261
- Hyundai i10 2.132
- Suzuki Swift 2.125
- Peugeot 207 2.033
- Kia Ceed 2.030
- Smart Fortwo 2.006
- Fiat Grande Punto 2.005
- MercedesCClass 1.988
- Seat Leon 1.863
Υ.Γ
Δεν λέω ότι δεν είναι καλό αυτ/το.Λέω ότι δεν έχει πουλήσει αντίστοιχα του ντόρου που έγινε και πιθανόν για αυτό φταίει το άσχημο (κατά τη γνώμη μου ) πίσω μέρος.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ρε παιδιά δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω μαζί σας .
Σας παραθέτω αντίγραφο από άλλο ποστ που δείχνει τις πωλήσεις το α΄εξάμηνο του 2009..
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2009
ΤΑ 20 ΠΡΩΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ- Ford Fiesta 4.930
- Volkswagen Golf 4.531
- Toyota Auris 4.435
...
...
...
...
Με το συμπαθειο βρε συ giannik1977 αλλα συγκρινεις σε πωλησεις το Fiesta με το...Superb??
Δες τις πωλησεις στη **κατηγορια D **
http://www.seaa.gr/data/segments/2009-7-seg.pdf
θα διαπιστωσεις οτι καπου κανεις λαθος...
Στα περι ντορου τωρα:
Ντορος εγινε και με το Mondeo (james Bond Car) και με το (zoom-zoom) Mazda6, ντορος (μετα πολυελεαιων) εγινε και με το Citroen C5 κλπ κλπ.Εκτος αν, για εσενα επιτυχημενο ειναι το μοντελο που θα φτασει τις πωλησεις του Golf, Auris, κλπ
-
Εγώ βρίσκω πως πάει εντυπωσιακά καλά το Superb σε πωλήσεις, χάρη στην καλή τιμή του και τον καλό εξοπλισμό. Το έσωσε εννοείται ο 1.4TSI αλλά και το DSG στον 1.8 είναι σε τιμή χάρισμα. Αυτά είναι σημαντικά πράγματα για να τα αγνοήσει ένας οικογενειάρχης που ψάχνει ένα άνετο μεταφορικό μέσο για την οικογένειά του, έστω κι αν είναι πραγματικά από τα ασχημότερα (προσωπική γνώμη, δεν μπορώ και να το αποδείξω! ) που κυκλοφορούν.
Νομίζω πως στην Skoda τρίβουν τα χέρια τους, γιατί ούτε κι αυτοί θα το περίμεναν! Γι' αυτό και ακολούθησαν εξ αρχής πολύ επιθετική τιμολογιακή πολιτική (είναι ελάχιστα ακριβότερο από το Octavia, αυτό τα λέει όλα! ).
Η απορία μου παραμένει πάντως: ήθελε να φτιάξει κατι ομορφότερο η Skoda, αλλά δεν την άφησαν; Ή αυτό είναι το στυλ τους;Το station είναι σαφώς ομορφότερο, αλλά προς θεού, αν το πάρετε, όχι σε σκούρα χρώματα!
-
συμφωνώ , νομίζω ότι αν αντικειμενικά ήταν λιγάκι πιο όμορφο τότε δεν θα υπήρχε λόγος κάποιος να αγοράσει το passat δίνοντας πολλά λεφτά παραπάνω...
Κάτι ξέρουν οι Γερμανοί.. -
συμφωνώ , νομίζω ότι αν αντικειμενικά ήταν λιγάκι πιο όμορφο τότε δεν θα υπήρχε λόγος κάποιος να αγοράσει το passat δίνοντας πολλά λεφτά παραπάνω...
Κάτι ξέρουν οι Γερμανοί..Αν ήταν πιο όμορφο, θα το αγόραζαν κάποιοι που δεν αντέχουν την σημερινή ασχήμια του. Κάποιοι, θα αγόραζαν πάλι το Passat, για να μην πάρουν Skoda.
Αλλά μπορεί να κάνω εγώ λάθος...
-
ομολογώ σωστή η σκέψη σου ...
-
Πιστεύω ότι ένα από τα προβλήματα του είναι το μέγεθος. Παραλίγο να το πάρουμε, αλλά μετά σκέφτηκα ότι μένω Αθήνα και άλλαξα άποψη.
Γενικά είναι γαμάτο αυτοκίνητο σε καλή τιμή, αλλά όχι για ελληνική πόλη. Πιστεύω ότι μια βόλτα στα Πατήσια με Superb παίζει να σου αφήσει κανένα κουσούρι
-
πατησια?κυψελη?χαχα πεζουν κατι στενα που εγω εδω δεν μπορω να στριψω το fabia sedan που εχω!φαντασου το superb..απλα δεν μπενεις εκει μεσα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το station είναι σαφώς ομορφότερο, αλλά προς θεού, αν το πάρετε, όχι σε σκούρα χρώματα!Στα φορτηγά είναι υποχρεωτικά τα φώτα στο πλάι, άρα μην ανησυχείς, θα φαίνεται το βράδυ και από το πλάι!
-
μήπως εννοεί ότι θα μοιάζει σαν νεκροφόρα??
-
μήπως εννοεί ότι θα μοιάζει σαν νεκροφόρα??Όλα τα SW σε μαύρο χρώμα ... σε νεκροφόρες παραπέμπουν!!!
Γι' αυτό υπάρχουν και άλλες χρωματικές παραλαγές. -
Τελικα θα βγει σε station? και αν ναι για ποτε μιλανε?
Οχι τιποτα αλλο αλλα να μαζευω σιγα σιγα λ7 -
Απόσο έχω ακούσει θα βγει τέλη του 2009 ή αρχές του 2010
-
Ο χρήστης Άγης έγραψε:
Απόσο έχω ακούσει θα βγει τέλη του 2009 ή αρχές του 2010Στο νετ λένε για παρουσίαση τον άλλο μήνα στην έκθεση της Φρανκφούρτης αλλά ξεκίνημα αρχές του 2010.
-
Παιδιά έχω μια ερώτηση: Βγαίνει το superb 1.8tsi comfort με καθίσματα υφασμάτινα μπέζ??
-
Είχα πάει να παραλάβω το αυτοκίνητο του πατέρα από το συνεργείο και μέχρι να το ετοιμάσω, χάζευα τα αυτοκίνητα της έκθεσης. Είχε Citroen, Skoda και Chrysler - Jeep.
Καταρχάς, υπάρχουν κάποια από δαύτα που από την έκθεση φαίνεται η αθλιότητά τους, οπότε ένας λογικός άνθρωπος θα έπρεπε να τα απορρίψει αμέσως. Σημειώνω:
-Ολες οι αμερικανιές για τις απίστευτες φτήνιες στο εσωτερικό τους. Να βλέπεις δερμάτινο σαλόνι , αλλά το ταμπλό να είναι αθλιότερο και από Matiz σε ορισμένα σημεία! Ημαρτον! Θα είχε νόημα αν ήταν φτηνά σε αγορά και χρήση όπως στις ΗΠΑ, στην Ελλάδα, ΔΕΝ θα έπρεπε ν' αγοράζονται!-Οτιδήποτε Citroen από C3 και κάτω. Το C1 η γνωστή τρίδυμη αθλιότητα. Το C2 ποιοτικό χάλι και το C3 γερασμένο από παντού. Προσπεράστε.
-Fabia. Εκτός από πανάσχημο, έδειχνε και δείχνει παλιό και τρισάθλιο. Ευτυχώς που δεν πουλάει και δεν το βλέπουμε συχνά έξω γιατί τόση ασχήμια είναι ανυπόφορη.
-Από Octavia (νέα) και πάνω, αυτό που σου κάνει εντύπωση είναι η συνολική ποιότητα που αποπνέουν. Καλά, από ασχήμια χτυπάνε σχεδόν κορυφή εξωτερικά, αλλά το εσωτερικό τους και η συναρμογή τους είναι σε απίστευτα επίπεδα για την τιμή τους. Δεν θα τολμούσα καν να τα συγκρίνω με τα Seat, τα τελευταία είναι μια αθλιότητα. Τα Skoda είναι σε άλλη κλάση στο εσωτερικό.
Ειδικά το Superb. Δεν θα το αγόραζα ποτέ, αφού αν εξαιρέσεις την μάσκα του, το υπόλοιπο είναι απίθανα άσχημο, αλλά ακόμη και σαν 1.4 TSi είναι απίστευτο τι παίρνεις σαν ποιότητα.Δεν θα πω τις γνωστές αστειότητες περί Audi, εννοείται πως δεν πλησιάζει καν, αλλά είναι πολύ κοντά στην VW και πραγματικά τα χωρίζουν λεπτομέρειες... Γι' αυτό και το Octavia δεν είναι και ό,τι φθηνότερο, αφού είναι κοντά στην τιμή του Golf.
Αρχίζω να πιστεύω πως η ασχήμια μπορεί να είναι όντως επιλογή! Αν ήταν και όμορφα, θα έμενε μόνον το σήμα να λειτουργεί αποτρεπτικά και σε μια δεκαετία ίσως να μην αρκεί αυτό...
Πάρα πολύ ποιοτική και η C5, αλλά είδα την βασική έκδοση και δεν μπορώ να πω αν ήταν καλύτερη ή χειρότερη. Πάντως δείχνει ποιοτικότατη (αν και οι πόρτες της θα ήθελα να είχαν πιο βαριά αίσθηση... ).
-
Το 'λεγα εγώ πως στο τέλος Skoda θα πάρεις.
-
καλησπερα και απο εμενα.εχω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το superb II για τον turbodiesel κινητηρα που βγαινει 2.0 lt στα 140 αλογα.ακουσα οτι εβγαλε προβληματα ισχυει η οχι?
-
Ο χρήστης doom27 έγραψε:
καλησπερα και απο εμενα.εχω να κανω μια ερωτηση σχετικα με το superb II για τον turbodiesel κινητηρα που βγαινει 2.0 lt στα 140 αλογα.ακουσα οτι εβγαλε προβληματα ισχυει η οχι?Αν δεν κάνω λάθος τέτοια είναι τα Taxi που κυκλοφορούν (όπως και τα 2λιτρα Octavia5 και προηγούμενο Superb). Έχοντας μια μικρή σχέση με τον χώρο, δεν άκουσα κανένα παραπονο!
Skoda Superb II