-
Εμένα μου φαίνεται ένα ανακάτεμα ωραίων χαρακτηριστικών από άλλα αμάξια-αλλά αποτυχημένο. Από πλάγια η κλασσική γραμμή του σουιφτ, φώτα από το καινούριο 9-5, κάτω μάσκα από octavia rs, και ως σύνολο για κάποιον παράξενο λόγο μου θυμίζει passat...
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Update των chops στα πρότυπα του τελευταίοπυ πρωτοτύπου. Δεν είναι καθόλου άσκημο, μακάρι να βγει έτσι. Ούτε καν με ενοχλεί η ομοιότητα με το 9-5.
@νδρέας
Γιατί να μην σου αρέσει αν βγεί έτσι είναι μακράν καλύτερη υλοποίηση απο το 9.5 .
Και εμένα μου αρέσει !!! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ακουγετε οτι το superb 2 θα εχει ενσωματωμενο ταξιμερτο ,ισχυει ??
To καπέλο θα είναι και αυτό στάνταρ;
Κακία ...... αλλά καλοοοοοοοοό
-
Πολύ καλό. SKODA κράτα καλά πάρτους τα....
-
Γιατί εμένα μου φέρνει λίγο και σε BMW 5;
Μάλλον πρέπει να το κοιτάξω αυτό...
Πάντως μου αρέσει με ό,τι και να μοιάζει.Τυλίξτε μου παρακαλώ ένα στο χρωματάκι της φωτό -
Γιαααα δειτε εδω. Ετοιμο ειναι βρε.
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Γιαααα δειτε εδω. Ετοιμο ειναι βρε.Μήπως πρέπει να προσλάβει η Skoda για σχεδιαστή τον photoshopά από πάνω; Αν και δεν είναι εύκολο να βγάλεις συμπέρασμα γιατί οι φωτό είναι χαμηλής ποιότητας, δεν μού φαίνεται αρμονικό... Βέβαια είναι λογικό να θέλει να από-Passat-οποιηθεί πλέον σχεδιαστικά η Skoda... Πρέπει να δούμε περισσότερες φωτό, αλλά μάλλον μπορούμε να συμπεράνουμε πως αφήνει τον συντηρητισμό κατά μέρος και ψάχνει κάτι διαφορετικό... Μόνο μην πάθει ό,τι και η Seat με το Sal(τ)sa που τα έκανε Salata....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
γιατι κοροϊδευετε?
στα δικα μου ματια ειναι μακραν πιο ενδιαφερον και ομορφο σχεδιαστικα απο μια 5αρα..Βρήκες και εσύ να το συγκρίνεις με απο τα ποιό άσχημα αυτοκίνητα της κατηγορίας. (5αρα, 3αρα, 1...αρα!!!)
-
Εμένα πάλι μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η 5άρα και θα μου άρεσε και η 3άρα αν είχε διαφορετικά πίσω φώτα...
Είδα πρόσφατα μια 3άρα coupe σε μαύρο και έπαθα πλάκα! Απίστευτα όμορφη και εντυπωσιακή, έδειχνε και πολύ μεγάλη σε όγκο καμία σχέση με τις προηγούμενες γενιές...
Βέβαια η 1 ακόμη μου κάθεται κάπως.... Σίγουρα πάντως τις σημερινές BMW δεν μπορείς να τις κατηγορήσεις για αδιάφορο σχεδιασμό... Κι επίσης, αν δεις μια προηγούμενη 5άρα δίπλα στην τελευταία, η προηγούμενη σου φαίνεται λίγη...
Νομίζω πως η Skoda θα βαδίσει σε πιο περίεργα μονοπάτια στο σχεδιασμό, κυρίως γιατί έχει κι αυτή ανάγκη από μια συγκεκριμένη σχεδιαστική ταυτότητα. Μέχρι τώρα ήταν συντηρητική γιατί έπρεπε να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους να την αγοράσουν σαν value for money... Τώρα αυτό δεν είναι αρκετό. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εμένα πάλι μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η 5άρα και θα μου άρεσε και η 3άρα αν είχε διαφορετικά πίσω φώτα....Εγω ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ για την 5αρα,αλλη η 3αρα θα μου αρεσε μονο αν είχε διαφορετική τσιμούχα πανω απο τον 'τεμπέλη'
-
Μήπως η τσιμούχα είναι γαλλική;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εμένα πάλι μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η 5άρα και θα μου άρεσε και η 3άρα αν είχε διαφορετικά πίσω φώτα....
Εγω ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ για την 5αρα,αλλη η 3αρα θα μου αρεσε μονο αν είχε διαφορετική τσιμούχα πανω απο τον 'τεμπέλη'
Μάλλον με...δουλεύεις παλιόπαιδο, αλλά δεν πειράζει!
Πάντως...επιμενω για τα φώτα! Ειδικά αν δεις πόσο ωραία είναι στην coupe...
Παρκάρει κοντά στην δουλειά μου μια 3άρα, λευκή με 18άρες BBS... Πρέπει ν' ανεβάσω φωτό, πολύ όμορφο τουτου! -
Κανεις με τοσα λεφτα δεν θα επαιρνε SKODA επειδη απλα θα γελουσαν οι υπολοιποοι σοτν κοινωνικο του κυκλου.
φιλε aerandir μην εισαι σιγουρος για ολο τον κοσμο, παρα μονο για εσενα..
η skoda απευθυνεται σε ανθρωπους που μπορουν να ξεχωρισουν μερικα πραγματα.
οχι σε ολους.και για ανθρωπους με πιο ανοιχτο μυαλο που μπορουν να δουν το συμφερον τους και την εξισου καλη ποιοτητα χωρις απλα να πληρωσουν το σημα,ωστε να δειξουν οτι ειναι
αλλα οταν ακους ανθρωπο να σου λεει οχι σε τετρακινηση και 260 αλογα και να προτιμησω 318 η οποια φουλ εξτρα θα φτασει το ποσο που δινω για τετρακινηση,ανεσεις ποιοτητα και αλογα,επειδη bmw ειναι το και το,δεν μπορεις να πεις κατι παραπανω!τι να εξηγησεις...
γουστο καπελλο βεβαια του καθενος,αλλα... -
Tι είναι η 'τσιμούχα πάνω απ' τον τεμπέλη';
-
Δε φαίνεται να είναι και τόσο photoshop οι προηγούμενες φωτογραφίες.
-
Τι τιμόνι είναι αυτό ρε παιδιά;
-
ξέρω ότι την σπάει σε μερικούς αυτού του είδους σχόλια αλλά :
μπροστά ξεκάθαρα VW Passat και πίσω BMW 3 coupe
-
Τα μπροστά φώτα ναι από passat, τα πίσω όμως από clk κατευθείαν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα μπροστά φώτα ναι από passat, τα πίσω όμως από clk κατευθείαν.ναι έχεις δίκιο...
-
με κακόγουστη Κορεάτικη αντιγραφή μοιάζει
Skoda Superb II