-
Ο χρήστης paisios έγραψε:
Όσο Κώτσος είμαι και 'γω . Αλλά μην κατηγορείς κάποιον που θα δώσει 23000 για να πάρει ΒMW επειδή είναι BMW όταν εσύ συνέχεια μιλάς για 30 χρόνια ιστορίας.δεν έδωσε 23, 30 έδωσε
-
Μιας και μιλάμε για υπερκοστολόγηση να σημειώσω ότι το 3-θύρο Α3 που είναι ο βασικός ανταγωνιστής της σειράς 1, στην έκδοση Ambition μαζί με κλιμα-μεταλλικά-τέλη κλπ. κοστίζει 26.600!
Βάλτε και άλλα 900 αν θυμάμαι καλά για το Sportback!Και μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που, αν δεν κάνω λάθος, στα μηχανικά του μέρη είναι ένα golf..
Α, μην ξεχάσουμε και την αποκλειστική χρήση σούπερ-αμόλυβδης!Και τα δύο προφανώς είναι υπερβολικά ακριβά και δε δικαιολογούνται, αλλά πόσο πιο φτηνή έπρεπε να είναι η 116i από το Α3??
-
εξου κ η ιδια τιμη κ καμια προσφορα στο γκολφ εδω κ 2 χρόνια που ειναι στην αγορα
Αυτό μας έλειπε... Στα 2 χρόνια να αρχίσει τις εκπτώσεις και τα δερμάτινα σαλόνια. Ωραία ανέκδοτα λες μεσημεριάτικα . Μην τρελαθούμε τελείως....
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
...το Passat ειναι ίσως το best-value for money της κατηγορίας sedan-οικογενειακο...Το Mondeo με καλυτερο εξοπλισμο και 1.8 (125ps) εχει 18000...
Η Laguna 17400... Το Mazda 6 1.8 (125ps) 20000 και ατοκες...Και οσον αφορα τα Corolla, Focus κλπ. στις τιμες καταλογου που βαζετε υπολογιστε εκπτωσεις γυρω στο 1,5k.
Αφηστε που τιποτα δεν δικαιολογει τη διαφορα στην τιμη με το Focus τουλαχιστον!
-
. εξου κ η ιδια τιμη κ καμια προσφορα στο γκολφ εδω κ 2 χρόνια που ειναι στην αγορα.[/b]πουλάει δεν χρειάζεται facelift κ δώρο σαλονι!!!!
Δεν εχεις δικιο σ' αυτο.
Εχει γίνει ήδη η πρώτη μείωση στο golf σε σχέση με τις αρχικές τιμες εδω και πολύ καιρό. Ηταν της τάξης των 700 ευρώ.
Επίσης εκτός αυτού η karenta διαφημίζει αυτό τον καιρό στις κυριακάτικες 1500 ευρώ εκπτωση σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων (δεν ξέρω όμως με ποιους όρους) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...το Passat ειναι ίσως το best-value for money της κατηγορίας sedan-οικογενειακο...
Το Mondeo με καλυτερο εξοπλισμο και 1.8 (125ps) εχει 18000...
Η Laguna 17400... Το Mazda 6 1.8 (125ps) 20000 και ατοκες...Αφηστε που τιποτα δεν δικαιολογει τη διαφορα στην τιμη με το Focus τουλαχιστον!
γράφετε!
ΤΟ *PASSAT 1.6Fsi *ειναι καινουργιο μοντέλο.αυτά που λές εσυ ειναι παλιά εως πολυ παλιά!Γιαυτο κ κάνουν εκπτωσεις ασε που αν πας στην αντιπροσωπεια θα σου καπελώσουν απο 1 εως 2Κ!!! η τιμή που θα σου πουνε στην αντιπροσωπεια απέχει πολύ απο τις τιμες στις διαφημίσεις. -
. Επίσης ο εξοπλισμός της 147 dist είναι καλύτερος του golf!!
απέδειξέ το μου...τι παραπάνω έχει???
Γιατί εχω μπει κ την έχω δει.μην μου πεις το δερμ.σαλόνι που κάνει δώρο για να πουλήσει λίγα παραπανω!!!ενταξει ολες οι εταιρίες το ίδιο κανουν οταν φτάνει το τέλος ζωής του μοντελου.Peugeot 307 Leader,FOCUS I Collection k πράσινα άλογα...συνήθως γινεται μετα το facelift ή δεν γίνεται καν! με το golf IV δεν εγινε εκπτωση ουτε δώρο!
**εξου κ η ιδια τιμη κ καμια προσφορα στο γκολφ εδω κ 2 χρόνια που ειναι στην αγορα.**πουλάει δεν χρειάζεται facelift κ δώρο σαλονι!!!!:lol:
Ουτε το Α3 έκανε κίνηση για κάτι τέτοιο.Ούτε η BMW, ούτε Α-Class,ουτε το MINI Cooper...αυτά ειναι Premium..που για μένα σημαίνει **όνομα **κ οχι δώρο το δερμάτινο σαλόνι.αυτο ΕΙΝΑΙ ο όρος Premium!!!!Το golf αγγίζει τα ορια του Premium κατά την γνωμη μου αλλά θέλει ακομα μια γενιά για να μπει στα ενδοτερα!!Προσωπικη μου γνώμη!
1.H 147 έχει 4 χρόνια και όχι 2 όπως το golf
2. To face lift το έκανε τέλη 2004 δηλάδή 3 χρόνια πριν την επόμενη έκδοση!! και όχι λίγους μήνες πριν.
3.Δεν είναι μόνο το δεμάτινο σαλόνι. Η 147 έχει ραδιο cd, 8 ήχεία, υποβραχιόνια οδηγού και στο υποβραχιόνιο πίσω.
4. Φυσικά και πουλαέι το golf μετά δύο χρόνια κα΄τορθωμα το θεωρείς?
5. Και η BMW όταν άλλξε την 3άρα έκανε προσφορές!! Άρα για σένα δεν είναι Premium!!
6. To mini πρεμιουμ????? Αυτό είναι σαν αυτοκίνητάκι για τα ψωνια στο carefour!!!!!
7. όλα τα περιοδικά διαφωνούν με σένα ότι η 147 δεν είναι αντίπαλος του Α3-Σειρά 1!!! δεν εχω δει ποτέ να ανφέρετε κάτι τέτοιο για το golfAντε και σε καλή μεριά
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
. εξου κ η ιδια τιμη κ καμια προσφορα στο γκολφ εδω κ 2 χρόνια που ειναι στην αγορα.[/b]πουλάει δεν χρειάζεται facelift κ δώρο σαλονι!!!!
Δεν εχεις δικιο σ' αυτο.
Εχει γίνει ήδη η πρώτη μείωση στο golf σε σχέση με τις αρχικές τιμες εδω και πολύ καιρό. Ηταν της τάξης των 700 ευρώ.
Επίσης εκτός αυτού η karenta διαφημίζει αυτό τον καιρό στις κυριακάτικες 1500 ευρώ εκπτωση σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων (δεν ξέρω όμως με ποιους όρους)αν ήταν της αντιπροσωπείας ή κάποια παλιοέκδοση που τους εμεινε stock τότε πάω πασο.εγω δεν μένω ομως Αθηνα.οποτε ξεχνα το.
ασε που σου λεω τιμες Ιανουαριου 2005(τότε το πήρα). 21750 έδωσα εγω με την εκπτωση κ τελη-μεταλλικο. -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Δεν είναι μόνο το δεμάτινο σαλόνι. Η 147 έχει ραδιο cd, 8 ήχεία, υποβραχιόνια οδηγού και στο υποβραχιόνιο πίσω.Το δερμάτινο σαλόνι ξέχνα το. Στη face lift δεν υφίσταται πλέον. Ήταν για την pro face lift μόνο. Τα 8 ηχεία έχουν γίνει πλέον 6, υποβραχιόνιο πίσω δεν υπάρχει (μόνο αν πάρεις το comfort pack).
-
Ο χρήστης paisios έγραψε:
Δεν είναι μόνο το δεμάτινο σαλόνι. Η 147 έχει ραδιο cd, 8 ήχεία, υποβραχιόνια οδηγού και στο υποβραχιόνιο πίσω.
Το δερμάτινο σαλόνι ξέχνα το. Στη face lift δεν υφίσταται πλέον. Ήταν για την pro face lift μόνο. Τα 8 ηχεία έχουν γίνει πλέον 6, υποβραχιόνιο πίσω δεν υπάρχει (μόνο αν πάρεις το comfort pack).
Αναφέρθηκα στην προ face lift καθώς γι'αυτήν μιλούσε ο Θεος
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Γιατί εχω μπει κ την έχω δει.μην μου πεις το δερμ.σαλόνι που κάνει δώρο για να πουλήσει λίγα παραπανω!!!ενταξει ολες οι εταιρίες το ίδιο κανουν οταν φτάνει το τέλος ζωής του μοντελου.Peugeot 307 Leader,FOCUS I Collection k πράσινα άλογα...συνήθως γινεται μετα το facelift ή δεν γίνεται καν! με το golf IV δεν εγινε εκπτωση ουτε δώρο!
**εξου κ η ιδια τιμη κ καμια προσφορα στο γκολφ εδω κ 2 χρόνια που ειναι στην αγορα.**πουλάει δεν χρειάζεται facelift κ δώρο σαλονι!!!!:lol:
Ουτε το Α3 έκανε κίνηση για κάτι τέτοιο.Ούτε η BMW, ούτε Α-Class,ουτε το MINI Cooper...αυτά ειναι Premium..που για μένα σημαίνει **όνομα **κ οχι δώρο το δερμάτινο σαλόνι.αυτο ΕΙΝΑΙ ο όρος Premium!!!!Το golf αγγίζει τα ορια του Premium κατά την γνωμη μου αλλά θέλει ακομα μια γενιά για να μπει στα ενδοτερα!!Προσωπικη μου γνώμη!
2. To face lift το έκανε τέλη 2004 δηλάδή 3 χρόνια πριν την επόμενη έκδοση!! και όχι λίγους μήνες πριν.
3.Δεν είναι μόνο το δεμάτινο σαλόνι. Η 147 έχει ραδιο cd, 8 ήχεία, υποβραχιόνια οδηγού και στο υποβραχιόνιο πίσω.
4. Φυσικά και πουλαέι το golf μετά δύο χρόνια κα΄τορθωμα το θεωρείς?
5. Και η BMW όταν άλλξε την 3άρα έκανε προσφορές!! Άρα για σένα δεν είναι Premium!!
6. To mini πρεμιουμ????? Αυτό είναι σαν αυτοκίνητάκι για τα ψωνια στο carefour!!!!!
7. όλα τα περιοδικά διαφωνούν με σένα ότι η 147 δεν είναι αντίπαλος του Α3-Σειρά 1!!! δεν εχω δει ποτέ να ανφέρετε κάτι τέτοιο για το golfAντε και σε καλή μεριά
Περί εκπτώσεων της 147, ρίξτε μια ματιά εδώ:
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Ισως κ 5 φίλε μου κ απορώ πως υπάρχουν ατομα που παιρνουν ακομα κ τωρα 'παλιο' αμάξι!!!!
- To face lift το έκανε τέλη 2004 δηλάδή 3 χρόνια πριν την επόμενη έκδοση!! και όχι λίγους μήνες πριν.
Ποτε βγαίνει η επομενη εκδοση της 147? 148 θα την λενε?Καινουργια 147 facelift είδα τον Φεβρουαριο στην Ελλαδα εξω στους δρομους.
Ραδιο-Cd k 6 ηχεία Μου έκαναν δώρο στο γκολφ απο την αντιπροσωπεια(ασχετα αν τα άλλαξα γιατι ήθελα BIG SOUND)
ΑΝ Θεωρεις τα υποβραχιόνια μεγαλη διαφορα οκ!!!το γκολφ στην θεση του υποβραχιόνιου εχει χώρο για καφεδάκο + ψιλά + προφυλακτικα+κλειδιά..ενταξει σε κοροιδευω τωρα.πες καμια σοβαρη διαφορα.οπως ζαντες αλουμινιου κ μεγεθος ας πουμε.- Φυσικά και πουλαέι το golf μετά δύο χρόνια κα΄τορθωμα το θεωρείς?
Για κοίτα καλα πωλήσεις ALFA 147 5 χρόνων με VW GOLF V 2 χρόνων κ μετά ελα να γελάσουμε μαζι!
- Και η BMW όταν άλλξε την 3άρα έκανε προσφορές!! Άρα για σένα δεν είναι Premium!!
Η BMW ειναι Premium κ με προσφορές. Ενω η AR k η VW προσπαθουν να γινουν.
- To mini πρεμιουμ????? Αυτό είναι σαν αυτοκίνητάκι για τα ψωνια στο carefour!!!!!
Ειναι premium μινι αυτοκίνητο.αφου έχει στα σπλάχνα του ΒΜW Κινητήρα, σχεδιασμο κ μία τεράστια ιστορία απο πισω του.Οπως κ το 'σκαθάρι'.Ειναι ιστορια απο μόνο του.
- όλα τα περιοδικά διαφωνούν με σένα ότι η 147 δεν είναι αντίπαλος του Α3-Σειρά 1!!! δεν εχω δει ποτέ να αναφέρετε κάτι τέτοιο για το golf
Ποια περιοδικά? τους 4Τ Μόνο? ασε που δεν πιστευω τα περιοδικα
-
Δεν εχεις δικιο σ' αυτο.
Επίσης εκτός αυτού η karenta διαφημίζει αυτό τον καιρό στις κυριακάτικες 1500 ευρώ εκπτωση σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων (δεν ξέρω όμως με ποιους όρους)αν ήταν της αντιπροσωπείας ή κάποια παλιοέκδοση που τους εμεινε stock τότε πάω πασο.εγω δεν μένω ομως Αθηνα.οποτε ξεχνα το.
ασε που σου λεω τιμες Ιανουαριου 2005(τότε το πήρα). 21750
έδωσα εγω με την εκπτωση κ τελη-μεταλλικο.Για το 1500 ναι είναι της αντιπρωσωπίας. Για το 700άρι όμως που έγινε επίσημα και το πολύ ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία?
Δες τις αρχικές τιμές που ίσχυαν αρχές 2004, αν δε με πιστευεις και συγκρινε.....Το πεντάθυρο Sportline των 1.4 λίτρων έχει τιμή 18.295 ευρώ, ενώ στα 1.6 λίτρα, η τρίθυρη έκδοση κοστίζει 20.760 ευρώ και η πεντάθυρη 21.605 ευρώ.....
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
και η πεντάθυρη 21.605 ευρώ.....τόσα έδωσα εγω κ με τα δώρα συναγερμο-radio-cd-ηχεία πήγε 21.750.καλη τιμή για όλα αυτα! μoΝο ο συναγερμος εργοστασιου εχει 600ευρώ Έτσι μου ειχαν πει
-
Ειναι premium μινι αυτοκίνητο.αφου έχει στα σπλάχνα του ΒΜW Κινητήρα, σχεδιασμο κ μία τεράστια ιστορία απο πισω του.Οπως κ το 'σκαθάρι'.Ειναι ιστορια απο μόνο του.
τι κινητήρα έχει το ΜΙΝΙ;
κι επειδή έχει ιστορία; το σκαθάρι βέβαια είναι πονεμένη ιστορία, όπως και το σημερινό μοντέλο Αν είναι έτσι οι 'ιστορίες' καλύτερα να μην υπήρχαν
πόσο να κοστίζει η ιστορία άραγε;
Δηλαδή τα Skoda πόσο μπορούν να τιμολογηθούν;
-
theos.
Σε αφήνω να εκθέτεσαι!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
theos.Σε αφήνω να εκθέτεσαι!
τώρα εκτείθεσαι εσύ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
theos.