-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζετε, θεωρείτε σωστό να έχουμε άλλο θέμα για την σχεδίαση, άλλο θέμα για το χρώμα, άλλο για την ανάρτηση της 1? . Εάν βαριόμουνα δεν θα υπήρχε ευρετήριο αυτοκίνησης, φίλε μου. Και επειδή ο θεός θέτει θέμα ελευθερίας έκφρασης, του επιβεβαιώνω ότι οτιδήποτε άλλο θέμα ανοιχτεί για την 1 θα κλειδωθεί.
Σε αφήνω να καταλάβεις μόνος την διαφορά έκφρασης ελευθερίας από την αυθαιρεσία ανοίγματος νέων θεμάτων.Τώρα μάλλον μας δουλεύεις!
Άπειρα thread έχουν ανοιχτεί στην ζωή του φόρουμ χωρίς λόγο και δεν κλειδωθήκανε
Και δεν καταλαβαίνω γιατί τα πέρνεις και θυμώνεις
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Μάλλον μιλάμε για υποκρισία. Αν κουράσαμε τον κόσμο το thread θα είχε 5 σελίδες και όχι 20. Τραβάτε με κι ας κλάιω!!καλά σοβαρά μιλάς ρε φίλε???
Αππό τις 20 σελίδες, οι 10 είναι δικά σου ποστ και του Θεού_Λάρισα να κράζετε την σειρά-1, και οι υπόλοιπες 10 είναι ποστ των υπολοίπων που σας λένε ότι γίνεστε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ !!! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μάλλον μιλάμε για υποκρισία. Αν κουράσαμε τον κόσμο το thread θα είχε 5 σελίδες και όχι 20. Τραβάτε με κι ας κλάιω!!
καλά σοβαρά μιλάς ρε φίλε???
Αππό τις 20 σελίδες, οι 10 είναι δικά σου ποστ και του Θεού_Λάρισα να κράζετε την σειρά-1, και οι υπόλοιπες 10 είναι ποστ των υπολοίπων που σας λένε ότι γίνεστε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ !!!Αν σταματουσανε να μην μας λένε κουραστικούς θα είχε 10 σελίδες και θα είχε ξεχαστεί
Άρα εδώ εχουμε 2 κατηγορίες κουραστικών!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Τώρα μάλλον μας δουλεύεις!
Και δεν καταλαβαίνω γιατί τα πέρνεις και θυμώνεις
Είπαμε κανουμε οτι θελουμε κ οταν το θελουμε...
Αλλά αυτό δεν ειναι σωστο! Σε ενα δημοκρατικο τόπο συνεύερεσης ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του αφοβα μεσα στα ορια των κανόνων του 'τοπου αυτου.Συμφωνω με τον Μπαμπη που λεει οτι 'Άπειρα thread έχουν ανοιχτεί στην ζωή του φόρουμ χωρίς λόγο και δεν κλειδωθήκανε '
Κ εχω πολλά παραδείγματα να σου πω κ εγω Κ.mod
-
Πάντως θα πρότεινα να κλειδωθεί και αυτό γιατι κατάντησε να είναι προσωπικές αντιπαραθέσεις και κριτικές από τους Σωστούς και Άμεμπτούς προς τους έχοντες κακή συμπεριφορά
-
Μέχρι πότε θα είστε εκτός θέματος?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μέχρι πότε θα είστε εκτός θέματος?μέχρι να μας αγνοήσετε. Όσο τσιγκλάτε τον άλλον(δράση) τόσο πρέπει να αναμένετε αντίδραση.
Αυτός που δεν διαβάζει τον Μπάμπη και τον Θέο, γιατί ειναι κουραστικοί είναι οκ.
Αυτός που ασχολείτε με τον Μπάμπη και τον Θέο μάλλον είναι συνένοχος
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Πάντως θα πρότεινα να κλειδωθεί και αυτό γιατι κατάντησε να είναι προσωπικές αντιπαραθέσεις και κριτικές από τους Σωστούς και Άμεμπτούς προς τους έχοντες κακή συμπεριφοράΟι 'Σωστοί και Άμεμπτοι' έχουν πει ότι η ομορφιά είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Επίσης έχουν πει ότι τα κριτηρία επιλογής αυτοκινήτου διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Εσύ γράφεις συνέχεια κατεβατά ολόκληρα σχετικά με το πόσο άσχημη είναι, σέρνεται, οι αγοραστές της δίνουν θάρρος στις εταιρίες, δεν μου αρέσει, δεν μου αρέσει, δεν μου αρέσει. Εντάξει ρε φίλε. Δεν σου αρέσει. Το εμπεδώσαμε. Αλλά όχι να ειρωνεύεσαι και να κοροϊδεύεις όποιον του αρέσει και θέλει να την αγοράσει.
-
Ο χρήστης paisios έγραψε:
Οι 'Σωστοί και Άμεμπτοι' έχουν πει ότι η ομορφιά είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Επίσης έχουν πει ότι τα κριτηρία επιλογής αυτοκινήτου διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Εσύ γράφεις συνέχεια κατεβατά ολόκληρα σχετικά με το πόσο άσχημη είναι, σέρνεται, οι αγοραστές της δίνουν θάρρος στις εταιρίες, δεν μου αρέσει, δεν μου αρέσει, δεν μου αρέσει. Εντάξει ρε φίλε. Δεν σου αρέσει. Το εμπεδώσαμε. Αλλά όχι να ειρωνεύεσαι και να κοροϊδεύεις όποιον του αρέσει και θέλει να την αγοράσει.
Κανείς δεν είπε ότι δεν είναι υποκειμενικό. Ο καθένας εκφράζει την υποκειμενική του άποψη. Εκτος αν δεν πρέπει να εκφράζουμε την υποκειμενική μας άποψη και να εκφράζουμε μόνο αντικειμενική άποψη.
Αυτό όμως είναι παράλογο αφού κανέις δεν έχει το βάπτισμα της αντικειμενικότητας.
Άρα κανένας δεν πρέπει να εκφράζει άποψη και άρα ας κλείσει το φόρουμ και ο καθένας ας έχει την δικιά του άποψη. Δεν υπάρχει λόγος επικοινωνίας.
Τώρα αν κάποιον το πρόσβαλλα τουθ ζητώ συγνώμη.
Αλλά τι πρόσβαλλα? Ένα nick name στον κυβερνοχώρο? Εδώ είμαστε ανώνυμοι και καμιά φορά(κακώς) ξεφεύγουμε
-
cmarin εφοσον καποιος mod τους κατευθυνε να γραψουν εδω για την 1,κλεινοντας το νεο θρεντ,δημοκρατια υπαρχει,νομιζω οτι μπορουν να γραφουν οτι θελουν πανω στο θεμα...
ο neten πληροφορηθηκε αυτα που ηθελε,μας ειπε τις εντυπωσεις του,ισως το θρεντ θα πρεπε να αλλαξει τιτλο!
αν καποιος δε θελει να διαβαζει,ας μη κανει τον κοπο να μπει στο θρεντ!
as simple as that! -
Κατι μου λεει οτι μερικοι εχουν αρχισει να γουσταρουν την '1' και προσπαθουν με παθος να πεισουν τον εαυτο τους για το αντιθετο
-
Ο χρήστης neten έγραψε:
Κατι μου λεει οτι μερικοι εχουν αρχισει να γουσταρουν την '1' και προσπαθουν με παθος να πεισουν τον εαυτο τους για το αντιθετοΟ Φρόυντ έχει ξεπεραστεί
Μην το πιστεύεις! Απλά δεν πολυαρέσει στα περισσότερα μέλη του forum η σειρά 1. Αυτό ειναι όλο -
neten για μένα είναι ένα ακριβό και άσχημο αυτοκίνητο.
Εάν ήταν ένα άσχημο στα 20Κ πολλοί ίσως παρέκαμπταν τον όρο άσχημο για την ποιότητα και το κύρος της φίρμας.
Αλλά σε αυτή την τιμή....δύσκολα τα πράγματα όταν έχεις τόσες καλές επιλογές στα 2 λίτρα.Απλά σέβομαι όπως και άρκετα άλλα μέλη την επιλογή σου.
-
@neten: Να τη χαίρεσαι τη μικρούλα! Αφού τη γούσταρες τόσο πολύ και είσαι ευχαριστημένος, καλοτάξιδη να είναι
-
Καλοτάξιδο το μπεμπακι και απο μένα, προτιμισεις ειναι αυτες δε μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα, το εξαιρετικο Customer Care της ΒΜW ειναι προπληρωμένο.
-
Ο χρήστης aboukir έγραψε:
Καλοτάξιδο το μπεμπακι και απο μένα, προτιμισεις ειναι αυτες δε μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα, το εξαιρετικο Customer Care της ΒΜW ειναι προπληρωμένο.Ξεθαβουμε ξεθαβουμε?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καλοτάξιδο το μπεμπακι και απο μένα, προτιμισεις ειναι αυτες δε μπορουμε να συμφωνουμε σε ολα, το εξαιρετικο Customer Care της ΒΜW ειναι προπληρωμένο.
Ξεθαβουμε ξεθαβουμε?
καινουργιο αμαξι παιρνει το παλικάρι μη πεσουμε πανω να το φαμε
-
Ο χρήστης aboukir έγραψε:
Ξεθαβουμε ξεθαβουμε?
καινουργιο αμαξι παιρνει το παλικάρι μη πεσουμε πανω να το φαμε
Εχει πληρωσει δυο φορες τελη κυκλοφοριας απο τοτε που το πηρε!!
Εντιτ :καντο τρεις φορες !
-
Ο χρήστης Kostis_Mic έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα,είμαι στο 'τσακ' να πάρω μια 1.16. Χθες έκανα ένα test drive, υπέροχο αυτοκίνητο. Ψάχνω στο φόρουμ να βρω κανένα θέμα με κάποιους που γράφουνε τις εμπειρίες τους από αυτήν την επιλογή και δεν βρίσκω (γιατί είναι τόσο χαοτικό το forum των 4Τ?). Επίσης, ψάχνω και κανέναν Χριστιανό να με διαφωτίσει περί των extra. (δεν σκέφτομαι για 1.18, προτιμώ για πολλούς λόγους να 'στολίσω' λίγο την 1.16). Ακόμη, κάτι άκουσα για νέους 1600αρηδες κινητήρες (με 6 περισσότερα άλογα και χαμηλότερη κατανάλωση) από Σεπτέμβριο, με αύξηση 1.8% στην τελική τιμή αγοράς. Ευχαριστώ!
Κατ'αρχάς με το καλό να πάρεις την νέα σου BMW. Θα ξεκινήσω λέγοντάς σου ότι από αρχές Μαΐου έχω παραγγείλει την 120i 3dr την οποία μέχρι το τέλος του μήνα (με το καλό και αν όλα πάνε καλά) θα την παραλάβω. Θα σου πω τι έχω βάλει επάνω σαν έξτρα...και θα σου πω ποια θεωρώ σημαντικά, έπειτα θα σου δώσω μια συμβουλή για το τι αυτοκίνητο να πάρεις.
Στην 120i έχω βάλει τα ακόλουθα εργοστασιακά έξτρα:
-Xenon, κόστος 1,100 ευρώ
-Πακέτο Φωτισμού (LED κάτω από τα μπροστινά χερούλια, εσωτερικές μπάρες φωτισμού, φώτα ανάγνωσης, φώτα σε σκιάδια οδηγού/συνοδηγού, φώτα ανάγνωσης πίσω και φώτα εισόδου εμπρός), κόστος 264 ευρώ
-Πακέτο Καθρεπτών (Ηλεκτρική αναδίπλωση εξωτερικών καθρεπτών, υποβοήθηση παρκαρίσματως, γυρίζοντας τον καθρέπτη προς τα κάτω όταν επιλέγεται η όπισθεν) κόστος 300 ευρώ
-Εξωτερικό Chrome-Line (διακοσμητικό χρωμιομένο πλαίσιο παραθύρων. Κάλυμμα μπροστινών καθρεπτών σε μαύρο γυαλιστερό και αναγραφή BMW στα μαρπιέ σε χρώμιο), κόστος 174 ευρώ.
-Μεταλλικό χρώμα, κόστος 800 ευρώ (το πήρα σε Montego Blue)
-Δώρο το πίσω Park-Distance-Control (PDC).Σαν έξτρα, πιστεύω ότι τα Xenon (ειδικά σε BMW) είναι απαραίτητα όπως και το εξωτερικό chrome-line (αν πάρεις την 3θυρη) και το πακέτο καθρεπτών στους δρόμους της Αθήνας αλλά και με τον τρόπο που περνάνε τα μηχανάκια. Το πακέτο φωτισμού δεν είναι απαραίτητο...αλλά ζήτα το πίσω PDC δώρο καθώς είναι δύσκολη στο παρκάρισμα...αλλά και δώρο να μη στο κάνουν, το κόστος του είναι 500 ευρώ σαν έξτρα...δηλαδή όσο ένας προφυλακτήρας. Άρα, συμφέρει.
Η BMW Hellas πλέον να γνωρίζεις ότι παίρνει παραγγελίες για 3θυρη 116i. Η νέα 116i θα έχει 122 άλογα και όλο το πακέτο τον EfficientDynamics της BMW στάνταρ.
Άποψη μου είναι να πάρεις την 3θυρη 116i...και όχι την 5θυρη 116i με το 'παλιό' μοτέρ...όσο έκπτωση και αν σου κάνουν...γιατί το τωρινό μοτέρ της 116i έχει υψηλή κατανάλωση για 1600. Υπολόγισε ότι η νέα 116i 3dr θα κάνει όσο η τωρινή 116i 5dr...γιατί υπολόγισε ότι το 3θυρο αμάξωμα είναι περίπου 700 ευρώ φθηνότερο από το 5θυρο.
Με το καλό να την παραγγείλεις...και με το καλό να τη παραλάβεις. Προσωπικά, έχω μείνει μέχρι τώρα πάρα πολύ ικανοποιημένος με την BMW Mobility Πειραιώς.
-
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου Νίκο!
Καλοτάξιδο και καλορίζικο η νέα σου BMW!
Δηλαδή, το καινούριο 1600άρι μοτέρ δεν θα μπει στις 5θυρες ?
BMW 116 Dynamic-Έχει νόημα??