-
Eγω θα προβω στην αγορα αυτης
Canon EOS 400 D KIT
10.1 Megapixel
Ανάλυση : 3888x2592Ειδικά τεχνικά χαρακτηριστικά
Μέγεθος αισθητήρα : 22.2 x 14.8 mm
ISO rating : 100, 200, 400, 800, 1600
Βιντεοκλίπ : No
Min shutter : 30 sec + Bulb
Max shutter : 1/4000 sec
Lcd οθόνη : 2.5
USB : Yes, 2.0
Storage types : Compact Flash (Type I or II)
Βάρος : 556 g
Διαστάσεις : 127 x 94 x 65 mm -
Ωραίος ο Θανίξ!!!
Πολύ καλο μηχανακι η 400αρα,αλλα,περίμενε μεχρι το τελος αυτού του μηνα,που η κανον θα ανακοινωσει τα νεα της μοντελα.Ειναι πιθανον να δούμε ηδη την EOS 450D που θα αντικαταστησει την 400αρα.
-
θα ειναι ομως αρκετα πιο ακριβη ετσι δεν ειναι???
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
θα ειναι ομως αρκετα πιο ακριβη ετσι δεν ειναι???Ακομα και να ειναι πιό ακριβή,μπορει να ριξει κι'άλλο την τιμή της 400αρας.Αν και εχει ήδη κατεβει αρκετα κι αυτη,αλλα ποτε δεν ξερεις.
-
580 το σετ που εβαλα πιο πανω...
καλη τιμουλα μακαρι να πεσει κιαλλο... -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
580 το σετ που εβαλα πιο πανω...
καλη τιμουλα μακαρι να πεσει κιαλλο...580 με τους δύο φακούς;;;;
-
ναι
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
ναικαι με το battery grip;;;
Αν ναι τότε μου ακούγεται πολύ φτηνά!
(δεν έχω επαφή με την αγορά όμως τώρα τελευταία... ξέρω ότι κόστιζε κανένα 120άρι ο κιτ φακός και κανένα 200 ο 50-200 που συνήθως δίνουν μαζί... κανένα 150ρι χωρίς την έξτρα μπαταρία το γκριπ, επομένως πόσο κάνει η μηχανή ρε παιδια;;;;) -
ειναι απο το αντοραμα που εχει πολυ φτηνες τιμες...
ειναι οντως φτηνα -
Βρε,τζαμπαδακι εντελώς ειναι,αλλα και πάλι,περιμενε ως το τελος του Γεναρη.
εντιτ
Mας δουλευεις ρε Θανο;575 με τον 18-55 εχειhttp://www.adorama.gr/eshop/details.php ... cd54896cd8
και 1345 με δυο φακους,χωρις το γκριπ
http://www.adorama.gr/eshop/details.php ... prview=tbl
-
Σαυτη τη τιμή αν δε κανω λάθος είναι το κιτ με τον 18-55 και την κάρτα μνήμης.Λογικά εχουν κάνει λάθος την φώτο...
-
Με 840 εχει αυτο το σετ
http://www.adorama.gr/eshop/details.php ... prview=tbl
που μαλλον θα'ναι αυτο που λεει ο Θανος
-
στα 580 που είπε πάντως είναι αυτό
link
απλά έχουν λάθος φώτο. -
Αχααα!!!!Μαλιστα!!!:iconcool:
Θανο,σόρρυ που σου χαλασαμε το όνειρο,αλλα....
-
Cannon EOS 40D
Aντε να δούμε πότε θα μαζευτούν τα λεφτά -
-
[quote='ΓΙΩΡΓΟΣ123'][quote='Krusenstern'][quote='ΓΙΩΡΓΟΣ123'][quote='Nick-K']Το έβαλα και στο: Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) αλλά καλύτερα είναι εδώ.
Σκέφτομαι να αγοράσω μια ψηφιακή μηχανή. Κατά 99% πάω για την SONY T70 μιας και παλαιότερα είχα την Τ1 και και με κάλυπτε. 226
-
Αντρεα ποτε αναμενεται η παρουσιαση της 450?
-
Οι φήμες λένε οτι θα ανακοινωθεί πριν την PMA γύρω στις 24 Γενάρη και πιθανώς να ανακοινωθεί και το λανσάρισμα της 5D markII, αν και αυτή δεν αποκλείεται τελικά να παρουσιαστεί στην Photokina το Φθινόπωρο.
-
Χτες βράδυ που γύρισα σπίτι με μερικές φωτογραφίες στην 350D μου, την ώρα που τις περνούσα στο PC παρατήρησα πως ο 17-40 που είχα πάνω είχε δαχτυλιές. Βγάζω λοιπόν το πανάκι να τον καθαρίσω, και -πως μου ήρθε;- λέω να κοιτάξω και τους άλλους φακούς που είχα αφήσει στο σπίτι αν είναι οκ ή αν θέλουν καθάρισμα.
Βγάζω τον 70-200 F/4L από τη φωτογραφική τσάντα και ασπρίζω.
Κάτι κουδούνιζε μέσα.
Να μην τα πολυλογώ, για άγνωστο λόγο έχει φύγει το 2ο οπτικό στοιχείο (το αμέσως επόμενο από το μπροστινό) από το δαχτυλίδι του και κουνιέται ελεύθερα μέσα στον φακό. Ο φακός στους 10 μήνες που τον έχω είναι ευλαβικά μεταχειρισμένος, υπέρ του δέοντος μάλιστα.Το κακό -πήρα το ρίσκο εν γνώση μου- είναι πως τον αγόρασα στο περσινό μου ταξίδι στη Νέα Υόρκη από το Β&Η, με αποτέλεσμα να εχει ακόμα έναμιση μήνα αμερικάνικης εγγύησης.
Μόλις έστειλα email στο Β&Η που τους εξηγώ το πρόβλημα μαζί με φωτογραφίες και περιμένω να μου απαντήσουν, αν είναι να τον στείλω. Αν και φοβάμαι πως από τη μεταφορά θα χτυπηθούν όλα εκει μέσα από το ελεύθερο γυαλί.
Γμτ, αυτά δε συμβαίνουν ούτε με τον τελευταίο φτηνοφακό, όχι με L.
Με σάλιο τον κόλλησαν;φωτό της ζημιάς:
Φωτογραφία. Ασχολείστε;