-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Άντε και την έβαλα στο συγκριτικό. Ποια από τις δύο τώρα; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Άντε και την έβαλα στο συγκριτικό. Ποια από τις δύο τώρα;
ty (αν και μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο και τελικά θα διαλέξω αυτή που 'μου' αρέσει εμφανισιακά)
-
Σε αυτη την κατηγορία διαλέγεις αυτή που σου αρέσει και κάνει καλύτερα αυτά που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Εγώ θα προτιμούσα αυτή που τραβάει το καλύτερο βίντεο. Είναι το μόνο που με ενδιαφέρει στις εν λόγω μηχανές μια και για τα υπόλοιπα έχω το θηριάκι.
Υ.Γ Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στις μικρές Sony γι αυτό δεν λέω ξεκάθαρα αυτό που σκέφτομαι -
Εχω την Lumix με το οπτικο Χ12, και με εχει βολεψει πολυ για φωτο του εργου που παρακολουθω Γεφυρες Τουννελ, οδοποιια. Αλλα και τοπια εδω στη Μ.Ανατολη με ενδιαφεροντα κτηρια σε σχημα και μεγεθος, αλλα και αυτοκινητα. εχω βαλει αρκετες εδω μεσα στο carspoting.
-
-
Η παραγγελία έγινε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Η παραγγελία έγινε. Ευχαριστώ για τη βοήθειαΠοια σου αρεσε τελικα??
-
Λόγω Sweep Panorama και HD video προτίμησα τη sony
-
Καλοκλίκωτη λοιπόν
-
Merci bien
-
Παιρνετε κανένα περιοδικό σχετικά για να ενημερωθειτε κτλ? Αν ναι, ποιό?
-
Το Φωτογράφο παίρνω εγώ συνήθως αλλά όχι για ενημέρωση, μιας και στο internet τα βρίσκεις πολύ ποιο νωρίς.
-
πήρα μια κεφαλή Digipod BH 15 Pro Ball Head. ήθελα μία με quick release επειδή αυτή που είχα βίδωνες μια ώρα κάθε φορά. στιβαρή φαίνεται και κρατάει και σε κλίση την 50D με το grip και τον 17-40 πάνω μια χαρά.
είχα στήσει πριν το τρίποδο στη βεράντα και περίμενα με το remote shutter στο χέρι πότε θα ρίξει κεραυνό. έριξε κανά 2 μικρούς αλλά δε τους πρόλαβα κ μετά έφυγε ο καιρός
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Παιρνετε κανένα περιοδικό σχετικά για να ενημερωθειτε κτλ? Αν ναι, ποιό?Digital Camera. Πάρα πολύ καλό!
Βγαίνει κάθε δυο μήνες (αν και έχασα το τελευταίο)Εχει πολλά θέματα για την φωτογραφία, στην ουσία σου λέει τι να κάνεις και πως να το κάνεις για να έχεις το αποτέλεσμα που θες.
Σε κάποιον που μαθαίνει τώρα φωτογραφία, θα του φανεί πολύ χρήσιμο. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Παιρνετε κανένα περιοδικό σχετικά για να ενημερωθειτε κτλ? Αν ναι, ποιό?
Digital Camera. Πάρα πολύ καλό!
Βγαίνει κάθε δυο μήνες (αν και έχασα το τελευταίο)Εχει πολλά θέματα για την φωτογραφία, στην ουσία σου λέει τι να κάνεις και πως να το κάνεις για να έχεις το αποτέλεσμα που θες.
Σε κάποιον που μαθαίνει τώρα φωτογραφία, θα του φανεί πολύ χρήσιμο.Πήρα το Digital Camera Μαρτιόυ-Απριλίου και όντως μου άρεσε πάρα πολύ. Πήρα και το Digital Photography ,το οποίο δεν μου άρεσε, και πηρα και το Practical Photography το οποίο μου άρεσε αρκετά. Μου φαίνεται θα παίρνω το Digital Camera και το Practical Photography.
-
Ο Κατερελος εφερε τον Sigma 200-500 F/2.8 APO EX DG Nikon σε τιμη ευκαιριας!!!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ο Κατερελος εφερε τον Sigma 200-500 F/2.8 APO EX DG Nikon σε τιμη ευκαιριας!!!Δευτερος ξαδερφος του Humble!!!
-
Ένας μικρός, διακριτικός φακός για να τον έχουμε μαζί κάθε στιγμή στις διακοπές μας!
Παραθέτω σχόλιο αγοραστή από το site του Β&Η:
The only con I think I've ever had was carrying it around, and being pulled over by the police on my way to the airport because they thought I had a rocket launcher in my car
Όντως τον δίνει μισοτιμής..
-
και πάλι πολλά είναι για sigma
-
Έχει και ωραίες φωτογραφίες του στο Internet!
Φωτογραφία. Ασχολείστε;