-
Είμαι άσχετος από φωτογραφία λέμε. Γιατί είναι κακό να έχει το μέγεθος μιας dslr?
To μέγεθος δεν είναι θέμα είπαμε. Ίσα ίσα όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερα.
Το θέμα είναι τι φωτός θα βγάζει. Δλδ η fuji (που έδειξα) που είναι στα ίδια λεφτά με την canon (που έδειξε ο zorz) είναι πολύ χειρότερη ψηφιακή; Ή απλά η canon είναι λίγο καλύτερη; -
Δεν ειναι φορητη, ΔΕΝ μπαινει μεσα στο γυναικειο τσαντακι, τιδεγκαταλαβαινεις
Οι bridge ειναι μια κλαπαρχιδια και μιση
-
Άσχετο με τα παραπάνω, αλλά παράγγειλα σε προσφορά από e-shop τη Fujifilm XP60 για rafting κτλ. Για να ιδούμε...
Ok, υπάρχουν σαφώς καλύτερες water/shock proof, αλλά με διπλά+ λεφτά.
-
@Bayern7
Η canon έχει μεγαλύτερο αισθητήρα (συνεπώς σου δίνει καλύτερης ποιότητας αρχείο από τη fuji με λιγότερο ψηφιακό θόρυβο) και μεγαλύτερο διάφραγμα( αφήνει περισσότερο φως να περάσει, άρα είναι καλύτερη στις νυχτερινές λήψεις).
Στα μόνα σημεία που χάνει η canon είναι:
στο κράτημα της μηχανής(grip), viewfinder, μπαταρία, ζουμ. Κερδίζει όμως στο μικρό μέγεθος και στην ποιότητα αρχείου. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν ειναι φορητη, ΔΕΝ μπαινει μεσα στο γυναικειο τσαντακι, τιδεγκαταλαβαινειςΟι bridge ειναι μια κλαπαρχιδια και μιση
Θα τη βάζει στον τορβά! τι θες τώρα;
@Bayern7
Η canon έχει μεγαλύτερο αισθητήρα (συνεπώς σου δίνει καλύτερης ποιότητας αρχείο από τη fuji με λιγότερο ψηφιακό θόρυβο) και μεγαλύτερο διάφραγμα( αφήνει περισσότερο φως να περάσει, άρα είναι καλύτερη στις νυχτερινές λήψεις).
Στα μόνα σημεία που χάνει η canon είναι:
στο κράτημα της μηχανής(grip), viewfinder, μπαταρία, ζουμ. Κερδίζει όμως στο μικρό μέγεθος και στην ποιότητα αρχείου.Ευχαριστώ. Διάβασα και αυτό το άρθρο
Ενδιαφέρον και πολύ επεξηγηματικό.Κατέληξα. Ποια από τις 2;
https://www.skroutz.gr/s/1669521/Fujifi ... 25EXR.html
https://www.skroutz.gr/s/2961665/Fujifi ... S8500.html -
Την HS25EXR που 'ναι έστω κατ' ελάχιστο πιο φωτεινή μάλλον.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Την HS25EXR που 'ναι έστω κατ' ελάχιστο πιο φωτεινή μάλλον.ωραία
είδα και αυτό το video! με πείσανε οι τύποι. η κάμερα είναι καλύτερη και απο DSLR! -
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
bayern βουλγάρα με 7d έβγαζε το φεγγάρι με φλας. μάλλον 24 105 πάνω. γιχιιιιThat being said πριν καμιά 10ριά μέρες σε beach party κάτω απο τον ξάστερο ουρανό ο 'επαγγελματίας' φωτογράφος τράβαγε με το φλάς στραμμένο 90 μοίρες επάνω (και με μινι σόφτμποξ προσαρτημένο)... Μάλλον θα περίμενε να κάνει bounce στον αστερισμό του Κενταύρου...
-
Οι ξεφτίλες! - Εκκλησία Α.Ε.
Μου ζήτησαν 10€ οχι για το ρεύμα που θα κάψω, αλλά γιατί βρίσκομαι εκεί!!!
-
Πρώτον κακώς τα έδωσες (άμα στράβωνε ας διέκοπταν το μυστήριο για 10€ αν τολμούσαν), δεύτερον κακώς το υπέγραψες, έπρεπε να τους πεις να σου κόψουν απόδειξη για το σωστό λόγο και όχι για δωρεά αλλιώς λεφτά γιοκ(που θα ήταν και παράνομοι γιατί απαγορεύεται άλλος πλην ΔΕΗ να πουλήσει ρεύμα).
ευλόγησον -
Ήταν η πρώτη φορά που μου ζήτησαν λεφτά και τα έχασα μπορώ να πω...
Και όπως είπα η δικαιολογία τους ήταν οχι οτι θέλουν τα λεφτά για το ρεύμα αλλα γιατί ήμουν εκεί.
whatever φάση...
Και μας έσβησαν τα φώτα αμέσως μετά το μυστήριο... φυσικά έπεσε καυγάς και τα ξανα άναψαν. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ήταν η πρώτη φορά που μου ζήτησαν λεφτά και τα έχασα μπορώ να πω...
Και όπως είπα η δικαιολογία τους ήταν οχι οτι θέλουν τα λεφτά για το ρεύμα αλλα γιατί ήμουν εκεί.
whatever φάση...
Και μας έσβησαν τα φώτα αμέσως μετά το μυστήριο... φυσικά έπεσε καυγάς και τα ξανα άναψαν.Πρέπει να γίνω παππάς τελικά. Mε Bentley με βλέπω και θα σε έχω δωρεάν
-
Θάνο και εγώ θα τα έχανα αλλά πλέον επειδή τα ευρώ δεν είναι στραγάλια και ο καθένας ζητά ό,τι του καπνίσει πριν ανοίξεις πορτοφόλι να καθυστερείς την όποια πράξη σου μέχρι να σκεφτείς καλά τί λέει ο άλλος.
Γιατί όπως βλέπεις δεν έχουν το θεό τους -
Πραγματικά δεν έχουν τον Θεό τους !!!
-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Πρώτον κακώς τα έδωσες (άμα στράβωνε ας διέκοπταν το μυστήριο για 10€ αν τολμούσαν), δεύτερον κακώς το υπέγραψες, έπρεπε να τους πεις να σου κόψουν απόδειξη για το σωστό λόγο και όχι για δωρεά αλλιώς λεφτά γιοκ(που θα ήταν και παράνομοι γιατί απαγορεύεται άλλος πλην ΔΕΗ να πουλήσει ρεύμα).
ευλόγησονΕχουν κατεβάσει διακόπτη σε γάμο γνωστών μου επειδή δεν είχαν λαδώσει πολύ θράσος
-
Τώρα με βάζεις σε σκέψεις...
Στο προηγούμενο μυστήριο (χωρίς να μας έχουν ενημερώσει για λεφτά) μας έκλεισαν τα φώτα κανένα δεκάλεπτο πριν τελειώσει...
Λες;! -
να ενημερώσεις τον κουμπάρο ή/και τον γαμπρό για σχετικά, δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις. Τους νεοκόρους να φοβάσαι αυτές είναι οι μεγαλύτερες πτάνες εκεί μέσα.
-
Τι λες ρε φίλε, τι σου ζήτησαν? Πάνε καλά οι παπάδες??!! Κακώς τα έδωσες ρε Θάνο!
-
Οι επίτροποι/νεωκόροι συνήθως είναι μειωμένης ευθύνης (δεν τους κόβει και πολύ).
Γι αυτό και στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων οι παπάδες διαλέγουν τέτοιους τύπους. Για να τους κάνουν ότι θέλουν, να είναι υποχείρια τους και να μην ανακατευόνται στις λαμογιές του παπά.
Οπότε κράξτε τους τραγόπαπες την επόμενη φορά.
Φωτογραφία. Ασχολείστε;