-
Ημουν σίγουρος ότι θα ήταν ανω της 30ετίας!!!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Σας παρουσιάζω την φωτογραφική που σημάδεψε την (φωτο-)ζωή μου απο την τρυφερή ηλικία των 14 μέχρι τα 20!Pentax Auto 110
Καταπληκτική μηχανούλα. Την είχα αγοράσει γύρω στις 5000 δρχ το 85!
Δυστυχώς είχε άδοξο τέλος κάπου στο 87 88 μια κ την δάνεισα κ μου την επέστρεψαν πίσω υποβρύχια !Πριν περίπου 6 χρόνια έγινα κάτοχος μιας Pentax PZ1. Πολύ καλή μηχανή, ειδικά στο Acropolis είχα βγάλει πολύ όμορφες φωτογραφίες.
Τελικά όμως υπέκυψα στις digital κ πριν 2 περίπου μήνες αγόρασα μια Nikon D80 μ ένα φακό 55-200. Απλά superb!!!
Αν κ αυτή όπως κ η Pentax θέλουν εξοικείωση κ διάβασμα! :lol
Πάντως κ οι 2 αυτές μηχανές μπορούν να σε κάνουν πολύ μάγκα χωρίς να έχεις τα απαραίτητα φωτογραφικά χλμ! -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Hello, κάποιο καλό site ή κατάστημα / τυπογραφείο που αναλάμβάνει πλέον αν τυπώσει σε βιβλίο φωτογραφίες σου - έχετε κάτι να προτείνετε?Μίλα με τον Βαϊνβουρμ.Δες τη σελίδα του στο
http://www.tipoma.gr
2106469432Αξιόλογο εργαστήριο,με πολύ καλές τιμές και ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενο.Μετά το κλείσιμο του Τσιτερού,το 'ανακάλυψα' και δεν το μετάνιωσα!
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Hello, κάποιο καλό site ή κατάστημα / τυπογραφείο που αναλάμβάνει πλέον αν τυπώσει σε βιβλίο φωτογραφίες σου - έχετε κάτι να προτείνετε?
Μίλα με τον Βαϊνβουρμ.Δες τη σελίδα του στο
http://www.tipoma.gr
2106469432Αξιόλογο εργαστήριο,με πολύ καλές τιμές και ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενο.Μετά το κλείσιμο του Τσιτερού,το 'ανακάλυψα' και δεν το μετάνιωσα!
Ευχαριστώ!
-
Ενδιαφερομαι για μια ψηφιακη κομπακτ για δωρο, γυρω στα 180 Ε.
Βλεπω οτι οι Kodak ειναι αισθητα φθηνοτερες απο τις υπολοιπες 'μαρκες'.
Εχουν κανενα κουσουρι; -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
**Εχουν κανενα κουσουρι; **Ναι έχουν: δεν είναι Canon
-
Από εμπειρία: είναι πολύ φαγανές στη μπαταρία τους.
Κατά τα άλλα πάρτην, αρκεί να είναι από τις φτηνές (μη δώσεις πολλά λεφτά). -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
**Εχουν κανενα κουσουρι; **Ναι έχουν: δεν είναι Canon
Κι εγω canon-ακιας ειμαι
για δωρο
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Εχουν κανενα κουσουρι;το εχω ποσταρει μια σελιδα πριν
Οι φωτογραφιες που βγαζει ειναι καθαροτατες,χωρις ψηφιακο θρυβο και στα λεφτα της ειναι τιμια επιλογη
Σου παραθετω τι εγραψαΠροχτες αγορασα μια κομπακτ μηχανουλα για το ετερο ημισυ
Την Πενταξ Μ40 απο το Media Markt 179 E μαζι με θηκη Πενταξ
Αν και αποφευγω να ψωνιζω απο πολυκαταστηματα,την ειχε σε αρκετα καλη τιμη,10 Ε κατω απο τα υπολοιπα καταστηματα της Θεσσαλονικης,τα οποια την εδιναν χωρις την θηκη και ειχε αμεσα διαθεσιμο το προιον σε ροζ χρωμαΣε αυτην την τιμη, εχε εχει αρκετα καλα ISO μεχρι 3,200, αισθητηρα 8 Mp
και αν αποδειχθει και αυτη τοσο αξιοπιστη οσο μια παλια πενταξ που ειχα ,πστευω ειναι μια τιμια αγορα στα λεφτα τηςΙντερνετομαγαζα της Αθηνας την διεθεταν στα 149 Ε,με 10 Ε μεταφορικα,παμε στα 159 και χωρις την θηκουλα της ,(αντε 10 Ε πες ,παμε στα 169,χωρις να ειναι και επισημης αντιπροσωπειας(οχι οτι ειναι κακο αυτο)αλλα χωρις να την εχουν αμεσα διαθεσιμη σε ροζ χρωμα
Οποτε προτιμησα να την παρω απο το Media
Ρεπελλας και Μαγριζος ,μαγαζια στην Θεσσαλονικη την ειχαν 189 εκαστος
ενα μαγαζακι Καπαφωτ,δεν μπορεσα να ρω που ειναιΜολις βγαλω φωτο θα σας πω για την ποιοτητα ,αν και δεν περιμενω πολλα απο μια κομπακτ σε αυτην την τιμη
-
Την πήρααααααααα
Πρέπει να βγω έξω να βγάλω καμια φωτογραφία ρε γαμώτο!!!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Την πήρααααααααα
Πρέπει να βγω έξω να βγάλω καμια φωτογραφία ρε γαμώτο!!!
με γεια το εργαλειο
-
doom1983
Το ειχα διαβασει, ευχαριστω, καλη φαινεται.balo, με γεια και περιμενουμε δειγματα.
-
Ωραια μηχανούλα balo.βαλτη στο αυτοκίνητο,και ξεκινα τις βόλτες.
-
να ρωτήσω κάτι...
έχω μια κομπακτ κανον... αν την πάω στο χιονοδρομικό, στους -10 βαθμούς κελσίου, θα πάθει τίποτα από το κρύο? -
Μην την βάλεις από ζέστη καμπίνας κατευθείαν στους -10. Καλύτερα έχει την στο ταξίδι στο πορτμπαγκάζ που έχει πιο κρύο αέρα από την καμπίνα. Να αποφύγεις τους υδρατμούς δλδ.
-
Απο το κρυο,μπορει να 'πεθανει' η μπαταρια,ή να πιασει υδρατμους ο φακος.
Εαν τη βγαλεις απότομα απο τη ζεστη,μπορει να υγροποιηθούν και να τη θολώσουν,οπότε,ή αυτο που λέει ο Ντίνος,ή την εχεις μεσα σε μια ναυλον σακούλα,που βοηθαει στην ομαλή ψυξη -
ευχαριστώ παίδες!
δυσκολο το κόβω το πράγμα...
έχω ήδη χαλάσει μια φωτογραφική από πέσιμο...
μην χαλάσω κ αυτή... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Balo, αν θέλεις φτηνούς μτχ φακούς έχω έναν 55-200 σιγμα σε πολύ καλή κατάσταση και έναν 28-105 (f2.8-4) σιγμα σαν καινούργιο (ζήτημα να έχω βγάλει 100φωτό) σε χαμηλή τιμή... αν σε ενδιαφέρει κάτι από τα δύο στείλε μου pm!
Έχεις pm!
-
Σημερα μπήκα στην ψηφιακη εποχη.
Μολις αγορασα μια μτχ. EOS 350D που συνοδευεται απο εναν Sigma 18-50 EX f2.8 και ενα Battery packΠολύ μικρη μηχανούλα,και χωρις το έξτρα γκριπ θα γλυστρουσε μεσα στα χερια μου.Περισσοτερο εντυπωσιακος ο φακός με το σταθερο διαφραγμα,που υπόσχεται το 'κατι παραπάνω' σε θεματα οξυτητας και φωτεινότητας,και ο οποίος ηταν και αυτος που με εκανε να την ζητησω για αγορα.
Αρνητικο της μηχανης,το ότι δε συνεργαζεται με τον Sigma 105 EX f2.8 Macro μου,μιας και βγαζει μηνυμα error99.
Θα δοκιμασω μιας μορφης αναβαθμισης της μοντούρας του,μπάς και λειτουργησει και αυτος μαζι της.Οι υπόλοιποι τρεις φακοι μου,δουλευουν αψογα.Το ίδιο και το παλιο μου φλάς. -
Kαλές φωτογραφίσεις Αντρέα
Φωτογραφία. Ασχολείστε;