-
Krusenstern
είναι κούκλα! Ελπίζω να την δούμε στο Λιτόχωρο! Καλορίζικη! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Duty Free αερδρομίου εκτός Ευρώπης
Ενδιαφερον!Πότε θα ξαναφυγεις Ευρωπη;Παραγγελείες δεχεσαι;
Η κόπιτσα τί είναι;
Εκτός Ευρώπης είπα Αντρέα και μάλλον θα αργήσω πολύ να ξαναβγώ. Εντός Ευρώπης, οι τιμές στα αεροδρόμια είναι πάνω-κάτω ίδιες με τα μαγαζιά.
Kόπιτσα:
-
Μετά από μια συζήτηση που είχα πρόσφατα, προέκυψε ένα ερώτημα...
Η πνευματική ιδιοκτησία μιας φωτογραφίας ανήκει στον φωτογράφο. Αυτοί που τυχόν απεικονίζονται στην φωτογραφία έχουν κανενός είδους δικαίωμα πάνω στην φωτογραφία; (π.χ. ως προς τη διακίνησή της, τη δημοσίευσή της ή μη, την επεξεργασία της ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...)
-
The Chelsea Clinton issue!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μετά από μια συζήτηση που είχα πρόσφατα, προέκυψε ένα ερώτημα...Η πνευματική ιδιοκτησία μιας φωτογραφίας ανήκει στον φωτογράφο. Αυτοί που τυχόν απεικονίζονται στην φωτογραφία έχουν κανενός είδους δικαίωμα πάνω στην φωτογραφία; (π.χ. ως προς τη διακίνησή της, τη δημοσίευσή της ή μη, την επεξεργασία της ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...)
Από όσο ξέρω, αν η φωτογραφία είναι σε δημόσιο χώρο, και δεν αφορά εκείνους προσωπικά, δεν έχουν κανένα δικαίωμα.
Κάπως απλοϊκά, άλλο είναι να βγάλεις π.χ. «τη Μαρία στο σταθμό του τραίνου», οπότε μπορεί η Μαρία να έχει δικαίωμα λόγου στην τύχη της, και άλλο αν βγάλεις «επιβάτες στο ΧΧΧΧ σταθμό που επιβιβάζονται στο ΥΥΥΥ τραίνο» οπότε οι μετέχοντες δε μπορούν να σε περιορίσουν. -
Μπλάστερ, πως βάζω την Canon να τραβάει βίντεο?
-
κύριε koyk, ελεος
Βλέπεις τον περιστοφικό διακόπτη; Τον γυρνάς ώστε η εικονίτσα της κάμερας να είναι δίπλα στην γραμμούλα. Αν δεν βλέπεις την εικονίτσα, κλείνεις ένα ραντεβού με τον οφθαλμίατρο και ξαναπροσπαθείς.
Αφού λοιπόν έχει μπει σε video mode, πατάς τη σκανδάλη και αρχίζει να τραβάει. Την ξαναπατάς και σταματάει. Απ' το menu επιλέγεις σε τι ανάλυση θες να τραβάει. -
Αυτά τα έκανα....αλλά όταν πάταγα τον διακόπτη...συνέχιζε να βγάζει φωτογραφίες!
-
Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και ένα εικονίδιο που τα λέει όλα... ->
Διαβάστε και λίγο τις οδηγίες χρήσης
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:oops:Αυτά τα έκανα....αλλά όταν πάταγα τον διακόπτη...συνέχιζε να βγάζει φωτογραφίες!
Όταν γυρνάς τον διακόπτη σου βγάζει το 'video mode' ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:oops:
Αυτά τα έκανα....αλλά όταν πάταγα τον διακόπτη...συνέχιζε να βγάζει φωτογραφίες!
Μου βγάζει το εικονίδιο του video, ναι.
Βασίλη, το manual είναι στα Γαλλικά! ¨Εκανα όσα κατάλαβα, αλλά φαίνεται πως δεν κατάλαβα καλά!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:oops:
Μου βγάζει το εικονίδιο του video, ναι.
Βασίλη, το manual είναι στα Γαλλικά! ¨Εκανα όσα κατάλαβα, αλλά φαίνεται πως δεν κατάλαβα καλά!
Το μενου της μηχανής είναι στα αγγλικά? Εννοώ μήπως χρειαστεί να επιλέξεις το διακόπτη στη σωστή θέση και από το μενού της μηχανής να το γυρίσεις σε video recording.
-
Το menu της μηχανής είναι στα Αγγλικά, αλλά σε video mode την βάζεις από τα κουμπιά. Μου είχε δείξει ο Μπλάστερ αλλά δεν θυμάμαι!
-
Για τι μηχανή μιλάμε?
Δες μήπως πρέπει να συγχρονίσεις σωστά και 2ο διακόπτη για αυτή τη λειτουργία...
-
Αυτή που έχει βάλει σε φωτό ο Χάρης. Canon S2 IS...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επειδή σ' αγαπάω:
http://www.starbatteries.com/capos25mpdic.html -
-
ΟΚ! Το βρήκα. Δεν πατάς το κανονικό πλήκτρο αλλά το κόκκινο που είναι δίπλα στο 'μάτι'!
-
-
ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ ΡΕ ΚΟΥΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
Φωτογραφία. Ασχολείστε;