-
Μάλλον είναι η εποχή τέτοια. Γύρισαν όλοι με τις μνήμες και τα φιλμ γεμάτα από τις διακοπές και τα πήγαν αυτό τον καιρό για εμφάνιση.
-
Mε τι τιμή εκτυπώνετε σε χαρτί 10Χ15 από μνήμη ή CD?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μάλλον είναι η εποχή τέτοια. Γύρισαν όλοι με τις μνήμες και τα φιλμ γεμάτα από τις διακοπές και τα πήγαν αυτό τον καιρό για εμφάνιση.Eγώ το απέδωσα στο ότι πλέον τα φιλμ τείνουν να εξαφανιστούν και τα στέλνουν κάπου κεντρικά. Για τα σλάιντς σίγουρα ισχύει αυτό, μου είπαν ότι υπάρχει ένα μόνο μηχάνημα στην θεσσαλονίκη.
-
Το έλεγα εγώ ότι σε λίγο καιρό δεν θα μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με φιλμ και δεν με πιστεύατε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
1 βδομάδα για εμφάνιση κανονικού φιλμ και 1,5 για σλάιντς.Όλοι τόσο θέλουν πλέον;
Εγώ τα slides τα παίρνω σε 1-2 μέρες, μπορεί και 3 αν τα θέλω σκαναρισμένα (σκανάρισμα της πλάκας). Το κόστος είναι πρόβλημα όμως. Κάθε φορά λέω 'δεν ξαναπαίρνω slides, θα πάρω μια καλή ψηφιακή'.
-
Σε μια μερα μου ερχονται τα αρνητικα μου τυπωμενα,και κοντα τρεις-τεσσερις μερες τα σλάιντς
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Mε τι τιμή εκτυπώνετε σε χαρτί 10Χ15 από μνήμη ή CD?Αν θυμάμαι καλά, στο κατάστημα που πάω:
οι 1318 έχουν 1 ευρώ
οι 1015 70 λεπτά
και οι 20*25 4 ευρώ -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά, στο κατάστημα που πάω:
οι 1318 έχουν 1 ευρώ
οι 1015 70 λεπτά
και οι 20*25 4 ευρώΕκτύπωση?
Κάποιο λάθος κάνεις. Πριν ένα χρόνο στην Αθήνα εκτύπωνα με 0,14
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
οι 1318 έχουν 1 ευρώ
οι 1015 70 λεπτά
-
Αν πάτε σε μαγαζί με mini-lab συνήθως είναι 0.12-0.15.
Ανάλογα με την ποσότητα μπορεί να διαφέρει η τιμή... -
[quote='cmarin']Κάποιο λάθος κάνεις. Πριν ένα χρόνο στην Αθήνα εκτύπωνα με 0,14
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
οι 1318 έχουν 1 ευρώ
οι 1015 70 λεπτά
-
Θα χρειαστώ 2η μπαταρία για την ψηφιακή. (Canon 350D)
Η αυθεντικη Canon πρεπει να εχει καμια 60ρα κ μου φαίνονται πολλα.Τις προαλλες περασα απο το Mediamarkt για αλλο λογο κ κοιταξα 3ου κατασκευαστή αλλά δε βρήκα για τη μηχανη μου.
Καμια άλλη ιδέα για Θεσσαλονίκη;
Τα αμιγώς φωτογραφικά μαγαζια λέτε να εχουν;[edit: [url=http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=56470373&product=851116]
-
Αν ψάχνετε φωτογραφική μηχανή με αρκετά καλή ποιότητα σε πολύ λογική τιμή, κοιτάξτε και εδώ
-
Στο eBay ψάξε για orphanbiker (πωλητής). Έχω πάρει 2 μπαταρίες για βιντεοκάμερα canon και είναι πολύ καλής ποιότητας και τιμής. Να ξέρεις το κωδικό της μπαταρίας.
Μπορεί να σου κάνει αυτή
-
Ναι, αυτή ειναι!
Ευχαριστώ πολυ, μοιάζει πολυ καλή ευκαιρία!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν ψάχνετε φωτογραφική μηχανή με αρκετά καλή ποιότητα σε πολύ λογική τιμή, κοιτάξτε και εδώ -
-
Με 'camera obscura' τις τραβηξες τις φωτογραφιες Κωνσταντινε;
Εδω που τα λέμε,η χρηση τους πλέον για φωτογραφιση,δεν εχει σχεδον κανενα νόημα.Σίγουρα σαν κειμήλιο μετραει,και σαν στολίδι μιας βιβλιοθηκης επίσεις.
Μαρκα/μοντελο/φακο;
-
HUNTER
Επέστρεψα σπίτι τώρα . Από Δευτέρα που θα ξαναπάω θα βάλω αναλυτικές πληροφορίες! Δεν έχω δοκιμάσει καμία λήψη έτσι για να μου φύγει η περιέργεια.
Φωτογραφία. Ασχολείστε;