-
Είναι σταθερής παροχής φωτός; Εγώ το πέρασα για φλας ρε μλκ
-
κλατς
-
τι σημαίνει ρε το ηχητικό -κλατς- ??
-
Ο ήχος του ιδρώτα στο κούτελο
-
Πολύ γρήγορα προχωρά αυτή η συζήτηση
Είχα βρει κάτι παρόμοιο στο internet και είπα να το δοκιμάσω όταν πλέον απέκτησα τον Tamron 90mm macro. Αγόρασα από ebay ένα φωτιστικό για σκηνή κάμπινγκ. Αν ψάξετε για Led UFO light θα βρείτε άπειρα. (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=160438548831). Έβγαλα το πίσω καπάκι και έκοψα το κέντρο του (που αποθηκεύονται οι μπαταρίες), άλλα δεν έβρισκα τρόπο να το στηρίξω στον φακό. Επίσης φοβήθηκα μήπως λόγω βάρους προκαλέσω ζημιά στον φακό. Έτσι αποφάσισα να πάω σε κάτι πιο minimal Αγόρασα ένα step-up ring (το φτηνότερο που βρήκα), κόλλησα σε σχήμα αστέρα 8 μπατονέτες και πάνω σε αυτές βίδωσα και κόλλησα τις πλακετούλες με τα LED. Από εκεί φεύγει καλώδιο (που προφανώς συνδέεται και αποσυνδέεται) και πηγαίνει σε μια τετράδα μπαταρίες. Με το ανάλογο διακοπτάκι ανοίγω και κλείνω την τροφοδοσία. Αυτό είναι όλο.
Θέλει αρκετή βελτίωση, γιατί το πλαστικό δύσκολα κολλάει στο μέταλλο του step-up ring, καθώς και ίσως να μονώσω (με κάποιο ειδικό spray ίσως, τις επαφές των led - αν και δε ξέρω κατά πόσο αξίζει).
Φωτογραφίες σε λίγο. -
-
greek πατέντα
παίδες πουλάω flash 580EX II για όποιον ενδιαφέρεται. αφού θα πάω σε studio flash πρακτικά μου είναι άχρηστο το 2ο flash (θα ήθελα και μια βοήθεια πάνω σ'αυτό όπως έχω γράψει εδώ )
-
Ρε Κάποιοι στο DPGR ειναι για τον λούτσο
htanso21, έχετε αποκλειστεί από αυτή τη δημόσια συζήτηση!
15ήμερος αποκλεισμός του λογαριασμού σας λόγω απαράδεκτης χρήσης αρνητικής αξιολόγησης σε συντονιστικού περιεχομένου μήνυμα του Γενικού συντονιστή στο forum. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε Κάποιοι στο DPGR ειναι για τον λούτσοhtanso21, έχετε αποκλειστεί από αυτή τη δημόσια συζήτηση!
15ήμερος αποκλεισμός του λογαριασμού σας λόγω απαράδεκτης χρήσης αρνητικής αξιολόγησης σε συντονιστικού περιεχομένου μήνυμα του Γενικού συντονιστή στο forum.Σε μπαναραν;
-
Μπορείς να μου στείλεις τα ονόματα τους...Κανα δυό από τους εκεί διαχειριστές δεν θα ήταν άσχημη προσθήκη στο φόρουμ μας
-
Ναι γιατί πριν μέρες είχα βάλει αρνητική αξιολόγηση σε μια παπάρα που πέταξε ο admin
Δημοκρατία ρε!!! χαχαχαχα
-
Το έχω κόψει εντελώς το DPGR, πολύ νοσηρό, τρομοκρατικό και αντι-δημοκρατικό κλίμα
Και κρίμα, γιατί από καλλιτεχνικής άποψης συμμετέχουν εξαιρετικοί φωτογράφοι.
-
γμσ τα το χουν κάνει πολύ μη μου άπτου.
Θυμάσαι το τόπικ Θάνο να το δω;
-
Δεν θυμάμαι που ακριβώς ήταν.
Αλλά είχε να κάνει με ενα μέλος που ήθελε να φύγει.μια κοπέλα είχε πει οτι το σωστό ειναι να ψάξουμε γιατί θέλει να φύγει αυτό το άτομο και να προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε.
Για αυτό που είπε, είχε λάβει 7 αρνητικές.Και απο κάτω ο admin είχε απαντησει με τρόπο που δεν θελω να τον γραψω εδω, όπου και για αυτό ελαβε την αρνητικη απο εμενα. Φυσικά καποιος ειχε μπει στα καπακια και του ειχε βαλει θετική...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Είναι σταθερής παροχής φωτός; Εγώ το πέρασα για φλας ρε μλκΔεν πειράζει, εγώ το πέρασα για κάτι άλλο...
@ axel12p: καλή δουλειά, αλλά θέλει κάτι πιο μόνιμο από τις μπατονέτες για να το στηρίξεις.
Το έχω κόψει εντελώς το DPGR, πολύ νοσηρό, τρομοκρατικό και αντι-δημοκρατικό κλίμα
Και κρίμα, γιατί από καλλιτεχνικής άποψης συμμετέχουν εξαιρετικοί φωτογράφοι.
E, λίγα λόγια για τους συντονιστές του dpgr!
-
Το DPGR νομιζω οτι προσπαθωντας να μη χασει κοσμο,πέφτει σε τρομερα σφαλματα διαχειρισης.Και μαλλον πανε απο το κακο στο χειροτερο.Μαλλον θα οδηγηθει στο να παραμεινει ενεργο για ενα μικρο σχεδον κλειστο κυκλωμα (που θα βαζουν θετικες στους μοντερειτορς για να τους γλυφουν και αρνητικες στους 'κακους' εκτος κλικας-και μη χειροτερα δηλαδη ) και ετσι θα χαθει η δυνατοτητα της ελευθερης επικοινωνιας μεταξυ ανθρωπων που εχουν ενα κοινο ενδιαφερον.
-
Είναι της μόδας τα κλειστά κλαμπς των βαυκαλιζομένων.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι της μόδας τα κλειστά κλαμπς των βαυκαλιζομένων.Χεχεχε!!!!
Πώς το'λεγε η διαφημηση του Ε.Ο.Τ.;
live your myth in Greece -
καλά κι αυτό με τις αγγελίες το χουν ξεφτυλίσει. έχουν σύστημα να κλειδώνει ο καθένας την αγγελία του για να μη γράφουν άλλοι bumpers και να μη γίνονται refresh κάθε λίγο και λιγάκι και κάνουν σαν τρελοί όταν κάποιος δεν κλειδώνει ή όταν γράφει από κάτω για ανανέωση της αγγελίας. και πώς θα ξέρει ρε φίλε ο άλλος αν έπεσε η τιμή σε μια προσφορά αφού δεν ανανεώνεται στη σειρά το τόπικ με σκέτο edit. ένα παράδειγμα έφερα μπορεί να υπάρχουν και χειρότερα. κατά τ'άλλα δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί τους
-
Ούτε εγώ είχα ποτέ κάποιο προσωπικό θέμα μαζί τους, αλλά κάτι τέτοιες αγελαίες συμπεριφορές, ακριβώς όπως αυτή του htanso είναι που με εκνεύριζαν πολύ κάθε φορα:
Βροχή αρνητικών αξιολογήσεων σε κάποιον που διαφωνούσε (πολύ συχνά εύλογα) με τους γνωστούς και βροχή θετικών σε κάθε είδους παραλογισμό. Zorz, δε μίλησα για συντονιστές και σίγουρα υπάρχουν λογικοί άνθρωποι και στο DPGR. Αλλά η κυρίαρχη νοοτροπία είναι
ΥΓ: Το 4TF είναι το πρώτο φόρουμ που γράφτηκα ποτέ και το μοναδικό στο οποίο γράφω ως ast
Φωτογραφία. Ασχολείστε;