-
Τέτοιες μεγάλες εταιρίες δεν τις συμφέρει να κάνουν κάτι τέτοιο, ουτε για αστείο.
-
Πιθανόν η Olympus να είχε σταματήσει την παραγωγή του και ότι βρίσκεις εδώ να είναι στοκ του εισαγωγέα, οπότε από τα κεντρικά δεν είχαν άλλο ίδιο να στείλουν..
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Η πρώτη μου ψηφιακή ήταν Olympus. Χρειάστηκα το service τους δύο φορές και η εξυπηρέτηση τους ήταν υποδειγματική! Η αντιπροσωπία πρέπει να ήταν η Φωτομάτικ νομίζω. Την πρώτη φορά χρειάστηκε αλλαγή αισθητήρα, οπότε έκανε ένα ταξιδάκι μέχρι Πορτογαλία, ενώ την δεύτερη είχε χαλάσει ο φορτιστής των μπαταριών -πιθανότατα λόγω δικτύου- και παρόλα αυτά μου τον αντικατέστησαν χωρίς επιπλέον κόστος.
-
Καλές εποχές εκείνες...
Τώρα (αυτο ειναι που μου έκανε και μεγάλη εντύπωση στο θέμα του Dimsabas) Olympus = Intersys... -
Δηλαδή λες να έκαναν λάθος στην περίπτωσή μου;
-
Λαθος; Δεν θα το έλεγα, όπως είπε και ο Σταύρος, απλά δεν θα έβγαινε το μοντέλο σου πια και σου έστειλαν ένα άλλο.
Απλά η Interys είναι το λιγότερο για τον λούτσο...Τυχερό και κωλόφαρδο θα έλεγα χαχα
-
Αν είναι πολιτική της εταιρείας στην Ευρώπη, τότε προφανώς ότι και να είναι η Intersys, δεν μπορούσε να κάνει κάτι.
Ούτε στον παπά να μην το πεις!
Καλορίζικη η καινούργια -
Έλληνας φωτογράφος σαρώνει τα διεθνή βραβεία φωτογραφίζοντας την 4χρονη κόρη του
Στην αρχή του έτους ο ομογενής φωτογράφος της Μελβούρνης Βασίλης Γκέκας τιμήθηκε με το πρώτο διεθνές βραβείο φωτογραφίας του διαγωνισμού The Loupe Awards σχετικό αθρο εδώhttp://www.billgekas.com/p1014938437
Ζωγραφιζει ο τυπος λεμε!!!!
-
Πραγματικά!
-
Τι αποψη εχουμε γι αυτη;
Samsung Dig Camera NX-300 18-55mm Black
Το πλαισιο την εχει 649,00 στο skroutz την βρισκει κανεις και με 399. Τι λετε;
-
Χωρίς να μπορώ να εκφέρω γνώμη, Χάρη, θυμήθηκα κι αυτήν απ' το newsletter του e-shop, στα 352.
-
Η αδαερφη μου με ρωτησε αν αξιζει να αγορασουν μια τετοια. Δεδομενου οτι δεν τους εχω θα την ψαξουν και ιδαιτερα τη χρηση μιας dslr ρωταω αν αξιζει να παρεις μια τετοια η μια nikon d3100 πχ που παιζουν στα ιδια χρηματα.
Ξερω οτι εδω ειμαστε υπερ της dslr αλλα και αυτη δεν την κοβω για μαπα.
-
APS-C αισθητήρα έχει κι αυτή, οπως και η d3100 και είναι πιο μικρη κι ελαφριά και χρησιμοποιείται σαν compact, οπότε είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιηθεί από εναν περιστασιακό χρήστη...
Πιστεύω οτι η Samsung θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο από ότι η Nikon...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
γιατι μια φωτογραφια που ειναι 4.000χ3.000 pixel ειναι μικρη δεξια-αριστερα οπως τη βλεπεις στον υπολογιστη
και μια αλλη 1270χ785 ειναι μεγαλη? υπαρχει ρυθμιση στην ψηφιακη για να ειναι wide η εικονα? -
Τι εννοείς είναι μικρή η μία και η άλλη μεγάλη; Μήπως ότι σου κάνει zoom out τη μεγάλη για να χωρέσει στην οθόνη σου ενώ η μικρή είναι μικρότερης ή ίσης ανάλυσης από την οθόνη του υπολογιστή σου και τη βλέπεις ολόκληρη;
-
ειναι 'μικρη' η εικονα οπως τη βλεπω στην οθονη του λαπτοπ και οταν τη βαζω φοντο εχει μαυρα κενα στις ακρες.
δες στα 2 παραδειγματα παρακατω. η μηχανη ειναι τραβηγμενη με το xperia ray και ειναι οκ,
η αλλη ειναι τραβηγμενη με ψηφιακη canon powershot sx260 (200 ευρω ψηφιακη και βγαζει μικρη και θολη εικονα ).
http://s21.postimg.org/syxqr0ymv/GIXXER_98.jpg
http://s22.postimg.org/qfpjcuqbl/IMG_0080.jpg -
Κάποια μαλακία στις ρυθμίσεις έχεις κάνει. Μια χαρά φωτογραφική είναι.
-
@Sinanai διορθωνεται δηλαδη το οτι ειναι 'μικρη' και θολη? την εχει η αδερφη μου την ψηφιακη και
λιγες χιλιαδες χλμ μακρια. θα τις πω να ψαξει τις ρυθμισεις. ευχαριστω! -
Δεν είναι μικρή, είναι απλά διαφορετική η αναλογία. Στην μία είναι 3:2 (στην πιο μακρόστενη), ενώ στην άλλη 4:3. Οι compact βγάζουν συνήθως 4:3 ενώ οι DSLR 3:2.
Αν θες να κάνεις εκτύπωση στην κλασσική διάσταση 10χ15cm, προφανώς ταιριάζει η αναλογία 3:2. Έχουν βγει και άλλες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια που να ανταποκρίνονται στην αναλογία 4:3, αλλά συνήθως δεν βρίσκεις άλμπουμ που να ταιριάζουν
Σε αρκετές μηχανές πλέον υπάρχει επιλογή μέσα από το μενού, ώστε να ρυθμίζεις την διάσταση της φωτογραφίας και κατ' επέκταση την αναλογία.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Τι αποψη εχουμε γι αυτη;Samsung Dig Camera NX-300 18-55mm Black
Το πλαισιο την εχει 649,00 στο skroutz την βρισκει κανεις και με 399. Τι λετε;
καλυτερα παρε μια dslr στα ιδια λεφτα
με λιγοτερα λεφτα παιρνεις την D5100αυτες οι ψηφιακες ουτε μικρο μεγεθος εχουν,γιατι εξεχει ο φακος,ουτε καλες φωτο βγαζουνε.
Φωτογραφία. Ασχολείστε;