-
χρησιμοποιησα μια α620 αντι για την α 95 που εχω και εντυπωσιαστηκα απο την ταχυτητα που αποθηκευει και κανει view γενικά
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
χρησιμοποιησα μια α620 αντι για την α 95 που εχω και εντυπωσιαστηκα απο την ταχυτητα που αποθηκευει και κανει view γενικάΟι καινούριες Α*** είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ, όπως ήταν στον καιρό τους και οι Α**
Μπράβο στην Canon ακόμη μια φορά, που βγάζει ΚΑΛΑ και φθηνά μηχανήματα, πέραν των ακριβών επαγγελματικών.
-
τι να πω ρε παιδια αισθανθηκα ασχημα...
σαν να εχω μηχανη της περασμένης δεκαετίας
Α ** με Α ***
και μου την ειπε και η αδερφή μου (πράμα που μου στοίχησε γενικά γιατι ειμαι εγω με τα γκατζετς)
-
H φωτογραφική έφτασε σήμερα, 4 ημέρες μετά την παραγγελία (από Γαλλία). Πρώτη εντύπωση πάρα πολύ θετική! Ειδικά η φωτογραφίες sto macro mode και στο night scenery βγαίνουν πάρα πολύ καλές. Διάβαζοντας μάλιστα ένα review σήμερα στο ίντερνετ που την σύγκρινε με την Canon S3 και την Sony DSC H5, την έβγαζε σχεδόν ισάξια παρόλο τα 100+ ευρώ λιγότερα της τιμής.
http://www.digitalcamerainfo.com/conten ... Review.htm
Το ερώτημα είναι το εξής. Ξέρει κανείς που βρίσκεται η αντιπροσωπία της Panasonic στην Ελλάδα? Πάντως site στο ίντερνετ δεν έχει...
-
Τώρα που μίλησες για ΜΑΚΡΟ,τί λόγο αναπαραγωγής επιτυγχάνουν οι ψηφιακές στό ΜΑΚΡΟ;Φτάνουνε κοντά στό 1:1;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τώρα που μίλησες για ΜΑΚΡΟ,τί λόγο αναπαραγωγής επιτυγχάνουν οι ψηφιακές στό ΜΑΚΡΟ;Φτάνουνε κοντά στό 1:1;0 εκατοστά του μέτρου σου κάνουν; Το αντικείμενο κολλημένο στο φακό δλδ. Canon S2IS
-
Μας τρέλανες
Σε DSLR φυσικά θα υπάρχει όριο ανάλογα με τόν φακό,αλλά καλύτερη ποιότητα,έτσι δέν είναι;
Κόμπακτ δεν είναι η μηχανή που αναφέρεις; -
Κόμπακτ είναι, αλλά θεωρείται πολύ 'κοντά' σε dSLR όσον αφορά στις δυνατότητές της.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κόμπακτ είναι, αλλά θεωρείται πολύ 'κοντά' σε dSLR όσον αφορά στις δυνατότητές της.για του λόγου το αληθές, από αυτό το review http://www.dcresource.com/reviews/canon ... _pfv.shtml
In normal macro mode the minimum distance to the subject is 10 - 50 cm, which is about average. You can get an object 118 x 87 mm in size to fill the frame. Do note that macro mode is limited to focal lengths near the wide end of the lens. Turn on the super macro mode and the minimum distance drops to 0 - 10 cm from the end of the lens. That's right, 0 cm! You can then fit an object 22 x 16 mm in size in the frame. The lens is locked at the wide-angle position in super macro mode.
The crop above was taken in super macro mode. The subject (a CompactFlash card) was so close that it was practically touching the lens!
Aν θέλεις, μεταφράζω.
-
Μετάφραση δέν χρειάζεται.Το 'κρόπ' λείπει
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μετάφραση δέν χρειάζεται.Το 'κρόπ' λείπειΔεξί κλίκ - view image.
Σε Firefix τουλάχιστον, στον Explorer δεν ξξέρω να έχει κάτι παρόμοιο...
-
Miχάλη καλές λήψεις.>Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Το ερώτημα είναι το εξής. Ξέρει κανείς που βρίσκεται η αντιπροσωπία της Panasonic στην Ελλάδα? Πάντως site στο ίντερνετ δεν έχει...
Η αντιπροσωπεία Panasonic στην Ελλάδα είναι η Intertech, δεν ξέρω αν υποστηρίζει και τις ψηφιακές φωτος.
-
Η Intertech ήταν μέχρι πρώτινος μόνο για τις τηλεπικοινωνίες, αλλά από 1-1-2006 πήρε την αντιπροσωπεία και για τις τηλεοράσεις, βίντεο, κάμερες κτλ.
Τηλ.: 210 9692300...αλλά είναι κλειστά τώρα !
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μετάφραση δέν χρειάζεται.Το 'κρόπ' λείπειΑυτο είναι Αντρέα:
Το πίσω μέρος από μια memory card, ακουμπισμένο στο φακό και φωτογραφημένο με το super macro.
-
Ευχαριστώ πολύ cmarin και sergeant!
Όταν ζήτησα στις πληροφορίες του ΟΤΕ αντιπροσωπία της Panasonic δεν μου έδωσαν αυτό της Ιntertech αλλά ύστερα ο ένας με έστελνε στον άλλο και τελικά κατάφερα και τους βρήκα σήμερα. Γενικώς απ'ότι καταλαβαίνω πρέπει να είναι λίγο απαράδεκτοι αφού η διεύθυνση τους δεν υπάρχει ούτε στο site της panasonic europe και ίσως εκεί οφείλεται ότι οι φωτoγραφικές Panasonic δεν είναι διαδεδομένες στην Ελλάδα. Το μόνο κακό είναι ότι επειδή η εγγύηση που έχω είναι από Γαλλία σε περίπτωση που συμβεί κάτι (το απεύχομαι...) πρέπει να συνενοηθούν με τα κεντρικά της Panasonic στην Ευρώπη για να μου την φτιάξουν.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μετάφραση δέν χρειάζεται.Το 'κρόπ' λείπει
Αυτο είναι Αντρέα:
http://img115.imageshack.us/img115/9475 ... otbrq7.jpgΤο πίσω μέρος από μια memory card, ακουμπισμένο στο φακό και φωτογραφημένο με το super macro.
Φοβερή μεγέθυνση,αλλά και πάρα πολύ κοιλοειδής παραμόρφωση.
Εκπληκτικό δηλαδή για να καταγράψεις κάτι,αλλά όχι για να αποτυπώσεις με πιστότητα το αντικείμενο,για φωτογραφικούς σκοπούς -
SOS SOS SOS
Ψηφιακή κάμερα όσο το δυνατόν καλύτερη?
SOS SOS SOS
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
SOS SOS SOSΨηφιακή κάμερα όσο το δυνατόν καλύτερη?
SOS SOS SOS
Canon EOS-1Ds Mark II είναι από τις καλύτερες. Μόνο 8.000 δολάρια...
Είναι δυνατόν να ψάχνεις κάτι χωρίς να διευκρινίζεις το budget σου??
-
καμερα θελει ρε ........
οχι φωτογραφικη μηχανη....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
καμερα θελει ρε ........οχι φωτογραφικη μηχανη....
Φωτογραφία. Ασχολείστε;