-
Δήμο, δηλαδή εσύ που θα πλακώσεις με το σκουπόξυλο, εμένα τον καρεκλοκένταυρο, τον διαπλεκόμενο κ.λπ, κ.λπ.. ε/ίσαι ο αντιπρόεδρος του ΣΟΑΑ; ΟΚ
Αναγκαστικά, σέβομαι πως συναθλητές μου σε ψήφισαν και σε εξέλεξαν, διαφορετικά θα κάναμε άλλου είδους κουβέντα.
Αποφασίστε όμως ΟΛΟΙ σας ότι έχουμε πόλεμο (εμφύλιος είναι πάντως, αν καταλαβαίνεις κάπου μπερδεμένος ανάμεσα στο εμπόριο, στο κέφι και στις δήθεν συνδικαλιστικές διεκδικήσεις) και όχι τη μία έτσι την άλλη αλλοιώς!
Και βέβαια έτσι με φοβέρες και απειλές ΧΩΡΙΣ πρόταση, ΧΩΡΙΣ αιτήματα, χωρίς, χωρίς, χωρίς, δεν υπάρχει ελπίδα καμιά!
Αυτό θέλεις. Ο Αντωνιλάδης μας τελείωσε, ΄ζήτω ο Αντωνιάδης.
Οχι φίλε μου! Ξαναδιάβαζε τι γράφεις. Σκέψου μήοπως αυτοί οι καρεκλοκένταυροι διαπλεκόμενοι που κατηγορείς ισοπεδώνμοντας τα πάντα, έχουν κάνει 1-2 βήματα και προσπαθούν (τα λάθη είναι λιγότερα από τα θετικά κατα τη γνώμη μου), βάλε στην άκρη τα προσωπικά, και τα δήθεν νταηλίκια του κώλου, και έλα να κουβεντιάσουμε (μαζί μου ΠΟΤΕ αν δεν ζητήσεις συγγνώμη για τους παραπάνω χαρακτηρισμούς και βέβαια χδεν παίζει για σένα κ.λπ... κ.λπ δεν ισχύουν τα παραπάνω) και να πάμε το χώρο παρακάτω.)
,, 3 πρόεδροι αληθινοί του ΣΟΑΑ, όχι του κώλου, είναι μέλη της ΕΘΕΑ γμτ. Αν δεν μπορείτε να κάνετε να κάνουμε αν θέλετε, ότι πρέπει τότε δεν είμαστε μόνο εμείς μαλάκες και λίγοι έτσι; Μέτριοι και λιγοι αποδεικνυόμαστε όλοι.
Κόφτε το εσείς και εμείς δεν παίζει ΡΕ...
Εχω δεκαπλάσιους αγώνες από ότι όλοι σας μαζί!
Αν πιστεύετε ότι είμαστε απέναντι, άντε γειά! Δεν χάνω χρόνο και φαιά ουσία για να διεκδικήσω κάτι. Αν ενοχλώ και αν έστω ένας με θεωρεί τσάτσο κ.λπ, άντε γεια Χ10. Κανένα λόγο δεν ε΄χω να περνάω ούτε έξω από τη Μεσογείων!Εκτός βέβαια αν πιστεύεις και εσύ όπως και ο ντοκ πως ο ΑΜΑΝ βαράει τη βιόλα και ο εγώ με το μεσημέρι χορεύουμε. Ο ένας για να πάρει καμιά υπόθεση και ο άλλος για να πουλήσει διαφήμιση. Και να εισπράξουμε ο μαλάκας ότι εισέπραξα από το σάιτ του ενιαίου ή από την πίστα κάθε φορά που εκμηδενίζεται το κόστος ως δια μαγείας, επειδή ο τσάδαρης κάνει το μαλάκα και εγώ άλλαξα επώνυμο και λέγομαι γραφικός.
Δημήτρη, αν πράγματι έχεις δίκιο και για τα 4 περάσματα δεν αρκουν δύο ημέρες το καθεστώς θα αλλάξει. Εχεις το λόγο μου. Ευχαριστώ για τις παρατηρ΄'ησεις σου!
Μακάρι άμεσα να τοποθετηθεί ο ΣΟΑΑ και να αποφασιστεί ότι καλύτερο για τις συνθήκες συμμετοχής του Ελληνα ερασιτέχνη.
Οταν ανακοινωθεί η διαδρομή πάντως (άμεσα), οι δρόμοι θα αστυνομεύονται!Λυπάμαι, όχι για τη συμπεριφορά, αλλά για το σκεπτικό ορισμένων που λογικά θα έπρεπε να μιλάμε την ίδια γλώσσα!
Στρατισινο
-
Ντοκ είσαι ούφο!
Διόρθωσα πως τα προσωπικά σου δεν έχουν να κάνουν με γκάζια και χρόνους, αλλα με το ότι έχεις πάρει ανάποδες με τον ΑΜΑΝ και πως εγώ και ο γιάννης δεν βάλαμε πλάτη.
Το σάββατο φάπα!
(τώρα όμως δεν ελέγχω, γιατί από το Δήμο περιμένω προτάσεις και δημιουργική διάθεση και όχι αντωνιαδισμό. Ετσι αδικεί τον ίδιο, εμένα, το ΣΟΑΑ και ναι! και την υπό τον ΑΜΑΝ εθεα)Σ
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Παντως Νασο ειναι χαρακτηριστικο απο τα γραφομενα σου(μην με παρεξηγησεις) οτι το πως βλεπουν τους 'αγωνες γενικα' αυτοι που ασχολουνται περιφερειακα και αυτοι που ειναι εκ των εσω,ειναι κατι το εντελως διαφορετικο.Βεβαια το ασχημο ειναι οτι και οταν εμπλεκονται οι 'εκ των εσω' με τους υπολοιπους παλι δεν δενει το γλυκο καλα,τουλαχιστον ετσι το βλεπω απο την μερια των εσω .Η δική μου ματιά είναι σίγουρα λιγότερο 'βαθιά' από τη δική σου. Αλλά η δική σου ματιά είναι λιγότερο 'πλατιά' από τη δική μου, διότι δεν ξέρει την πλευρά του οργανωτή. Και οι δύο ματιές χρειάζονται ΙΜΗΟ.
Α και κάτι άλλο: να είσαι σίγουρος πως για το ράλι ΕΚΟ/ΕΛΠΑ θα ξοδέψω περισσότερο χρόνο από το 90% των συμμετεχόντων (πχ. χτες άφησα το γραφείο μου και ήμουν εκεί κάτω). Για το λόγο αυτό θα μου επιτρέψεις να προσβάλλομαι με την τοποθέτησή μου στους 'απ΄ έξω'
-
Nασο με στεναχωρεις,ειδες που ειναι διαφορετικη η αντιληψη,ακομα και στις λεξεις....
Η λεξη κλειδι για τους 'εκ των εσω' ειναι το μπακετ.Ξαναδιαβασε τωρα το κειμενο.Αλιμονο αν αμφιβαλλω για την δικη σου δουλεια στο θεμα 'αγωνες',τοτε δεν θα υπηρχε λογος να συζηταμε-να προσπαθουμε.Στρατη,αφου διαβαζεις προσεκτικα ,σε παρακαλω να δωσεις σημασια για το αν ακουσεις οτι βγαινει ,στο κατα ποσο αυτο ειναι οριακο.
Και δεν χρειαζεται να λες Ελληνας ερασιτεχνης,το Ελληνας αρκει.
Οχι τιποτα αλλο ,αλλα πρακτικα δεν υπαρχει και αλλη κατηγορια......... -
σωστό!
απλά έτσι το γράφω για να το διαβάζω και να λειτουργώ πιό συνηδειτο[ποιημένα.
πάντως δεν είναι ακριβώς ετσι, δεν είναι για όλους έτσι!!! αλλά αυτό είναι μιά΄άλλη κουβέντα....
Σ -
Προς sx
Σιγουρα αν ξαναδιαβασεις με προσοχη , θα προσεξεις οτι και σε σενα απευθυνομαι οταν λεω' Προεδρε και οι περι εσού'(την εθεα δηλαδη) και σας προτρεπω να μην επιλεξετε καρεκλοκενταυρους για συμβουλατορες και συνεργατες...κτλ
Ελπιζω η εκ νεου και εν ψυχρω αναγνωση του post μου να σου δωσει το ουσιαστικο μηνυμα μου,που ειναι οτι μπορουμε να παραξουμε εργο σωστο και να αποφυγουμε ...τα καριοφύλια...
Τα υπολοιπα που με τοση χολή μου προσαπτεις τα αντιπαρερχομαι και δεν τα σχολιαζω.
dimos
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ναι φημολογουνται διάφορα. Αλλα μ αυτή την περιεργη τακτική του απορήτου:- Ο αγωνιζόμενος δεν μπορει να ξέρει αν θέλει να τρεξει σ έναν αγώνα
του οποίου τα χαρακτηριστικά δεν γνωρίζει - Ο αγωνιζόμενος δεν μπορει να προετοιμασθει εγκαιρα ανάλογα με τις απαιτήσεις του αγώνα
- Ο ίδιος αγωνιζόμενος, συνεπεία των παραπάνω, θα υποβληθει σε επιπλέον σοβαρα εξοδα, αφου θα παραγγειλει την τελευταία στιγμη λαστιχα και αλλα αναγκαία, ερμαιο εμπόρων καιροσκόπων που εκμεταλευονται την τουρλα του Σαβατου, θα χασει χρονο απο τη δουλεια του τρεχοντας να προλαβει, και αλλα πολλά.
Κι ολα αυτα για να αποφυγουμε την οχληση των παρανομων κι επικινδυνων δοκιμων που κανουν καποιοι ανεγκεφαλοι, και δεν μπορει να επιτηρησει η Αρχη.
Ας ξαναδιαβάσει την πρόταση μου για τις αναγνωρισεις. Η ας κουνηθει ο ΣΟΑΑ να λυσει το προβλημα που ολοι παραδεχονται αλλα ουδεις θετει ενωπιον του Θεου και των ανθρωπων του.
Κι ας λενε οτι θελουν οι φιλοι μου. Το προβλημα ειναι υπαρκτο και θα το θυμιζω , οσο κι αν με οριζουν γραφικο.
Το προβλημα το αναγνωριζουμε ολοι και οπως σου ειπε ο Δημος ειναι απο τα πρωτα που θιξαμε στην συναντηση με την ΕΘΕΑ.
Ξερεις καλα οτι ο ΣΟΑΑ δουλευει και σε αυτο το θεμα και δεν χρειαζεται παρεναισεις για να κουνηθει..
Οπως σου ειχα πει και στην συναντηση μας η προταση σου -κατα την προσωπικη μου γνωμη - εχει πολλα ...κενα, ευχαριστως επανεφερε την εδω να την συζητησουμε και απο αυτο το βημα.Ερωτησεις επι της ουσιας των οσων εγραψες πιο πανω.
Πως θα αποφυγουμε την οχληση των τοπικων κοινωνιων απο τις παρανομες δοκιμες? βαφτιζοντας τις νομιμες αναγνωρισεις και μεγαλωνοντας δραματικα την διαρκεια τους ?
Ποσο χρονο διαφορα θα χρειαστεις για να ετοιμασεις ενα αυτοκινητο για διημερο ασφαλτινο αγωνα αναλογα εαν εχει το τουρινι ανηφορα η την σεστριερ κατηφορα?
Πως θα μαθουμε επι τελους στους οδηγους των ραλλυ οτι δεν πρεπει να στηριζουν την οδηγηση τους στις δοκιμες? ποσα περασματα εκαναν στο Ακροπολις ο καθε Αντερσον και Γιοχανσον?
Πως θα εξασφαλισουμε τον Ελληνα αγωνιζομενο που -κατα βαση- εργαζεται και εχει ελαχιστο ελευθερο χρονο ,απο τον αργοσχολο που θα κανει 6 μηνες ..αναγνωρισεις ? - Ο αγωνιζόμενος δεν μπορει να ξέρει αν θέλει να τρεξει σ έναν αγώνα
-
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ , ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΙΓΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΩΝ .
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (ΟΠΕΡ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΤΡΕΧΟΥΝ , ΟΙ ΦΘΑΣΜΕΝΟΙ , ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΤΛ ) ΑΡΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο.Κ. ΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ , ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ (ΚΥΠΕΛΑ ) ΠΟΥ Η ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΘΦΑΣΜΕΝΟΙ (ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΙ ) , Η ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ 4 ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ , ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΥΠΕΛΟΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΛΕΝΟΝΤΕ !
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ (ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ) ΠΡΟΕΔΡΕ , Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ , Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?
-
Δεν νομιζω οτι κατεληξα σε καποιο συμπερασμα ,ερωτησεις εκανα που χρειαζονται απαντησεις-αντιπαραθεσεις (νομιζω οτι ειναι της ωρας) απο οποιον καλοπροαιρετο -οπως εσυ- ουτως ωστε να μπορεσει αυτο το βημα να φανει χρησιμο για τους Ελληνικους αγωνες.
Στην πρωτη συναντηση για το θεμα αυτο στα γραφεια του συνδεσμου δεν ακουστηκαν μονο δυο προτασεις-δρομοι.....
Τα περισσοτερα περασματα προσφερουν ασφαλεια??? Για να δουμε λιγο τα -ελαχιστα ευτυχως- σοβαρα ατυχηματα στους αγωνες...
Οσο για το ΄ξεκουλενονται' οι νεοι θελει διευκρινηση... αλλο το φορμαρισμα ενος οδηγου-αθλητη και αλλο το περναω απο την ιδια στροφη 20 φορες καθε φορα με 1 χλμ παραπανω.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει προταση μονοδρομος, απο ποια σκοπια το βλεπεις ?
να φτιαξουμε οδηγους παντος καιρου που θα στεκονται και εξω , να φτιαξουμε οδηγους που θα κερδισουν στην Φτερη και στις Καρρουτες μονο -και χωρις να βρεξει?- να κοιταξουμε αυτους που δεν μπορουν να κερδισουν αλλιως και θελουν πολλες δοκιμες? - να κοιταξουμε αυτους που εχουν κατι εμφυτο μεσα τους και τους βγαινει με λιγα περασματα??
Στις πιο ανεπτυγμενες αγωνιστικα χωρες τι γινεται.... ? -
Με τη γλώσσα αυτή με έχετε μπερδέψει.
Δεν ξέρω που πρέπει να βάλω τον εαυτό μου.
Γεγονός πάντως είναι ότι ο zivas μάλλον με τις ερωτήσεις οδηγεί σε κουβέντα με διέξοδο.
Υπάρχει πρόβλημα με τα χωριά και το αντιμετώπισα και εγώ με την πολύ μικρή αγωνιστική συμμετοχή μου.
Οι καιροί μάλλον έχουν αλλάξει και θα πρέπει να πάρουμε σοβαρά υπόψη μας ότι πολλές φορές ενοχλούμε του κατοίκους των περιοχών, αφού μεταξύ μας υπάρχουν πάντοτε και πολλοί ανεγκέφαλοι. Αυτοί APR δεν είναι οδηγοί ραλλύ. Είναι κουρδισμένοι χειριστές, μόλις γυρίσει λίγο τα χάνουν. Ο φόβοςε αυτός τους αναγκάζει να πηγαίνουν πολύ κάτω από τα όρια τα δικά τους και του αυτοκινήτου τους. Το παθαίνω και εγώ, αφού τελικά μάλλον δεν είμαι ταλέντο, θέλω όμως να τρέχω, όσο γρήγορα μπορώ.
kri.kri
-
..ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑ Κ ΧΑΡΑ !! ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ, ΟΛΗΜΕΡΗΣ Κ ΟΛΟΝΥΧΤΗΣ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ 2ΜΕΡΟ ΡΑΛΛΥ ''ΕΚΟ''? ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ...ΠΑΤΡΑ, ΛΑΜΙΑ, ΒΟΛΟ, ΑΙΓΙΟ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ! ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ?? ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΣΙΜΗ??
-
ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΣΤΑΝΤΑΡ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.
-
AN ARXISOYME ΑΠ'ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ , ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ , ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ) ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ , ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ (ΒΛΕΠΕ ΚΑΡΤ , ΣΧΟΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Κ.Α. ) ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ .
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΔΩ , ΑΠ'ΤΑ 19 ΤΟΥΣ , ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΑΞΟΡΑΛΑ , ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΛΑΝΤΟΚΟΡΟΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ,ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ .
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ , ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΕΡΑ -ΠΑΤΕΡΑ , ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΡΑΛΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΝΤΕ .
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ , ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΝΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΣ , ΛΕΝΕ , ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ?ΕΧΑΣΕΣ ΦΙΛΕ , ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ , ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ , ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ,ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ (ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ , ΑΦΟΥ ΦΙΛΗΣΗΣ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΤΑΥΡΩΤΑ .
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ .
ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΕΙΡΑ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΒΟΥΡΙΑΖΟΝΤΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ , ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΛΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΙΑ ΧΑΡΑ , ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΙΤΣΑ ΤΟΥ ΣΟΥΜΑΧΕΡ , ΣΕΡΝΟΝΤΕ ΑΝΥΠΟΦΟΡΑ ΟΛΗΜΕΡΙΣ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ .... ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ , ΑΠ'ΤΑ ΣΑΛΙΑ , ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ , ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ , ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ (ΣΩΣΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ) , ΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ .
ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΡΕΧΩ , ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΔΑΩ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΙΣΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ .
ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΟΝΟΝ ΟΠΩΣ Η ΟΜΕΛΕΤΑ .
Ο ΔΗΜΟΣ ΕΓΡΑΨΕ , ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΡΙΝΤΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ .
ΝΑΙ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ , ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ .
ΚΥΠΕΛΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗ ΤΟΠΙΚΟ , Η ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥΣ . ΕΤΣΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ? ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ .
ΔΕΝ ΛΕΩ ....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ , ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΣΠΡΙΝΤΑΚΙ , ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΗΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟ , ΑΛΛΑ , ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΑΚΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΚΟ !ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ , ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ , ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΤΑΞΗ , ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ , ΟΙ ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΝΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ , ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ .
ΦΙΛΑΚΙΑ -
Αχ τι μου κανεις ρε Αγγελε νυχτιατικα.
Απανταω στις ερωτησεις σου, με τη σειρα που τις εβαλες, αν και οι απαντησεις ειναι στην ολοκληρωμενη προταση μου, που δεν χερειαζεται να υιοθετηθει αυτουσια. Μπορει να βοηθησει ακομα κι αν τεθει σαν βαση διαπραγματευσης.
Απαντηση στην 1η ερωτηση: Τη ζημια δεν την κανουν μονο οι αγωνιζομενοι. Καθε φορα που εχουμε αγωνα ιδιαιτερα στην επαρχια, μαζι μας κανουν δοκιμες και κατι παλληκαρια με κατι κιτρινα 106 και μαυρα Πουντο, χωρις αυριο. Αυτους κι εμας ΜΟΝΟ ορκισμενο οργανο ταξης μπορει να μας στειλει σπιτι μας η σε δικαστηριο. Αν λοιπον ακολουθηθεί η διαδικασια που προτεινω, και συλληφθει αγωνιζομενος να κανει μ------ς και του αφαιρεθει με συνοπτικη διαδικασια η λισανς για ενα χρονο (οποιος κι αν ειναι),τοτε θα δεις πως συμμορφωνονται οι δικοι μας και ξεχωριζουν απο τους τοπικους ηρωες.
Απαντηση στη 2η: Για να το ετοιμασεις οχι πολυ. Για να αγορασεις ομως σε λογικες τιμες λαστιχα και πραγματα απο την αρπαχτικη ελληνικη αγορα, θες χρονο και ψαξιμο, γιατι τιποτα δεν ειναι Ελληνικο. Παμε συγκεκριμενα.
Λενε οτι φετος Πετσακοι + Φτερη = μια ειδικη (Γουσταρω) Αν ειναι ετσι, τα λαστιχα θα ειναι ιδια με αυτα που θα χρησιμοποιουσες αν θα ηταν 2 ξεχωριστες?Ειτε για λογους οικονομιας (ερασιτεχνης) ειτε για λογους επιδοσης. (Βλεπεις,δεν μιλαω ποτε στον αερα!)
Απαντηση στην τριτη: Εδω (χωρις παρεξηγηση) παραλογιζεσαι. Ολοι πιπιλαμε σαν δικαιολογια οτι οι ξενοι οδηγουν απο μωρα και εχουν στα ακροδαχτυλα τους χιλιαδες χιλιομετρα. Ε ρε φιλε, αν το πιτσι μας δεν εχει σιγουρια, πως θα περασει τις κουνιες με 6η αντι για 5η? Δεν παω παρακατω γιατι θα ξημερωσουμε. Καταλαβαινεις ομως τι θελω να πω. Οτι η καλη γνωση του δρομου θα βοηθησει αυτον που εχει και το ταλεντο να κανει την υπερβαση. Ο αλτης του επι κοντω δεν κανει προπονηση στα 6 μετρα. Πηδαει συνεχεια 5.40,5.60, ψαχνει και διορθωνει παλμους και πατηματα, κανει χειρονομιες προσομοιωσης του αλματος και μια φορα υπερβαινει το
μεγαλο υψος. Σκεψου ανοιχτα γαμωτο!!!
Απαντηση στη 4η: Ρε φιλε, προεδρος του ΣΟΑΑ εισαι, οχι της ΓΣΕΕ! Πολυ σ εχει επηρεασει ο Μαρξισμος-Λενινισμος. Τι ειναι οι αγωνες αυτοκινητου? Πανελληνιες εξετασεις η ΑΣΕΠ? Και θα κοψεις την προοδο και την διακριση απο εναν που μπορει, για να μην μεινουν οι αλλοι πισω? ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΤΕ ΜΩΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ? Αφου δεν μπορω εγω γιατι να μπορεις εσυ? Τι σκατα προοδο θελουμε τοτε? Και ποιος θ απαγορεψει στον αθλητη να προπονειται?Μ αυτη τη λογικη βαλε προδιαγραφες, κιλα, χοληστερινη, ηλικια, μυικη μαζα, IQ, ετησιο εισοδημα (εκει να δεις πλακα) κι οποιος περισεψει ας παει να τρεξει.
Αγγελε. Μιλαω σοβαρα. Ξεκοληστε απο την μιζερια του 'γιατι αυτος κι οχι εγω', φορτωθειτε και λιγο πολιτικο κοστος,αφηστε στην παντα συντηρητισμο και μεμψιμοιρια τριτων και παμε μπροστα με τομες. Οχι μ αστυνομικα μετρα. Το αθλημα πριν την πειθαρχια χρειαζεται φαντασια. Και Θα τελειωσω με μια πικρη αληθεια
ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ.
ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ??????????????????????? -
- Tα κιτρινα 106(με τις μαυρες σακουλες στις πινακιδες)και τα μαυρα πουντο ειναι ειναι αυτοκινητα αγωνιζομενων.ΔΕΝ αναγνωριζω οτι κανουν την ζημια οι κατοικοι των χωριων.. Τωρα εαν εσυ νομιζεις οτι μπορουμε να εχουμε αστυνομικους να φυλανε επι 6 μηνες τις ειδικες στα απομακρυσμενα χωρια,μαλλον σε διαφορετικη χωρα ζουμε..
- γνωριζω οτι οι σοβαρες εταιρειες εχουν μια τιμη για το προιον τους ασχετα εαν το παραγγειλεις αρχες Αυγουστου Η αρχες Σεπτεμβριου, εαν γνωριζεις καποια περιπτωση καλο ειναι να την ονομασεις για να βοηθησεις ωστε να προσεχουν οι υπολοιποι.
3.Πως θα αποκτησει σιγουρια το πιτσι για τις κουνιες , περνωντας σε ρυθμο αγωνα 20 φορες? και πως θα παει το πιτσι σε αγωνες εξω απο την χωρα χωρις να διασυρθει? Η διαφορα μας ειναι στο πως πιστευει ο καθενας οτι μπορει να ετοιμαστει ενας οδηγος ,και ισως εχουμε διαφορα στο τι σημαινει οδηγος ραλλυ και τι αντιγραφεας.. - ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟ 'γιατι αυτος και οχι εγω' το οποιο θα πρεπει να το αναζητησεις σε αλλες προτασεις εδω μεσα.... Που το ειδες αυτο ? στο οτι πρεπει να γινει προσπαθεια για -οσο το δυνατον- παιχνιδι επι ισοις οροις??? Γενικα σε αυτο το σημειο χανεις την μπαλα, πιο πολιτικο κοστος σε κατι που κανεις εθελλοντικα??και για πια προοδο μιλας οταν γυρναμε σε εποχες χυμα και οποιος μπορει ας ακολουθησει σε παιχνιδι χωρις ορους και τα λοιπα σπιτι τους? Ετσι γινεται στην Ιταλια και στην Φιλανδια και στην Αγγλια και οπου αλλου στο κοσμο το σπορ αυτο εχει αναπτυξη?
Τις τομες ψαχνουμε και οχι τα αστυνομικα μετρα που εσυ προτεινεις σε αλλο σημειο.
ποτε δεν ειχα σχεσεις με μαρξισμο-λενινισμο - εργατοπατερες -και προσπαθεια επηρεασμου της κοινης γνωμης.... Συζητηση κανουμε εδω ,εαν δεν την αντεχεις και περνας σε προσωπικες επιθεσεις ,προβλημα σου .. δεν στεναχωριεμαι
Φιλε apr δεν σε προσπερνω ,θελει λιγο αναλυση αυτο που εγραψες,να βρω λιγο χρονο...
-
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ , ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ , ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ (ΣΩΣΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ) , ΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΩΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ .
ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΡΕΧΩ , ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΔΑΩ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΙΣΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ .
ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΟΝΟΝ ΟΠΩΣ Η ΟΜΕΛΕΤΑ .
Ο ΔΗΜΟΣ ΕΓΡΑΨΕ , ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΡΙΝΤΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ .
ΝΑΙ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ , ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ .
ΚΥΠΕΛΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗ ΤΟΠΙΚΟ , Η ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥΣ . ΕΤΣΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ? ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ .
ΔΕΝ ΛΕΩ ....ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ , ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΣΠΡΙΝΤΑΚΙ , ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΗΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟ , ΑΛΛΑ , ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΑΚΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΚΟ !Για παράδειγμα δείτε τι συμβαίνει στην αυτοκινητομάνα, γειτονική Ιταλία. Υπάρχουν 8 τοπικές ζώνες που διεξάγονται τοπικά κύπελλα (coppa Italia zona 1-8). Πρακτικά αυτοί οι αγώνες είναι μίνι ράλι,συνολικού μήκους 80- 120 χλμ. με ειδικές μικρού μήκους 1,5 χλμ., 3. χλμ. 6 χλμ., που γίνονται 2 και 3 φορές. Το σύνολο των ειδικών φθάνει μέχρι τα 45 χλμ (ράλι σπρίντ), ενώ πάνω από 45 θεωρείται ράλι. Σε κάθε ζώνη διεξάγονται αρκετοί αγώνες (7-10), αλλά κάθε Σάββατο, συμμετέχων της ζωνης Χ, έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει (επειδή γίνεται) σε αγώνα της όμορης ζώνης Ψ για να δοκιμάσει το αυτοκίνήτό του και όχι να τρέχει 300 χλμ. μακριά για να βρεί αγώνα να τρέξει. Η συμμετοχή σε ένα τέτοιο αγώνα στοιχίζει 212 ευρώ και δεν ξερω αν μπορούν να βαθμολογηθούν συμμετέχοντες από άλλες ζώνες.
Παρεπιπτόντως, τα περάσματα στην Ιταλία είναι 3 σε αριθμό και γίνονται με νορμάλ δικίνητο αυτοκίνητο.
Αυτό το μοντέλο αγώνων, με τις μικρού μήκους ειδικές που επαναλαμβάνονται 3 φορές (συνήθως) δεν μπορεί να εφαρμοστεί και σε μάς; Και σε χώμα και σε άσφαλτο. Αυτόματα περιορίζουμε το χρόνο αναγνωρίσεων, μαθαίνουμε να γράφουμε και πληρώνουμε λίγα, γιατί ρε αδερφέ, τρέχουμε στη γειτονιά μας. Άσε που με τα λίγα χλμ. ειδικών που γίνονται περισσότερες φορές μπορούμε να αποφύγουμε (ειδικά στο χώμα) τα κωλοκόμματα τύπου Σμέρνας και Στεφάνης.
Για ρίξτε μιά ματιά στο http://www.rallylink.it Για τους Ιταλομαθείς θα είναι πολύ εύκολο. Για εμάς τους άλλους (καλά τώρα μαθαίνω) οι συμμετοχές κάθε αγώνα που θα ανοίξετε φαίνονται στο Elenco Iscritti, ενώ τα ωράρια και τα μήκη ειδικών φαίνονται στο tabella tempi e distanzi, ή κάπως έτσι. Θα εντυπωσιαστείτε από το πλήθος των συμμετοχών και από τις μικρού μήκους ειδικές.
Τόσο δύσκολο είναι να κάνουμε κάτι παρόμοιο εδώ;
Λάμπης Κουρτέσης -
AN ARXISOYME ΑΠ'ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ , ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ , ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ) ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ , ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ (ΒΛΕΠΕ ΚΑΡΤ , ΣΧΟΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Κ.Α. )
Μιά και το ανέφερες αγαπητέ Χρίστο, από τις 13 μέχρι και τις 21 Αυγούστου, θα φιλοξενώ στο Παραλληλοδρόμιο τον Ιταλό πρωταθλητή της F2 στο χώμα του 1999 Adriano Scalcon, για μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης σε αγωνιζόμενους. Το σεμινάριο θα είναι διαρκείας 1 ημέρας (09:00 - 21:00) και θα περιλαμβάνει θεωρία γραμμών, πρακτική εφαρμογή (πολλές ώρες), περιγραφή δρόμου- λήψη σημειώσεων και οδηγίες στησίματος αυτοκινήτου. Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει κενή ημέρα η 14η Αυγούστου ημέρα Κυριακή. Το σεμινάριο θα γίνει με το αγωνιστικό του πελάτη (έτσι έχει νόημα) και το κόστος είναι 1150 ευρώ με χρήση διερμηνέα ή 1000 ευρώ αν ο αγωνιζόμενος ξέρει Ιταλικά. Πληροφορίες σε μένα, τηλ 6945 544439 ή στο info@parallilodromio.gr
Λάμπης Κουρτέσης -
Tι λεμε τωρα?Παλι τα ιδια.....Τα ειχαμε νομιζω συζητησει σε μια συναντηση στο ΣΟΑΑ πριν μερικους μηνες,αλλα φαινεται πως η προταση της πλειονοτητας των αγωνιζομενων δεν μετραει.
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΕΤΕ
ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΟΝΙΟΣ-ΣΥΓΓΕΝΗΣ-ΦΙΛΟΣ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ.
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ??
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ?
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΚΟΣ,ΒΩΒΟΣ,ΧΑΛΚΙΑΣ κλπ, ΤΟ ΜΙΤΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΤΣΟΥ?ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ.ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΛΛΟΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΙ ΑΛΛΟΥ,ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΜΕ...........
Ειμαι 1000% σιγουρος οτι καποιοι ηδη εχουν ξεκινησει περασματα.......
αμφιβαλετε??Λαμπη μακαρι να γινοταν να κανουμε τετοιους αγωνες,αλλα στην τελικη μακαρι και να ημαστε ως προς τους αγωνες και αλλη χωρα.
Παντως ο Πλατις εχει δικιο στα περισσοτερα ,αν ,και αυτος ανηκει στη μεριδα που κανει λιγα περασματα.
Δεν ειναι το ποσα 4-6-20-30,
αφου κλεβοντας και μη καποιοι θα τα κανουν,και το χειροτερο ,και να πιαστουν δεν θα τιμωρηθουν.
Ειναι το γιατι να τα στερουνται καποιοι αλλοι.
Μην νομιζετε οτι θα αλλαξει το αποτελεσμα στις τελικες καταταξεις στους αγωνες.Ειναι θεμα νοοτροπιας,ανθρωπου,αλλα και αντιληψης του τι ειναι αγωνας ραλλι.Καποια στιγμη ολοι κανουν τα σωστα(λιγα)περασματα.
Ανθρωποι με παρωπιδες θα υπαρχουν παντα και θα προκαλουν προβλημα.
Δυστυχως δεν προκειται να εξαλειφτουν ποτε,αλλα ουτε πρεπει και να δημιουργουμε τους κανονες για χαρη αυτων. -
Α,και οσον αφορα την οχληση των τοπικων,
απο προσωπικες διαπιστωσεις και συζητησεις οι κατοικοι της επαρχιας, χαιρονται οταν βλεπουν κοσμο και βαβουρα στο χωριο-περιοχη τους.Ενω αντιλαμβανανται οτι δεν ειναι κατι κακο.Περισσοτερο μεταξυ μας ενοχλουμαστε.Αντιθετα σε ειδικες κοντα στην Αθηνα ο σνομπισμος και η ασχημη αντιμετωπιση ειναι ισως πιο πιθανη.......αλλα αυτο δεν νομιζω τελικα οτι οφειλεται αποκλειστικα στους οδηγους.
Παντα σε ολα αυτα θα υπαρχουν εξαιρεσεις οδηγων και κατοικων,αλλα γενικα οπως τα εχω δει και τα εχω ζησει ως τωρα αντικειμενικα, αρεσει αυτη η βαβουρα που δημιουργουμε στην επαρχια,στην οποια δεν συμβαινουν πολλα γεγονοτα κατα την διαρκεια του χρονου. -
ΑΧ ΒΡΕ ΛΑΜΠΗ , ΤΙ ΖΗΤΑΣ , ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ,ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ !
ΣΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΜΕ ΜΠΑΛΟΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ .
ΠΟΥ ΜΠΑΛΑΚΙΑ , ΑΠΟ ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ ?
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ....ΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
RALLY EKO.