-
Γνωριζει κανεις αν (και ποτε) θα αρχισει το Υπουργειο να δαθετει και στα δικυκλα, τις νεου τυπου πινακιδες κυκλοφοριας?
-
Γνωριζει κανεις αν (και ποτε) θα αρχισει το Υπουργειο να δαθετει και στα δικυκλα, τις νεου τυπου πινακιδες κυκλοφοριας?
-
-
Για ρώτα κι εδώ:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=5205
Ίσως ξέρουν περισσότερα ως χομπίστες! -
OI NEES ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΣΥΓΚ. ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!! 30Χ20 ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΠΙ ΜΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΛΑΣ ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ SUPERBIKE ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΜΟΤΟ.
-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
OI NEES ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΣΥΓΚ. ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!! 30Χ20 ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΠΙ ΜΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΛΑΣ ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ SUPERBIKE ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΜΟΤΟ.Δίνουν γενικά σε όλα τα ΥΠ.Συγκοινωνιών (στις δ/σεις μεταφορών εννοώ);
-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
OI NEES ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΣΥΓΚ. ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!! 30Χ20 ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΠΙ ΜΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΛΑΣ ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ SUPERBIKE ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΜΟΤΟ.Είδα και εγώ μια καινούρια πάνω σε μηχανή... Απαίσια είναι η γκουμούτσα... Άσε που θα κόβει ίσα με 10 χλμ τελικής...
-
Για άλλη μια φορά η κρατική μηχανή πρόβλεψε ορθά (τις διαστάσεις)... Μένει τώρα να δούμε αν έχει προνοήσει και για την ικανή ποσότητα ...
-
Δε βάζετε μία φωτό να δούμε οι ξενιτεμένοι πως δείχνει η καινούρια;;
-
Μήπως μπορεί να γράψει κάποιος τις διαστάσεις;
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Μήπως μπορεί να γράψει κάποιος τις διαστάσεις;Έχει γραφτεί ήδη:
OI NEES ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΣΥΓΚ. ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ **ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α!! 30Χ20 **ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΠΙ ΜΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΛΑΣ ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ SUPERBIKE ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΚΑΙ ΜΟΤΟ.
Και ΕΙΝΑΙ τεράστια, απλά μια φωτό θα ήταν καλή να καταλάβουμε και εμείς της... διασποράς πως δείχνει...
-
Θα την εχω και εγω απο Τριτη. Ακουγεται και ειναι προφανες οτι κανεις δεν τη βαζει στο μηχανακι, δεν εχω δει καμμια ακομα, την κουβαλαν μαζι τους. Λετε να την εκαναν μεγαλη για να μας κανουν παρανομους και να εισπρατουν? Παντως αν δεν χωραει η θα την βαλω στο ορθιο πραγμα το οποιο δεν το διασαφηνιζει πουθενα οτι απαγορευεται, η θα γινω Προκρουστης!!
-
-
Εγώ θα τη διπλώσω στις άκρες ώστε να κάτσει το παλιό plate.
-
**ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΠΕΖΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!**
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
**ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΠΕΖΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!**
Και θα γδαρθούν αρκετά αμάξια!
-
-
ΌΤαν πρωτοείδα τις φωτό, έπεσε το μάτι μου πρώτα στην κάτω, και νόμιζα πως ήταν ΠΑΠΑΚΙ, και ΠΑΛΙ φάνηκε τεράστια!!!
Όταν είδα πως ήταν αρκετά μεγάλη μηχανή μου έπεσε η μασέλα!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΌΤαν πρωτοείδα τις φωτό, έπεσε το μάτι μου πρώτα στην κάτω, και νόμιζα πως ήταν ΠΑΠΑΚΙ, και ΠΑΛΙ φάνηκε τεράστια!!!Όταν είδα πως ήταν αρκετά μεγάλη μηχανή μου έπεσε η μασέλα!!!
thee mou....
...kai einai kai megalou kyvismou....fantasou kati scooterakia na kikloforoun pisw me avto to aisxos panw tous**Καλά, μεγάλου κυβισμού δεν είναι (Honda CBR 125R), **αλλά φαντάζομαι οτι θα χτυπάει το ίδιο άσχημα και σ'ενα Varadero.
Αλλά έτσι μουρμουράγαμε και για τις ν.τ. στα αυτοκίνητα, και μια χαρά τις συνηθίσαμε τώρα...
-
Στα αμάξια είναι ΑΣΧΗΜΕΣ (εγώ εκτός από το ψηφίο '8' και την μπροστινή σε Άλφα Ρομέο, ή ΜΧ5 κλπ δεν έχω παράπονο, τις βρίσκω πιο όμορφες, προσεγμένες και καλοφτιαγμένες από τις παλιές!)
**Στα δίκυκλα είναι πολύ άσχημες αλλά κυρίως ακατάλληλες! **(επικίνδυνες κλπ)
ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΥΚΛΑ