-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
εχουν πλεον κ επισημο site.
-
They're out there
Πόσο έχει σήμερα ο μήνας;
-
Όταν λείπει το γούστο, περισσεύει η «διαφορετικότητα».
(χριτς χριτς Λάππας)
Όταν δημοσιεύουμε φωτογραφίες αυτοκινήτων au. πρέπει να σβήνουμε την πινακίδα κυκλοφορίας, είναι «κανόνας».
-
Ο χρήστης krdnismo έγραψε:
Οποιος ντρεπεται που ειναι μελος στο NissanClub.gr ας αποχωρησει!Δεν πληρωνει τιποτα κανεις!Δεν καρατμε κανεναν με τον ζορι!Εξαλου σου κανανε προτασεις τα αλλα παιδια που ειχαν φυγει πριν κανα εξαμηνο απο το δικο μας club.Για την αρχικη σελιδα του Club δεν μπορω να φερω γνωμη γιατι δεν την επεξεργαζομαι εγω!Οταν γραφτει και ο προεδρος μας εδω πειτε του οτι θελεται!Οσον αφορα το αμαξι μου δεν με απασχολει τι θα πειτε!Εγω το εφτιαξα....το πληρωσα...παταω το γκαζι μου και εχω 400hp στην ασφαλτο!
Εσεις καθηστε και πατατε τα πληκτρα σας...και καθε μηνα πηγενεται να πληρωστε τα γραμματειακια σας για το καινουργιο...φυγουρατο αμαξακι σας!Οσον αφορα την πινακιδα...τι να πω?Αυτες μας εδωσε το υπουργειο...!θα το κρινεται και αυτο?
Το μηνυμα αυτο γραφτηκε για οσους εγραψαν ασχημα λογια...και οχι απλα σχολια...!
Οποιος θελει να μου πει κατι παραπανω...ας ερθει να μου το πει στο Tuning show απο κοντα...θα κερασω και καφε!
Ειμαι συντονιστης του nissanClub.gr και δεν ντρεπομαι....γιατι ολα τα αλλα Club μαιμου φυτρωσαν πολυυυυ.......μετα!
Φιλικα....krdnismo!
Αν θέλεις μήπως θα μπορούσες να μας πεις και πόσο σου στοίχισε το όλο φτιάξιμο;;;
-
Οσον αφορα το αμαξι μου δεν με απασχολει τι θα πειτε!Εγω το εφτιαξα....το πληρωσα...παταω το γκαζι μου και εχω 400hp στην ασφαλτο!
Εσεις καθηστε και πατατε τα πληκτρα σας...και καθε μηνα πηγενεται να πληρωστε τα γραμματειακια σας για το καινουργιο...φυγουρατο αμαξακι σας!Το ενδεχόμενο να το πήραμε μετρητοίς απουσιάζει από το σκεπτικό σου.
Αλλά και από την άλλη προτιμώ να αγοράσω ένα Golf GT 140 αλόγων ή ένα 207 GT 150 αλόγων με 20Κ κομπλέ από το να αναστήσω κάτι που είναι στην ουσία πεθαμένο και θα παραμείνει πεθαμένο. Αλήθεια δεν μας είπες πόσο σου στοίχισε?
Φιγουράτο ποιό είναι το Golf TSi 140 που είναι άλλο ένα Golf ή το δικό σου...? Αλλος το παίζει μούρη όχι εμείς.Φιλικα....krdnismo!
καλό!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αν θέλεις μήπως θα μπορούσες να μας πεις και πόσο σου στοίχισε το όλο φτιάξιμο;;;
και καθε ποτε ειναι στο συνεργειο, το κοστος συντηρησης και κυκλοφοριας, αν περναει τα ΚΤΕΟ, κλπ κλπ...
Αλλα ρε Angel σιγα μην σου βγαλουν τιμη... σπανια ανθρωποι που ασχολουνται με το αυστραλιανο αυτο hobby μπορουν να σου δωσουν μια ρεαλιστικη προσεγγιση στο κοστος. Hobby το οποιο ειναι πολυδαπανο με πολλα κρυφα κοστη... οπως το λαδωμα στα ΚΤΕΟ.
-
This post is deleted! -
Και μία τελευταία ερώτηση από εμένα.
Στρίβει ή πάει μόνο ευθεία;;;
Το evo που γ@μησες αν φτάσετε σε στροφές που θα βρεθεί;;; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το evo που γ@μησες αν φτάσετε σε στροφές που θα βρεθεί;;;δανείζομαι την ρήση της υπογραφής του lkar: 'στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι'
-
Τα λαδωματα υπαρχουν οταν κατι ειναι παρανομο...!Το αμαξι ειναι δηλωμενο...εχει καρτα καυσαεριων...δεν κανει ηχορυπανση....και φερει τις απαρετητες προυποθεσεις....!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ αυτό το αυτοκίνητο να περνάει ΝΟΜΙΜΑ ΚΤΕΟ.-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το evo που γ@μησες αν φτάσετε σε στροφές που θα βρεθεί;;;δανείζομαι την ρήση της υπογραφής του lkar: 'στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι'
και με το κατάλληλο emoticon
-
Πότε θα γίνει η αλλαγή του emoticon σε :lkar: ;;;;;
-
This post is deleted! -
Εσύ συνέκρινες τον EVO με το δικό σου. Και ακόμα και αν περνάς EVO - μαμά & στην ευθεία - το θεωρείς πολύ μεγάλο επίτευμα?
-
Ρε krdnismo... Δεν είναι λίγο χάρος αυτό το αμάξι;
-
Γιατι πατε να συγκρινεται ενα αμαξι επιταχυνσης με ενα αμαξι οπου εχει προδιαγραφες WRC?
Το EVO ειναι τετρακινητο...με ποσοστο 60%εμπρος-40%πισω...το δικο μου ειναι μπροστινοκινητο με 100% μεταβαλομενο μπλοκε διαφορικο της Nismo...!Εσεις στην Αθηνα εχεται τις στροφες...!Εμεις στην Πατρα εχουμε τις ευθειες!
Εξαλου οι αγωνες επιταχυνσης οπου και ανηκει το αμαξι ειναι μονο 402,33meters ευθειας!
Μην τα θελουμε ολα δικα μας!Ελεος.Το αυτοκινητο αυτο περναει νομιμοτατα Κτεο...και αν θες το πιστευεις...!
Μια μερα πριν σηκωνω την ρυθμιζομενη καθυψους αναρτηση και περναω φυσιολογικοτατα!Δεν εχω λογους να σας πω αερολογιες...απο την στιγμη που ανηκω σε ενα μεγαλο club...!
Κατόρθωμα...
-
Όπως λέει και ο Kid εσύ ξεκίνησες σύγκριση με το Evo.
-
**Κατ'αρχην θα ζητησω συγνωμη απο τους αναγνωστες τον 4τροχων για το OFF-TOPIC post μου σε αυτο το topic. Παρακαλω πηγαιντε στο επομενο post **
Το γραφω ομως εδω επειδη ξερω οτι θα μεινει εδω να διαβαστει απο αυτον που πρεπει να διαβαστει,
γιατι αν το κανω εδω: nissanclub.gr
Θα σβηστει σε χρονο μηδεν. Ετσι εχουνε μαθει να λειτουργουνε εκει... χωρις δημοκρατια και με την λογοκρισια σε ολο της το μεγαλειο.Αυτα τα λιγα για προλογο.
Στο θεμα μας τωρα.Ο χρήστης krdnismo έγραψε:
Οποιος ντρεπεται που ειναι μελος στο NissanClub.gr ας αποχωρησει!Δεν πληρωνει τιποτα κανεις!Δεν καρατμε κανεναν με τον ζορι!Εξαλου σου κανανε προτασεις τα αλλα παιδια που ειχαν φυγει πριν κανα εξαμηνο απο το δικο μας club.Ευκολα να μηλας για αποχωρηση αλλα πολυ δυσκολα να το κανεις.
Εμενα για παραδειγμα με εχετε ακομα μελος παρολο που εχω αποχωρησει και μου εχετε ριξαι και αποκλεισμο (ΒΑΝ)
Αν εχετε τα κοτσια σας παρακαλω πολυ να με σβησετε απο τον καταλογο μελων του κλαμπ. Οπως εχει γινει και με αλλα μελη στο παρελθον. Σου αναφερω και δυο παραδειγματακια αν δεν τα ξερεις η αν δεν τα θυμασαι (Loxias & Nisman)Οταν γραφτει και ο προεδρος μας εδω πειτε του οτι θελεται!
Φιλε Βασιλη σε ποιανω αδιαβαστο!
Ο προεδρος σας ειναι ηδη γραμμενος σε αυτο το forum, με αλλο nickname.
Ψαξε λιγο το NISSANFORUM εδω στους 4τροχους και θα δεις οτι εχω δικιο.Ειμαι συντονιστης του nissanClub.gr και δεν ντρεπομαι....γιατι ολα τα αλλα Club μαιμου φυτρωσαν πολυυυυ.......μετα!
Τι θες να πεις οταν εννοεις Club μαιμου?
Για αναλυσε το μας σε παρακαλω πολυ!
Αλλοι ειναι μαιμουδες και μας αντιγραφουν...
Εργα οχι λογια
Μου σφυρηξανε και το υπονουμενα σου στο nissanclub... Μπραβο σαο μεγαλη μαγκια να λες κατι για καποιον που δεν εχει προσβαση εκει και αν κανει το αστειο να γραψει την αποψη του... τα ξερεις ΒΑΝ κλπ κλπ
αλλα για ξανακοιτα ποιος ποσταρε το αυτοκινητο σου εδω.
Μπορουσες πολυ ευγενικα με ενα ΡΜ να ζητουσες απο εκεινον που το ποσταρε το αυτοκινητο σου να κανει ενα edit στο post του και να το βγαλει. Και να εισαι σιγουρος οτι θα το εκανε.
Δεν το εκανες ομως. Προτιμησες ολη αυτην την φασαριαΟσο για το δηλωμενο και νομιμο μοτερ... αστο να παει...
ΥΓ1. Τι κριμα βρε Βασιλη να μην μπορεις να σβησεις το post μου
ΥΓ2. Και παλι συγνωμη για το OFF-TOPIC -
Το αυτοκινητο αυτο περναει νομιμοτατα Κτεο...και αν θες το πιστευεις...!
Μια μερα πριν σηκωνω την ρυθμιζομενη καθυψους αναρτηση και περναω φυσιολογικοτατα!KTEO δεν είναι μόνο ανάρτηση.
Το μοτέρ αυτό περνά...? Εχω περάσει 5 φορές και τα γνωρίζω καλά!
-
Γιατι πατε να συγκρινεται ενα αμαξι επιταχυνσης με ενα αμαξι οπου εχει προδιαγραφες WRC?
Το EVO ειναι τετρακινητο...με ποσοστο 60%εμπρος-40%πισω...το δικο μου ειναι μπροστινοκινητο με 100% μεταβαλομενο μπλοκε διαφορικο της Nismo...!Εσεις στην Αθηνα εχεται τις στροφες...!Εμεις στην Πατρα εχουμε τις ευθειες!
Εξαλου οι αγωνες επιταχυνσης οπου και ανηκει το αμαξι ειναι μονο 402,33meters ευθειας!
Μην τα θελουμε ολα δικα μας!Ελεος.Το αυτοκινητο αυτο περναει νομιμοτατα Κτεο...και αν θες το πιστευεις...!
Μια μερα πριν σηκωνω την ρυθμιζομενη καθυψους αναρτηση και περναω φυσιολογικοτατα!Δεν εχω λογους να σας πω αερολογιες...απο την στιγμη που ανηκω σε ενα μεγαλο club...!
Ας αφήσουμε τα ΚΤΕΟ και δούμε τι κάνει στα 400μ. Πως βάζει στην άσφαλτο τόσο πολλά άλογα με μπροστινή κίνηση;
Australia Uber Alles!!!!!