-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
φυσικα μιλαμε παντα για μπλοκε της ταξεως των τριων χιλιαδων ευρω κ βαλε..
Σε αυτοκίνητο 100-150 ευρώ...δικά του είναι τα λεφτά αλλά...
-
φυσικα μιλαμε παντα για μπλοκε της ταξεως των τριων χιλιαδων ευρω κ βαλε..
Σε αυτοκίνητο 100-150 ευρώ...δικά του είναι τα λεφτά αλλά...
ε ναι ετσι ειναι φυσικα διοτι μετραει σε αυτες τις ιπποδυναμεις κ καποια σχετικη παθητικη ασφαλεια.
αλλαααα
μεγαλη ηττα να κανεις ανοιγματα με την τετρακουνα σου κ να νομιζεις ποιος ειμαι γω τωρα κ να σε περνα αερα ενα αμαξι οικογενειακο περασμενης δεκαετιας.
μιλαμε κ πολυ ηττα.περασμένης 10ετίας πολύ θα το ήθελε...μάλλον περασμένων δεκαετιών.
Το αμάξι είναι όπως το είπες ΧΑΡΟΣ! Θα έπρεπε να υπάρχει και μια σχετική ασφάλεια όπως αυτά που έχουν τα 'φιγουράτα' κατα τον φίλο μας.
Εάν υπάρχει τόσο cash μπορούσε να το κάνει σε πολλά και πιο σύγχρονα αυτοκίνητα.
Anyway δικό του είναι το πορτοφόλι. Εμείς εδώ σχολιάσαμε την αισθητική του (σαν την Φανη Πετραλιά με lifting είναι) αλλά και το επικίνδυνο του θέματος. (τόσα άλογα σε ένα πλαίσιο που δεν τα αντέχει και δεν πληρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας).
Σαλούδος!
-
Αυτό το post είναι μία απάντηση στο post του Giorgos_gr. Παρακαλώ τους συντονιστές αυτού του forum να δώσουν την πρέπουσα προσοχή μιας και τους διέφυγε..
Ο χρήστης giorgos_gr έγραψε:
γιατι αν το κανω εδω: nissanclub.gr
Θα σβηστει σε χρονο μηδεν. Ετσι εχουνε μαθει να λειτουργουνε εκει... χωρις δημοκρατια και με την λογοκρισια σε ολο της το μεγαλειο.Γιατί Γιώργο σπιλώνεις ένα Club?
Δεν είσαι ευχαριστημένος εκεί που είσαι; Γιατί θέλεις να δημιουργήσεις κακή εικόνα σε ένα forum κατηγορώντας όλα τα μέλη που το απαρτίζουν;
Το Nissan Club είναι το μεγαλύτερο forum για Nissan στην Ελλάδα. Λειτουργεί με δημοκρατικότατες διαδικασίες και ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράσει την άποψή του στα νόμιμα πλαίσια πάντα.
Εσύ Γιώργο ήσουν στο Nissan Club και μόνος σου αποφάσισες να αποχωρήσεις. Όταν λοιπόν αποχωρεί ένα μέλος από ένα forum ηθελημένα και μετά από όσα μεσολάβησαν, τα οποία όμως δεν είναι της παρούσης και σίγουρα δεν αφορούν τα μέλη αυτού του forum, είναι δικαιολογημένο η αποχώρησή σου αυτή να έχει σαν επακόλουθο το ban του κωδικού σου. Δηλαδή τί ήθελες, να αποχωρήσεις αλλα να περνάς καμιά βόλτα να μας λες και καλημέρα;
Σαν απόρροια λοιπόν του ban του κωδικού σου, όταν διαπιστώνεται πως έχεις νέο κωδικό και γράφεις ξανά, θα γίνεται ban και σε εκείνο τον κωδικό. Μη μπερδεύουμε λοιπόν τις καταστάσεις με μόνο σκοπό να δημιουργήσουμε εντυπώσεις.
Πήγες και έφτιαξες ένα forum στα πρότυπα του Nissan Club. Καλά έκανες. Από εκεί και πέρα όμως για τελευταία φορά σου ζητώ να σταματήσεις να ασχολείσαι με το Nissan Club.Φιλικά, Δημήτρης (Συντονιστής Nissan Club)
ΥΓ: Όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Krdnismo και το αμάξι του σε πρώτο βαθμό, αλλά και το συγκεκριμένο θέμα κατ' επέκταση, θα παρακαλούσα από τους συντονιστές να μου απαντήσουν αν το συγκεκριμένο θέμα υπόκειται στους κανόνες λειτουργίας αυτού του Forum βάσει του κανονισμού λειτουργίας του.
Συγκεκριμένα εδώ αναγράφονται τα κάτωθι:
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
•Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting)
•Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα.Δεν ισχύουν;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας. -
Συμπληρώνω πως το προηγούμενο post μου είναι καθαρά για την αποκατάσταση και διαφύλαξη του κύρους του Nissan Club από τις απρόκλητες επιθέσεις που δέχεται και σε καμία περίπτωση δεν έχει σαν σκοπό να έρθει σε διένεξη με τους συντονιστές αυτού του Forum.
Ευχαριστώ. -
nissandimitris
παντως ειναι ενδιαφερον.... στο club σας οποτε αποχωρει καποιος δηλαδη, τρωει προληπτικα και ενα banακι... αχαχχαχαχα.. Τοσα χρονια σε net societies πρωτη φορα ακουω τετοιο πραγμα. Μισες αληθειες μυριζομαι
Τελος, αν τρεχετε καθε φορα που καποιος πει κακο λογο για το club σας να κανετε register στα αλλα forum και να δικαιολογηστε... χμμμ...
-
Στο ίδιο έργο θεατές
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
nissandimitrisπαντως ειναι ενδιαφερον.... στο club σας οποτε αποχωρει καποιος δηλαδη, τρωει προληπτικα και ενα banακι... αχαχχαχαχα.. Τοσα χρονια σε net societies πρωτη φορα ακουω τετοιο πραγμα. Μισες αληθειες μυριζομαι
Τελος, αν τρεχετε καθε φορα που καποιος πει κακο λογο για το club σας να κανετε register στα αλλα forum και να δικαιολογηστε... χμμμ...
Όταν λοιπόν αποχωρεί ένα μέλος από ένα forum ηθελημένα και μετά από όσα μεσολάβησαν, τα οποία όμως δεν είναι της παρούσης και σίγουρα δεν αφορούν τα μέλη αυτού του forum, .
Δε θέλω να σας ανακατέψω Corsair.
Και κάναμε πολύ υπομονή μέχρι να απαντήσουμε... -
Να πω κι εγω τη γνώμη μου????
1ον....Το χειρότερο που κάνετε οι του NissanClub είναι να μεταφέρετε εδω τις όποιες διαφορές σας....Πραγματικά, πιστέψτε με, ουτε η πίκρα που βγάζει ο giorgos.gr για το NissanClub αφορά κανέναν απο μας εδω (πολύ δε περισσότερο στο συγκεκριμμένο νήμα) , ενω σίγουρα δεν αποτελεί δυσφήμιση η όποια τοποθέτησή του.Αντίστοιχα, nissandimitri, ούτε και η δική σου τοποθέτηση αποτελεί υπεράσπιση, για τον απλούστατο λόγο οτι οποιος .....Nissanisti ( ?? ) απο το 4ΤF επιθυμεί να γίνει μέλος του κλαμπ σας θα το κάνει και θα βγάλει μόνος του τα συμπεράσματά του....(για να μην ισχυριστώ οτι γίνεται και ενα είδους διαφήμισης, εστω και 'αρνητικής', με τα γνωστά, θετικά πολλές φορές αποτελέσματα...).
2ον. Αν και δεν είναι στην αρμοδιότητά μου να απαντήσω, θα τολμήσω να πω την αποψή μου σε σχέση με τις απορίες που εξέφρασες για τους κανονισμούς του 4ΤF, έχοντας την ιδιότητα του απλού μέλους, αλλα και με τη χρήση λίγης, κοινής λογικής.
Ο χρήστης nissandimitris έγραψε:
ΥΓ: Όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Krdnismo και το αμάξι του σε πρώτο βαθμό, αλλά και το συγκεκριμένο θέμα κατ' επέκταση, θα παρακαλούσα από τους συντονιστές να μου απαντήσουν αν το συγκεκριμένο θέμα υπόκειται στους κανόνες λειτουργίας αυτού του Forum βάσει του κανονισμού λειτουργίας του.
Συγκεκριμένα εδώ αναγράφονται τα κάτωθι:
*Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
•Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting)Οχι, δεν υπόκειται διότι α) ούτε το αυτοκίνητο του krdnismo, είναι μέλος του 4TF , ουτε ο ίδιος, β)δεν υφίσταται δυνατότητα flame baiting (πρόκλησης οργισμένης αντίδρασης) σε ανθρώπους που δεν είναι μέλη και δεν επισκέπτονται αυτόν εδω το χώρο, γ)ο σχολιασμος αφορά στο 99% των περιπτώσεων τα αυτοκίνητα κι οχι τους ιδιοκτήτες τους, τουτέστιν 'προσωπική' επίθεση σε αυτοκίνητο είναι αδύνατη, καθότι αυτό δεν είναι πρόσωπο, αλλα αντικείμενο.
•Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα.*
Παρομοίως, διότι α) τα αυτοκίνητα δεν είναι 'οποιοσδήποτε' και β) η λέξεις 'κάγκουρας' ή 'καγκούρικο' δεν αποτελεί βρισιά, συνηθίζεται δε να παραλληλίζεται με τη λέξη 'κακόγουστο', λέξη που είναι απολύτως αθώα, εστω κι αν το κατα πόσο ισχύει στις διάφορες περιπτώσεις ,είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Το χειρότερο που κάνετε οι του NissanClub είναι να μεταφέρετε εδω τις όποιες διαφορές σας....Έχεις απόλυτο δίκιο. Δε σας αφορά και ζητώ συγνώμη από σένα και από τα μέλη αυτού του forum για την όποια αναστάτωση.
Για μία μόνο στιγμή όμως έλα και στη δική μας θέση... -
Ο χρήστης nissandimitris έγραψε:
Γιατί Γιώργο σπιλώνεις ένα Club?
Φιλε μου Δημητρη δεν σπιλωνω κανενα Club, εγω δεν λεω ψεματα και οτι λεω μπορω να το αποδειξω με στοιχεια! Print screen κλπ κλπ
Το Nissan Club είναι το μεγαλύτερο forum για Nissan στην Ελλάδα. Λειτουργεί με δημοκρατικότατες διαδικασίες και ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράσει την άποψή του στα νόμιμα πλαίσια πάντα.
Αυτο εδω Δημητρη το θεωρεις δημοκρατικη διαδικασια?
είναι δικαιολογημένο η αποχώρησή σου αυτή να έχει σαν επακόλουθο το ban του κωδικού σου.
Σαν απόρροια λοιπόν του ban του κωδικού σου, όταν διαπιστώνεται πως έχεις νέο κωδικό και γράφεις ξανά, θα γίνεται ban και σε εκείνο τον κωδικό.
Πήγες και έφτιαξες ένα forum στα πρότυπα του Nissan Club. Καλά έκανες.
Δεν εφτιαξα κανενα forum απλο μελος ειμαι, κανε εγγραφη και θα δεις αν λεω αληθεια η οχι. Για αλλη μια φορα λες ψεματα για το συγκεκριμενο θεμα η εχεις αγνοια! Τωρα αν στο μελλον μου ζητηθει απο τα παιδια που το εφτιαξαν να βοηθησω, θα το κανω!
Από εκεί και πέρα όμως για τελευταία φορά σου ζητώ να σταματήσεις να ασχολείσαι με το Nissan Club.
Εσεις ασχολειστε με εμενα στο forum σας! Μεχρι και πραγματα που εγραψα εδω, μεταφερθηκανε εκει!!!
Και για ακομη μια φορα ζηταω την διαγραφη του λογαριασμου μου, και ολων των προσωπικων μου στοιχειων, απο τους καταλογους του NissanClub.gr
Και αν, λεω αν, λειτουργειτε με τοσο δημοκρατικες διαδικασιες οπως μας αναφερες παραπανω θα το κανετε!
Φιλικά, Γιωργος (Aπλο μελος στο Nismo Club)Στο θεμα μας ομως τωρα:
Αυτο το πραγμα ειναι ενα μεταλαγμενο micra K12 απο την μαμα Nissan -
Ώστε είναι από τη μαμά Nissan , τώρα εξηγούνται όλα.
Κάποιοι εκεί μέσα εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία κλεισίματος της εταιρείας. -
ναι σαββα.
θα μπορουσε να εχει ενα 200sx κ να ειναι 300 αλογακια.
πολυ καλη βελτιωση κ μουρη.
κ φυσικα πισωκουνααααααααΕπί του θέματος, για μένα, δυό φορές μαγκιά του!
Ούτε μούρη, ούτε τπτ. Από την περιγραφή του αυτοκινήτου φαίνεται ότι το έχει ψάξει πολύ κι έχει ρίξει και πολύ χρήμα. Ξέρει τι κάνει και γιατί το κάνει.
Για μένα πάντα, κάγκουρας είναι κυρίως αυτός με τα αυτοκόλλητα gti, turbo, 8000 HP, 4wd κλπ, body kit, 225 λάστιχο και 18άρα ζάντα, κι από μέσα ταμπούρα και 75 άλογα... -
Παιδια ασχολειθειται με τα αμαξια και αφηστε το θεμα με τα Club σε τελικη αναλυση οσοι στηριζουν το nissan club απλα εχουν αγνοια και ειναι συντονιστες ελαχιστους μηνες εχουν λιγοτερα ποστ ακομα και απο εμας που αποχωρησαμε!!!(Και μετα μας λενε οτι θελουμε να μοιασουμε στο φορουμ που εμεις οι ιδιοι δημιουργησαμε!)
Απο εκει και περα το αμαξι που εχει βαλει ο Γιωργος το micra-καρχαριας οπως και πολλα παρομοια με αυτο εχουν δημιουργηθει σαν demo cars για εκθεσεις τωρα βεβαια και εμενα μου κανουν σαν αρνητικη διαφημιση αλλα...
-
http://www.car.gr/Motorbikes/Honda/43822
Διαβαστε την περιγραφη. -
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
Διαβαστε την περιγραφη.ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ 550 ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΜΠΡΙΖ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΗΧΕΙΑ.ΕΧΕΙ ΦΩΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΕΛ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΤΡΑ ΑΞΙΑΣ 9.000e.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ GOLDWING.ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΑΣ ΒΟΛΤΕΣ.ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ
ET phone home!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Διαβαστε την περιγραφη.ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ 550 ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΜΠΡΙΖ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΗΧΕΙΑ.ΕΧΕΙ ΦΩΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΕΛ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΤΡΑ ΑΞΙΑΣ 9.000e.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ GOLDWING.ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΑΣ ΒΟΛΤΕΣ.ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ
ET phone home!!
off topic
Mου λείπει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο...
Λές... -
Νωρίς είναι ακόμα ρε συ...μέχρι τα χριστούγεννα μπορεί να έχει προσθέσει και μερικά, οπότε καλύτερα περίμενε λίγο, θα είναι πιο συμφέρουσα η αγορά μετα...
-
απορία: τα 9.000 ευρώ αξίας εξτρά αφορούν μόνο τα λαμπάκια;
-
και τις εξτρα μπαταριες
-
Τα καλύτερα έρχονται
Australia Uber Alles!!!!!