-
Πάρτε το και αλλιώς... Xsara καγκουρεμένες υπάρχουν πολλές.. 5άρα Ε34 με τόσο τραγική αεροτομή μόνο μία (εγώ τουλάχιστον είναι η πρώτη που βλέπω... )
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ένα λεπτό όμως. Η Xsara ΔΕΝ είναι σοβαρό οικογενειακό; Στην κατηγορία της, το μόνο που την έφτανε σε στρίψιμο ήταν το 306, ενώ βγήκε και πολύ καλή.Έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά η σειρά 5 μου φαίνεται πιο 'κυριλε', οπότε η τοποθέτηση τέτοιου αξεσουάρ πάνω της μου κάνει μεγαλύτερη (και ακόμα χειρότερη) εντύπωση. Περίπου σαν να φοράς κονκάρδα με νεκροκεφαλές πάνω σε φράκο.
-
Εμένα μου κάνει 'κάπως' η μαρσιποφοροποίηση οποιουδήποτε Ευρωπαϊκού (πλην Opel, SEAT και VW, γιατί εκεί έχω μάθει πια να περιμένω πως, αργά ή γρήγορα, θ'αρχίσει ο ιδιοκτήτης να αποκαλύπτει το αυστραλέζικο DNA του οχήματος, αλλά και το δικό του) αυτοκινήτου. Για κορεάτικα ή αμερικάνικα δεν το συζητώ καν, αφού εκεί η καγκουριά είναι δεδομένη.
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ε αυτό πια.... θαυμάστε κυρίες και κύριοι, Austin Montego!
Αμάξι-ανέκδοτο από μόνο του, το είχε μπάρμπας μου, ε, ο φίλος της φωτό είπε να το βελτιώσει λιγάκι...Το ότι θα έβλεπα και αυτό το κατασκεύασμα καγκουρεμένο, δεν το περίμενα με τίποτα!!!
-
ο φίλος της φωτό είπε να το βελτιώσει λιγάκι...Ο μόνος τρόπος για να βελτιώσεις ένα Montego είναι να το κάψεις.
-
Αμάξι-ανέκδοτο από μόνο του, το είχε μπάρμπας μου, ε, ο φίλος της φωτό είπε να το βελτιώσει λιγάκι...Αυτό δεν μου μοιάζει με Austin Montego, αλλά με Austin Powers!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
ο φίλος της φωτό είπε να το βελτιώσει λιγάκι...
Ο μόνος τρόπος για να βελτιώσεις ένα Montego είναι να το κάψεις.
Αν και γενικά διαφωνούμε , εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αμάξι-ανέκδοτο από μόνο του, το είχε μπάρμπας μου, ε, ο φίλος της φωτό είπε να το βελτιώσει λιγάκι...Αυτό δεν μου μοιάζει με Austin Montego, αλλά με Austin Powers!!!
Austin Powers???
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ο φίλος της φωτό είπε να το βελτιώσει λιγάκι...
Ο μόνος τρόπος για να βελτιώσεις ένα Montego είναι να το κάψεις.
Αν και γενικά διαφωνούμε , εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου.
You shall soon embrace...
THE DARK SIDE
-
-
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ένα από τα πιο εμπνευσμένα καγκουράμαξα που έχω δει στη ζωή μου...
προσφατα το ειχε σε γνωστο περιοδικο (να το πει ο θεος πειοδικο)
και το παλικαρι καμαρωνε!...τόσο ώστε να το πουλήσει σε μαντρά.
Και μάλιστα στην Πάτρα, το οποίο έχει μια κάποια λογική μιας και κυκλοφορούν τόσοι κάγκουρες στην πόλη που όλο και κάποιος θα θελήσει να ολοκληρωθεί ως άνθρωπος με την απόκτησή του.
-
Και μάλιστα δεδομένης της προτέρας εμφανίσεως του οχήματος αυτού σε περιοδικό για μαρσιποφόρα... Αυτό λειτουργεί για τους εκπροσώπους της αυστραλιανής πανίδος περίπου όπως για τους φίλους των κλασσικών αυτοκινήτων η προτέρα διάκριση του οχήματος σε διαγωνισμό concours.
-
έχω χάσει μερικά επισόδεια εδώ λόγο φόρτου εργασίας.... αλλά ένας φίλος μου έστειλε ένα link κ πήρα γερή δόση....
Κάγκουρες κ αυστραλοπίθηκοι όλου του κόσμου πάρτε ιδέες: ΑΥΤΟ
-
Έλεος... Τι'ν'τουτοι!!!
-
Το χειρότερο όλων: το Lexus με σορτσάκι γκόλφερ (κωδικό όνομα του Top Gear: Lex-Arse ).
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Κάγκουρες κ αυστραλοπίθηκοι όλου του κόσμου πάρτε ιδέες: ΑΥΤΟ
πω,ΠΩ,ΠΩ,ΠΩ,ΠΩ
Καλά έχει μερικά Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Α
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το χειρότερο όλων: το Lexus με σορτσάκι γκόλφερ (κωδικό όνομα του Top Gear: Lex-Arse ).
Australia Uber Alles!!!!!