-
Άσπρος έμεινε..
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
:lol: Γενικά είχε πολύ καλές ατάκες το σημερινό, όπως με το Nuerburgring.πραγματικα απολαυστικο...
-
Ωραιο το χθεσινο,με τρομερες ατακες(το tim o' glock θα μεινει στην ιστορια ) αλλα μου χουν λειψει οι καφριλες τους με τα αμφιβια αυτοκινητα,τις παλιες αλφα,τις παλιες πορσε κλπ..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Tim O'Glock!Κι εγώ έτσι νόμιζα ότι τον λέγανε όταν ήταν στο GP2.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Κι εγώ έτσι νόμιζα ότι τον λέγανε όταν ήταν στο GP2.Γαμάτο επισόδειο, ξαναβρήκαν σιγά-σιγά τη παλιά συνταγή, χωρίς υπερβολές.
Απίστευτος ο καλεσμένος 'It just looked as if the Land Rover was humping the bale of hay'
'Not only you're allowed to drive it on the road, it is congestion charge exempt!'Ο Bernie 'I want the other two cars disqualified' και ο Briatore 'οου, Τζίζους Κράιστ, Τζίζους Κράιστ'
-
-
'Come on one last go.'
-
Αυτες ειναι φωτογραφιες απο το επεισόδιο του topgear στην Αλβανια το οποιο ειχα ποσταρει μερικες σελιδες πριν
Youtube VideoΠαναθα παντου !
οι φωτο ειναι απο το χρονικo σημειο 3:37-3:40
-
-
-
O Vettel στο Top Gear! Δεν ξέρω πότε θα προβληθεί, το βλέπω σε απόσπασμα από τη μετάδοση της F1.
Συναντάει έξω στη πίστα το Stig και κάνει την ερώτηση που κανένας δημοσιογράφος δεν θα τολμούσε:
- Do you have a girlfriend? Is she wearing a helmet as well?*
-
Eπιτέλους 458 vs MP4 12C σήμερα! http://transmission.blogs.topgear.com/2 ... ew-series/ (έχει το σκηνικό με τον Vettel που λέει ο ΖΟΡΖ)
Eν τω μεταξύ σε 2 εβδομάδες ξεκινά και το US Top Gear!
Και από ότι βλέπω βγαίνει και Top Gear South Korea
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
[spoiler:3j92wlbe]O Vettel στο Top Gear! Δεν ξέρω πότε θα προβληθεί, το βλέπω σε απόσπασμα από τη μετάδοση της F1.Συναντάει έξω στη πίστα το Stig και κάνει την ερώτηση που κανένας δημοσιογράφος δεν θα τολμούσε:
- Do you have a girlfriend? Is she wearing a helmet as well?* [/spoiler:3j92wlbe]
Fixed.
-
ρε τι επαθε η ατμοσφαιρα στο μονακο...
cpt slow at his best
-
-
[spoiler:1e2p5je5]Μας δουλευει τρελα ο ψηλος...Σε ολα τα τεστ του κοσμου, σε ολες τις πιστες που τα εχουν δοκιμασει συγκριτικα, η 458 ειναι ελαφρα πιο γρηγορη (ή ελαφρα πιο αργη σε 1-2 τεστ κ πιο γρηγορη σε ΟΛΑ τα αλλα, ΑΝ θυμαμαι καλα) απο την McLaren, κ στο TG με την σχετικα μικρη πιστα την βγαλανε 3 δευτερολεπτα πιο γρηγορη απο την 458, 6 δεκατα πιο γρηγορη απο την Veyron SS κ 1,1 δευτερο πιο αργη απο το Ariel V8. Ασε μας ρε Clarkson.[/spoiler:1e2p5je5]
-
[spoiler:1lcvb2qz]>Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μας δουλευει τρελα ο ψηλος...Σε ολα τα τεστ του κοσμου, σε ολες τις πιστες που τα εχουν δοκιμασει συγκριτικα, η 458 ειναι ελαφρα πιο γρηγορη (ή ελαφρα πιο αργη σε 1-2 τεστ κ πιο γρηγορη σε ΟΛΑ τα αλλα, ΑΝ θυμαμαι καλα) απο την McLaren, κ στο TG με την σχετικα μικρη πιστα την βγαλανε 3 δευτερολεπτα πιο γρηγορη απο την 458, 6 δεκατα πιο γρηγορη απο την Veyron SS κ 1,1 δευτερο πιο αργη απο το Ariel V8. Ασε μας ρε Clarkson.
Το top gear το θεωρείς πιο αξιόπιστο από τον Λαζόπουλο; [/spoiler:1lcvb2qz]
-
Eπειδή δεν το έχουμε δεί όλοι το επεισοδίο χρησιμοποιείστε το κουμπάκι σπόιλερ για τα σχόλια σας
-
Το ποιο?
EDIT Ασ'το, τωρα καταλαβα τι ειναι αυτο που μου λες. Δεν το ειχα δει ποτε οτι ειχαμε τετοιο κουμπακι.
Οχι, αλλα το ξεφτυλλισε το θεμα. Σαν τους Γιαπωνεζουν του Best Motoring ενα πραγμα...
-
[spoiler:3ifp8nct]Ωραίος τυπάκος ο Σεμπάστιαν.[/spoiler:3ifp8nct]
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion