-
Παιδιά,εμείς που δεν εχουμε adsl,που πρέπει να παρακαλέσουμε πολύυυυ,ε φανταστικοί συν-φορουμάδες;;
-
Για 15.1GB και 140 αρχεία (πλήρεις εκπομπές Top Gear & Fifth Gear, καθώς και αποσπάσματά τους), πρέπει να δω την οθόνη μου να 'υγραίνεται' από το slooouuuurrrrppp'...
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Για 15.1GB και 140 αρχεία (πλήρεις εκπομπές Top Gear & Fifth Gear, καθώς και αποσπάσματά τους), πρέπει να δω την οθόνη μου να 'υγραίνεται' από το slooouuuurrrrppp'...Αποστέλλω μια σακούλα με σάλιο ΑΑΑ ποιότητας!Θα φτάσει για την οθόνη και για το recorder σου!
-
Για 15.1GB και 140 αρχεία (πλήρεις εκπομπές Top Gear & Fifth Gear, καθώς και αποσπάσματά τους), πρέπει να δω την οθόνη μου να 'υγραίνεται' από το slooouuuurrrrppp'...Theo Αν μπορείς να τα ανεβάσεις σε κάποιον server που να στέλνει με 'πολλά' θα σε ευγνομωνώ (μάλλον δεν γράφεται έτσι αλλά δεν θυμάμαι πως) για πάντα.. Ε, Φανταστικέ Theo?
-
Για 15.1GB και 140 αρχεία (πλήρεις εκπομπές Top Gear & Fifth Gear, καθώς και αποσπάσματά τους), πρέπει να δω την οθόνη μου να 'υγραίνεται' από το slooouuuurrrrppp'...Δώσε μου διεύθυνση εσύ και σου αποστέλλω τα απαραίτητα dvds και πολλά παγωτάκια Μagnum φανταστικέ Theo...
-
Να τα ανεβάσω κάπου δεν μπορώ γιατί θα μας 'βάλουν' μέσα!!!
Εδώ το http://www.finalgear.com, και δεν έχει πλέον τα torrent, ποιος είμαι εγώ που θα ανεβάσω και ολόκληρα τα video???Για να φανώ δύσκολος πάντως, μου φαίνεται πως θα πρέπει να τα κάνω auction στο ebay!!!!
Μετά το 15αύγουστο θα δούμε πώς μπορούμε να συντονίσουμε τη φάση πάντως....οκ?
-
Επιστρέφοντας λίγο στα του επεισοδίου της 17/07, θα ήθελα λίγο να σχολιάσουμε την F430.
Είπε λοιπόν ο Clarkson σε κάποια στιγμή ότι η Ferrari λέει πως ακόμα και ένας μέτριος οδηγός ('even the most butter-fingered driver' ήταν ο ακριβής χαρακτηρισμός του JC) θα καταφέρει να είναι στο Fiorano μόλις ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον ταχύτερο δοκιμαστή της Ferrari.
Καταρχήν, να πω ότι εγώ προσωπικά έχω λόγους να μην το πιστεύω με τίποτα αυτό (και δε θα είναι η πρώτη φορά που η Ferrari θα ψεύδεται για προϊόν της). Ας το προσπεράσουμε όμως αυτό το 'ένα δευτερόλεπτο' και ας θεωρήσουμε ότι απλώς εννοούν ότι το αυτοκίνητο καταφέρνει πραγματικά να κινηθεί πολύ γρήγορα και με έναν 'άσχετο' στο τιμόνι. Δεν είναι φοβερό επίτευγμα αυτό; Και μάλιστα από ένα αυτοκίνητο που όχι απλώς αποστειρωμένο δεν το λες, αλλά κρίνοντας από reviews, μάλλον είναι και καλύτερο από τις Ferrari της προηγούμενης 20ετίας.
Όπως είπε και ο James: 'you get out of an Aston Martin into a Ferrari and you think you've moved forward another 200 years'
Και άλλο ένα αγαπημένο μου quote από τη δοκιμή για να δώσω το λόγο και σε κανέναν άλλο: 'This car makes the Aston Martin DB9 or the Porsche 911 Turbo feel like canal boats'
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
...........
Και άλλο ένα αγαπημένο μου quote από τη δοκιμή για να δώσω το λόγο και σε κανέναν άλλο: 'This car makes the Aston Martin DB9 or the Porsche 911 Turbo feel like canal boats'Ελληνιστί 'μαούνες'
-
...εχω ξαναγραψει προσφατα τη γνωμη μου για τον &^&* clarkson..
μονο για εφυολογηματα κανει.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...εχω ξαναγραψει προσφατα τη γνωμη μου για τον πισωγλεντη clarkson..μονο για εφυολογηματα κανει.
Επειδή το thread αυτό είναι για τους fans και όχι για τους anti-fans της εκπομπής (και των παρουσιαστών αυτής κατ' επέκταση), δε θα ήθελα να μπούμε σε λογομαχίες περί 'πισωγλέντηδων' κλπ
Ήδη μερικά post πριν ανέφερα την 'ελαφρότητα' της εκπομπής, αλλά ειλικρινά θα ήθελα από ένα τέτοιο thread να λείπουν οι κακίες
Είτε δέχεσαι το ύφος της εκπομπής και προσαρμόζεις τα συμπεράσματά σου, είτε απέχεις από τις συζητήσεις για να μη χαλιέται κανενός η καρδιά άδικα.
Φιλικά,
Θέμης
-
θα κανω εντιτ τη λεξη-κλειδι
δηλωνω μεγαλος φαν του αλλουνου, του παλιου!!
αυτος, μαλιστα!!!! -
Η ίδια εκπομπή δοκίμασε την GT3-RS πέρσυ και την εκθείασαν (αν και σε σύγκριση με την 360CS, προτίμησαν τη Ferrari, λέγοντας όμως ότι τα αυτοκίνητα είναι ισάξια σε απόδοση).
O Clarkson ήταν αρκετά προσεκτικός να πει 'Porsche Turbo' και όχι GT3-RS, αλλιώς θα έπεφτε φωτιά να τον κάψει.
Και προφανώς, ούτε η Porsche είναι μαούνα, ούτε η DB9 και ούτε και ο ίδιος ο Clarkson το πιστεύει.
-
Και προφανώς, ούτε η Porsche είναι μαούνα, ούτε η DB9 και ούτε και ο ίδιος ο Clarkson το πιστεύει.
μην εισαι σιγουρος οτι δεν το πιστευει..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
μην εισαι σιγουρος οτι δεν το πιστευει..
Σιγά μη το πιστεύει!Απλά είναι οι κλασσικές υπερβολές που λέει...
Εμένα ο clarkson μ' αρέσει (εκτός από το humour του) και γιατί βλέπει τα πράγματα από την πλευρά ενός μέσου οδηγού (περίπου) από άποψη ικανοτήτων.
Δεν είναι ο απίστευτος χεράς όπως ο Tiff,με ότια αυτό συνεπάγεται... -
Το επεισόδιο της προηγούμενης Κυριακής το είδατε; Αν είναι να περιμένω λίγο μη σας το χαλάσω λέγοντάς σας χρόνο στην πίστα του Top GearΠάντως, όπως έλεγαν και ο Jeremy με τον James, οι Ferrari είναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικές από όλα τα άλλα αυτοκίνητα! Είναι ο 'λόγος για τον οποίο μερικοί άσχετοι θα διάλεγαν μια Ferrari απλά και μόνο επειδή είναι Ferrari', όπως είπε και μέλος του forum
Υ.Γ.
Φιλε strassenmeister, ελπίζω να το εκλαμβάνεις ως καλοπροαίρετο πείραγμα και όχι ως ειρωνία, γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός μουΚανενα προβλημα φιλε μου.
Αλλα αν εχεις δει το συγκριτικο που ειχε κανει με το Type-R και το GTI (κι αλλα) και ειχαν σχεδον 1 δευτερολεπτο διαφορα ειχε πει ο Jeremy,'Yes,but if you buy a Honda you end up with a Honda'.
Αν συμφωνουμε ολοι σ'αυτο τοτε και οι Ferrari ειναι διαφορετικες απ'ολα τ'αλλα αυτοκινητα, -
στρασετετοιε, μην γινεσαι κακος σαν τον εγγλεζο
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
στρασετετοιε, μην γινεσαι κακος σαν τον εγγλεζοEγραψα απλα αυτο που ειχε πει ο Jeremy,φυσικα δεν το πιστευω αυτο και σαφως δεν πιστευω οτι οι ferrari ειναι διαφορετικες απο τα υπολοιπα supercars.
-
Να σας πω εγώ ότι στην συγκεκριμένη πίστα έχω δοκιμάσει την εκπληκτική οδηγική εμπειρία ενός Caterham ή θα σας ξενερώσω?
ΑΑΑΧΧΧΧΧΧ αυτή ήταν πίστα!
Εμένα πάντως μου αρέσει η εκπομπή...
-
Από τις αγαπημένες ατάκες της εκπομπής ήταν για το Hyundai Acc(id)ent.
Ο Richard την είχε πει: It was less fun than drowning!!
Ένα από τα θετικά τους είναι ότι δεν φοβούνται να πούνε την γνώμη τους. Δηλαδή αν θέλουν να θάψουν θα το κάνουν με άνεση χωρίς να τους πει κανένας τίποτα. Φαντάζεστε εδώ να τολμήσουν να πούνε πως κάποιο αυτοκίνητο είναι απλά μια 'βλακεία με ρόδες'.Την επόμενη δεν πρόκειται να τους ξαναδώσει η εταιρεία όχημα.
Για το JC δεν μπορεί να πει κανένας απολύτως τίποτα γιατί ο άνθρωπος αυτός έχει οδηγήσει ό,τι έχει τροχούς πάνω σε αυτό τον πλανήτη.
Για τον Tiff από την άλλη μπορεί να πει άνετα κάποιος ότι έιναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς παρουσιαστές με τρομερή εμπειρία στην αγωνιστική οδήγηση.Πχ είναι εκπληκτική η άνεση με την οποία μπορεί να κάνει μία στροφή 360 με οποιοδήποτε όχημα.
Μακάρι να μπορούσαμε να τις βλέπαμε και στην Ελλάδα αυτές τις εκπομπές!!!Εκπληκτική ποιότητα, πανέξυπνα σχόλια και φοβεροί επαγγελματίες παρουσιαστές.Τέλειος συνδυασμός... -
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Να σας πω εγώ ότι στην συγκεκριμένη πίστα έχω δοκιμάσει την εκπληκτική οδηγική εμπειρία ενός Caterham ή θα σας ξενερώσω?Εγώ θα σου πρότεινα να ανοίξεις ένα ολόκληρο thread με τις εμπειρίες σου από μια τέτοια διοργάνωση
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion