-
Επειδη μπορει μερικα ατομα να μην θελανε να μαθουν το ποιος ειναι γι αυτο οχι για κανα αλλο λογο. Οπως και να το κανουμε οταν υπαρχει μια αυρα μυστηριου γυρω απο κατι προσδιδει αλλο στυλ
-
Είδα και γω το τελευταίο επεισόδιο! Λίγο περιορισμένης θεματολογίας είναι η αλήθεια, αλλά με πολύυυυυυυ γέλιο!
Πόση τρέλα κουβαλάνε αυτοί οι άνθρωποι;
-
Πολύ ωραίο επεισόδιο τρελό γέλιο ειδικά με το 'ιστιοφόρο' του May...Όλα τα λεφτά η φάτσα του Clarksson στο τέλος
-
πάμε όλοι μαζί στο μαλιακό να βγούμε φωτογραφίες!!!
-
Άλλο κορυφαίο και αυτό
Το fifth gear δεν κυκλοφόρησε ακόμη ή δεν έχει επεισόδιο αυτή την βδομάδα -
τί γίνεται με το Σκάι, ξεκίνησαν τα επεισόδια, έχετε ενημέρωση?
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
τί γίνεται με το Σκάι, ξεκίνησαν τα επεισόδια, έχετε ενημέρωση?Σύμφωνα με αυτή τη σελίδα:
http://el.wikipedia.org/wiki/Σ�% ... 1%CE%AA_TV
το πρόγραμμα θα 'εμπλουτιστεί' τον Οκτώβριο, και μέχρι τότε μάλλον θα θεωρείται 'δοκιμαστική' η λειτουργία του. Μακάρι βέβαια να διαψευστώ.
Ωστόσο, αν έχεις πιατάκι, μπορείς να δεις το Top Gear στο BBC World που εκπέμπει ελεύθερα. Απλά θα είναι η international εκδοχή του, χωρίς τους UK-specific καλεσμένους αλλά και χωρίς τον γύρο με το reasonably priced car.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το fifth gear δεν κυκλοφόρησε ακόμη ή δεν έχει επεισόδιο αυτή την βδομάδα
Ενδιαφέρον, έχει τον Plato να οδηγεί στην Αθήνα.
Ορίστε και το preview του επόμενου TG:
'In one of our most spectacular challenges yet Richard Hammond travels to Cyprus where he pits the new Porshe Cayenne Turbo S against the RAF's freefall parachute display team, The Red Devils. Jeremy Clarkson employs a top interior designer to convert a Mercedes S Class into the ultimate luxury car - with suprising results. The BMW Z4M flexes it's muscles when the Stig power tests it on the track and the star in the reasonably priced car is Hollywood A lister - Ewan McGregor'.
-
[/quote]
Ωστόσο, αν έχεις πιατάκι, μπορείς να δεις το Top Gear στο BBC World που εκπέμπει ελεύθερα. [/quote]bbc world ελεύθερο????
πάω να το τσεκάρω..... -
bbc world ελεύθερο????
πάω να το τσεκάρω.....http://www.bbcworld.com/content/templat ... 567&home=1
http://www.bbcworld.com/content/templat ... ageid=2075 -
Είδα το τελευταίο Fifth Gear. Ωραία το έβαζε το EOS στα λιμανάκια ο Jason
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:ysterical:
Άλλο κορυφαίο και αυτό
Το fifth gear δεν κυκλοφόρησε ακόμη ή δεν έχει επεισόδιο αυτή την βδομάδαΑν παρακολουθείς το finagear.com που 'ανεβάζει' άλλωστε και το torrent tracker στο mininova.org, θα δεις ότι η καθυστέρηση οφειλόταν στ'ότι ο τύπος που το κάνει capture δεν το έκανε και θα το έγραφε στην επανάληψη την επόμενη ημέρα...
http://www.finalgear.com αγαπητοί μου, και όλες οι απορίες σας θα λύνονται εν τη γενέσει τους!
Υ.Γ.
-
τί γίνεται με το Σκάι, ξεκίνησαν τα επεισόδια, έχετε ενημέρωση?Μάνο το κόβω εξαιρετικά δύσκολο, κάποιο ελληνικό κανάλι να ξεκινήσει σειρά εκπομπών στα πρόθυρα του καλοκαιριού...
Άλλωστε όπως καλά γνωρίζεις, ήγγικεν η ώρα των καλοκαιρινών επαναλήψεων, για νέα επεισόδια είμαστε τώρα;;;
-
Απλά κορυφαίο το τελευταίο επεισόδιο Top Gear... Και μου άρεσε που κυκλοφόρησε σε high quality rip.
Το σκηνικό με τα αμφίβια απλά απερίγραπτο...
-
Το σκηνικό και το όλο στήσιμο με τα αμφίβια αυτοκίνητα ήταν όντως όλα τα λεφτά. Απο το συγκεκριμένο επεισόδιο μόνο αυτό άξιζε βασικά. Το έχουν καταλάβει στο Top Gear ότι με κάτι τέτοια ευχαριστιέται ο περισσότερος κόσμος και ελπίζω να έχει αρκετά τέτοια σε αυτή σειρά επεισοδίων. Δυστυχώς σε 2 εβδομάδες διακόπτεται λόγω World Cup.
-
Στο Top Gear πλέον προσπαθούν να φτιάξουν μία ψυχαγωγική εκπομπή που θα την βλέπει ο καθένας είτε του αρέσουν τα αυτοκίνητα είτε όχι. Δεν ξέρω κατά πόσο μου αρέσει αυτό. Προσωπικά θα προτιμούσα κάτι πιο σκληροπυρινικό σε στυλ Best Motoring αλλά τότε δεν θα είχε τόση ακροαματικότητα.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Δεν ξέρω κατά πόσο μου αρέσει αυτό. Προσωπικά θα προτιμούσα κάτι πιο σκληροπυρινικό σε στυλ Best Motoring αλλά τότε δεν θα είχε τόση ακροαματικότητα.Γιατί το λες αυτό, Μιχάλη; Το Best Motoring έχει τρομερά νούμερα ζήτησης. Έτσι όπως το λες ακούγεται σαν να βλέπουμε μόνο εσύ κι εγώ
Πάντως, εμένα μου αρέσει το Top Gear ακριβώς έτσι όπως είναι. Δε με ενδιαφέρει να βλέπω συγκριτικά normal αυτοκινήτων (που κάνουν πότε πότε, εδώ που τα λέμε). Αν το Top Gear γινόταν πιο σκληροπυρηνικό, θα σταματούσε να είναι Top Gear και θα ήταν κάτι άλλο
-
Σωστότατος ο Θέμης...
-
χμμ στο αποψινο TopGear τεστάρανε την POrsche Cayenne Turbo S στην...Κύπρο!
Θέλω να το δω αυτο το επισόδειο!
-
Ολόφρεσκο πράμα έχωωωωω....
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion