-
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Είδα κι εγώ το επεισόδιο...!!Ο Stig όσο πάει βελτιώνεται...Τι πέρασμα ήταν αυτό από την Gambon;
Gambon??? Μηπως ειναι Gumball?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Gambon??? Μηπως ειναι Gumball?
Όχι, Gambon είναι. Πήρε το όνομά της από τον ηθοποιό Michael Gambon, που σε έναν -κατά τα άλλα άθλιο- γύρο, τη συγκεκριμένη στροφή την πήρε κυριολεκτικά πετώντας
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έτσι όπως είναι μικρό το thumbnail του imageshack, λέω 'Ώπα, τραβήξανε spy shot του Stig την ώρα που χέζει'Δε χέζει ρε αυτός. Αφού δεν είναι άνθρωπος, πάλι θα τα λέμε;
-
Δύο πολύ αστεία home-made videάκια με...
-
Τον Stig σε πίστα του rFactor:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 9233579915 -
Τον Stig σε πίστα του Live for Speed:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3991820438
-
-
Το επεισόδιο 08x04 (2006.05.28 ) είχε την κόντρα Cayenne Turbo S με τον ιπτάμενο ανθρωποσκίουρο. Στο τέλος, ο νικητής κερδίζει με ελάχιστα δευτερόλεπτα διαφορά! Άλλη μια στήθος με στήθος κόντρα που φαίνεται τόσο αμφίροπη που απορείς αν είναι σκηνοθετημένη ή όχι!!
Στο forum του finalgear βγήκει και μίλησε ένας τύπος που ισχυρίζεται ότι συμμετείχε στα γυρίσματα της κόντρας αυτής, καθότι δουλεύει για την εταιρία που φτιάχνει τη στολή του σκίουρου. Ο τύπος ισχυρίζεται ότι τίποτα δεν ήταν στημένο και ότι έγινε ολόκληρη προσπάθεια με GPS, ασύρματους κλπ να συγχρονιστεί η κόντρα όσο πιο τέλεια γίνεται!! Εγώ προσωπικά...τον πιστεύω
-
To χτεσινό έχει βγεί σε 350άρι-400άρι rip?
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
To χτεσινό έχει βγεί σε 350άρι-400άρι rip? -
Εχετε κάποιο link για να κατεβάσω το Back in the fast lane και το Hot Metal???
-
Δυστυχώς απ' ότι λέει στο finalgear.com έγινε στραβή και δεν κυκλοφόρησε το VUK rip λόγω corrupted intro. Θα κυκλοφορήσει αύριο μετά το rerun.
Υπάρχει μια 700άρα έκδοση καλή...
-
Δε με ενθουσίασε το τελευταίο επεισόδιο... Δείτε το και το συζητάμε (για να μη σας το χαλάω, αν δεν το έχετε ήδη δει).
-
Μαλλον οι περισσότεροι περιμένουμε το Vuk Rip, οπότε θα συζητήσουμε από αυριο-μεθαύριο...
-
Εγώ μόνο VUK κατεβάζω. Έχω θέμα αποθηκευτικού χώρου
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Δε με ενθουσίασε το τελευταίο επεισόδιο... Δείτε το και το συζητάμε (για να μη σας το χαλάω, αν δεν το έχετε ήδη δει).Βασικα...εμενα μου αρεσε παρα πολυ το τελευταιο επεισοδιο αλλα δεν ηθελα να γραψω μιας και δεν θα το εχουμε δει οι περισσοτεροι ακομα...
Ο Gambon ηταν απιστευτα αστειος σαν star in a reasonably priced car...(Ειναι λογικο τωρα με το καινουριο αυτοκινητα να καλεσουν ξανα καποιους καλεσμενους).
Οσο για το υπολοιπο επεισοδιο ειναι παρα πολυ καλογυρισμενο(μερικα πολυ ωραια εφε)και εχει μερικα πολυ αστεια σημεια...
Captain Slow...I don't think soooo!
-
ωραιο ηταν!
-
-
Καλό το επεισόδιο! Όχι κάτι εξαιρετικό, όμως.
Πλάκα είχε το παραλήρημα του JC για την F1 και την C6...
Κορυφαία ατάκα:
'A lady from Scotland...'
-
Κορυφαιος για μενα ο Jackie Stewart(μην ξεχναμε και την ηλικια του)και φυσικα ο Μay!
Kαι το ματς με τα Aygo-Fox ακομα πιο καλογυρισμενο απο το προηγουμενο...
Τρομερα τα εφε στην παρουασιαση του C6(τα διαφορα αντικειμενα που...ελιωναν)αλλα και στην παρουσιαση του Prodrive P2...
Πολυ ωραιο και χωρις να εχει κατι ιδαιτερο σαν κεντρικο θεμα...
-
Απ' όλο το επεισόδιο, μου άρεσε πολύ το κομμάτι με τον Jackie Stewart και η συζήτηση για την F1, με τις θεωρίες του JC.
Aπό κει και πέρα, ο καλεσμένος ήταν πολύ διασκεδαστικός, δε λέω, απλώς είχε ξανάρθει (ελπίζω να μην ξαναφωνάξουν ΟΛΟΥΣ τους παλιούς καλεσμένους για να οδηγήσουν το daewoo - συγγνώμη, chevrolet ήθελα να πω ), το ποδοσφαιράκι ήταν η 3η φορά που το κάνουν (είχε γίνει και με swift στο winter olympics επεισόδιο), και το P2 ήταν μεν ενδιαφέρον, αλλά ενώ είχαν τον david lapworth που θα μπορούσε να πει πολλά για το σχεδιασμό και την τεχνολογία πίσω από το αυτοκίνητο, τον πέρασαν επιφανειακά, ακόμα και για τα δεδομένα του TG (εδώ φαίνεται και η διαφορά με το FG, που είμαι σίγουρος ότι ο tiff θα τον 'ανέκρινε' τον lapworth).
Tέλος, το κομμάτι με τη C6 ήταν πολύ ωραίο στην αρχή (με την παρουσίαση της CX), αλλά η σύγκριση με την 5άρα δεν με ενθουσίασε.
-
Το Fifth Gear με την 599 το είδατε; Πώς σας φάνηκαν τα σχόλια του Tiff;
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion