-
The Stig plays indoors with Toyota's F1 car
http://www.autoblog.com/2006/07/11/the- ... as-f1-car/ -
Πάντως πολλοί θα τον ήθελαν νεκρό, αλλά they wished!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παπαριες ειναι, τιποτα οικολογοι του κ@λου θα το διεδωσαν....Κανονικά....
Τί άλλη μ@λ@κία θα διαβάσουμε...
Δεν πειράζει όμως! Τον θεοποιούν και αυτό (μας) αρκεί! -
να δω τι Μ@λ@κι@ θα γραφτει στο internet για αυτο τον ανθρωπο
-
Για να μην ξεχνιόμαστε:
απόψε ξαναρχίζει το TG
Περισσότερα εδώ: http://www.topgear.com/content/tgonbbc2/
-
Επίσης, έχει ήδη ξαναρχίσει να προβάλλεται το Fifth Gear ήδη από τις 3 του μήνα. Θα ποστάρω και links αργότερα επειδή τώρα κάτι έχει πάθει το mininova και δεν μπορώ.
-
Eγω βρηκα απο φιλο ΟΛΕΣ τις σεζον,νομιζω 8 τον αριθμο.Μιλαμε για 25GB video...Προβλεπεται μακρυ καλοκαιρι....
-
Ο χρήστης cordoba-Thanos έγραψε:
:ysterical:
να δω τι Μ@λ@κι@ θα γραφτει στο internet για αυτο τον ανθρωποΚαι όμως, κάποτε είχε γράψει για την χώρα μας σε ένα περιοδικό όπου αρθρογραφούσε αυτό: '...a turd-infested expanse of litter-strewn shingle...' πράγμα που με είχε αναγκάσει να στείλω γράμμα διαμαρτυρίας στο περιοδικό:
Dear sir,
Jeremy Clarkson must be positively deranged when he characterises Greece as a “turd-infested expanse of litter-strewn shingle”(Overdrive - June 1997).
The beaches of Greece have been scientifically checked, by the European Union, and found to be the cleanest in Europe with a percentage which puts it head and shoulders ahead of all the other E.U. members. Britain, on the other hand, is somewhere at the bottom of the list (is that surprising?).
I feel sorry for the British swimmers, I really do, but compared to Greece, Britain is a complete cesspool.
Don’t despair though. Britain has some of the most beautiful landscapes I have ever seen and continues to be on the top of my list of photogenic places. But wanting to compare its beaches to those of Greece is like saying that the Greek skiing centres are better than the Swiss ones. It’s just plain silly.
Yours faithfully
Chris Lappas
Τελικά δεν δημοσιεύτηκε το δικό μου, αλλά ενός άλλου Έλληνα, στο ακριβώς ίδιο μήκος κύματος.
Και εμένα μου αρέσει το στυλάκι του JC, απολαμβάνω τις εκπομπές του από την τηλεόραση και στο internet και ξέρω ότι αυτό που είχε γράψει τότε δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την αξία του ως παρουσιαστή, αλλά πάντα θα θυμάμαι το στραβοπάτημα του αναφορικά με την Ελλάδα...
-
Πάντως, είχα ακούσει ότι είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα (Κρήτη) κάποια στιγμή τη δεκαετία του 90 και είχε γίνει κάποιο επεισόδιο με τη γυναίκα του (κάποιοι πήγαν να τη χτυπήσουν, κάτι τέτοιο). Γι' αυτό μετά του φάνηκαν όλα εδώ χάλια φαίνεται
-
Και δεν είναι μόνο αυτό! Δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο άρθρο, αλλά τις προάλλες έψαχνα ένα κομμάτι του στο οποίο περιγράφει κάποιες τραυματικές διακοπές του στην Ελλάδα, πριν πολλά χρόνια, και στη συνέχεια ξεφτιλίζει κυριολεκτικά οτιδήποτε ελληνικό. Το αποκορύφωμα ήταν στο τέλος του άρθρου, όπου, για να βοηθήσει τους Τούρκους, όπως έγραφε, άρχισε να δίνει απόρρητες (υποτίθεται) πληροφορίες για τον εξοπλισμό της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πάντως, είχα ακούσει ότι είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα (Κρήτη) κάποια στιγμή τη δεκαετία του 90 και είχε γίνει κάποιο επεισόδιο με τη γυναίκα του (κάποιοι πήγαν να τη χτυπήσουν, κάτι τέτοιο). Γι' αυτό μετά του φάνηκαν όλα εδώ χάλια φαίνεταιedit: δεν ήταν με τη γυναίκα του, ήταν πολύ πριν τα 90s νομίζω. Ψάχνω, ψάχνω, μόλις το βρω θα το ποστάρω. Το αναφέρει και ο ίδιος, στο πρώτο του άρθρο για το ελληνικό Top Gear.
-
Πάντως η Ελλάδα είναι μακράν η πιο βρώμικη χώρα στην Ευρώπη και ίσως μία απο τις πιο βρώμικες στον κόσμο, τουλάχιστον ανάμεσα στις χώρες που ο κόσμος δεν πεθαίνει στους δρόμους απο πείνα.
-
Πραγματικά δεν θυμάμαι (είναι και πολλά τα χρόνια ), αλλά μάλλον όχι. Γιατί σε αυτή την περίπτωση θα είχα διατυπώσει διαφορετικά το γράμμα μου.
-
OK, βρέθηκε, διαβάστε αυτό:
http://www.pprune.org/forums/showthread ... adid=11048
-
Καλά τα είπε. Θέλετε μήπως να βρεθείτε στη θέση του, σε μια μικρή χώρα που έχετε πάει για διακοπές, ξαφνικά να σας μπουζουριάζει η αστυνομία για κάτι που δεν κάνατε, ή ακόμα χειρότερα, για κάτι που σας έκαναν;
-
Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα πράγματα έγιναν όπως τα περιγράφει αυτός, όμως.
-
εμένα μου φαίνεται οτι ο 6,5 τις μάζεψε και απο τότε δεν μπορεί να το χωνέψει
-
Stig the Greek!!
-
Μετά απο 4 χρόνια απεξάρτησης απο την χρήση internet στο σπίτι δεν άντεξα, postάρω και πάλι στις 3:30 το πρωί.
Ο λόγος όμως σοβαρός!
Μόλις είδα το:
Best Motoring - 2006-06 [Sport hatch battle] [BMW130i 147GTA A3-3.2 R32] [MBs500.BMW760.MBc320.BMW323i]702mb, .avi και στα ιαπωνικά, αλλά αξίζει τον κόπο !!!
Για συμπεράσματα μην ρωτάτε εμένα, εγω είμαι δηλωμένος
Μπορούν να προκύψουν όμως τρελές συζητήσεις
-
adrivas
Ναι ο Stig μαθαινει Ελληνικα!!!!! -
πολυ γελιο και το τελευταιο επεισοδιο.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion