-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
BMI - Volume 29 - HVI American Touge 2re συ opterie δεν ήταν λίγο βλακεία αυτό που έγινε με τα λάστιχα στο AT2 ?
Περίμενα και την αγγλική version γιατί το είχα δει στα japan κανα 2 φορές...Εγώ ψιλοσπάστηκα πάντως και μάλλον δικαιολογημένες οι γκρίνιες που είχα διαβάσει μετά το γύρισμα για το μπλέξιμο με τα λάστιχα...
τι λες και συ (που ξέρω πως θα το έχεις δει 5-6 φορές )
-
Από το επίσημο site, οι σύντομες βιογραφίες των 'θεών'...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Eίδα σήμερα τo τρίτο και τέταρτο επεισόδιο του Fifth Gear. Η μετριότητα συνεχίζεται... Περίμενα πολύ περισσότερα από μία συγκριτική δοκιμή μεταξύ focus ST και astra Opc... Πάλι καλά που το τέταρτο επεισόδιο έχει την κόντρα μεταξύ Plato και Needell για το ποιος θα κάνει μεγαλύτερο drift με M3 και RS4 αντίστοιχα και αποκτά λίγο ενδιαφέρον η εκπομπή.Είδα εχθές το 4ο επεισόδιο και μάλλον είναι το καλύτερο ως τωρα του κύκλου.
Φυσικά η κόντρα Tiff και Jason ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακή , ιδιαίτερα στο drift.Τρελές γωνίες το RS4 τεράστια διάρκεια drift η M3 !!! -
http://www.skairadio.gr/4dcgi/_w_articl ... 006_149337
Σε αυτό το λινκ δείχνει ότι αύριο στις 19.30 θα προβληθεί το Top Gear. Γιατί είναι όμως μόνο 30 λεπτά? Κανονικά 1 ώρα δεν είναι κάθε εκπομπή? -
Ίσως να είναι Best Of ή να το έχουν μοντάρει π.χ να έχουν 'κόψει' τα σήμεια που κάνουν εκπομπή στο Studio
-
Και ναι, η 8η σεζόν του Top Gear ξεκίνησε χτες!!!
Δε σας λέω τι είχε το χτεσινό επεισόδιο, για να μην το χαλάσω σε όσους θα το κατεβάσουν από εδώ
Θα πω μόνο ότι ένα από τα highlights της χτεσινής εκπομπής ήταν η συντομότερη δοκιμή καινούργιου αυτοκινήτου στην ιστορία της εκπομπής (και πιθανόν όλων των εκπομπών του κόσμου)
-
Επίσης στο ίδιο επεισόδιο υπάρχει και η πιο.....χμμμμ 'πρωτότυπη' κατασκευή και παρουσίαση ανοιχτού αυτοκινήτου στην παγκόσμια ιστορία.
Από τα καλύτερά τους επεισόδια. -
Ο χρήστης Hector_ έγραψε:
Επίσης στο ίδιο επεισόδιο υπάρχει και η πιο.....χμμμμ 'πρωτότυπη' κατασκευή και παρουσίαση ανοιχτού αυτοκινήτου στην παγκόσμια ιστορία.Αυτό το project το είχε ξεκινήσει πριν 2 χρόνια μόνος του ο Jeremy, αλλά τώρα το τελειοποίησαν. Αυτό που παρουσιάστηκε χτες ήταν το facelift
-
Το Top Gear ξεκίνησε πολύ δυναμικά! Από τις πιο αστείες εκπομπές τους!
Ο σκύλος όλα τα λέφτα, μιλάμε για πολύ βαρεμάρα! Επίσης χάρηκα που είδα ότι έχουν φυλάξει εκείνο το κακόμοιρο κόκκινο Hilux! -
Η δε koenigseseseseg τράβηξε τα πάνδεινα στην πίστα. Όπως ακριβώς γίνονται τα τηλεοπτικά test drives στην Ελλάδα, ένα πράμα
-
To ντουλαπάκι της κανένας δεν το κοπάνησε πάντως
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Η δε koenigseseseseg τράβηξε τα πάνδεινα στην πίστα. Όπως ακριβώς γίνονται τα τηλεοπτικά test drives στην Ελλάδα, ένα πράμαΔεν είπαμε να μην πείτε τίποτα, για να το κατεβάσουμε;;;;;;
Θα κρατήσω κι εγώ την αναπνοή μου* τώρα για να μάθετε!
*βλ. Αστερίξ και Οβελίξ στην Ισπανία!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Δεν είπαμε να μην πείτε τίποτα, για να το κατεβάσουμε;;;;;;Πρέπει να απέχεις από το forum μέχρι να το δεις. Ενα πράμα όπως με τις μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις της F1 και του WRC...
ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ επεισόδειο!!! Μόνο που το θυμάμαι, γελάω μόνος μου!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Δεν είπαμε να μην πείτε τίποτα, για να το κατεβάσουμε;;;;;;
Έχεις απόλυτο δίκιο
-
Έλιωσααααααααα!
3 το βράδυ και γω να ξεκαρδίζομαι βλέποντας Top Gear! Να δω τι άποψη θα έχουν οι γείτονες για μένα...
-
Top Gear is baaack!
Το κατεβάζω τώρα...
-
Το είδα κι εγώ!! Γέλασα πολύ σε μερικές φάσεις!!
-
Κάτι μου λέει ότι μετά από το δεύτερο γύρο της koenιgegegeseg, και η τελευταία ελπίδα να παραχωρούσαν οι VAGέληδες μια Veyron για χρονομετρημένο γύρο στην πίστα του TG έσβησε ένδοξα
-
Το εχω βαλει και κατεβαινει τωρα...Θα δουμε μολις κατεβει το αποτελεσμα....
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Κάτι μου λέει ότι μετά από το δεύτερο γύρο της koenιgegegeseg, και η τελευταία ελπίδα να παραχωρούσαν οι VAGέληδες μια Veyron για χρονομετρημένο γύρο στην πίστα του TG έσβησε ένδοξαΜπα,
Δε νομίζω. Τους την δώσανε για να την πάνε από Ιταλία στο Λονδίνο. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί ο αθεόφοβος Clarkson δεν την έβαλε στην πίστα όταν μπορούσε.
Πάντως και να μην του την δώσουν από την VW θα μπορέσει να την πάρει από κάποιον ιδιώτη που την έχει στην κατοχή του και είναι οπαδός του Top Gear, βλέπε περίπτωση Ferrari Enzo που τη 'δανείστηκε' για 2-3 μέρες με αντάλλαγμα τη 'διαφήμιση' ενός βιβλίου.
Ανυπομονώ να δώ τη Veyron να γράφει χρόνο πάντως.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion