-
Τα επεισόδια θα μπορείτε να τα βρίσκετε (συνήθως λίγες ώρες μετά την προβολή της εκπομπής) στο mininova.org σε torrents. Φροντίστε να κατεβάζετε videos του 'Vuk' που έχουν την καλύτερη συμπίεση με επαρκέστατη ποιότητα εικόνας και ήχου.
-
'you can drive this thing to the gym, turn around, go straight home, you would have more exercise than if you ve done a workout' Koenigsegg
'the porsche 911, and it's going to die, unless it kills me first, you see the engine is in the wrong place so cornering can be tricky', 'if I filled my nose and mouth with all these knobs and buttons and dials and then sneeze, it would have been more organized than this, and what about this windscreen, look how close it is, you don't look through it, you wear it like a huge pair of specticles' How to kill a 911
'It weights less than a ton but you get a 190 bhp, thats like putting a saturn5 rocket in a food blender' Exige
'and than you 've got cst setting which turns all the driver aids off, I know what cst stands for...commit suicide training', 'flapping panel gearbox, really pricey I 'm afraid, 6.000quid, although because you don't need a clutch pedal you could raise that money by selling one of your legs' F430
'if you go beyond the limit like that, the xj220 demands a special technique, you put your foot on the clutch, you close your eyes and repeat after me, our Father, who are in Heaven...i'll be there in a minute...'XJ220
'let's have a quick recap on my childhood dream car, the seat is crippling, the controls are murderous, I'm to hot, I'm deaf, I've been poisoned, I can't see and I can't park. This is what going to hell in a hand cart probably feels like' Countach (not Clarkson)
'the extraordinary thing about a Countach is that you can actually drive it while not being in it, How about that, this was a technique that I picked up in the Lamborghini factory which I've modified slightly, I 'm not wearing sunglasses' (Clarkson while parking a Countach) -
Aurio 8pm arxizei h nea seira tou 5th Gear
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Aurio 8pm arxizei h nea seira tou 5th Gearτο περιμενουμε!
-
f1pilot, κλέβεις...!! Να καταθέτουμε quotes που έχουν μείνει σε εμάς τους ίδιους, όχι copy-paste
-
A δεν το κατάλαβα! Πάντως μου έχουν μείνει αρκετά χαραγμένα!
-
@ f1pilot
τι παιζει με την υπογραφη σου?
-
Είναι κάτι νέο που ετοιμάζεται για τους φίλους της οδήγησης σε πίστα. Σε λίγο κοντά σας...
-
166 3.2: Ιt depreciates just as fast as it accelerates!!!
και συνεχίζει με το 'θεικό'
166: you can't buy a used one, since no one has bought it in the first place!!
-
στο τελευταιο τευχος (ειμαι συνδρομητης) τα χωνει για αλλη μια φορα στους μηχανοβιους.σε ελευθερη μεταφραση.
'μου αρκει πως ξερω πως αμα τρακαρω με μηχανοβιο αυτος θα σακατευτει ενω εγω θα παω να φαω το βραδυνο μου. αν το τρακαρισμα δεν ειναι σοβαρο και σηκωθει να με δειρει θα το βαλω στα ποδια γιατι ως γνωστον δεν μπορεις να τρεξεις γρηγορα με δερματινα. παρτε παραδειγμα τις αγελλαδες!!! .''
πιστευω παντως πως αρκετες φορες το χιουμορ του ξεπερναει τα ορια του αστειου.
-
στο τελευταιο τευχος (ειμαι συνδρομητης) τα χωνει για αλλη μια φορα στους μηχανοβιους.σε ελευθερη μεταφραση.
'μου αρκει πως ξερω πως αμα τρακαρω με μηχανοβιο αυτος θα σακατευτει ενω εγω θα παω να φαω το βραδυνο μου. αν το τρακαρισμα δεν ειναι σοβαρο και σηκωθει να με δειρει θα το βαλω στα ποδια γιατι ως γνωστον δεν μπορεις να τρεξεις γρηγορα με δερματινα. παρτε παραδειγμα τις αγελλαδες!!! .''
πιστευω παντως πως αρκετες φορες το χιουμορ του ξεπερναει τα ορια του αστειου.
-
Ο χρήστης DIMITRIS CHRISTOFORIDIS έγραψε:
πιστευω παντως πως αρκετες φορες το χιουμορ του ξεπερναει τα ορια του αστειου.Έχεις απόλυτο δίκιο, μόνο που μερικές φορές χρησιμοποιεί αυτό το εξτριμιστικό χιούμορ όχι για να βγάλει γέλιο απαραίτητα, αλλά για να δείξει πόσο απόλυτος είναι σε μερικά πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι γι' αυτό έφαγε και δημοσίως την τούρτα στη μούρη πριν κάνα μήνα, λόγω της στάσης του σε θέματα περιβαλλοντικής ευαισθησίας (σε σχέση με τα αυτοκίνητα πάντα).
-
Ο χρήστης f1pilot έγραψε:
Είναι κάτι νέο που ετοιμάζεται για τους φίλους της οδήγησης σε πίστα. Σε λίγο κοντά σας...Μπαααααααα, σε ποιον αρέσει η οδήγηση στην πίστα...
-
5th Gear
O Tiff odigaei tin V8 Vantage.
911 Carrera S vs Exige 240R sto Anglessey.
Exase h Exige gia 0.18secs
Otan tin rwtise o Tiff pos einai dynaton na exase h Exige h VBH (pou egine akoma pio mpazo) eipe oti den tairiaze h Exige sto odigiko tis style.Ford GT kai Sea Harrier FA2
Pleon tha einai wriaio
-
Deite kai tin diafora Tiff me VBH
O Tiff sxedon 1 sec pio grigoros me tin arketa pio argi 111r apo oti h VBH stin super 240R
Krima pou den egrapse xronous o Tiff me to M400 h tin 240R.
-
πάντως περίμενα ότι το λοτους θα ήταν πιο γρήγορο από το πορσικό...
μήπως αν ο οδηγούσε ο Τιφ θα ήταν ανάποδα το αποτελεσμα?πώς σου φάνηκε ο ήχος της αστον?
-
An odigouse o Tiff sigoura tha eitan anopoda.
Des ti xronous ekane parapanoPanta pisteua oti mia Aston einai to teleio sympliroma se mia Elise.
An tis deis apo konta h DB9 einai makran pio omorfi, an kai ligotero sport apo tin Vantage.
-
η DB9 είναι πανέμορφο αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
η DB9 είναι πανέμορφο αυτοκίνητο...Synexeia EDW
-
By the way,
Dimitri, prosexes tous synexomenous hxous apo to ESP tis Carrera?
As to ekleine H VBH na blepame ti xrono tha ekaneKai to kalytero pou eipe einai : oti stin Exige den tin boleue oti kathese pano apo tous mprostinous troxous!!!
Mallon pano apo tous pisw eisai kali mou, ektos an exeis ypsos 1.50m.Ante na arxisei to Top Gear
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion